Skinnsoffa (165 Bilder): Hörnrött Av äkta Läder, Moderna Bruna Modeller, Placering I Vardagsrummet, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skinnsoffa (165 Bilder): Hörnrött Av äkta Läder, Moderna Bruna Modeller, Placering I Vardagsrummet, Recensioner

Video: Skinnsoffa (165 Bilder): Hörnrött Av äkta Läder, Moderna Bruna Modeller, Placering I Vardagsrummet, Recensioner
Video: Top 50 Modern Sofa Set Designs for Living Room 2018- Plan N Design 2024, Maj
Skinnsoffa (165 Bilder): Hörnrött Av äkta Läder, Moderna Bruna Modeller, Placering I Vardagsrummet, Recensioner
Skinnsoffa (165 Bilder): Hörnrött Av äkta Läder, Moderna Bruna Modeller, Placering I Vardagsrummet, Recensioner
Anonim

Läderklädda soffor är inte bara en accentmöbel, utan visar också ägarnas praktiska sätt att möblera sina hem. Tack vare kombinationen av praktiska, mångsidighet och utmärkta prestanda blir sådana möbler en del av interiören i rum för en mängd olika ändamål. Vad är deras grundläggande skillnad från modeller med tygfoder och om köp av lädermöbler alls är motiverat - låt oss försöka lista ut det.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Genom design kan moderna skinnsoffor vara kompakta och överdimensionerade, stationära och transformatorer, ekonomi och premiumklass, i ett neutralt naturligt och imponerande ljust färgschema.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Listan över tydliga fördelar med lädersoffor inkluderar:

Extern överklagan. Hela interiören drar nytta av det respektabla utseendet på denna möbel. Läderklädsel väcker en känsla av lyx och rikedom

Krävande vård. Underhåll av äkta läder reduceras till veckovis kemtvätt med servetter och bearbetning av fodret med speciella medel

Hållbarhet och tillförlitlighet. Äkta läder, liksom dess konstgjorda analoger, vinylläder och ekoläder, har ökat slitstyrka. Dessa soffor kommer att hålla i många år

Hög miljövänlighet av naturmaterial. Dammavvisande och ventilerande läderklädsel förhindrar bildandet av populationer av husstoftkvalster - de främsta provokatörerna för allergier och andningssjukdomar

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inte utan nackdelarna med skinnsoffor, nämligen:

  • hög kostnad, vilket är typiskt för äkta lädermöbler;
  • snabb förlust av dekorativa egenskaper i klädsel av låg kvalitet.
Bild
Bild

I detta segment av möbelmarknaden finns det en stor andel bedrägeri. Oseriösa tillverkare sätter en orimligt hög prislapp för medvetet lädervaror av låg kvalitet.

Bild
Bild

Andra nackdelar avser driften av produkter:

Närhet till värmare påverkar läderklädselns skick negativt. Under påverkan av extrema temperaturer och låg luftfuktighet blir materialet mindre elastiskt, vilket resulterar i att det sträcker sig och täcks av sprickor

En annan fiende av huden är ultraviolett ljus. Om en soffa av äkta läder placeras i omedelbar närhet av fönstret, och till och med på solsidan av lägenheten, börjar klädseln att torka, vilket resulterar i att den kommer att spricka

Känslighet för olika lukter. Denna punkt bör beaktas av rökare som inte förnekar sig själva nöjet att röka inomhus. Lädermöbler kommer definitivt att absorbera cigarettrök

Bild
Bild

Vyer

Så att du bättre kan navigera i det befintliga sortimentet av skinnsoffor kommer vi att ta reda på vilka modeller som är i form och stanna kvar vid deras designfunktioner.

Bild
Bild

Hörn

Hörnmodeller på en minsta yta bildar platser i maximalt antal.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna design ser bra ut i det kombinerade rummet i en studiolägenhet, vilket visuellt avgränsar vardagsrummet och köket.

U-formad

U-formade modeller är en speciell typ av den tidigare modifieringen med element som bildar hörn på höger och vänster sida.

Bild
Bild

Av denna anledning är U-formade möbler imponerande i storlek, vilket ger ett antal praktiska fördelar:

  1. Det finns gott om platser.
  2. Enorm plats att sova.
  3. Förekomsten av flera linnelådor.
Bild
Bild

Runda

Runda soffor förstör den klassiska atmosfären. Icke-standardkonfiguration måste hanteras varsamt. Runda möbler kan inte bara förvandla utformningen av ett rum, utan också göra det till toppen av dålig smak.

Detta händer om du försummar planeringen av interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Designers rekommenderar att placera runda strukturer i full storlek i rum med lämpliga bilder från 25 rutor, och för små modeller krävs minst 20 rutor. I rum med begränsat utrymme kommer den runda formen helt enkelt att "äta upp" utrymmet.

Halvcirkelformig

En annan trendig form av skinnsoffa. På grund av den icke-standardiserade konfigurationen med arrangemanget av runda möbler kan det också uppstå problem. Utan ett kreativt förhållningssätt riskerar du att inte få en originalinredning, utan bara uppnå en obalans mellan former och linjer.

Bild
Bild

För att förhindra att detta händer kan du använda flera lösningar: upprepa en halvcirkelformad form i designen eller varva den med en oval . En halvcirkelformad design är också mycket bekvämt att utföra zonindelning, separera matsalen från köket eller köket från vardagsrumssegmentet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Skal

En gång var designers inte rädda för att använda en så djärv lösning för lädermöbler i det moderna aktiva livet, och de förlorade inte. En soffa av äkta läder med hög rygg i form av ett skal kan dekorera alla rum i huset; dessutom utrustar många tillverkare ett av segmenten i ett stiliserat havsskal med en inbyggd minibar. Därför är skalet inte bara vackert, utan också multifunktionellt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design egenskaper

När det gäller andra designfunktioner är soffmodellerna också olika.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med armstöd

Ett aktuellt alternativ till möbler med mjuka armstöd är skinnsoffor med hårda räcken i trä. När det gäller praktisk är en sådan lösning fördelaktig - trädet är pålitligt och hållbart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med tvättlåda

Funktionella fällbara modeller med rymliga förvaringssystem gör det enkelt att rengöra sovutrymmet och hjälpa till att hålla ordning i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med en ottoman

Närvaron av en sådan detalj är hörnmodellernas privilegium. I standardmodellen av hörntypen tillhandahålls ett par identiska räcken, och i den modifierade produkten är ett extra plan utrustat med en räcke som angränsar till en smal sektion på sidan.

Annars finns det inga grundläggande skillnader mellan modeller med / utan ottoman.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På benen

Förekomsten av högmetall eller korta, knäböjda trämöbelben är en smaksak. Förutom den huvudsakliga funktionella belastningen - som säkerställer stabiliteten och tillförlitligheten i basen, fungerar benen som ett dekorativt element, vilket betonar designens unika karaktär.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med knappar

En speciell typ av diamantformad slips, där hörnen på rombarna fixar och samtidigt dekorerar knapparna, har länge blivit varumärket för Chesterfield-soffor.

Därför är quiltade chestrar med låg rygg och armstöd av samma höjd svåra att förväxla med andra modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med fjäderblock

Tänk på de befintliga systemen för fastsättning av elastiska element - fjädrar.

Bild
Bild

Block med beroende fjädrar

Här sammanflätas metalldelarna oavbrutet. Spiralerna är anslutna till varandra med häftklamrar eller komplexa trådknutar för att ge styvhet, och strukturens omkrets förstärks dessutom med en ram. Om en fjäder mottar en belastning aktiveras intilliggande länkar omedelbart, så att lasten fördelas jämnt. Denna design är mycket pålitlig och hållbar.

Bild
Bild

Block med oberoende fjädrar

I detta fall är metallelementen inneslutna i speciella fickor gjorda av fiberduk. Vid belastning pressas ett specifikt elastiskt element med minimal användning av närliggande fjädrar.

När det gäller tillförlitlighet är oberoende fjädrar sämre än beroende, och de vinner lite när det gäller komfort.

Bild
Bild

Transformationsmekanismer

Lädermöbler är utrustade med olika vikningsmekanismer:

System, vars funktionsprincip är associerad med en öppningsbok, representeras av en klassisk bok och en klick-klack-mekanism

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellerna av utrullning och glidningstyp inkluderar euroböcker, delfiner, dragspel

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den kombinerade layoutmekanismen demonstreras av franska och amerikanska musslor

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

"Walking" -modeller - strömavtagare och flera versioner av soffor med en identisk mekanism, men olika namn - det här är pumor, tick -tock, walking Eurobooks

Bild
Bild

En separat kategori inkluderar dyra modeller med vilstol för fullständig avkoppling. Denna sofistikerade mekanism, gömd i kroppen, fixerar mobilen tillbaka i önskad vinkel, och längst ner i strukturen förlänger den ett justerbart fotstöd

Det unika transformationssystemet gör att du kan uppnå en anatomiskt korrekt kroppsposition, tack vare vilken användaren kan vila med största möjliga komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Oavsett interiörens stilistiska inriktning kan lädermöbler bli dess organiska fortsättning. Lädersoffor kan inte bara tjäna som grund för ett designkoncept utan också forma det.

Engelsk stil

Interiörer i engelsk stil kännetecknas av användning av material och inredning som traditionellt var närvarande i vardagen för det aboriginska folket i de beroende territorierna i Storbritannien.

Rika kolonialister uppskattade överflödet av läder, skinn, korgverk och exotiska skogar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En spektakulär Chester och en klassisk modell med kuddar kommer att se lika fördelaktiga ut här. Men den lakoniska formen av moderna hörnmodeller kommer att motsäga den allmänna idén om engelsk stil, så det är bättre att vägra ett sådant beslut. Den futuristiska designen, med vilken du har alla chanser att göra vardagsrummet till något som ett intergalaktiskt rymdskepp, är också en dålig hjälpare.

Bild
Bild

Loft

Vindstil, aka loft, är en ovanlig och lite provocerande trend inom modern inredning. Alla detaljer och inredningsdetaljer är noggrant genomtänkta, 100% funktionella och praktiska. Möbler med slät klädsel och minimalism är välkomna. Både självförsörjande monokroma klädfärger - vitt eller svart, och ljust läder som accent är lämpliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att skapa djärva kontraster passar loftet, som är en stor motsägelse till allt som är bekant i interiören, perfekt. Om vardagsrummet är utformat i industriell stil, placera utan en skugga av tvivel en soffa i barockstil eller en elegant quiltad Chesterfield i den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Högteknologisk

Den mest kontrasterande stilriktningen, tenderar till strikt formgeometri, symmetri och skarpa linjer. Hörn- eller U-formade strukturer med klart definierade hörn och armstöd, i snövit eller kolsvart design och på förkromade ben, är lämpliga här.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möbler i en teknisk inredning bör finnas i en minsta mängd, dess "särdrag" - låg passform och maximal komfort. Nano-stil är territoriet för achromatiska färger, men soffan får ha rik röd eller blå klädsel.

Detta kommer att leva upp interiören och samtidigt spela rollen som en accent.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modern klassisk stil

Lädermöbler i en klassisk interiör bör visa soliditet och respektabilitet, i överensstämmelse med stilen i vardagsrummet eller kontoret. Solid kvalitet, mjuka former, ädla och diskreta färger är huvudkraven för en soffa.

Moderna modeller är också lämpliga, men utan pretentiöshet och innovativa "prylar".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modern

Modern skiljer sig påfallande från klassikerna när det gäller valet av möbler och klädfärger. De bästa alternativen för en skinnsoffa: en enkel lakonisk bokmodell utan onödig inredning, modulär eller låg stationär design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aggressiva prickiga färger är oacceptabla, så säg nej till en ljusröd skinnsoffa . Ge företräde åt dämpade och neutrala nyanser av pärlgrå, beige, grön och vit. Medan ljusa vanliga kuddar kan fungera som en accentdekor.

Bild
Bild

Skandinaviska motiv

Interiören i skandinavisk stil är en tydlig demonstration av de bästa trenderna inom minimalism. Om möbler och inredning finns i en minimal mängd, då ljus, utrymme och luft - till det maximala. Modeller med en enkel, lakonisk form är att föredra - raka och U -formade strukturer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Scandi design välkomnar klassiska ackord och lite glamour. En soffa med vadderad rygg kan ge en sådan touch. Dekorativa kuddar är ett måste.

Dimensioner

När de väljer soffans storlek styrs de av området i rummet där de planerar att installera den. Var noga med att överväga bredden på dörröppningar och trappor för att säkerställa att möbler lätt kan komma in i rummet.

Bild
Bild

Ägare av rymliga lägenheter bör titta närmare på de 3-sitsiga hörnmodellerna. Och fällbara soffor med en utrullningsmekanism och en bredd på 150-160 cm är en räddning för ägarna av små hus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har ett stort hus och ofta har gäster, välj en 4-sitsig U-formad transformator med mjuka armstöd, 430 cm långa. Ett av alternativen för denna design inkluderar:

  • tre infällbara lagringssystem;
  • inbyggd bar
  • transformerande bord med hyllfunktion;
  • öppen hylla med LED -belysning.

Under förvandlingen bildas en stor, helt plan sovyta med ortopedisk effekt.

Bild
Bild

Material

Låt oss nu prata om de material som är involverade i tillverkningen av vikbara soffdelar och beklädnad.

Bild
Bild

Rammaterial

Lädermöblernas livslängd påverkas i hög grad av ramens kvalitet och typ. Bland moderna skinnsoffor sticker modellerna ut:

Med trästomme

Trä av olika arter används för tillverkning:

  1. Elitsorterna inkluderar teak- och mahognyarter.
  2. Inhemska sorter representeras av ek, valnöt, bok och aska, som utmärks av sin ökade styrka.
  3. Björk och tall med andra barrträd anses vara ett budgetalternativ för trä.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med metallram

De flesta moderna soffor i ovanlig design kommer att ha en metallram. Metallen fungerar som en garanti för strukturens hållfasthet och hållbarhet.

Bild
Bild

Med ram i kompositmaterial

Moderna trender inom möbeltillverkning dikterar sina egna regler, vilket tvingar tillverkningsföretag att inte bara använda olika material för att skapa ramar, utan också kombinationer av dem. Populära alternativ: trä + spånskiva, plywood + spånskiva, björklameller + metall.

Bild
Bild

Fyllnadsmaterial

Kvaliteten på fyllmedlet påverkar också möbelns livslängd.

Bild
Bild

Fördelar med naturlig latex

Råvaran för produktionen är juicen av gummiträd. På grund av materialets naturliga bräcklighet läggs olika ingredienser till dess sammansättning.

Bild
Bild

Fördelar:

  • miljövänlighet;
  • god ortopedisk effekt;
  • hypoallergena egenskaper;
  • brandsäkerhet;
  • varaktighet.

Nackdelen är den höga kostnaden.

Typer av polyuretanskum (PPU)

För att erhålla denna porösa substans används syntetiska polymerer. Polyuretanskum för tillverkning av stoppade möbler kännetecknas av hög biologisk resistens och allergivänlighet.

Det skiljer sig i olika grader av styvhet.

Bild
Bild

Det finns också en konstgjord analog av latex - en mycket elastisk typ av polyuretanskum. Det anses vara hårdare än naturligt. Med en storleksordning av lägre kostnad behåller detta material alla positiva egenskaper hos verklig latex.

Bild
Bild

Holofiber - modernt fyllningssystem

Fyllningen av non-woven material av holofiber med en ihålig flerlagersstruktur har många fördelar på grund av den innovativa tekniken för värmebehandling av polyesterfibrer.

Bild
Bild

Fördelar:

  • Möjligheten att perfekt behålla sin form och inte deformeras över tid.
  • Problemfri vård: tolererar enkelt tvätt, rengöring, ångbearbetning.
  • Miljösäkerhet - giftiga element, lim, kemiska emulsioner saknas helt i materialet.
  • Godtagbar kostnad.

Funktioner i perioteca

Perioteca golvmaterial innehåller komponenter av naturligt och artificiellt ursprung, men polyestertrådar fungerar som grund. Värmebehandling säkerställer tillförlitligheten för att fästa skikten på varandra och hållbarheten i själva strukturen.

Bild
Bild

En soffa med sådan vaddering anpassar sig enkelt efter kroppens form och tål långvarigt tryck utan problem. På grund av sin speciella struktur är materialet perfekt ventilerat, exklusive bildandet av kolonier av hudparasiter.

Beklädnad

Kvalitets- och kostnadskännetecknen för naturläderbeklädnad beror direkt på tekniken för dess bearbetning. I garvningsprocessen används kemiska reagenser eller växtextrakt.

Materialet som bearbetas med tanniner eller garvsyra är absolut miljövänligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det färdiga lädret är färgat. Typen av färgämne avgör vilken hudtyp som kan vara:

Anilinova . Det är mycket mjukt vid beröring, lågt slitstyrka och dyrt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Semi-anilin . Materialet är mycket lättskött och kostar mindre än anilinläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lackerad . Sådant läder kännetecknas av sin visuella dragningskraft, relativa hållbarhet och rimliga pris.

Bild
Bild

En konstgjord analog av äkta läder - ekoläder .

Bild
Bild
Bild
Bild

Tygernas huvudsakliga egenskaper:

  • styrka;
  • elasticitet;
  • hypoallergen;
  • andningsförmåga
  • taktil komfort;
  • UV -beständighet.

Färg

När du väljer färgen på möbelklädsel måste du ta hänsyn till rummets stilistiska prestanda och färgschema. Det rekommenderas att bygga på denna fråga utifrån väggarnas färg. Först måste du bestämma vilket av nedanstående färgscheman som ska användas.

Bild
Bild

Enkelt färgschema

Här bör klädseln och väggarnas färgschema fästa vid samma linje i spektrumet och vara nästan samma, med en liten skillnad endast i nyans. Det ser ut så här: ljusblå bakgrund + blå klädsel, lila bakgrund + lila foder, pistaschväggar + rikt grönt läder.

Bild
Bild

Schema "Neutral"

När en neutral palett av svart, vitt, grått, beige, brunt används för väggdekoration, bör den färgstarka lösningen på klädseln också vara neutral, men annorlunda. Så pärlgrå möbelklädsel är lämplig för beige väggar, om väggarna är färdiga i vitt kan klädseln vara svart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Schema "Färgad finish + neutral inredning"

En soffa med neutral beklädnad är placerad mot väggen, dekorerad i en ljus palett. Interiörsklassiker - en soffa med svart, beige, brunt klädsel. Dessa tre färger kommer att vara en säker satsning för nästan alla interiörer.

Bild
Bild

Beklädnaden i någon av de otaliga nyanser av den neutrala grå paletten är mångsidig.

Bild
Bild

Schema "Neutral interiör och färgade möbler"

När du skapar effekten av "färgfläckar" blir interiören, som domineras av ljusa nyanser, mer harmonisk. För dessa ändamål använder inredningsarkitekter möjligheterna till komplexa nyanser av blått med kraft och huvud.

Bild
Bild

Auburnklädsel, som en varm palett av bruna, hjälper till att balansera det svala interiören med övervägande av vita och gråa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Välj gärna rött, gult, grönt klädsel om din själ ber om något original.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinerat schema

Här kompletteras färgade möbler med ett annat färgschema. För att göra det tydligare: lila väggar + orange möbler, blå trim - grön klädsel.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer ett färgschema är det viktigt att ha en uppfattning om vad du vill sluta med. Vad är närmare dig - en ljus, spektakulär och iögonfallande inredning eller en återhållsam, mysig, lugn design, när "ögonen vilar"? Om det första, följ sedan det fjärde och femte schemat, det andra - då är de tre första scheman lämpliga för dig och du kan vägledas av något av dem.

Tillbehör

De viktigaste riktlinjerna när du väljer tillbehör till lädermöbler - dekorativa kuddar, filtar, kappor, överkast, är inredningsstilen och dess färgstarka lösning.

Förutom den estetiska funktionen hjälper överkast och kappor att skydda möbler från smuts och mekaniska skador.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hemtextilier gjorda av gobelänger, sammet, linne, bomull eller ull är utformade för att skapa en atmosfär av värme och komfort. Konstgjorda och naturliga pälsöverdrag på en skinnsoffa ser särskilt lyxiga ut, silkeöverdrag ger ljusstyrka till interiören och linne- och bomullsöverdrag framhäver perfekt den eleganta atmosfären.

Var ska man lägga den?

Under lång tid var lädermöbler en oändlig egenskap hos offentliga och administrativa lokaler: mottagningschefer, salar på medicinska institutioner, hotell.

Nu har läderklädda soffor blivit en del av hemmiljön, vilket bidrar till skapandet av de mest eleganta och lyxiga interiörerna. Stationära modeller passar harmoniskt in i vardagsrum, sovrum, kontor, matsalar, kök och rymliga korridorer är dekorerade med sin närvaro på miniatyrsoffor som en soffa eller ottoman.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om den läderomvandlande soffan är planerad att användas för sitt avsedda ändamål och bara ibland som ett gästalternativ, är ett stort kök lämpligt för placeringen, eller så kan du lägga en hopfällbar struktur i hallen.

Bild
Bild

Även om lädermöbler oftast köps för att koppla av, speciellt eftersom många modeller har justerbara ryggstöd. Därför placeras dessa soffor i vardagsrummet.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Förutom huvudkriterierna för att välja möbler - storlek, form, närvaro / frånvaro av en transformationsmekanism, fyllmedel, ram och klädsel, tas följande i beaktande:

  • Filmens bilder, storleken på placeringsområdet.
  • Intensitet för användning som säng
  • Behovet av ytterligare element - lagringssystem, mobilt ryggstöd.
  • Snygg och färgstark inredningslösning
Bild
Bild

Hemsjukvård och återhämtning

Huden tenderar att snabbt absorbera allt. Därför är det fläckar från mat, vin eller "konst" som lämnas av ett barn på klädseln, det är viktigt att hinna städa omedelbart. För dessa ändamål används alkohol, där en mjuk trasa fuktas. Problemområdet torkas med släta cirkulära rörelser.

Du kan inte använda aceton - det tvättar av färgen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Faner bör rengöras varje vecka med vatten och flytande tvål. Efter behandling appliceras möbelpolish, mjölk eller vanlig handkräm för att återställa hudens mjukhet. Det rekommenderas att kontakta ett städföretag en gång om året. Specialister kommer att rengöra soffan djupt med varm ånga. Impregnering med en speciell förening hjälper till att förlänga produktens livslängd.

Den skyddande krämen verkar i ett år.

Bild
Bild

Möbler recensioner

Om vi sammanfattar användarrecensioner om lädermöbler, är förhållandet mellan positivt och negativt cirka 50% till 50%.

Bild
Bild

Fördelar:

  1. Orsakar andras respekt för sin herre.
  2. Läderklädsel tyder tydligt på nivån på välbefinnande, så om du inte vill visa det väljer du det som är enklast.
  3. Till skillnad från tygklädsel absorberas vatten långsammare. När det gäller gäster och drycker gör det inte ont.
  4. Möjlighet att inte bilda dammansamlingar i beklädnadens inre lager.
Bild
Bild
Bild
Bild

Minus:

  1. Dyr.
  2. Obehaglig känslig kontakt om kroppen inte täcks av kläder.
  3. Det är nödvändigt att bibehålla optimal luftfuktighet med befuktningssystem.
  4. Den specifika lukten av nya produkter.

Snygga idéer i inredningen

Bildvalet visar skinnsoffor i ett eller annat färgschema:

Rikheten av varma naturliga nyanser av brun palett låter dig välja möbler för alla interiörer. Bruna soffor ser särskilt imponerande ut i en neutral miljö, vilket gör den ovanligt sofistikerad och ädel

Bild
Bild

Svarta lädermöbler kan inte bara indikera ägarens status, utan också betona den strikta geometrin av former och linjer i interiören eller skapa önskad kontrast mot bakgrunden av en eklektisk miljö

Bild
Bild

Med den orange soffan är dina inredningsalternativ obegränsade. Det kommer att späda ut den monokromatiska inställningen, klara uppgiften för ett accentobjekt om interiören är neutral och organiskt komplettera den ljusa färgdesignen

Bild
Bild

Lädermöbler med lila klädsel kommer att skapa en "spot of color" -effekt i en neutral design, medan en lugn beige palett perfekt kommer att betona djupet i den violetta paletten

Bild
Bild

Om du vill bli ägare till en elegant, lätt och luftig inredning utan extra ansträngningar - har du snövit lädermöbler till din tjänst. Glöm inte accenter för att undvika färgobalans om designen domineras av en vit palett

Rekommenderad: