Byte Av Madrass På Byrå (31 Bilder): Vit För Bordet, Bredd Och Längd, Mjuk

Innehållsförteckning:

Video: Byte Av Madrass På Byrå (31 Bilder): Vit För Bordet, Bredd Och Längd, Mjuk

Video: Byte Av Madrass På Byrå (31 Bilder): Vit För Bordet, Bredd Och Längd, Mjuk
Video: Sängbord på hjul (med sidplatta) 2024, April
Byte Av Madrass På Byrå (31 Bilder): Vit För Bordet, Bredd Och Längd, Mjuk
Byte Av Madrass På Byrå (31 Bilder): Vit För Bordet, Bredd Och Längd, Mjuk
Anonim

De blivande föräldrarna, medan de väntar på att ett barn ska föda, står inför olika uppgifter som de måste lösa redan före födseln. Och en av sakerna på den oändliga att-göra-listan för förlossning är att välja en skötmatta. Efter att ha lärt sig om olika modeller och material kan ett ungt par enkelt bestämma sig för det mest lämpliga alternativet för den här enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad behövs det för?

Inte alla blivande mödrar anser att en skötmadrass för spädbarn är ett nödvändigt köp. Erfarna föräldrar förklarar dock med fullt ansvar att en sådan madrass kommer att göra livet enklare och utföra procedurer med en baby, åtminstone de första månaderna efter födseln. Enligt mödrarnas och mormödrarnas erfarenhet anpassar vissa föräldrar alla ytor för dessa ändamål, vilket äventyrar sitt barn och orsakar mycket olägenhet för dem själva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Att använda en skötmadrass ger följande fördelar:

  • Under de första månaderna av ett barns liv sker blöjbyten och andra hygienprocedurer väldigt ofta, så det är bekvämt att ha ett hörn speciellt utrustat för detta med en mjuk yta och allt du behöver till hands. En sådan madrass kan placeras på en växlande byrå eller fästas i en spjälsäng, allt beror på modifieringen av en viss modell.
  • Barnläkare rekommenderar ofta, förutom att besöka en massör, mödrar att genomföra oberoende gymnastik med sin baby. Dessutom bjuder många föräldrar in hemmassagespecialister för bättre kvalitetspass med sitt barn. Olika övningar hjälper dig att lära dig nya färdigheter snabbare och stärka dina muskler. Den mest bekväma platsen för sådana aktiviteter är skötmadrassen.
  • Oftast är madrasser utrustade med mjuka stötfångare på båda sidor så att barnet som behärskar färdigheterna att vända inte rullar bort från honom. Ibland finns det också en sida vid huvudet, som skyddar huvudet på en redan vuxen bebis under krypning. Att lämna barnet utan uppsikt i omklädningsområdet är dock fortfarande inte värt det.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • På grund av sin rörlighet och ganska låg vikt kan mamman enkelt flytta skötbrädan från rum till rum eller placera den i badrummet för efterbadning.
  • Många unga mödrar har ryggproblem av den ökade belastningen, eftersom barnet måste bäras i famnen en bra del av dagen och även på natten. Att installera skötmadrassen på en bekväm nivå för mamman kommer att rädda henne från konstant böjning till soffan, vilket vanligtvis medför ännu mer obehag i ländryggen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Tillverkare av babytillbehör och möbler erbjuder ett brett utbud av hjälpmedel för barnbyte. De skiljer sig inte bara i utseende utan också i funktionalitet:

  • Mjuk swaddle eller sängkläder . Denna typ av växlande enhet kännetecknas av ett överkomligt pris för många, liksom dess rörlighet. På grund av det mjuka fyllmedlet och oljedukens yta krymper skötmadrassen lätt och är därför helt enkelt oersättlig när du reser. Den kan enkelt fästas på nästan vilken yta som helst: på en byrå, ett bord och till och med en tvättmaskin.
  • Skiftbräda . En sådan pryl för barn har en solid bas och kan fästas i spjälsängen. Brädan är mycket tyngre än en blöja med mjuk bas och är mer hållbar. Skiftbrädornas soliditet återspeglas i deras högre kostnad.
Bild
Bild
Bild
Bild

Material och färger

En annan viktig nyans när man väljer en yta för att linda in en nyfödd för många föräldrar är materialets säkerhetsgrad. Fyllmedel och ytterklädsel måste vara tillverkade av allergivänliga material och inte innehålla förbjudna ämnen. Material för babyblöjor ska också vara lätta att underhålla och lätta att rengöra för att säkerställa korrekt nyfödd hygien.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare använder oftast en speciell film eller oljeduk som ett externt material. Det är lätt att ta hand om en sådan yta, det räcker med att gnugga smutsen med en fuktig trasa. En sådan madrass kan också användas som sängkläder under badet i badrummet.

Bild
Bild

Vissa modeller har ett speciellt tygöverdrag, som vid behov är ganska lätt att ta bort och tvätta.

Kardborreband kan fästas på madrassen med ett lock, på vilket en handduk eller blöja är fastsatt för procedurer. Efter proceduren är det tillräckligt att tvätta blöjan och inte ta bort locket varje gång.

Bild
Bild
Bild
Bild

Föräldrar står inför ett ännu bredare materialutbud när de väljer det inre fyllmedlet för blöjbytesanordningar:

  • Ett av de populära moderna fyllmaterialen kan kallas skylon … Det kännetecknas av sin elasticitet och goda återhämtningsprestanda. På grund av fyllmedlets egenskaper klämmer inte sådana barnmadrasser ihop och bibehåller ett presentabelt utseende även efter långvarig användning.
  • Många tillverkare av tillbehör och möbler för småbarn använder polyesterskum … Det används också framgångsrikt vid tillverkning av madrasser och kuddar med ortopediska egenskaper. Förutom miljövänlighet och hållbarhet är polyesterskumblöjor skyddade från uppfödning av dammkvalster och andra parasiter.
  • För mobila föräldrar som ofta reser med olika typer av transporter skulle det vara ett ändamålsenligt förvärv sudd skötmatta. På grund av materialet kan en sådan blöja enkelt och kompakt rullas ihop och tar minst ett utrymme i bagaget. För barnets bekvämlighet bör du ha ett avtagbart lock av allergivänligt tyg.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare av barnmadrasser presenterar ett brett utbud av färger för sina produkter. Du kan hämta en traditionellt flickaktig rosa eller pojkblå swaddle, någon gillar roliga bebisbilder. Vissa föräldrar väljer detta tillbehör för att matcha färgen på växlande bröst eller andra möbler som är avsedda för det, medan andra föredrar neutrala färger och köper en vit eller beige madrass som passar både en pojke och en flicka.

Ytterligare alternativ

Närvaron av trevliga små saker som kan göra livet lättare för unga föräldrar blir alltid ett trevligt tillskott till tillbehörets huvudfunktioner. Ofta, för mjuka skötmadrasser, erbjuder tillverkare att köpa ett omslag av textil som är behagligt för barnets hud. Ett sådant lock kommer inte bara att låta dig bättre övervaka barnets hygien, utan också ge barnet maximal komfort och värme under procedurer eller laddning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Praktiska tillägg för sådana modeller inkluderar en handväska, i vilken en blöja enkelt kan placeras. Detta alternativ kommer att uppskattas av mobila mödrar som ofta kommer ut ur huset med sin baby. Stötfångarna på madrassen fungerar inte i början, så vissa tillverkare gör dem uppblåsbara. Föräldrar kan, om de vill, blåsa upp sidofångarna eller skiljeväggen vid sänggaveln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Vanligtvis väljs storleken på skötmadrassen i proportion till ytan på vilken den oftast kommer att användas. Många föräldrar köper speciella bord eller byråer med lådor för babykläder och blöjor för byte.

Om ytan på den växlande byrån inte är riktigt bred är det att föredra att välja madrasser av något mindre storlek, eftersom vanligtvis olika burkar och pulver är bekvämt placerade på moderns växlingsyta för att utföra hygienprocedurer.

Ofta finns det madrasser med parametrar 65x60 eller 50x65 cm, som passar nästan alla modeller av en växlande byrå. På grund av deras små dimensioner kan dessutom sådana madrasser enkelt tas med dig på ett besök eller på en resa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Att byta yta är mest användbart under det första året av ett barns liv, när det bara lär sig att röra sig självständigt. Därför är madrassens optimala längd 80 cm, om den yta som valts för dess plats tillåter det. För längre användning kan du leta efter en modell med en längd på upp till en meter.

Bild
Bild

Populära modeller

Det moderna urvalet av barnprodukter representeras av ett brett utbud av produkter från både inhemska och utländska tillverkare av blöjbytestillbehör. Produkter skiljer sig från vissa företag i kvalitet och material som används, liksom i pris.

Bland ryska tillverkare jämför de positivt med andra modeller från Globex eller Fairy … De väljer skumgummi och bomullstyg av hög kvalitet som material för sina madrasser, som kan ge barnet optimal mjukhet och komfort. Sidofångarna på dessa företags modeller är utformade för att ge ytterligare säkerhet, och det lägre priset för alla ryska varor med rätt kvalitet lockar ett stort antal köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Madrasser av polsk produktion skiljer sig från företag med ett acceptabelt pris. Disney eller Ceba , som har modeller med imponerande dimensioner i sitt sortiment.
  • Tillsammans med polska varor finns även tillbehör från ett lettiskt företag. Troll som är lätt och vattentät bomullsyta.
  • Tysk kvalitet har länge varit känd över hela världen, därför är företag från Tyskland bland de ledande i frågan om barns tillbehör. Modeller från Geuther vars bas är gjord av högkvalitativt skumgummi.
  • Dessutom kan man notera bland europeiska företag Bebe jou från Nederländerna, som framgångsrikt använder avancerad teknik och producerar madrasser fyllda med polyesterskum. Europeiska fabriker tillverkar tillbehör som kostar över genomsnittet, men detta pris motiveras av utmärkt kvalitet och hög slitstyrka.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Unga föräldrar bör närma sig köpet av en babybytesapparat med fullt ansvar. Några tips hjälper oerfarna föräldrar att göra rätt val:

  • Köp en madrass, liksom andra babytillbehör, bör endast vara från pålitliga tillverkare. Om du är osäker kan du alltid be säljaren om ett kvalitetscertifikat som bekräftar att produkten uppfyller alla standarder.
  • Närvaron av obehaglig lukt från ett tillbehör kan indikera den låga kvaliteten på de material som används för tillverkningen. Det är bättre att vägra att köpa en sådan produkt så att det nyfödda barnet inte utvecklar en allergisk reaktion.
  • Madrassen ska ha en bas som inte glider över ytan under användning. En hal enhet kan vara särskilt farlig under barnets första försök att krypa.
  • Det kommer att bli trevligare för ett barn att vara på en mjuk och varm tygyta än på en duk. Därför måste du se till att köpa ett lämpligt madrassöverdrag i förväg. De mest populära modellerna av lock idag är gjorda av blandade fibrer, som är behagliga att ta på och är enkla att tvätta i tvättmaskinen.

Rekommenderad: