Barnsäng Med Lyftmekanism (27 Bilder): Horisontella Modeller För Barn Och Med Sidolift

Innehållsförteckning:

Video: Barnsäng Med Lyftmekanism (27 Bilder): Horisontella Modeller För Barn Och Med Sidolift

Video: Barnsäng Med Lyftmekanism (27 Bilder): Horisontella Modeller För Barn Och Med Sidolift
Video: Drop-side Cribs 2024, April
Barnsäng Med Lyftmekanism (27 Bilder): Horisontella Modeller För Barn Och Med Sidolift
Barnsäng Med Lyftmekanism (27 Bilder): Horisontella Modeller För Barn Och Med Sidolift
Anonim

Om du behöver inreda en lägenhet med inte för dyra, och samtidigt vackra möbler, måste du vara uppmärksam på fällbara sängar. Den pålitliga modellen låter dig bygga sängen i en byrå eller en garderob. Detta frigör mycket utrymme i rummet. På natten är detta en plats som används för att sova, och under dagen är det ett skrivbord eller en garderob, och samtidigt finns det fortfarande plats för barn att leka. Denna typ av säng är lämplig om vardagsrummet är ganska litet.

Typer av produkter

En hopfällbar säng är en typ av möbler som utför många funktioner. Detta är en utmärkt lösning för ett barns nattsömn, liksom för spel och avkoppling.

Bild
Bild

Fällbara sängar är av följande typer

  • Horisontell . Detta är när sängen är fäst med sidan mot väggen och är mestadels singel. Den positiva sidan här är att den fria väggen används för att ordna olika hyllor eller bilder.
  • Vertikal konstruktion: när modellen är fixerad på väggen med huvudet. Denna möbel kan användas för två barn, eftersom den är dubbel.
  • Hopfällbar , med två nivåer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Först och främst skiljer sig alla mönster i plats, och det andra tecknet på skillnader är de funktioner som används.

Sådana möbler för barn är endast gjorda av högkvalitativa material

Dess bas, det vill säga ramen, är gjord av plåtkompositmaterial. Sidodelarna är gjorda av värdefulla träslag. Alla delar är fästa med stålhörn, vilket ger strukturen tillförlitlighet. Mässing och stål används för arbetsmekanismer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns mer avancerade mönster, till exempel en soffagarderob eller en tvålagers modell. Det finns många varianter av denna möbel nuförtiden.

En enkelsäng-garderob kan vara perfekt för ett barn . Den är inbyggd i kroppen, och på toppen finns garderober där du kan hänga kläder. I vissa fall kan det finnas fler hyllor och ett sängbord, och ibland ett bord. I det här fallet tar modellen inte för mycket plats: basen har en storlek på 90x200 cm och uppfyller barnets alla behov. Dessutom kan olika dekorativa element ingå i den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har två barn är en dubbel modell lämplig, som dras ut från botten av skåpet. På dagtid sparar denna design ganska mycket utrymme, eftersom basen viks som ett dragspel och stuvar undan i garderoben.

En säng med två nivåer anses vara en mycket bra design . Här är två separata sovplatser för två barn samtidigt. Det är inbyggt i en väggnisch. På dagtid syns det inte ens, eftersom det stängs av en vägg med dekorativa element.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om en modell med vikmekanism kombineras med en loftsäng, får barnet också en plats för sport.

Vertikala modeller är vanligare än horisontella, och deras pris är mer acceptabelt. De låter dig bygga in antingen hyllor eller förvaringsskåp. Alla modeller är manövrerbara, lätta att montera och demontera.

Systemet för att samla och demontera sängen kan behärskas av alla barn . Delarna som ingår i satsen är mycket lätta och det kommer inte att vara svårt för barnet att klara av dem. Dessutom kommer barnet att förbereda en sovplats varje kväll, vilket kommer att påverka hans noggrannhet och utgöra en del av ansvaret.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gynnsamma och ogynnsamma sidor

Tänk först på de gynnsamma:

  • låter dig frigöra ett stort utrymme;
  • mycket lätt att använda;
  • har många användningsområden;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • vackra externa data;
  • endast naturliga och miljövänliga material används vid tillverkningen.

Det finns praktiskt taget inga nackdelar här, förutom naturligtvis den ekonomiska aspekten. Kostnaden för en sådan säng är ganska hög.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Kostnaden för en babysäng med lyftmekanism beror främst på möbeltillverkaren och sedan på monteringen.

Exklusiva och lyxiga sängar för barn är inte för dyra . Och vertikala sängar med en hopfällningsmekanism kan hittas även i prisklassen på upp till femton tusen rubel.

Bild
Bild

Och för att välja ytterligare funktioner för en sådan säng är det bäst att söka hjälp från en specialist som förstår detta. Till exempel vilken modell du ska välja eller från vilket material du vill göra ramen; vad blir lyftmekanismen - lateralt eller vertikalt, i allmänhet, rådfråga om frågor av intresse.

Bild
Bild

Typer av lyftmekanismer

De är av två typer:

  • hydraulik - mycket lätt att använda, pålitlig och modern mekanism;
  • fjäder, som inkluderar många typer, eftersom den är installerad i nära relation till sängens vikt och storlek. Det är billigt, men det tar mycket ansträngning att sätta igång mekanismen.
Bild
Bild
Bild
Bild

När du bestämmer dig för att köpa en säng med en hopfällbar mekanism är det nödvändigt att ta hänsyn till alla element av tillförlitlighet, säkerhet och komfort för barnet.

Rekommenderad: