Silk örngott (15 Bilder): Funktioner I Naturliga Siden örngott. Fördelar Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Silk örngott (15 Bilder): Funktioner I Naturliga Siden örngott. Fördelar Och Recensioner

Video: Silk örngott (15 Bilder): Funktioner I Naturliga Siden örngott. Fördelar Och Recensioner
Video: Digital design: Så förverkligas människors egna byggdrömmar - Kortversion 2024, April
Silk örngott (15 Bilder): Funktioner I Naturliga Siden örngott. Fördelar Och Recensioner
Silk örngott (15 Bilder): Funktioner I Naturliga Siden örngott. Fördelar Och Recensioner
Anonim

Sänglinne i siden ser inte bara lyxigt och elegant ut utan ger också fantastisk komfort, vilket är mycket viktigt för en god vila. Dessutom kännetecknas sidenprodukter av många användbara egenskaper. Därför kan vi säga att köpare tar hand om sin hälsa när de väljer kuddfodral av siden.

Fördel

På tal om egenskaperna hos sidenkuddfodral följer det betrakta separat materialets användbara egenskaper.

  1. Materialet är naturligt och miljövänligt, eftersom det extraheras från silkesmaskkokongen. Tygets sammansättning innehåller 18 aminosyror och naturligt protein, vilket har en fördelaktig effekt på ansiktshuden. Vid beröring under vila förhindrar silke utvecklingen av tidiga rynkor, förhindrar torrhet, bibehåller elasticitet och frisk hudton.
  2. Applicera en nattkräm innan du går och lägger dig, en kvinna kanske inte oroar sig för att all den fördelaktiga kompositionen kommer att absorberas i kudden. Silkeslätt tyg tillåter inte detta, men tvärtom kommer det att bidra till fuktgivande och högkvalitativ penetration av produkten i porerna. Även vissa hudläkare rekommenderar att patienter med hudproblem sover på örngott av siden.
  3. Dammkvalster lever inte i denna fråga, mögel startar inte, och därför hör tyget till allergivänliga material. Kuddfodral i siden är lämpliga för astmapatienter.
  4. Experter noterar den fördelaktiga effekten av siden på håret. När de ligger på kuddens hala yta klibbar inte trådarna fast vid någonting eller blir förvirrade och bildar inte klumpar på morgonen.
  5. Sängkläder i siden är mjuka och mycket behagliga att ta på. Att sova på det är bekvämt och mysigt, och en god sömn är nyckeln till hälsa och framgång i alla strävanden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Brister

Det ska noteras att detta material har också ett antal nackdelar.

  • Tyget absorberar inte fukt, så fula märken kan sitta kvar på örngottets yta. Dessa stavfel märks mindre på mörkfärgade produkter.
  • 100% material rynkar mycket, vilket påverkar dess utseende. Sådant tyg kan dock inte strykas.
  • Nackdelen med produkten är dess pris. Verklig naturlig materia är inte tillgänglig för alla.
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att göra ett silkes örngott verkligen användbart, Följ några riktlinjer för att välja sängkläder.

  • Se till att det är 100% naturligt siden, inte syntet. Om du har en billig produkt framför dig är det osannolikt att det verkligen kommer att gynnas. Äkta naturmaterial kan inte kosta lite.
  • Det mest föredragna alternativet är charmeuse. Detta material är mycket lätt och känsligt, det ser elegant ut, skiljer sig åt i luftighet, styrka, hållbarhet.
  • Oftast har nattsilkesängar ingen design. Materialet i sig är glänsande, så det ser väldigt sofistikerat ut även utan mönster. Butikerna erbjuder också uppsättningar med abstrakta mönster på siden. Sådana alternativ ser också mycket sofistikerade ut. Silke är vackert både i pastellfärger och i rika nyanser (i vinrött, rött, brunt).
  • Glöm inte dimensioner. Om din kudde har måtten 50x70, bör kuddfodralet därför ha samma mått. Samma regel gäller för täcken och påslakan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vård

Så, kuddfodral i siden köps och testas av hushållen. Nu måste vi lära oss om reglerna för vård av dessa känsliga produkter. I allmänhet kräver vård inte överensstämmelse med några viktiga villkor, eftersom materialet är starkt, pålitligt och hållbart.

Men om du vill att dina produkter ska hålla ännu längre, hålla sig mjuka och trevliga i flera år, lyssna sedan på några värdefulla råd.

  • Det är bättre att tvätta örngott i ett skonsamt läge utan användning av kemiska fläckborttagare och blekmedel.
  • Det är bäst att handtvätta dina plagg med ett milt pulver som är speciellt framtaget för sidenvård.
  • Om du tvättar tvätten i en skrivmaskin bör du överge den automatiska centrifugeringscykeln. Det är bättre att pressa duken själv, försiktigt, utan att vrida den. Häng örngott i ett rum i rumstemperatur för att torka dem efter tvätt.
  • Under inga omständigheter ska sådant tyg strykas.
  • Ventilera rummet innan du lägger din säng på morgonen. Detta kommer att hålla kuddfodralen fräscha och behagliga länge.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

De flesta recensionerna för örngott av siden är positiva. Konsumenterna noterar produkternas eleganta utseende. Bland köparna finns även de som sköter silkesängar för "speciella tillfällen" eller för gäster (för att visa upp sig). Sidenbädd blir en bra ursäkt för unga par att ta en paus från vardagliga problem och uppleva romantiska känslor igen.

Fördelarna med produkten är dess hållbarhet och motståndskraft mot olika mekaniska skador.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Av materialets brister noterar konsumenterna tyget oförmåga att behålla värme .så silkeset används mest på sommaren. Dessutom gillar inte alla jämnheten i saken. Enligt vissa köpare är det obehagligt att sova på ett örngott av siden eftersom kudden hela tiden glider. Om en semesterresande svettas på natten kvarstår fula gula fläckar på örngott av ljusa nyanser. Alla konsumenter är inte nöjda med priset på produkterna.

Kom ihåg att du blir ägare till ett snyggt, lyxigt set som måste skötas ordentligt när du köper sängkläder i siden.

Endast i detta fall ger örngott av naturmaterial dig en hälsosam och bekväm sömn, vilket i sin tur påverkar din prestation, fysiska aktivitet och psyko-emotionella tillstånd.

Rekommenderad: