Barnens Toalettbord: Trästruktur För En Tonåring, Möbelalternativ För Rummet För Barn

Innehållsförteckning:

Video: Barnens Toalettbord: Trästruktur För En Tonåring, Möbelalternativ För Rummet För Barn

Video: Barnens Toalettbord: Trästruktur För En Tonåring, Möbelalternativ För Rummet För Barn
Video: KidKraft Bord Stolar Star 2024, Maj
Barnens Toalettbord: Trästruktur För En Tonåring, Möbelalternativ För Rummet För Barn
Barnens Toalettbord: Trästruktur För En Tonåring, Möbelalternativ För Rummet För Barn
Anonim

Varje liten flicka är en framtida tjej och kvinna som ska kunna ta hand om sig själv och alltid se attraktiv ut. Det är därför du redan från barndomen måste lära barnet att använda kosmetika korrekt, ta hand om hennes utseende och alltid se snygg och vacker ut.

En bra hjälpare i detta kan vara ett barns toalettbord, som på ett lekfullt sätt kommer att utveckla en känsla av stil och en vana att ta hand om hennes utseende hos din dotter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utnämning

Till skillnad från en tonårsflicka, för vilken ett toalettbord är nödvändigt för bekvämligheten av att applicera smink, skapa en frisyr och välja fashionabla bilder från kläder, kommer denna möbel till en början bara att uppfattas som ett föremål för rollspel. Från två års ålder börjar barnet imitera sin mamma eller sin äldre syster. Flickan kommer att kunna leka i en skönhetssalong, låtsas vara en frisör eller en stjärnsminkartist, och sådana rollspel är mycket viktiga för barns utveckling.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Småbord innehåller ofta flera lådor där du kan förvara små leksaker, gummiband, hårnålar, band, kammar och andra hårtillbehör, samt pärlor, armband och andra smycken.

Ett träklädbord kan också fungera som skrivbord. I det här fallet bör du också köpa en bekväm stol med ortopediska egenskaper som kan justeras i höjd. Efter att ha installerat sådana möbler i barnrummet behöver du inte längre lägga extra pengar på att köpa ett skrivbord till barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare ett brett urval av olika modeller kan bordets utseende enkelt matchas till barnkammarens inredning. Dessa produkter tar väldigt lite plats i rummet och är samtidigt mycket bekväma och funktionella.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Det finns många alternativ för toalettbord för barn - från de vanligaste (utan sängbord och lådor) till rymliga och funktionella modeller med lådor och andra extrafack.

Absolut alla modeller är utrustade med en inbyggd stationär spegel

Det finns modeller med bakgrundsbelysning, som är en LED -remsa. I barnmöbelmodeller har denna funktion bara en dekorativ karaktär och är inte ett viktigt element.

Bild
Bild
Bild
Bild

Barnmodeller av möbler kan också utrustas med olika leksakstillbehör för exteriörvård - leksakshårtorkar och lockjärn, små kammar, elastiska band, hårspännen och hårbågar, hygieniskt läppstift.

Musikaliska toalettbord för barn är särskilt populära. De har funktionen att spela musikfiler inspelade på en flash -enhet genom högtalarna inbyggda i produkten. Och i vissa modeller finns det även möjlighet att spela in en röst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

De mest populära och efterfrågade idag är toalettbord i klassisk stil. Den klassiska designen av produkterna passar perfekt in i barnrummets inre.

För äldre tjejer och tonåringar kan du köpa en bordsmodell i Provence -stil som är på modet idag. Sådana produkter kan dekoreras med snidade element och lockar, de är alltid gjorda i trevliga ljusa nyanser och kan dekoreras med blommiga ornament.

Och de minsta damerna kommer att uppskatta de ljusa, vackra toalettborden i rosa toner, med bilder av deras favorit seriefigurer och sagor.

Modeller av toalettbord i vintage eller modern stil är mer lämpliga för ett sovrum för vuxna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Barnens toalettbord kan tillverkas av olika material - plast, trä, spånskiva eller MDF.

Det bästa alternativet för ett litet barn är en plastprodukt . - det är bekvämt, funktionellt, har ett brett utbud av färger och mönster, och viktigast av allt - det är helt säkert för barnet. Plastprodukter är tillräckligt lätta och skadar inte barnet, även om han av misstag slår på möblerna på sig själv. Ett annat plus - sådana modeller har inga skarpa hörn, och endast allergivänligt, miljövänligt material används i produkter av hög kvalitet. Dessa modeller är perfekta för unga tjejer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plastmodeller är ganska hållbara och pålitliga, men deras yta kan repas under stark mekanisk påfrestning. Men att ta hand om sådana modeller är väldigt enkelt - det räcker att torka dem med jämna mellanrum med en lite fuktig trasa. Om vi pratar om priset på produkter - plastbord har den lägsta kostnaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

För äldre tjejer är det bättre att välja träprodukter. De är snygga, vackra, behagliga vid beröring, funktionella och hållbara och har många olika designalternativ. Modeller av bok, tall och ek håller utmärkt kvalitet. Kostnaden för möbler i naturligt trä är dock mycket hög. Modeller av spånskiva eller MDF kommer att vara optimala för priset. Det är viktigt att se till att dessa material är giftfria och säkra för barnets hälsa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vanligtvis används akrylspeglar för barnmöbler. Detta material har ökad styrka och kommer inte att gå sönder om du slår det eller tappar bordet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du köper ett toalettbord för barn måste du ta hänsyn till och tänka på några viktiga nyanser.

Naturligtvis måste du först och främst välja produktens stil och modell - vad ska vara dess utseende och utrustning. Studera noggrant beskrivningen och egenskaperna hos den produkt du gillar.

Välj produktens färg baserat på det allmänna färgschemat i barnrummets inre. Toalettbordet ska vara i harmoni med andra möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du går till affären för ett köp måste du bestämma i vilken del av barnens sovrum toalettbordet ska installeras och sedan mäta det lediga utrymmet som kan ges för installationen av dessa möbler. Således kommer du att undvika en obehaglig situation när de köpta möblerna inte passar i önskat område i rummet på grund av dess för stora dimensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

För tjejer från två till fem år är det bäst att köpa en modell av plast - den är lätt, pålitlig, stabil och inte traumatisk.

Äldre tjejer kan välja produkter av trä, spånskiva eller MDV. För barn från 7 år är det bäst att köpa en modell som har lådor och ett sängbord - det kommer att vara bekvämt för tjejer att lagra sina personliga tillhörigheter och produkter för personlig vård där.

Oavsett vilken typ av möbler du väljer, var noga med att be säljaren om ett kvalitetscertifikat för produkten för att se till att alla material är säkra för barnets hälsa.

Rekommenderad: