Blanket Togas (21 Bilder): Dunmodeller Och Antistress, Kvalitetsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Blanket Togas (21 Bilder): Dunmodeller Och Antistress, Kvalitetsrecensioner

Video: Blanket Togas (21 Bilder): Dunmodeller Och Antistress, Kvalitetsrecensioner
Video: AMA record with community manager Oleg. PARALLEL FINANCE 2024, April
Blanket Togas (21 Bilder): Dunmodeller Och Antistress, Kvalitetsrecensioner
Blanket Togas (21 Bilder): Dunmodeller Och Antistress, Kvalitetsrecensioner
Anonim

Det är ibland väldigt svårt att välja en varm, högkvalitativ och vacker filt samtidigt. För att förenkla uppgiften hjälper Togas -filten att kombinera alla dessa egenskaper.

Bild
Bild

Produktfunktioner

Togas är ett känt varumärke för hemtextil från Grekland. Dess historia började 1926 med grundandet av en liten syverkstad som specialiserat sig på kläder för militär personal. Ilias Togas blev företagets grundare.

Med tiden omskolades företaget för att sy hemtextilier och nådde en ny produktionsnivå. Den allra första serien med rikt broderade sängkläder från Togas imponerade på kunderna och företaget vann deras förtroende. Varje år fortsatte företaget att öka sin kapacitet och utöka sitt sortiment. När det kom in på den ryska marknaden 1993 var det redan ett av de största företagen i Grekland.

Bild
Bild

För närvarande utvecklas flera varumärken framgångsrikt under varumärket Togas och producerar cirka 3 000 produktnamn, bland vilka filtar intar en betydande plats.

En av huvuddragen i filtarna av det grekiska märket är deras ganska höga pris.

Men för detta pris får köparen:

  • hög kvalitet;
  • originellt och estetiskt utseende;
  • styrka, tillförlitlighet och hållbarhet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom kan alla i ett brett utbud av produkter välja det mest lämpliga alternativet som kommer att tillfredsställa ägarens smak och passa perfekt in i alla rum.

Räckvidd

Hela variationen av Togas -filtar är indelade i tre stora grupper:

  • Lungor . Sortimentet innehåller lättare och varmare alternativ. De yttre omslagen på dessa filtar är gjorda av naturligt linne och bomull, tencel (nano-bearbetade eukalyptusfibrer) och siden. Batiste och satin används ofta. En av de senaste innovationerna är en filt av bambu-bomull. Bambufibrer ger materialet en unik kvalitet. En sådan filt garanterar inte bara en bekväm sömn och vila, utan också fullständig avslappning, en ökning av den allmänna tonen och en acceleration av cellregenereringsprocessen.
  • Alla säsonger . För deras sömnad används satin, jacquard eller cambric -mantlar oftast. Du kan också hitta sidenöverdrag. Inuti finns naturliga fyllmedel som kan värma dig i alla väder.
  • Värma . Produkter som består av varma fyllmedel gömda under ett hållbart cambric -lock.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En särskild kategori representeras av antistressfiltar, vars lock är tillverkat av mikrofiber, berikat med kol med tillsats av silver- och koppartrådar. Vid kontakt med människokroppen avlägsnar sådan vävnad en statisk laddning, främjar muskelavslappning och korrekt reglering av kroppens bioströmmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Allt material som används är allergivänligt och säkert för både vuxna och barn.

När det gäller storlekarna kan de flesta modellerna ha flera storlekar på en gång: från 140x200 cm till 220x240 cm.

Bild
Bild

Hjälpämnen

Som fyllning för filtar använder Togas:

  • Vald gåsdun gör produkter otroligt lätta och varma. Dessutom luktar det inte, orsakar inte irritation och allergier, och bakterier och bakterier förökar sig inte i det.
  • Ull . Den mest använda ullen är får som odlas i ekologiskt rena områden. Tack vare de skonsamma bearbetningsmetoderna behåller ullen alla sina bästa egenskaper och hjälper till att skapa en optimal temperatur under sömnen. Istället för fårull kan kamelull ibland användas, vilket har många fördelar på grund av dess höga lanolinhalt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Silke . Materialet som fyllmedel skiljer sig i egenskaper och kvaliteter från det som används för att sy lock. För att fylla filtarna använder tillverkaren en dyr sort av Mulberry -siden, som erhålls från en speciell typ av sidenmask.
  • Bomull . 100% naturligt, tunt och elastiskt fyllmedel, vilket ger produkten utmärkta värmekontrollegenskaper.
  • Mikrofiber . Andas, allergivänligt material, lätt och lätt att använda, luktfritt och dammavvisande.
Bild
Bild
Bild
Bild

De mest populära filtserierna från det grekiska märket är Daily och Classic. I modellerna i den första serien används eukalyptusfibrer som fyllmedel, i den andra - angoraull med antibakteriell impregnering av aloe vera.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Många kundrecensioner av Togas -produkter tyder på att dessa filtar är riktigt populära. Och också att alla kvaliteter som tillverkaren deklarerat är helt sanna. Många konsumenter, som har bekantat sig med produkterna, köper dem orädda för små barn. Samtidigt är föräldrarna övertygade om att sova under en sådan filt kommer att vara säkert, bekvämt och användbart för barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kunder noterar särskilt att det inte är varmt eller kallt under Togas -filtar, eftersom de perfekt reglerar temperaturen, släpper in luft och absorberar fukt. Och naturligtvis uppskattar köpare styrkan och hållbarheten hos produkter som fullt ut motiverar deras pris.

Rekommenderad: