Tyska Madrasser: De Bästa Premiummodellerna Från Schlaraffia, Malie Och Hukla I Tyskland

Innehållsförteckning:

Video: Tyska Madrasser: De Bästa Premiummodellerna Från Schlaraffia, Malie Och Hukla I Tyskland

Video: Tyska Madrasser: De Bästa Premiummodellerna Från Schlaraffia, Malie Och Hukla I Tyskland
Video: Guide: Så väljer du rätt bäddmadrass | JYSK 2024, April
Tyska Madrasser: De Bästa Premiummodellerna Från Schlaraffia, Malie Och Hukla I Tyskland
Tyska Madrasser: De Bästa Premiummodellerna Från Schlaraffia, Malie Och Hukla I Tyskland
Anonim

Sömn är en mycket viktig del av varje människas liv. Hälsosam sömn ökar livskraften hela dagen och håller dig frisk, varför många föredrar beprövade märken av ortopediska madrasser. De tveklösa ledarna på marknaden för ortopediska madrasser är tyska tillverkare.

Bild
Bild

Fördelar

Marknaden för sömnprodukter är full av en mängd olika produkter från tillverkare från olika länder, men det är tyska madrasser som väcker förtroende hos potentiella köpare. Detta beror på ett antal faktorer:

  • Tyskland är ett land som är känt för kvaliteten på sina produkter, tyska varor tillverkas med avancerad teknik och det senaste materialet.
  • Överensstämmelse med de strängaste medicinska föreskrifterna och kraven. Vid tillverkning av konsumtionsvaror används utvecklingen för medicin och militära strukturer.
  • Tyska fabriker har en ledande position i världen när det gäller tillverkning av ortopediska madrasser och samarbetar också med världsmedicinska ortopediska centra i Tyskland och Schweiz.
  • Tillverkarna bryr sig inte bara om de ortopediska egenskaperna, utan också om kvaliteten på omslaget, som bevarar produkten och ger extra komfort.
  • Produkterna är hållbara och har ökad slitstyrka.
Bild
Bild

Produktionsteknik och material

Vid tillverkning av tyska madrasser används material som ger värme under den kalla årstiden och en kylande effekt i värmen. Olika typer av fjäderblock används - beroende på modell.

Vid tillverkning av premiumprodukter används tyg som memorerar kroppens kurvor och ger maximal komfort, håller ryggen frisk.

Bild
Bild

Ledande varumärken

Utbudet av tyska tillverkares produkter är varierat, vilket gör köparna mycket nöjda. Tyska företag som specialiserat sig på skapandet av ortopediska produkter är engagerade i utveckling och implementering av ny teknik vid tillverkning av högkvalitativa ortopediska produkter.

Tyska tillverkare representeras av följande märken:

  • Schlaraffia;
  • Malie;
  • Hukla;
  • Spett;
  • Hukla;
  • FLÄKT.;
  • Diamona och andra.

Varje tillverkare garanterar högkvalitativa produkter och slagsmål för sina kunder med hjälp av en mängd olika tekniker och material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Schlaraffia

Tillverkaren Schlaraffia började sin historia i staden Bochum med hjälp av fjädrar vid tillverkning av madrasser som gör att du kan ligga länge utan att röra dig.

I sin tillverkning använder den västeuropeiska tillverkaren olika innovativa patenterade material: Bultex -skum liknar en havssvamp på grund av porerna som ger produktens hygroskopicitet. Det innovativa materialet Geltex används också.

Bild
Bild

Schlaraffia -sortimentet representeras av produkter med fjäder- och fjäderlösa block:

  • grundläggande;
  • för tung vikt;
  • maximala storlekar;
  • barn.

Designers och utvecklare har inte glömt omslag heller. Omslagen använder klimatfibrer som ger komfort i alla temperaturregimer. Omslagsväven behandlas med Panthenol antimikrobiell impregnering.

Tillverkarens garanti för produkter är 10 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Malie

Malie, en känd tysk tillverkare av ortopediska sömnprodukter, började sitt arbete 1936 (i staden Varin). Det är en känd tysk tillverkare med en produktionskapacitet på 1000 enheter per dag. Tillverkningen av Malie-madrasser är handgjord med den senaste tekniken.

Utbudet av madrasser från märket Malie:

  • med oberoende fjäderblock;
  • madrasser av kallskum;
  • latex;
  • XXL -serien - upp till 200 kg;
  • barn.
Bild
Bild

Malies produkter är allergivänliga, hållbara och pålitliga. Malie samarbetar med ortopediska organisationer i Tyskland och Schweiz.

I serien av premiummadrasser tillverkas produkter enligt kundens individuella parametrar.

Följande utvecklingar används inom produktionstekniken:

  • kallt skum från naturliga ingredienser;
  • skumfyllmedel för produkter med ökad belastning;
  • fjäderelement utan användning av metallkomponenter som påverkar människokroppen negativt;
  • vid tillverkning av omslag används cellulosafibrer som genomgår särskild bearbetning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hukla

Hukla -fabriken tillverkar sina produkter tillsammans med medicinska ortopediska centra i Tyskland.

Madrassfyllmedel (ekogel med cellsystem, minneskum, mycket elastiska fyllmedel) är patenterade och motsvarar produkternas deklarerade egenskaper.

Produkterna från Hukla -fabriken tillverkas med olika hårdhetsgrader - som de flesta tyska madrasser.

Sortimentet av fabriken representeras av följande produkter:

  • vår ("Berlin", "Louvren", "Belvedere", "Jasmine" och andra);
  • fjäderlös (Amore, Clean Star, Vision Plus, Refle);
  • dubbelsidig (modeller med olika styvhetsgrad, modeller med vinter-sommaröverdrag);
  • för stora konsumenter.
Bild
Bild
Bild
Bild

För att säkerställa optimala temperaturförhållanden används naturfibrer i vinter-sommaröverdrag: bomull och siden (sommar), naturlig ull (vinter). Fabrikens madrasser har 5 eller 7 lastfördelningszoner, de ger komfort och en god sömn.

Tillverkaren ger 5 års garanti på sina produkter.

Bild
Bild

Recensioner

Det finns många positiva recensioner om den tyska kvaliteten på originalprodukter, men köpare noterar vissa fördelar med enskilda märken, vilket gör att de kan välja.

Många ägare av tyska madrasser hävdar att det bästa alternativet är att beställa en sådan produkt i en webbutik med leverans. Detta sparar både tid och pengar.

Speciellt ryska konsumenter noterar tjänsten och medvetenheten hos Schlaraffia -konsulter. Även med det första valet av ett annat märke, kommer cheferna i onlinebutiken att välja lämpliga alternativ och berätta i detalj om sina produkter, ge råd om fyllmedel och sammansättning.

Onlinebutiker som specialiserat sig på produkter från tyska tillverkare är lika punktliga och ansvarsfulla som tyskarna själva. Varorna kommer att levereras i tid - oavsett årstid och arbetsbelastning (till exempel på helgdagar).

Bild
Bild

Schlaraffia -madrasser är de bästa på marknaden . Nöjda kunder bekräftar varje ord från konsulten.

Kunderna älskar den utmärkta kvaliteten på Schlaraffia -produkter. De skäms inte ens över det ganska höga priset, vilket motiveras av tillverkarens garanti, hälsosam sömn och besparingar på ryggmassage.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt Hukla fjäderlösa madrasser. För det första kan varorna av detta märke köpas till ett mycket överkomligt pris; för det andra är dessa madrasser mycket bekväma och ger vila för hela kroppen - tack vare det unika fyllmedlet.

Vissa konsumenter har märkt att en ny Hukla -produkt har en lätt obehaglig lukt som försvinner under den första användningsveckan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns få, men positiva recensioner om madrasser från Malie. Kanske bland de olika tyska tillverkarna har just detta märke inte vunnit popularitet i Ryssland, även om det har funnits i mer än 80 år. Recensioner från ägare av Malie -produkter liknar reklam för denna produkt. Priset är över genomsnittet. Köpare noterar att det finns en möjlighet att köpa en tysk madrass till ett mer överkomligt pris.

Du kommer att lära dig mer om tyska madrasser i följande video.

Rekommenderad: