Toris -sängar (19 Bilder): Modellfunktioner Och Kvalitetsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Toris -sängar (19 Bilder): Modellfunktioner Och Kvalitetsrecensioner

Video: Toris -sängar (19 Bilder): Modellfunktioner Och Kvalitetsrecensioner
Video: How A Pencil Is Made | How To Machines 2024, April
Toris -sängar (19 Bilder): Modellfunktioner Och Kvalitetsrecensioner
Toris -sängar (19 Bilder): Modellfunktioner Och Kvalitetsrecensioner
Anonim

Moderna möbelklassiker betonar naturmaterial och raffinerad produktstil. Toris -sängar är exakt det - snygga, fashionabla, lämpliga för finsmakare av vackra och bekväma möbler.

För tillverkning av Thoris -sängar används naturligt trä och massivt trä. Klassiska modeller är inte bara pålitliga, utan också miljövänliga. Det skiljer sig från andra sängar från massivt Toris -trä genom ett unikt naturmönster på träet, vilket ger möblerna en unik sofistikering.

Bild
Bild

Om företag

Toris har tillverkat och sålt sängar av naturliga råvaror - massiv tall och bok sedan 1996. Sedan dess har produktionen nått en ny nivå och förtjänat förtjänstfullt status som ledande på den ryska möbelmarknaden för produktion av madrasser och sängar.

Hållbara produkter som tillverkas på en inhemsk fabrik är inte bara pålitliga, utan lockar också med en snygg design. Tillverkare erbjuder modeller för olika smaker och interiörer. Det finns också tillräckligt med beundrare av Toris -möbler utanför de ryska gränserna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära serier och modeller

Bland ett brett produktsortiment är följande serier särskilt populära.

Budgetserien "Evita"

Serien representeras av sängar i prisklassen från 9 tusen rubel, gjorda i klassisk stil, med moderiktig mjuk klädsel. Köparen uppmanas att välja klädseln efter eget tycke från ett imponerande utbud.

Populär bland modellerna är sängen " Evita Karini " i storlekar från 80x180 cm till 200x200 cm. Ramen med ett galler är tillverkat av faner, vars råvara är ek eller bok. Den ligger på stöd som skapar ett avstånd till golvet på 14 cm. Detta är bekvämt inte bara för att använda sängen för sitt avsedda ändamål, utan också under rengöring. Madrassen för den här sängen måste väljas med hänsyn till att den kommer att falla ner i basen med 6 cm.

En annan favorit bland köpare - " Evita K ", kännetecknas av frånvaron av en sänggavel. Sängens bredd kan väljas i intervallet 80-200 cm, och längden erbjuds efter eget val - 180, 190, 200 cm Den praktiska sängen av naturligt trä kommer att tjäna i många år, dekorera interiören och skapa komfort när du sover.

Bild
Bild
Bild
Bild

Serien "Atria"

Sängarna kännetecknas av en elegant, modern design av kroppen - mjuka klädsel, omfattande linnelådor och en lyftmekanism. För klädsel kan du välja mellan ekologisk mocka, eko eller naturläder. Det föreslås att välja ett material i färg och struktur. Priset för dessa sängar börjar från 11 000 rubel och mer. Kampanjerbjudanden hjälper till att spara en rund summa på köpet.

Bild
Bild

Hit -serien - säng " Atria Tinto vänster " … Ett utmärkande drag för modellen är den kantiga designen på ryggen med en sänggavel på vänster sida. Kostnaden för denna säng är nu cirka 25 000 rubel. Produkten lyser inte bara upp sovrummet, utan kan också bidra till platsbesparingar om du beställer den med en rymlig innerlinne.

Avståndet mellan golvet och lådsidan är 5 cm. Mycket robust och pålitlig konstruktion, vilket garanterar hållbarhet. Den stora linnelådan är gömd under basen och blir tillgänglig för användning på grund av lyftmekanismen.

Försäljningsledare " Atria Veneto " … Modellen av en intressant design kännetecknas av en dekorerad sänggavel, för tillverkning av vilken ekologisk mocka, tyg, ekoläder används. Kroppen på fabriksmöbelprodukten är gjord av bok- eller ekfaner, flerskiktat trä, spånskiva eller spånskiva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vega -serien

En slags bäddsoffa av ovanlig design som kan placeras i alla rum. Denna modell tar hänsyn till allt det bästa som kan finnas i soffan och vid sängen.

Förutom Vega-modellerna kan du beställa en extra utdragbar säng, en låda för linne eller en ortopedisk bas. Bäddsoffan är gjord av massivt trä, ekfaner (bok), limmat trä.

En av de mest köpta modellerna i denna serie - " Vega Dongo " … Alla kan välja produktens dimensioner enligt deras mått och rummets storlek i intervallet från 70 till 160 cm i bredd och från 160 till 200 cm i längd. För en mängd av cirka 30 tusen rubel kommer sängen att vara tillgänglig för alla för en bekväm sömn och vila.

Snygg säng " Vega Fonte " … Har en ovanlig design på sänggavel och armstöd - ett geometriskt mönster. Klädseln är tillverkad i eko-läder, och för ramen använder de massivt trä, bok, ek eller valnötfaner. Sängen blir den centrala accenten i den moderna interiören och en bekväm säng för användare i alla åldrar och storlekar.

Sängens storlek gör att du kan köpa ett alternativ för både en person (70 cm) och för ett par (160 cm). Totalt 6 storlekar finns tillgängliga.

Det föreslås också att komplettera den kompletta uppsättningen med lådor med olika kapacitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mia sänglinje

Våningsmodeller i "Mia" -serien är en barnversion av en säng för två. Vid tillverkningen används endast naturliga och allergivänliga material. Köparen uppmanas att välja lämplig typ av stege (stationär / ansluten). Stora linnelådor hjälper till att spara lite plats i barnkammaren. Den pålitliga utdragningsmekanismen kräver ingen ansträngning vid utdragning.

" Mia 3 " - rejäl fast säng med fast stege på vänster sida. Kostnaden för 80x180 cm -modellen är cirka 55 500 rubel. Den kan dessutom dekoreras med faner. För basen används flex eller supplex. Sängens bredd finns i 3 versioner - 70, 80 och 90 cm. Längd - från 160 till 200 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Serien "Tais"

En serie klassiska mönster representeras av modeller: Loreto, Torno, Monti, Rende, Riano … Alla varianter, med undantag för Torno, är gjorda av flerskiktat trä, massivt trä och bok- eller ekfaner. Den ortopediska basen ingår inte i satsen.

Modell " Torno " den kännetecknas av en hög mjuk sänggavel, täckt med ekoläder. Bredd från 80 cm till 200 cm. Längd från 180 cm till 200 cm. Lämplig för användare av alla kroppsstorlekar och tål tung belastning. På begäran väljs en lämplig basstyvhet.

Bild
Bild

Serien "Ita"

I denna serie finns det många sängalternativ: från enkelstorlekar till rymliga dubbelsängar. Designen kännetecknas av ett reliefmönster på baksidan, dekorativa snitt och tygdekoration på sänggaveln.

" Ita Cadeo " Även den mest kreativa fantasin förvånar med sitt utseende - den krökta ryggen ser väldigt ovanlig och snygg ut.

" Ita Aris " Perfekt för par, läsare för sänggåendet eller de som har gott om plats i sovrummet för en säng med hyllor i det breda sänggaveln. Motljuset gör en till synes vanlig design till en attraktiv plats för att sova, vila och koppla av. Den lakoniska designen, strömlinjeformade formen på lådsidan - allt detta ser modernt och presentabelt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är bara en del av tillverkningsföretagets sortiment. Resten av modellerna är inte mindre visuellt intressanta och ser vackra ut i interiören i moderna bostäder.

Recensioner

Enligt ägarna till Toris -fabrikssängarna är produkterna mycket konkurrenskraftiga på grund av deras kvalitet, tillförlitlighet och design. De hyllas för sin ortopediska bas, för att de kan utrustas med lådor och presenteras i olika storlekar och finish.

Tillverkaren ger en lång garantitid till en överkomlig kostnad, vilket inte kan göra annat än att locka köpare. Dessutom kan sängarna köpas för ett specialerbjudande, vilket avsevärt sparar på köpet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om Toris -sängar i följande video.

Rekommenderad: