Sängkläder För Flickor (24 Foton): Ett Urval Av Barns Enkla Vackra Satinuppsättningar För Unga Damer

Innehållsförteckning:

Video: Sängkläder För Flickor (24 Foton): Ett Urval Av Barns Enkla Vackra Satinuppsättningar För Unga Damer

Video: Sängkläder För Flickor (24 Foton): Ett Urval Av Barns Enkla Vackra Satinuppsättningar För Unga Damer
Video: This ingenious duvet cover trick will change your life 2024, April
Sängkläder För Flickor (24 Foton): Ett Urval Av Barns Enkla Vackra Satinuppsättningar För Unga Damer
Sängkläder För Flickor (24 Foton): Ett Urval Av Barns Enkla Vackra Satinuppsättningar För Unga Damer
Anonim

Om du väljer sängkläder för en ung dam, bör du först och främst vägledas av dess färger. Nej, naturligtvis har de grundläggande valreglerna - kvalitet, allergivänlighet, behaglighet vid beröring - inte avbrutits, men tjejer (både små och vuxna) tittar först och främst på hur detta linne ser ut. Därför är din uppgift som förälder att välja en butik med högkvalitativa underkläder i förväg och sedan ta ditt barn dit och ge honom ett val.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material

När du väljer ett kit bör du först och främst fokusera på tyget. Naturligtvis måste det vara naturligt, eftersom allergener i kroppen börjar ackumuleras från barndomen, varför ge dem en extra chans. Flera naturliga tyger används ofta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kalikå

Calico -sängkläder är det tuffaste av alla, så om barnet har normal hud kan du lugnt ta det här alternativet. Linnet har en lätt massageeffekt och stimulerar barnets blodcirkulation väl. Men kom ihåg att grov calico är annorlunda och jämförelsen av inhemskt och importerat tyg är tyvärr inte till förmån för det förra. Ryska grova calico förlorar för importerade, främst i tryck och taktila känslor . Utländska tillverkare gör barntryck på tyg (från vanliga björnar till igenkännliga seriefigurer för tjejer), och av mycket bra kvalitet. De producerar också kompletterande tyger, så barns uppsättningar ser alltid snygga ut. Inhemska calico har främst blommiga eller geometriska tryck och förlorar snabbt sitt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Poplin

Barnsatser av detta material är mycket praktiska, inhemska tillverkare producerar många färger. Poplin andas, ackumulerar inte allergener, håller länge och är mjukare än grov kaliko. Poplin krymper dock alltid bra efter tvätt, så om du hittar en vacker enda bit, titta först på storlekarna. De ska vara minst 5 cm större än du behöver. Om en tillverkare syr tvätt utan krympmarginal är detta en dålig tillverkare, efter tvätt måste tvätten slängas. Naturligtvis kan du sträcka ett krympt örngott över kudden, men detta kommer att härda kudden och orsaka obehag i nacken.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Satin

Detta är en elitunderkläder för en barnsäng. Det skiljer sig mycket i pris från de andra två tygerna (för jämförelse kostar en meter poplin och grov calico från 220 till 300 rubel, en meter satin kostar från 450 rubel och mer). Men om du inte står bakom priset vinner satin enligt resten av egenskaperna. Den har en glans som inte bleknar med tiden på grund av den speciella typen av vävning av tyget. Det är mjukt och mycket behagligt för huden. Satänglinne är svalt på sommaren och bekvämt på vintern. Samtidigt glider tyget inte, sträcker sig bra över madrassen och är lätt att stryka.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Val av färger

Flickor under 3 år bryr sig inte om vad som läggs i deras spjälsäng. Det viktigaste är att tygerna är lugna färger. Ljusa och rika färger gör barnet nervöst och rastlöst. Från och med tre års ålder identifierar sig den unga damen i världen och börjar inse vad hon gillar och vad som inte gör det . Därför, när du väljer en säng med din dotter, måste du vara beredd på att hon kommer att välja utskrifter med björnar, fåglar, hundar och andra roliga djur. I de fall en tjej är bekant med tecknade serier kan hon välja en modell med en seriefigur, men samtidigt är det inte så viktigt för henne om Peppas gris eller karaktärer från Paw Patrol kommer att finnas på påslakan. De kommer att fungera lika bra som båda känns igen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Från 5 års ålder har barnet redan stabila favorit -tecknade serier och karaktärer. Om du är säker på att din dotters favoritkaraktär är kattungen Caramel, köp gärna ett set med tecknade filmen "Three Cats", hon kommer att vara glad för alla. Från 10 års ålder väljer barn sina egna underkläder. Även om du är säker på att din dotter älskar Monster High är det bättre att låta henne välja trycket själv.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tonåringar är den svåraste kategorin . Från 13 års ålder bör du inte alls störa valet av sängkläder. Några av dina råd kommer att leda till att dottern kan välja det raka motsatsen. Och det är okej. Om du insisterar på din egen, finns det en risk att köpa något som tonåringen inte gillar (om inte bara det du rekommenderade) och sedan få en kategorisk vägran att gå till en sådan sovplats. Och ja, kritisera aldrig din dotters val, hennes smak.

Rekommenderad: