Sealy Madrasser: Amerikanska Modeller 160x200 Cm, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Sealy Madrasser: Amerikanska Modeller 160x200 Cm, Recensioner

Video: Sealy Madrasser: Amerikanska Modeller 160x200 Cm, Recensioner
Video: Sealy premier medium black edition. Лучший американский матрас 2024, April
Sealy Madrasser: Amerikanska Modeller 160x200 Cm, Recensioner
Sealy Madrasser: Amerikanska Modeller 160x200 Cm, Recensioner
Anonim

Många människor har idag problem med hållning och sund sömn. För att må bra hela dagen och få tillräckligt med sömn måste du köpa en ortopedisk madrass. Amerikanska tillverkare erbjuder Sealy madrasser med ett brett utbud av modeller.

Egenskaper och egenskaper

Brist på sömn är mycket vanligt nuförtiden. Folk klagar till doktorn att de inte mår bra, och de ordinerar i sin tur många sömntabletter. Inte alla kan gissa att för en god sömn är det nödvändigt att köpa beprövade ortopediska madrasser av hög kvalitet.

Bild
Bild

Innan du väljer en viss modell måste du välja en bra tillverkare.

Sealy madrasser anses vara den bästa produkten idag . Amerikansk produktion. Utbudet av användbara madrasser och modeller på marknaden är mycket stort. Sealy lyxprodukter ger varje bärare utmärkt komfort och bekvämlighet under sömnen. Företaget är det mest kända varumärket över hela världen.

Specialister gör mer forskning för att säkerställa idealiska sömnförhållanden. Madrasser genomgår en grundlig undersökning av kvaliteten på fyllmedel och material för tillverkning av lock. Företagets specialister har utvecklat speciella fjädersystem.

Bild
Bild

Olika sorter

Tre modeller av förstklassiga madrasser har utvecklats:

  • Sealy Posture line;
  • Sealy Posture Plus -linje;
  • Sealy Premier linje.
Bild
Bild

Varje produkt har sin egen styvhet och elasticitet.

Ensidiga madrasser i Firm-serien har ökad fasthet på grund av det slitstarka fjäderblocket. Den kombinerar komfort och bra stöd. Madrassen är baserad på en förstärkt oberoende fjädringsenhet. En sådan produkt tål konstant konstant belastning. Det ger utmärkt stöd för människokroppen under sömnen och förbättrat stöd för madrassens kanter. Högteknologisk utveckling kombineras till ett system, madrassen kräver inte periodisk vändning.

Bild
Bild

Medelstora produkter är av medelhårdhet . Höjden på denna produktkategori är 34 centimeter. Det finns ingen anledning att vända produkten, och det speciella systemet stöder perfekt nedre delen av ryggen. Madrassens kanter är dessutom förstärkta. På grund av fjädrarnas zonindelning fördelas belastningen på produkten jämnt. Fyllmedlet har ett lager av termoreglerande skum som bibehåller kroppens form och garanterar en vilsam och bekväm sömn.

Bild
Bild

De mjukaste produkterna i Plus -serien . I mitten har produkten ett speciellt komprimerat skum, som ger maximalt stöd i de önskade områdena. Varje fjäder i blocket är individuellt packad. Som ett resultat komprimeras de enskilda elementen och utsätts för maximalt tryck. Finfördelat tätt skum förstärker madrassens kanter, så personen inte rör sig ur sängen. Produktens ytskikt är tillverkat av det senaste stickade tyget. Det sträcker sig inte och skrynklas inte. Under monteringsprocessen används ett speciellt silikonlim som är smaklöst, luktfritt och inte stelnar. Det är miljövänligt.

Bild
Bild

Produktomslag är gjorda av mjuk vit jersey. Det lämpar sig inte för att töjas och skrynklas inte. Madrassen är mycket behaglig vid beröring och har rundade hörn. På botten har amerikanska produkter ett lager hårt skum för förstärkning. I denna version når madrasshöjden 10 centimeter, fjädrarna har utmärkt stötdämpning och kan tjäna länge.

Bild
Bild

De mest populära madrasserna med måtten 160x200 cm , de är mycket efterfrågade bland köpare. Produkterna produceras vår- och fjäderfria. Fjädersystemet är patenterat av Sealy. Madrassens bas anpassar sig till personens vikt och rörelse.

Fjädrarna är väl härdade och tappar därför bara två procent av sin höjd. Madrassernas egenskaper under användning reduceras nästan inte.

Vårsystemets fördelar:

  • perfekt stödja den mänskliga ryggraden i ett horisontellt läge;
  • bekväm;
  • säker för hälsan, allergivänliga;
  • skapa inte främmande ljud när du kör under sömnen.
Bild
Bild

Nackdelar med modeller utan fjädrar:

  • hög kostnad för produkten;
  • ökad känslighet för stora och skarpa laster.

Sealys fjäderlösa modeller tillverkas på en latexbas, vilket i sin tur har för- och nackdelar med användning.

Fördelarna med fjäderlösa madrasser är följande egenskaper:

  • bra styrka, för i den här modellen finns det ingen struktur som kan gå sönder;
  • livslängd för madrasser 15 år;
  • det finns inga fjädrar, så produkten är helt tyst;
  • är bra för människors hälsa och har goda ortopediska egenskaper.

Nackdelar med latexbaserade produkter:

  • hög priskategori;
  • begränsningar av viktkategorin. Maximal belastning på produkten är inte mer än 120 kilo.
Bild
Bild

Fyllmedel och material

Sealy madrasser använder endast naturmaterial som har kvalitetscertifikat och uppfyller internationella standarder:

  • bomullstyg;
  • hästhår;
  • naturlig latex;
  • sisal;
  • kokosfibrer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

I de flesta fall är kundrecensioner positiva. Människor gillar naturliga tyger och fyllmedel som inte förlorar sina egenskaper under användning. Den stora nackdelen med Sealy madrasser är att de är för dyra.

Rekommenderad: