Lädersängar (39 Bilder): Moderna Mjuka Modeller Av äkta Läder, Röda Och Bruna Klädsel Med Strass I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Lädersängar (39 Bilder): Moderna Mjuka Modeller Av äkta Läder, Röda Och Bruna Klädsel Med Strass I Interiören

Video: Lädersängar (39 Bilder): Moderna Mjuka Modeller Av äkta Läder, Röda Och Bruna Klädsel Med Strass I Interiören
Video: Sweden pauses use of Moderna for younger groups 2024, April
Lädersängar (39 Bilder): Moderna Mjuka Modeller Av äkta Läder, Röda Och Bruna Klädsel Med Strass I Interiören
Lädersängar (39 Bilder): Moderna Mjuka Modeller Av äkta Läder, Röda Och Bruna Klädsel Med Strass I Interiören
Anonim

Lädersängar i inredningen i ett modernt hus ser inte bara mycket solida ut, utan ger också sina ägare möjlighet att sova gott och vila av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Lädermodeller har ett antal karakteristiska egenskaper:

  • Huvudgavlar i läder är särskilt mjuka , de är bekväma, för på sommaren ger de nödvändig svalka, och på vintern - värme, trevlig för en person.
  • Lädermodeller av kojer är särskilt hållbara och pålitliga , är sådana produkter oftast tillverkade med en tillräcklig säkerhetsmarginal.
  • Naturläder är resistent mot hög luftfuktighet och damm, är det mycket enkelt att rengöra det från smuts.
Bild
Bild
  • Skinnsäng passar perfekt in i många populära inredningsstilar t.ex. minimalism, loft, hi-tech och retro.
  • Läderprodukter är mycket praktiska … Huden i sig är flexibel, stark och återställer snabbt sin form.
  • Våtvård, specialprodukt för glänsande läderytor - och din skinnsäng kommer att väcka uppmärksamhet hos varje person som kommer in i sovrummet, även år efter ditt köp.
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Läderprodukter har utmärkt utförande, men de är också ganska dyra, så allt oftare i möbelbutiker kan du hitta stoppade möbler av högkvalitativt ekläder.

Detta moderna material har flera fördelar:

  • ekoläder är skapat av rena produkter, avger ingen obehaglig lukt och har inga skadliga komponenter;
  • inte kräsen med rätt vård;
  • har en lång livslängd;
  • kan ha olika färger;
  • priset på produkter tillverkade av konstgjorda material är betydligt lägre än för produkter av äkta läder.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

I möbelutställningslokaler kan du enkelt hitta läderplatser i olika storlekar, färger och former. De mest populära idag är lyxiga dubbelsängar av läder i vanlig rektangulär form. Deras standardlängd är cirka 200 cm och sovplatsens bredd kan vara 160-180 cm, vilket är ganska lämpligt för att bekvämt rymma två familjemedlemmar samtidigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enkel eller smala sängar för två personer som mäter 140x200 cm är extremt sällsynta, eftersom egenskaperna hos själva modellerna kräver installation i stora rum: erfarna designers rekommenderar inte att välja sådana sängar för sovrum med en bredd på mindre än två och en halv meter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många modeller av läderplatser är utrustade med en speciell lyftmekanism, med dess hjälp kan du enkelt lyfta madrassen. Detta öppnar upp en stor nisch för förvaring av linne och andra husgeråd.

Bra lyftare hjälper till att lyfta toppen av lagret utan onödiga mänskliga ansträngningar, men de är helt pålitliga och hållbara.

Typer av mekanismer:

  1. Fjädermekanism skiljer sig inte i hög hållfasthet och med tiden kommer det att vara nödvändigt att byta ut de flesta elementen.
  2. Manuell mekanism anses vara den mest pålitliga, men kräver att krafter appliceras under drift.
  3. En mekanism baserad på gasdämpare , är den mest effektiva och pålitliga, eftersom användningsperioden för denna mekanism är minst 5 år, även en bräcklig kvinna kan öppna denna säng.
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de mest populära modellerna idag kan följande alternativ särskiljas:

  • Produkter med icke-standardiserade former är en trendig trend . Dessa kan mycket väl vara modeller av höga sängar i olika konfigurationer (oval, cirkel) med madrasser i olika former. Den runda basen påminner mer om en slags höjning, på vilken en hög rektangulär madrass är placerad.
  • Höga sänggavlar i naturläder den nya barocken ser bra ut i den glamorösa stilen - i detta fall kompletteras produkten vanligtvis med ljusa stora strass, snygga speglar, lyxig sammetdekor och dyrt trä.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Baby läder spjälsäng … Vanligtvis släpps inte hela skinnsängar för barn. Barn växer upp för snabbt och efter ett tag måste du köpa en annan säng. Dessutom kan barn av misstag riva eller repa även den mest hållbara huden, så i det här fallet är det bättre att initialt spara på ett för dyrt köp. Äkta läder finns oftast bara på framdelen, och sidorna är täckta med bra konstläder.
  • Fåtölj i skinn . Denna snygga fåtölj är liten i storlek och passar även i ett litet rum. När du viker ut den kan den i denna form ersätta en klassisk säng för en person. När den är vikt är en sådan läderkonstruktion en status och mycket presentabel som kan bli den viktigaste dekorationen i ett litet vardagsrum eller en smal hall.
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Färgschemat på lädersängen är inte särskilt varierat, men detta gäller för sängar som är anpassade till en viss inredning i sovrummet:

  • Vit säng tillverkad av kvalitetsläder kommer att göra till och med ett alltför mörkt sovrum mycket ljusare och passa in i inredningen i alla fashionabla stilar, medan snövit sängar i sovrummen, som är utförda i den livliga stilen på den afrikanska kontinenten, kommer att se coola ut. Sådana skinnsängar är oftast dekorerade med originalknappar. Denna färg är perfekt för inredning i stil med Provence eller rustikt land.
  • En beige lädersäng kommer också att se praktisk ut .som passar perfekt i alla sovrum. Den kan ha både lakoniska och återhållsamma former och dekoreras med känsliga krusiduller.
  • För nya högteknologiska och moderna stilar är en svart produkt lämplig .… Strikta, tydliga och lakoniska utföringslinjer kommer att betona originaliteten i den svartvita sängen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Och en charmig röd säng i form av en cirkel i ungdomsrummet garanterar dig ett passionerat tidsfördriv.
  • En utsökt säng med strass passar perfekt in i interiören damens boudoir i art deco -stil. Den bästa dekorationen i sovrummet kommer inte bara att vara dekoration med strass, utan också samma framgångsrika alternativ med stenar, pärlor och broderi. Det är sant att priset på sådana modeller kommer att gå ur skala.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Spektakulär och brutal brun lädersäng kommer att se bra ut med en grå vägg i ett rum i loftstil.
  • En säng i cognacläder är lämplig för att ordna ett modernt sovrum ., stål eller chokladfärg. Du bör inte välja prickiga och ljusa färger, du ska bara lita på primness och återhållsamhet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Själva läderplatser är dyra, eftersom alla material de är tillverkade av är mycket dyra. En läderbädd av hög kvalitet har en ram av massivt trä, en ortopedisk madrass, som ligger på boklister, och lädret i sig kan inte kosta en slant. Du behöver inte köpa skinnsängar om djur är fria att gå i ditt hus. Hamstrar, katter och hundar kan skada läderskyddet på nolltid, och du kommer att befinna dig inför en mycket dyr utsikt - du måste byta hud på en skadad bit av stoppade möbler.

När du väljer en sådan solid säng, var uppmärksam inte bara på dess konstruktion eller form, dekoration eller design, utan också på kvaliteten på huvudmaterialet.

Du måste kontrollera om bra läder faktiskt användes för att göra din valda säng. Kontrollera hur sömmarna är gjorda. Läderytan ska vara sammetslen vid beröring och ha en speciell glans. För tillverkning av möbler måste du använda slitstarkt och specialtillverkat läder - först då kommer den valda sängen att tjäna dig under mycket lång tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

Sängar med läderklädsel kräver speciellt, om än inte särskilt svårt, underhåll.

För att göra detta måste du tydligt följa följande regler:

  • Placera inte en skinnsäng bredvid en radiator eller öppen låga … Sängmaterialet torkar ut snabbt och enkelt och förlorar sin glans, elasticitet och högkvalitativa utseende. Om det är mycket solljus i sovrummet, se till att du gardinerar fönstren och skapar de bästa driftförhållandena för sängen.
  • Om läderytan blir smutsig , tvättas med en svamp med en lösning av vatten och tvål eller special. medel för naturlädervård. Det är att föredra att välja ett specialverktyg, eftersom det är tillgängligt för olika hudtyper.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Även om lädervaror inte samlar damm , kommer damm att dyka upp på vilken yta som helst förr eller senare. Därför måste sovsängen i läder torkas med en speciell trasa eller servetter. Du kan använda torr flanell, men du kan också fukta den för att förbättra vårdseffekten. Du kan också köpa vantar, vars båda sidor är gjorda av olika material för att ta hand om lädervaror: den mjuka sidan är användbar för att torka, och den grova sidan kan användas för att gnugga in skötselprodukterna.
  • För skonsam skötsel av läderartiklar det är bäst att välja kompositioner av världsberömda och länge beprövade företag, eftersom dyra möbler inte är det bästa ämnet för experiment.
Bild
Bild

Inredning idéer

Lädersängar i dessa dagar är ett tecken på deras ägares respektfulla position, så de bör placeras i tillräckligt rymliga sovrum. Om rummets bredd bara är 2-3 meter, är det bättre att välja sådana modeller som en pallbädd eller en soffa, men helt klart inte höga sängar, som behöver ett ganska solidt utrymme för ett framgångsrikt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Runda sängar är vanligtvis placerade i mitten av sovrummet. De kan också se ganska bra ut bredvid en av väggarna i boudoiret, om det markeras med hjälp av vacker belysning. Om sovrummet är litet, är det bäst att välja små modeller av sådana sängar med låg bas eller på dekorativa ben. I rymliga rum kommer runda modeller med en höjd av cirka 1 meter att se mer lämpliga ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

För ett sovrum i klassisk stil är en massiv träbädd med läderinsatser i sänggaveln och i huvuddelen perfekt. Och de snidade och läderklädda sängarna kommer att se bra ut i ett barock sovrum. Mjuka sänggavlar kommer att se ganska originella ut, med en originalplockning med knappar, dekorerade i form av rutor och rhombuses. Höga sänggavlar kompletteras vanligtvis med sängbord i skinn, som tillverkas i samma färg och stilistiska lösning som sängen själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kapell av genomskinliga och flytande material är en snygg designidé för sovrummet. De kommer att ge ditt sovrum den luftighet och romantik som vanligtvis är karakteristisk för sovrum i etno-stil. Dessutom kan alla baldakiner också dekoreras med textilblommor och blanka broderier.

Rekommenderad: