Madrasser Mr. Madrass: De Bästa Modellerna Från Verkstaden, Recensioner Av Produkterna Från Fabriken

Innehållsförteckning:

Video: Madrasser Mr. Madrass: De Bästa Modellerna Från Verkstaden, Recensioner Av Produkterna Från Fabriken

Video: Madrasser Mr. Madrass: De Bästa Modellerna Från Verkstaden, Recensioner Av Produkterna Från Fabriken
Video: Tempur-Pedic ProAdapt and Adapt Mattresses EXPLAINED by GoodBed.com 2024, April
Madrasser Mr. Madrass: De Bästa Modellerna Från Verkstaden, Recensioner Av Produkterna Från Fabriken
Madrasser Mr. Madrass: De Bästa Modellerna Från Verkstaden, Recensioner Av Produkterna Från Fabriken
Anonim

Människor sover 1/3 av sina liv. Resten av livet, när en person är vaken, beror på sömnens styrka och fullständighet. Många människor står inför ett problem relaterat till hälsosam sömn. Detta är sömnlöshet, orsakerna till det är ganska många: brist på tid för tillräcklig sömn, trötthet, överansträngning, agitation och mycket mer. Blekning och förlust av skönhet är dolda i dessa faktorer. Därför bör det dras slutsatsen att det är absolut nödvändigt att ge dig själv en hel natts vila.

Om företag

Verkstad Mr. Madrass har skapats och är världsberömd för sitt fantastiska arbete genom åren. Det kännetecknas av samlingarnas unika karaktär, sin egen teknik och innovativa lösningar. Fabrikens huvudfokus är tillverkning av madrasser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fabriken är utrustad med sin egen toppmodern utrustning som kan utföra komplexa tekniska element i form av tuftning och plockning.

Dessa tekniska processer är unika, det finns inga analoger i Ryssland. Varje produkt från fabriken är en vara med utsökt smak. För produktion används endast de material som är av oklanderlig kvalitet. Och de flesta av dem utvecklades av verkstaden själv med deltagande av de tillverkare som tillverkar golvet.

Personalen har hög yrkesutbildning och omfattande arbetslivserfarenhet. Fabriken har ett GOST 19917-93-certifikat. Det ligger i den östra delen av Moskva -regionen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Företagets sortiment består av madrasser, aromadrasser, sängar och sänggavlar, sänglådor, sömntillbehör.

Madrasserna utmärks av sin utmärkta kvalitet. Vid tillverkningen används speciellt lim, på grund av vilket produkten inte får någon kemisk lukt. På grund av att locken spänner är det inga problem med damm och dammkvalster. Dessa produkter är tätt passande, vilket gynnsamt påverkar sömn och främjar en vilsam natts sömn.

Fabriken tillverkar flera typer av madrasser: ortopediska, naturliga, mjuka, barns, billiga, japanska, tillverkade av sömmerska och madrasser för vuxna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktens styvhet beror på vad den är fylld med. Madrassen kan vara gjord av kokos, skumgummi, latex eller annat material.

Produkter kan vara av tre typer: mjuk, medelhård och hård.

Att hitta den rätta i bredd och längd är inte svårt. Dessa parametrar beror på sängens storlek. Minsta bredd på madrassen är 80 cm, max 200 cm. Bredden kan vara 80 cm, 90 cm, 120 cm, 160 cm, 180 cm och 200 cm. Längden är densamma. Du kan välja vilken lämplig längd som helst. Den kan vara 190 cm, 195 cm och 200 cm.

Vi förknippar aromaterapi med dofterna av eteriska oljor. Aromadrasser har inte bara ortopediska egenskaper, utan också anatomiska. Poängen är skummet, som är fyllt med eteriska oljor. Det luktar ett apelsinträd och bär toner av apelsinhonung. Detta lugnar ner nervsystemet, lindrar stress, sömnlöshet försvinner och en sund, sund sömn uppträder. Inandning av doften, en person slappnar av och vilar. Denna doft håller i många år i madrasser.

Bild
Bild

Arbeta med enskilda beställningar

Det är möjligt att göra en specialmadrass på beställning. Till exempel runda eller för en yacht, för en present. Denna typ av produkt kan ha en ljus dubbelförpackning eller ett vykort under omslaget eller broderiet. Allt beror på köparens önskemål. Yachtmadrasser har icke-standardiserade former och storlekar. Och inte alla tillverkare är redo att göra rätt produkt för kunden. Men Mr. Madrass uppfyller nycklarna till dessa typer av madrasser och uppfyller dem ansvarsfullt och effektivt. Detta är:

  • alla parametrar;
  • specialistbesök på yachten;
  • ett brett utbud av tyger;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • företagets tillbehör;
  • individuellt tillvägagångssätt;
  • kort tid;
  • priserna ligger inom rimliga gränser.

Ett stort antal prestigefyllda yachtägare använder tjänsterna i denna verkstad.

De bästa modellerna anses vara de mest populära. Dessa är billiga madrasser från VIP -kollektionen. Fulwell madrasser är efterfrågade. De har effekten att stödja ryggraden och ett aerosystem som ökar styvheten runt omkretsen. Det finns också ett inre fiberduk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktrecensioner

Baserat på recensionerna kan du alltid göra ditt val. Köpare lämnar olika feedback för Mr. Madrass. De flesta av dem tout ortopediska madrasser. De skriver att sådana produkter verkligen hjälper hälsan.

Mer praktiska konsumenter skriver om japanska madrasser. Ungefär hur bekvämt det är att vika dem och lägga dem på ett avskilt ställe på morgonen. Unga mödrar lämnar oftast recensioner om barns vårmadrasser och tror att denna typ av madrasser verkligen främjar hälsosam sömn för ett barn, ger maximal komfort och tar hand om barnets ryggrad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Unga människor visar sin tillfredsställelse och beundran för madrasser för vuxna 18+ i recensioner, påpekar deras tystnad och fullständiga användarvänlighet, eftersom de har en hårdbeständig yta. De människor som har köpt arommadrasser berättar i sina recensioner om hur doften av eterisk olja lugnar och lindrar stress under sömnen.

Sortimentet av fabrikens produkter är stort, så varje köpare kommer definitivt att hitta något som passar honom själv, nämligen sitt eget.

Rekommenderad: