Bilsäng För En Tjej: Våningssäng För Barn I Form Av En Bil

Innehållsförteckning:

Video: Bilsäng För En Tjej: Våningssäng För Barn I Form Av En Bil

Video: Bilsäng För En Tjej: Våningssäng För Barn I Form Av En Bil
Video: Car Bed/Kids bedroom ideas/Best kids Bedroom Design. 2024, Maj
Bilsäng För En Tjej: Våningssäng För Barn I Form Av En Bil
Bilsäng För En Tjej: Våningssäng För Barn I Form Av En Bil
Anonim

Barnrummet är inte bara en sovsal, det är också ett område för spel och intressanta aktiviteter. Det är därför det är mycket viktigt att inte bara dekorera golvet med väggar vackert och med hög kvalitet, utan också att köpa originalmöbler. Den optimala lösningen för en tjej kan vara en bilsäng, som kommer att vara både en mysig sovplats och ett inslag av aktiva spel.

Bild
Bild

Fördelar

Många tror att spjälsängar är mer lämpliga för pojkar, men som praktiken visar, älskar unga busiga dem inte mindre.

Denna modell har många fördelar

I grunden är en sådan bil en stor leksak där du kan rulla dina favorit plyschdjur. Sådana möbler är bokstavligen skapade för spännande rollspel och temaspel - alla tjejer älskar att spela i en taxi, på resor, på en shoppingtur. Förresten, en sådan tidsfördriv utvecklar socialisering, rumslig fantasi och tal väl

Bild
Bild

Bilar med kapell, samt dubbeldäckarvagnar, kan användas som ett litet sagohus där du kan bo i ensamhet. Det är ingen hemlighet att ett barn, som en vuxen, regelbundet vill vara ensam med sig själv för att lugna ner sig, samla sina tankar och fundera över nya intressanta idéer för spel. Detta är en helt normal önskan, som är viktig för den psykologiska utvecklingen hos en liten person

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bilbädden är mycket lämplig för gruppspel. Om vänner kommer för att besöka barnet, kan du hitta på gemensamma spel och genomföra dem med hjälp av en original säng. Dessutom väcker en sådan möbel alltid beundran och ökar därigenom den unga prinsessans självkänsla

Bild
Bild
Bild
Bild

Med rätt tillvägagångssätt på en skrivmaskin är det lätt att organisera intellektuella och utvecklingsspel, till exempel för att komma med en spännande resa under vilken du introducerar ditt barn för olika länder, djur och växter. En sådan resa kan till och med vara en familjeresa - både mamma och storebror passar i spjälsängen

Bild
Bild

Det är väldigt bekvämt att sova i en sådan maskin, barn blundar helt enkelt och börjar fantisera, föreställa sig en romantisk resa runt nattstaden i det fria och gradvis somna. Om ritualen att gå till sängs spelas korrekt, kommer du garanterat att bli befriad från problemet med att ligga länge

Bild
Bild
Bild
Bild

Krav på material

Alla barnmöbler måste uppfylla de nödvändiga sanitära standarderna och säkerhetskraven, och en maskinsäng är inget undantag. Oftast används följande typer av material för tillverkning av sådana möbler.

Spånskiva - sängar av spånskiva med fototryck. De är väldigt snygga, attraktiva och kommer att glädja alla barn, men detta material är kortlivat. Dessutom innebär arbete med spånskiva användning av formaldehydhartser, som kanske inte har den mest fördelaktiga effekten på barnets kropp under avdunstning. Läkare rekommenderar inte att man köper spånskivemöbler i barnrummet, även om en sådan sovplats kan betraktas som ett tillfälligt alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Spånskiva - vad gäller dess driftsegenskaper, överträffar den en enkel spånskiva på grund av laminering. Sådan bearbetning gör möbler mer motståndskraftiga mot fukt och mekaniska skador, men giftiga hartser finns också i sammansättningen av sådana plattor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

MDF - ett bra alternativ med ett optimalt pris / kvalitetsförhållande. MDF är motståndskraftigt mot fukt och slitage, endast naturliga, miljövänliga material används i produktionen, och dessutom låter materialet dig skapa modeller av sängar med de mest intressanta och ovanliga formerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plast - Detta är ett av de mest populära materialen för bilsängar. Det är hållbart, fuktbeständigt och helt säkert. Minimodeller av riktiga fordon återges ofta av plast.

Bild
Bild

Trä - naturlig massiv tall, ek och björk är det bästa valet, eftersom dessa material inte förlorar sina fysiska och tekniska egenskaper under bearbetningen. När du köper en spjälsäng är det dock viktigt att ägna särskild uppmärksamhet åt kvaliteten på ytfinishen för att se till att det inte finns några knutar eller grovhet. I vissa fall används en kombination av flera material, till exempel är kroppen gjord av spånskiva och hjulen är av ofarlig plast.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom materialet bör du vara uppmärksam på formen: försök att undvika vassa hörn och föredra modeller med ortopediska baser. Var särskilt uppmärksam på att köpa rätt madrass - bara i det här fallet kan du vara säker på att barnets skelettsystem utvecklas korrekt.

Invändig användning

Bilsängen passar perfekt in i eleganta temainteriörer som kommer att tilltala alla unga älvor. Vanligtvis är ett barnrum för en tjej inrett i mjuka rosa toner; här råder bilder av prinsessor och sagopalats. I det här fallet är det bättre att komplettera en bilsäng med en baldakin, det kommer att göra rummet mer romantiskt och luftigt.

Bild
Bild

Stygga tjejer som föredrar sport och aktiva spel ska köpa en spjälsäng i form av en racerbil . Men för reseälskare kan du köpa absolut vilken typ av säng som helst: allt här beror bara på barnrummets allmänna design, till exempel kommer en maskin i skandinavisk inredningsstil att se väldigt intressant ut. Mycket unga bebisar kommer att älska en säng med ett fototryck som visar hjältar av deras favorit -tecknade serier och sagor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktionen av naturligt massivt trä kommer att se harmoniskt ut i klassiska interiörer, men för rummen i barnrummet, inredda i minimalismstil, kommer MDF -sängar att vara lämpliga. Ett litet råd: om du vill behålla interiören fullt ut i önskad stil, var noga med att köpa lämpliga sängkläder - alla typer av överkast och dekorativa kuddar, baldakiner och gardiner kan kompetent placera accenter och skapa den perfekta bilden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare element

När du köper en säng till en tjej bör du fokusera på olika ytterligare element som inte bara kommer att underhålla barnet och kommer att göra sängen till ett verkligt centrum i lekområdet, utan också underlätta användningen av möbler i vardagen.

  • Ofta är sådana bilar utrustade med belysning som kan belysa ett rum på natten. Det är ingen hemlighet att barn ofta är rädda för mörkret och ber att tända lampan på natten. Vanligtvis, i leksaksbäddar, kommer ljuset från strålkastarna nedan, så det stör inte barnets bekväma sömn alls. Det finns modeller där sidospeglarna lyser, i det här fallet kan tjejen läsa, rita eller spela innan hon går och lägger sig.
  • Unga modekvinnor kommer säkert att tycka om backspeglar, flickor tar sig till rätta i sängen och ordnar ett sminkbord från sådana speglar för sina favoritdockor.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Sänglådor är ofta utrustade med skrivmaskiner. De kommer att vara det bästa stället att förvara sängkläder och små leksaker. Vissa spjälsängar kompletteras med en ratt, sådana attribut gör spjälsängen mer realistisk och lämpar sig för intressanta rollspel.
  • Hjul görs oftast stationära, men vissa tillverkare erbjuder roterande alternativ som orsakar en storm av glädje för spädbarn, särskilt om deras rörelser åtföljs av ljud- och ljudeffekter.
  • Bland spjälsängarna skiljer sig kojbilar eller spårvagnsformade modeller separat - de bästa alternativen för sjuksköterskans rum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängar i form av leksaksbilar gör flickans liv till en riktig semester, för efter att ha köpt sådana möbler följer spännande äventyr och resor barnet inte bara under dagen, utan också på natten.

Rekommenderad: