Våningssäng För Barn ([N [foto): Barnmöbler Med Garderob Och Bord För Två Barn

Innehållsförteckning:

Video: Våningssäng För Barn ([N [foto): Barnmöbler Med Garderob Och Bord För Två Barn

Video: Våningssäng För Barn ([N [foto): Barnmöbler Med Garderob Och Bord För Två Barn
Video: 32 Bunk Bed Idea for Modern Kid's Bedroom- Plan n Design 2024, Mars
Våningssäng För Barn ([N [foto): Barnmöbler Med Garderob Och Bord För Två Barn
Våningssäng För Barn ([N [foto): Barnmöbler Med Garderob Och Bord För Två Barn
Anonim

Familjen har två barn, och rummet är ett och väldigt litet. Barn behöver någonstans att sova, leka, studera. Vägen ut blir en våningssäng, som kan vara enkel och kompakt, hörnversionen är ännu mer ergonomisk. Loftsängar tar lite mer plats, men de löser problemet inte bara med en övernattning, dessa modeller har bord, sportutrustning, garderober och hyllor för studier och fritid.

Bild
Bild

Särdrag

Ett tomt hörn ser ensamt ut. En hörnsäng kommer att göra den till en viktig praktisk del av rummet. Idag produceras vackra och moderna modeller som är lätta att välja efter stil och smak. Om barnen inte har sitt eget rum kommer de fantastiska våningskonstruktionerna som möbelmarknaden erbjuder att passa perfekt in i ett vuxen sovrum eller till och med ett vardagsrum. Du behöver bara överväga mer sofistikerade och snygga alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörnsängar erbjuds inte bara för barn av samma kön, det finns modeller vars kojer är gjorda i olika färger och till och med har en annan design. Sovande strukturer används ofta som ett lekrum. De kan köpas med ett hus, i form av en bil, ett lok eller ett slott.

Fördelar

Med två barn och minst utrymme är fördelarna med dubbelsängar obestridliga.

Hörnalternativ har särskilda fördelar:

  • Som regel kompletteras hörnstrukturer med en eller två arbetsytor eller skåp, hyllor, mezzaniner och andra praktiska möbler. Därför är den största fördelen med sådana modeller deras mångsidighet.
  • Sängen är modern och vacker.
  • Rationellt upptagen hörna.
  • Det är viktigt att ta hänsyn till designens ergonomi, alla detaljer är genomtänkta i minsta detalj.
  • Barnsängar är gjorda av miljövänliga material.
  • De är säkra och hållbara.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Möbelkataloger erbjuder ett otroligt stort urval av våningssängar.

Enligt deras designegenskaper kan de delas in i typer:

Placeringen av sovplatser på olika väggar

  • Med detta arrangemang av sängar är hörnet harmoniskt arrangerat. Den övre sängen vilar på ena sidan av skåpet, den andra vilar mot väggen. Den nedre kajen ligger mot väggen och en av sidorna går under den övre delen. Setet har många öppna hyllor, slutna lådor, en skänk och en garderob, och ser elegant och kompakt ut.
  • Det andra alternativet liknar det första, men kompletteras i det nedre sängområdet, ett pennfodral, stora hänglådor och en hylla. Ytterligare möbler berövar satsen elegans, men lägger till funktionalitet.
  • Barnkomplexet med ett tältskydd i den andra nivån liknar en vagn från en resande cirkus. Konstruktionen är mycket enkel och har bara några få hyllor utöver.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängarna ligger ovanför varandra

En liten hörngarderob blev å ena sidan en fortsättning på en våningssäng och å andra sidan ett pennfodral och hyllor. Modellen är gjord i två kontrasterande färger. Designens flytande linjer liknar vågor i två färger som går genom hela headsetet och förenar det till en enda helhet.

Bild
Bild

Säng utrustad med en möbelvägg

En sådan uppsättning kan inte kallas kompakt, det är svårare att kombinera den med andra typer av möbler. Oftast krävs detta inte, eftersom väggen är utrustad med ett arbetsområde, garderob, hyllor och lådor som rymmer allt du behöver.

Bild
Bild

Sängar med ett lekkomplex

  • Ibland har en våningssäng på bottenvåningen ett litet hus. Denna design, förutom stegen, är också utrustad med en bild och en ljus puff, kompletterad med små vägghyllor i form av ett tåg.
  • Huset på andra våningen döljer en sovplats för nyfikna ögon, och den nedre delen är utrustad med stoppade möbler för en trevlig tidsfördriv.
  • Sport och lekuppsättning för pojkar. Sängen är stiliserad som ett fartyg, har en stege, ett rep och en rutschkana, samt gårdar och en ratt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Transformatorer

Denna möbel kan ändra sin ursprungliga form. Denna struktur har en kaj på den andra nivån. Den första nivån är upptagen av mobila möbler (en stege med lådor, ett bord, en kantsten), som flyttas ut efter behov.

Bild
Bild

Två sovplatser på den övre nivån

Enkel, luftig design med våningssängar för två barn. Det finns en liten soffa längst ner.

Bild
Bild

Med hörnskåp

Hörngarderob är en anslutande länk till möbler i olika vinklar. Å ena sidan finns det en trappa med lådor, och å andra sidan en fullvärdig arbetsplats med ett datorbord, en kantsten och hyllor. Sängar har plats på andra våningen.

Bild
Bild

Med ett sportkomplex

Två kojer kompletteras med tre piedestaler, lådor, en rutschkana, sportstegar och till och med en djurbod (under bottensteget). Sidan på den andra nivån är tillräckligt hög för barns säkerhet. En sådan uppsättning kan vara lämplig för ett barn, om övervåningen används som lekplats eller för två barn, måste en madrass köpas för den andra nivån.

Bild
Bild

För stora familjer

Våningshörnstrukturen har fyra kojer som ligger vid två angränsande väggar. Varje säng kompletteras med en lampa och en nisch för personliga tillhörigheter.

Bild
Bild

Med minirum

En våningssäng för en tjej har en säng på andra våningen och ett fullvärdigt litet rum under sängen. På nedervåningen finns ett datorbord med en stol på hjul, samt ett sminkbord med lådor och spaljéer, ett ställ med hyllor och mobila lådor.

Bild
Bild

Tips

Det är svårt att välja en säng i ett överflöd av former och färger. Oavsett vilka kriterier du måste använda när du köper, måste du alltid komma ihåg barnets säkerhet när du använder denna struktur.

Några enkla regler hjälper dig att göra rätt val:

  • Strukturen måste vara stabil, tillverkad av hållbara material och ha starka ben. Kvalitetsheadset klarar enkelt en vuxen.
  • Övre sidan representerar alltid en pålitlig sidovägg och inte en konventionell knappt märkbar ledstång.
  • Ge företräde åt släta strukturer, rundade hörn, ett tillräckligt antal mjuka element. Detta skyddar barnet från skador.
  • Ju mindre barnet är, desto plattare ska trappan vara, vertikala alternativ är lämpliga för äldre barn.
  • Hörnsängen kan vara vänster eller höger sida, designen måste matcha den plats som valts för den i barnrummet.
  • När du köper en tvåstegsmodell bör du vara uppmärksam på färgen, formen, strukturen - allt ska vara i harmoni med möblerna i barnkammaren. Om rummet är stiliserat måste den nya sängen matcha den valda designriktningen.
Bild
Bild

Våningskonstruktioner är vackra och moderna, de är multifunktionella och barn kommer att tycka om dem. Vem som bestämde sig för att köpa kommer knappast att ångra det.

Rekommenderad: