Funktioner Av Madrasser "KDM": Sorter Och Särdrag, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Funktioner Av Madrasser "KDM": Sorter Och Särdrag, Kundrecensioner

Video: Funktioner Av Madrasser
Video: 5 in 1 Gold Jewellery by Vaibhav Jewellers | Vaddanam, Haram, Necklace, Baju Bandh | Jewelry designs 2024, April
Funktioner Av Madrasser "KDM": Sorter Och Särdrag, Kundrecensioner
Funktioner Av Madrasser "KDM": Sorter Och Särdrag, Kundrecensioner
Anonim

Lång och hälsosam sömn är endast möjlig med en viss komfortnivå, vilket säkerställer lämpliga temperatur- och ljusförhållanden i sovrummet, frånvaro av buller och naturligtvis närvaron av en bekväm säng. Långt borta är de dagar då människor fick nöja sig med vanliga bomulls- och fjädersängar, de ersattes av nya generationens madrasser - högkvalitativa produkter med ortopediska funktioner.

I samband med det rikaste varumärket av inhemska och importerade sömntillbehör är det ibland ganska svårt för dem som bara planerar att köpa en madrass med medicinska egenskaper att hitta sina lager.

Ett av de väletablerade varumärkena, som har presenterat produkter på den ryska marknaden för varor för sömn och avkoppling i flera år, är KDM familjeföretag (Voronezh). Vi kommer att ta reda på vad som är anledningen till den stabila efterfrågan på KDM -madrasser, överväga deras huvudsakliga egenskaper och analysera användarrecensioner för att förstå om förväntningarna motsvarar verkligheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om tillverkaren

Voronezh -företaget Family skapades för cirka 26 år sedan, då grundaren av ett litet familjeföretag kom på idén att skapa en optimal madrassmodell som skulle tillgodose individuella krav på komfort för varje person. De viktigaste assistenterna i detta projekt var familjemedlemmar och nära släktingar. Det var med deras direkta deltagande som formeln för den idealiska ortopediska basen utvecklades, vilket visade den bästa styvheten, genomtänkt design och modern prestanda, kombinerat med ett rimligt pris.

Familjefilosofin bygger på enkla och begripliga familjevärden- detta är förtroende, omsorg och stöd för varandra när som helst.

Idag har företaget en egen väletablerad produktion av madrassprodukter, där endast naturliga, miljövänliga material används, vilket gör det möjligt att garantera produkternas kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet.

Bild
Bild

Laguppställningen

Sortimentet av KDM -madrasser representeras av sex modeller: Classic, Family, Elite, Kids, Comfort och Standard. Låt oss titta närmare på var och en av dem.

Klassisk

Pålitliga och praktiska ekonomiska alternativ för mjuka och nästan mjuka madrasser med ett klassiskt Bonnell -beroende fjäderblock, där det finns två metallramar som ger ytterligare styvhet.

Bild
Bild

Serien innehåller sex modeller:

  • Optima;
  • Ultra;
  • Lux;
  • Bekvämlighet;
  • Företag;
  • Komfort Nytt.

Den korrekta fördelningen av belastningen på de elastiska elementen säkerställer närvaron av tät bomulls termisk filt, som bildar ett isolerande lager mellan fjädrarna och produktens bas. Fyllmedlet är ett mycket elastiskt skum, som är ett material med allergivänliga och fuktbeständiga egenskaper, som är resistent mot deformation och perfekt behåller sin form. Bomullsjacquard och miljövänligt, giftfritt Holcon-material används som ytväv. Kostnaden för madrasser varierar från 2700 till 5000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Familj

Dessa modeller med ortopedisk effekt är universellt lämpliga för vuxna och barn. De är utformade för att säkerställa hälsosam sömn och korrekt hållning från tidig ålder.

Användningen av miljövänliga, allergiframkallande skum, som är helt fria från skadliga föroreningar, gör madrasser helt säkra för hälsan.

Serien innehåller modeller:

  • Nästan jobbigt Status Bio med oberoende fjädrar som perfekt stöder ryggraden, på grund av den jämna fördelningen av belastningen på sovytan.
  • Status Duo med kombinerad fyllning: polyuretanskum + kokos i kombination med TPK -oberoende fjädrarsystem. Basens sidor har olika styvhet, vilket gör att du kan ändra känslan i enlighet med medicinska recept eller dina egna preferenser.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Status Gracia där Grace -fjädern används. Formen på det elastiska elementet liknar ett timglas, vilket garanterar optimalt stöd för ryggraden och den korrekta anatomiska positionen för muskulaturen under dynamiska belastningar.
  • Berättelse - fjäderlösa baser med medelhårdhet. Bekväm elasticitet uppnås genom användning av en kombinerad fyllning: kokosplatta + holofiber.
  • Tonus , där kokosfibrer fungerar som en naturlig fyllning, som har en ganska hög styvhet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dagligen, Sweet, Breeze med klassiska Bonnelberoende fjädrar. Förutom kokosfibrer använder de interna fyllningssystemen mycket fjädrande skum och kokosbrädor av latex.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Status, effekt och standard med en förstärkt version av TFK 256 oberoende fjädrar, när alla element oberoende reagerar på belastningen, utan att involvera grannar. Sådana baser beskriver tydligt kroppens anatomiska kurvor, vilket ger en optimal position för muskuloskelettet, tar hand om en vacker och korrekt hållning i alla åldrar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kostnaden för madrasser från budgetsegmentet varierar från 4 700 till 12 900 rubel.

Elit

En elitserie av unika baser med ortopedisk effekt, där olika alternativ för intern fyllning tillhandahålls, representeras av modeller:

  • Uteslutande med ett exklusivt flerpackat fjädersystem med mycket andningsbart material och kokosbrädor.
  • Mysterium med medelhårdhet och kombinerat fyllningssystem. Förutom latex med en kokosplatta används här fjädrar av oberoende typ TPK.
  • Mystery Gracia med en kombinerad fyllning av latex- och kokosplattor. Det speciella elastiska elementet Grace ökar den ortopediska effekten.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Triumf - fjäderlös modell med ökad styvhet. Fyllningen görs enligt principen för ett smördeg, vilket innebär att litosfäriska tallrikar av kokos och latex växlas.
  • Triumph Bio - här ger kokosnötsokern tillräcklig styvhet på ena sidan, och naturlig latex används för att göra den mjuka sidan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom innehåller Elite-serien fyra modeller av "sommar-vinter" -madrasser med ökad komfort, som är optimala för våra klimatförhållanden, eftersom deras användning är inriktad på olika årstider.

De skiljer sig åt i fyllning:

  • Mystery Soft . De oberoende TPA -fjädrarna kompletteras med kokosfibrer och naturlig latex, så basens sidor har olika styvhet.
  • Mystery Bio . Den mjuka, varma sidan är gjord av merinoullfibrer och 100% latex, medan sommarhården är gjord av kokosfibrer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Mystery Duo . Sommarsidans utformning möjliggör användning av mycket elastiskt skum, latexade kokosbrädor, bomullsfilt och vintersidan - naturlig latex och höghållfast värmefilt.
  • Duo Plus . Den använder kokosplattor av latex, värmepressade filtar och oberoende fjädrar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Kostnaden för produkter varierar från 9 500 till 25 500 rubel.

Barn

Enligt experter är ortopediska baser med medelhög eller hög styvhet optimala för barn i grundskolealdern och ungdomar.

Kids -serien representeras av produkter av två typer, dessa är:

  • Praktiska fjäderlösa modeller Active, Dream, Star, Duos, Junior med ett monolitiskt block, vid tillverkning av vilket både naturliga och konstgjorda material används. Baserna stöder kroppen försiktigt, vilket minskar belastningen på ryggraden. De kan användas orädd för de minsta barnen.
  • Funktionella modeller Enkla med oberoende Bonnelfjädrar. På grund av designelementen hos de elastiska elementen kommer kroppsvikten att fördelas jämnt utan att överbelasta paravertebrala muskler. Alla fjädrar finns i separata tygfickor för att förhindra oönskade gnisslar under sömnen.

Ett annat argument för att köpa KDM barnmadrasser är ett rimligt pris, från 2700 rubel till 6500 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bekvämlighet

Serien innehåller madrasser som använder det senaste S 1000 -fjäderblocket med ett stort antal elastiska element, vilket ger basens hög elasticitet plus perfekt stöd för ryggraden.

Minnesfjädrar minnar formen på användarens kropp och anpassar sig direkt till dess anatomiska funktioner.

Serien representeras av produkter av fyra typer:

  • dubbelsidiga modeller Nivå fylld med kokosfibrer;
  • anatomiska madrasser Sport med medelhårdhet för fans av en aktiv livsstil;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • modeller Sportmix där sidorna av basen har asymmetrisk styvhet;
  • bilaterala baser Ultra Mix med kombinerad fyllning: kokosnöt + naturlig latex för dubbel styvhet.

På grund av användningen av modern Purotex -impregnering skyddas madrasser på ett tillförlitligt sätt mot hudparasiter och patogener. Kostnaden varierar från 12 700 till 20 200 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Standard

Huvuddragen i sådana modeller är närvaron av en oberoende fjäderenhet EVS 500, som säkerställer ryggradens anatomiskt korrekta läge under hela natten, vilket har en positiv effekt på kroppens allmänna tillstånd och sömnkvaliteten. Baserna normaliserar blodcirkulationen och lindrar muskelspänningar.

Modeller Ömhet har en låg styvhet, Energi , Standard och Norm har optimal medelhårdhet, Sportmix - asymmetrisk och Relax Mix - olika (låg / medel) styvhet på sidorna. Kostnaden för madrasser varierar från 5 200 till 8 300 rubel.

Bild
Bild

Recensioner

I allmänhet är recensioner av KDM -madrasser positiva.

Av produktens fördelar noterar användarna oftast:

  • den idealiska styvhetsnivån för Tonus -modeller - par med en total kroppsvikt på upp till 140 kg är särskilt nöjda;
  • medicinska egenskaper som hjälper till att lösa problem med ont i ryggen;
  • kvalitet som inte är sämre än kvaliteten på produkter från marknadsförda märken;
  • hållbarhet av jacquardlock och behandling med dammavvisande och antibakteriella impregneringar, vilket är av grundläggande betydelse för allergiker;
  • bekvämligheten med kokos- och latexmadrasser, även om jag var tvungen att vänja mig vid den hårda basen;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • rimligt pris jämfört med madrasser från andra tillverkare;
  • kvalitetsindikatorer för fjäderlösa modeller med medelstyvhet, som många kallar det bästa alternativet för skolbarn;
  • lång garanti - 3 år.

Slutsatsen antyder sig själv: KDM -madrasser överensstämmer fullt ut med de prestandaegenskaper som deklareras av tillverkaren och motiverar deras pris. Det viktigaste är att välja rätt storlek och ta hänsyn till den tillåtna belastningen på en kaj.

Du lär dig hur du väljer rätt madrass i följande video.

Rekommenderad: