Vattentät Madrassöverdrag: Vattentäta Skyddsmodeller 160x200, 140x200 Och 180x200

Innehållsförteckning:

Video: Vattentät Madrassöverdrag: Vattentäta Skyddsmodeller 160x200, 140x200 Och 180x200

Video: Vattentät Madrassöverdrag: Vattentäta Skyddsmodeller 160x200, 140x200 Och 180x200
Video: Эмма Оригинальный матрас в коробке! Распаковка. 2024, April
Vattentät Madrassöverdrag: Vattentäta Skyddsmodeller 160x200, 140x200 Och 180x200
Vattentät Madrassöverdrag: Vattentäta Skyddsmodeller 160x200, 140x200 Och 180x200
Anonim

Numera kan det med säkerhet noteras att det knappast går att föreställa sig din säng utan madrass. Användningen av högkvalitativ komposition, förbättringen av fjäderblocket gjorde moderna modeller av madrasser till nödvändiga föremål för en bekväm sömn och en mysig vila. Detta förklarar det faktum att priserna har hoppat flera gånger i snabb takt.

Därför är det mycket viktigt att madrasser och extra tillbehör för dem håller länge, behåller sitt ursprungliga utseende och fortsätter att förvåna sina ägare. Det vattentäta madrassöverdraget är ett osynligt fullvärdigt skydd som märkbart hjälper till att bevara den perfekta renheten och doften av friskhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Den vattentäta versionen av madrassöverdraget representeras av en madrassöverdel med en fuktbevarande yta, vilket förhindrar att absolut alla typer av vätska kommer upp i själva madrassen. I viss utsträckning övervinns detta problem perfekt av alla typer av madrassöverdrag av täta tyger, men bara ett vattentätt utseende, som innehåller två lager, löser detta problem 100%perfekt.

Bild
Bild

Den vattentäta modellen av omslaget är perfekt fäst vid madrassens bas med en dragkedja eller ett elastiskt band (om det är en budgetversion) och behåller sin ursprungliga position. Omslagsalternativen med dragkedja täcker idealiskt hela madrassens nedre och övre sektioner. Detta är en extra bonus i avsaknad av själva sängen, vilket ofta kan märkas med nygifta som ännu inte har hunnit köpa den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den andra versionen av madrassöverdraget med ett elastiskt band hakas fast på madrassens kanter. Denna typ har vunnit stor popularitet, eftersom om madrassen läggs på sängen behöver du inte täcka den nedre delen. Dessutom bekräftar den höga kvaliteten på ett sådant prov förekomsten av antibakteriell impregnering, vilket utesluter möjligheten till en koncentration av mikroorganismer och mycket obehaglig lukt.

Bild
Bild

Olika sorter

Det är värt att komma ihåg att det finns flera typer av fodral med en vattentät effekt:

Etui med naturlig komposition , som representeras av ett tvålagersfodral av bomullstyg eller frotté. Ett kvalitativt tillägg är en vattentät membranimpregnering, som inte tillåter fukt att passera, men gör att människokroppen kan andas bekvämt. Naturliga sorter av madrassöverdrag kännetecknas av sina höga kostnader, men deras egenskaper är verkligen idealiska, och driftstiden är överraskande i sin varaktighet.

Dessutom är detta skyddsomslag helt allergivänligt och perfekt för spädbarn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det andra alternativet med omslag är kombinerad … Deras sammansättning representeras av stickat tyg (80%) och 20% polyester. De har en slät, mjuk yta och högkvalitativ hög. Tack vare syntetfibrerna förlängs användningsperioden för det stickade tyget, vilket ger värdig konkurrens mot vanliga fall av naturlig sammansättning.

Bild
Bild

Notera konstgjord version som är den mest budgetversionen. Den är tillverkad av syntet (100%) och PVC. Denna typ av lock liknar de vanliga klassiska oljedukarna, som kompletteras med ett glidlås. Det konstgjorda locket har en grov yta som inte tillåter luft att passera igenom, men dess vattenavvisande funktion är helt i toppklass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Tänk på de mest populära modellerna av vattentäta madrassöverdrag:

Säkraste fallet . Den 10-åriga utbytesgarantin säger starkt att företaget har absolut förtroende för den erbjudna produkten. Dessutom är det hypoallergena bomullsskiktet ytskilt från det vattentäta skiktet så att inga rynkor uppstår på ytan under din natts vila. Vattentäthet är en av huvuddragen i denna modell. Bland fördelarna kan man också notera: ett rikt sortiment av det erbjudna dimensionella rutnätet, fullständig frånvaro av lukt och låg vikt, prisvärd maskintvätt;

Bild
Bild
Bild
Bild

Slumbercloud Dryline -fodral . För närvarande utmärks denna modell av kompositionens högsta kvalitet, vilket är starkare och bekvämare bland andra madrassöverdrag. Dessutom håller det dig sval medan du sover. Denna fördel hjälper till att förhindra svett och främjar verkligen god sömn. Dimensionellt rutnät: 90x200, 80x200x10 cm. Många positiva recensioner bekräftar användarvänligheten för detta alternativ.

Bild
Bild

Lucid Premium -fodral . De produkter som tillverkas av detta företag har framgångsrikt varit representerade på sängklädsmarknaden under lång tid. Och 15 års garanti är det överlägset mest kraftfulla erbjudandet för skyddshöljen. Den viktigaste fördelen med denna modell är dess verkligt högkvalitativa vattenbeständighet. Dessutom är det faktum att omslaget är helt allergivänligt också viktigt, vilket garanterar dig en bra vila;

Bild
Bild
Bild
Bild

Linenspa -fodral . Denna version av omslaget är mycket lätt och mjuk vid beröring, det liknar ett vanligt klassiskt ark. Detta fodral är 100% vattentätt. Dessutom lämnar det inte lukt från oavsiktligt spill. Den tunnaste bomullsbasen och polyuretanunderlaget fungerar perfekt för att skapa en perfekt passform för din madrass på grund av användningen av en elastisk yta. Eftersom modellen är smal behåller den tillräckligt med värme och garanterar bekvämligheten i ett nattliv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Luna Smart Case . Produkten består av ett lager av värmeelement och ett lager av sensorer, inklusive sensorer för mätning av kroppstemperatur, luft, luftfuktighet och en väckarklocka. Täcksystemet kan fjärrstyras från en smartphone eller surfplatta. Denna typ av omslag är allergivänlig, tillgänglig i olika dimensioner av gallret (160x200, 140x200, 180x200 cm), och åtföljs också av en 15-års garanti, som stöds fullt ut av tillverkaren.

Absolut alla produkter från detta företag har vunnit stor popularitet och har ett utmärkt rykte. När det är nödvändigt att visa en skyddsfunktion, uppfyller den allergivänliga versionen idealiskt sin uppgift, vilket bevisar dess fullständiga vattentäthet och förmågan att kvalitativt absorbera all fukt, permanent ta bort den från ytan.

Vattentätning är något att tänka på när man väljer, eftersom det skapar en mycket varm atmosfär under sömnen.

Bild
Bild

Färglösningar

Både överdrag och madrassöverdrag har fått sin relevans. Efter att ha kommit till våra hem relativt nyligen blev de snabbt förälskade i de glada ägarna av dessa produkter. För närvarande, av de flesta köpare, betraktas de som extremt praktiska saker för hemmakomfort, och designen bleknar i bakgrunden. Vita eller mjölkiga nyanser är tidlösa klassiker för de flesta fall.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Marknadsförare, å andra sidan, föreslog med säkerhet att inte stanna helt vid den föreslagna färgpaletten, utan att utveckla och släppa en samling omslag i olika nyanser och kombinationer.

Det är viktigt att notera att absolut alla färgämnen som används för tillverkning av lock har höga motståndshastigheter.

Förutom vitt erbjuder företagen alltså svart och rött, citron och kärr, lila och rosa, liksom andra nyanser av denna produkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utan tvekan vann den svarta nyansen platsen för ledaren bland kontrasterna i färgpaletten för fodralet. Det är valt att kombineras med mörka möbler, vilket markerar dess mångsidighet, tillsammans med vitt. Ett färgat lock är mindre praktiskt, eftersom det inte passar några sängkläder, men särskilt om det täcker sidodelarna och det är mycket synligt och märkbart.

Det är värt att komma ihåg att om du vill prova på en ljus accent på din madrass måste du tänka på hur bra den kombineras och kombineras med en mängd olika sängkläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Efter att ha bestämt dig för att titta in i affären och för första gången köpa ett lock till din madrass, är det första du ska bestämma om syftet med att använda den. Om planerna är att använda ett skydd i en lägenhet eller hus, och inte i frisk luft, kommer funktionerna i varje fall att vara olika.

Bild
Bild

Vad exakt ska du leta efter, vad ska du vara särskilt uppmärksam på för att förhindra äktenskap?

Vi erbjuder några enkla tips och användbara rekommendationer att tänka på innan du gör ett sådant önskat köp:

  • I en standardsituation räcker det med ett bomullstäcke. Denna typ av omslag garanterar inte skydd av madrassen från oavsiktlig penetration av vätska på den, men den kommer definitivt att rädda den från mjäll eller smutsfläckar;
  • Om du är mottaglig för allergier måste du noggrant närma dig valet av madrassöverdrag. Välj en modell som helt täcker både din madrass och det som orsakar allergiska reaktioner. Skyddsmodeller av madrassöverdrag, tillgängliga i latex och / eller ull. En sådan komposition är idealisk för att reglera och bibehålla en gynnsam temperatur för din sömn;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Om du uteslutande vill ha komfort och nöje blir det quiltade överdraget en underbar lösning för att skydda madrassen. Denna typ av omslag är huvudsakligen tillverkad av material som avsevärt ökar komfortnivån - bomull eller polyester;
  • Tja, om du ofta svettas eller ofta är på jakt efter skydd för din madrass från en mängd olika spel och sömnperioder för dina barn, behöver du ett överdrag av vattentätt tyg. Denna barnversion garanterar ett fullständigt skydd av din madrass från fuktinträngning. Så att din madrass inte blir våt, välj gärna det här alternativet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var och hur man använder?

Låt oss nu se för vem ett vattentätt madrassöverdrag är lämpligt, i vilka situationer det ska användas:

  • Som regel bidrar de rådande stereotyperna och ständiga identifieringarna av de vattentäta fördelarna med ett madrassöverdrag med en oattraktiv oljeduk för spädbarn inte till att tankar uppstår för att köpa ett så viktigt tillbehör. Faktum är att om du tänker efter är ett vattentätt lock absolut nödvändigt för alla i vars lägenhet eller hus det finns en säng. Detta gäller både för ett romantiskt par, som redan är vana vid frukost ofta i sängen, och för familjer med barn, såväl som för äldre;
  • Fläckar från bara druckit kaffe eller te, oavsiktligt spillda juicer eller fruktdrycker, alkohol absorberas snabbt i madrassen. Vidare börjar processen med snabb multiplikation av antalet bakterier och lukt, som med tiden, förr eller senare, definitivt kommer att känna sig. Ett par av dessa slumpmässiga fläckar - och en mycket pedantisk värdinna deklarerar bestämt om kemtvätt av madrassen;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det är värt att notera att bara en rengöring liknar det ursprungliga priset på omslaget, dessutom förnekar ingen sannolikheten för att behålla fläckar. Därför är det absolut lättare och mer tillförlitligt att förhindra att fläckar uppträder än efter en lång och smärtsam kamp med dem;
  • En helt slät yta med antibakteriell effekt är det första du ska ta hand om om du är förvirrad om att skapa en bekväm sovplats för dina äldre föräldrar eller släktingar.

Rekommenderad: