Cabriolet Säng För Tonåringar (31 Bilder): Modeller Med Ett Bord Och En Garderob För Pojkar Och Flickor, Hur Man Demonterar En Barns Struktur Med En Byrå

Innehållsförteckning:

Video: Cabriolet Säng För Tonåringar (31 Bilder): Modeller Med Ett Bord Och En Garderob För Pojkar Och Flickor, Hur Man Demonterar En Barns Struktur Med En Byrå

Video: Cabriolet Säng För Tonåringar (31 Bilder): Modeller Med Ett Bord Och En Garderob För Pojkar Och Flickor, Hur Man Demonterar En Barns Struktur Med En Byrå
Video: Jag och Lucas hånglar och bråkar genom hela videon.... ÄCKLIGASTE VIDEON JAG SETT 2024, April
Cabriolet Säng För Tonåringar (31 Bilder): Modeller Med Ett Bord Och En Garderob För Pojkar Och Flickor, Hur Man Demonterar En Barns Struktur Med En Byrå
Cabriolet Säng För Tonåringar (31 Bilder): Modeller Med Ett Bord Och En Garderob För Pojkar Och Flickor, Hur Man Demonterar En Barns Struktur Med En Byrå
Anonim

Omvandlingssängar löser problemet med små rum. De är särskilt relevanta för familjer med två barn. Sådana mönster ser moderna ut och om du väljer dem korrekt kan de harmoniskt integreras i inredningen i ett tonåringsrum.

Bild
Bild

Särdrag

Att omvandla möbler organiserar inte bara praktiskt taget utrymmet i ett litet rum, det är ännu mer nödvändigt om en tonåring inte har sitt eget rum och han behöver personligt utrymme. På en liten tomt kan en tonåring ha sin egen säng, bord, garderob, byte av möbler vid olika tidpunkter på dygnet. Formerna på de transformerande möblerna är varierade, sängen kan förvandlas till ett bord, byrå, soffa, eller så kan den helt försvinna i volymen på skåpet eller gå samman med väggen. En sovplats med en hopfällbar mekanism är en del av en möbeluppsättning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Transformatorn är lätt att demontera och montera på en ny plats när man byter omgivning. Men man bör inte glömma uttagen vid sängen, om det i framtiden kommer att fungera som ett bord. Sovplatsen har ett fullvärdigt utseende, utrustad med en ortopedisk madrass, anpassad för en ung tonårs sömn.

Fördelar och nackdelar

För familjer med flera barn och brist på plats är fördelarna tydliga, men Det finns andra fördelar som gör att du kan välja transformerande sängar utan att ta hänsyn till filmens bilder.

  • Sådana möbler är original, du hittar dem inte i varje lägenhet. Tonåringar kan uppskatta det unika i det inre av rummet.
  • Möbler som kan "försvinna" under transformation frigör en betydande del av utrymmet.
  • Varianter av sovplatser som omvandlas till andra möbler (bord, soffa, hyllor) är användbara för deras mångsidighet.
  • Sådana modeller är endast gjorda av högkvalitativa material, eftersom vikningsmekanismer i daglig drift bör hålla i många år.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Sådana mönster är ergonomiska, allt är genomtänkt i dem i minsta detalj för snabb omvandling.
  • Mekanismerna är extremt enkla, inte bara en tonåring, utan också ett barn kan hantera dem.
  • Denna design lär en tonåring att vara snygg. Det är omöjligt att lämna saker på bordet eller inte bädda sängen innan du omvandlar.
  • Konvertibla möbler kan matchas till alla interiörer; det finns modeller av olika färger, texturer och ändamål på marknaden för detta.
Bild
Bild

Nackdelarna med transformatorer inkluderar deras höga kostnad på grund av högkvalitativa material. Sådana möbler måste läggas ut varje dag. Du kan inte hoppa på en säng som har monterats i fem minuter före lektionen.

Varianter av modeller

På möbelmarknaden har transformatorer länge upphört att förvåna kunder. Deras stora variation gör att du kan välja modeller för olika ändamål. Sängen kan enkelt byggas om till en soffa, hylla, bekvämt bord, byrå eller nattduksbord. Förvandlingsmetoderna är också olika: sovplatsen kan glida ut under soffan, byggas in i en garderob eller möbelvägg, fällas ihop, dölja bordet eller glida ut ur byrån. Transformatorer är:

Bild
Bild

Bordssäng

Det finns olika sätt att förvandla ett bord till en bekväm säng.

  • Externt liknar designen ett piano, bara istället för tangenter - en bordspanel. Direkt framför arbetsplatsen, i transformatorns kropp, finns en säng, det ser ut som en vanlig möbelvägg. Med en liten rörelse sänks kajen och bordet går försiktigt ner med allt innehåll, även den bärbara datorn kan lämnas utan att ta bort den. Under sömnen rör sig bordet under sängen. Förutom bordet och sängen är modellen utrustad med tre djupa hyllor.
  • Ett annat enkelt alternativ, när sängen helt enkelt viks på mitten och bildar ett bord i form av en "låda" på hjul. Det är snarare en tidningsversion av möbler, ljusa och snygga.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ganska stor bordsskiva fixerad under sängen. Transformatorbudskapet är i sin tur inbyggt i möbelväggen. När sängen står upprätt och upptar sin nisch i headsetet, är bordet byggt från sängens upphöjda botten.
  • Matryoshka -versionen är utformad för två tonåringar. Den höga sängen är inbyggd i möbelväggen, under den, upprepar formen på den sovande strukturen, det finns ett elegant bord, och under bordet finns det en annan sovplats. All denna "häckande docka" sätts säkert fram och bildar tre möbler som har ett helt oberoende utseende.
  • Sängen stiger traditionellt och går in i väggen, och bordet förvandlas från topp till botten, eftersom det under sömnen bildar ett högt "tak" ovanför sängen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Garderob säng

Garderoben i rummet tar mindre plats än sängen. Någon hade en bra idé att lägga sovplatsen i garderoben, vilket frigjorde en betydande mängd utrymme i rummet.

Det tas bort på två sätt, stiger vertikalt eller horisontellt

  • Strukturellt har problemet att inte bara försvinna sängen i garderoben ett tag, utan också utseendet på den tredje typen av möbler - bordet - lösts.
  • Ibland ges chiffoniernas kompakthet och utseende större vikt än funktionalitet. I detta fall rymmer transformatorn endast en säng förklädd till en garderob, och flera mezzaniner och andra typer av möbler används för praktiska ändamål.
  • Sängen går in i garderoben, skapar en enda rad eleganta möbler, och när den monteras ger den inte bort närvaron av en sovplats.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Loftsäng

Strukturerna har två våningar (vind) och flera sovplatser. Detta inkluderar också arbetsområdet.

Om sängen hänger över skrivbordet är detta loftmodellen

  • Transformatorer ser ibland ut som ett kompakt rum, där flera sovplatser, ett bord, en garderob och många lådor samlas på ett litet territorium.
  • Sängen i denna design kan stiga och försvinna i elementen i andra möbler.
  • Strukturen, som innehåller två sängar, en arbetsstation och en byrå, ser lite överväldigad ut. För att underlätta den visuella uppfattningen av möbler och frigöra utrymme förvandlas en av sängarna till en garderob.
  • Det finns modeller av våningssängar, varav den nedre omvandlas till två små soffor och ett bord, som mirakulöst löser problemet med en plats för fritid på dagtid.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bäddsoffa

Det är inte särskilt bekvämt att sova i soffan. Tonåringen växer, hans kropp formas och därför behöver han en kvalitetssovplats för god sömn. På dagtid kommer sängen, om den inte finns i sovrummet, alltid att vara överflödig.

Transformatorn kommer att vara en bra lösning för att dekorera ett tonåringsrum

  • Under dagen finns det en underbar liten soffa i rummet, och på natten blir den till en våningssäng. Inte varje soffa kan rymma två bäddar och en fästmekanism på en gång, vanligtvis transformeras endast den nedre delen.
  • Den nedre delen kan fällas ut och sättas ihop som en vanlig soffa, något att dra på sovplatsen.
  • Det enklaste sättet att göra en säng till en soffa beror på kuddar, de måste läggas ut istället för ryggen.
  • Det finns soffor med en utdragbar säng, som kan rullas ut från botten och fixeras bredvid den, eller flyttas med hjälp av rullar till valfritt ledigt utrymme.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Val

När ett barnrum för en tjej eller en pojke blir obekvämt betyder det att ägarna har vuxit ur sina möbler och det är dags att titta närmare på de nya möblerna. Rummet växer inte med barnen, för att rymma allt du behöver väljer de möbler med transformationselement.

Du bör bestämma om liknande modeller

  • Ämnet gäller sängen, så kvaliteten på den ortopediska madrassen kontrolleras först. Tonåringens hälsa och humör beror på om det kommer att vara bekvämt att sova på den.
  • Då bör du kontrollera lyft, infällbara och andra mekanismer. Med tanke på att de kommer att behöva användas två gånger om dagen i många år, måste de vara beredda att klara denna typ av stress.
  • Lätt att använda modellen är av stor betydelse, så det är värt att kontrollera om rumets ägare kan hantera den.
  • Materialet från vilket möblerna är gjorda är sällan trä, oftare MDV eller spånskivor. Det finns också metallkonstruktioner. Detta är ett budgetmaterial, men med en noggrann inställning kommer det att räcka tillräckligt länge. Det viktigaste är att de köpta möblerna inte avger en stark lukt. Skrupelfria tillverkare av små privata företag använder skadliga limkompositioner för att sänka kostnaden för sina produkter. Sådana ångor kan undergräva en tonårs hälsa.
Bild
Bild
  • Innan du väljer möbler bör du bestämma platsen i rummet, ta mätningar från hörnet till dörren eller fönstret, så att sängen inte stör den fria rörelsen. Och välj sedan transformatorn du gillar beroende på storleken. Möbler är ibland vänster- eller högerhänta, vilket också måste beaktas.
  • Idag blir det inga problem med valet av färg och textur, allt kan matchas med den befintliga interiören. Det är värt att uppmärksamma modellens stil, den måste matcha miljön.
  • Storlekarna beräknas individuellt med hänsyn till tonåringens längd och vikt. Antalet sängar beror på antalet barn som bor i rummet.
Bild
Bild

En transformator kan anses vara ett bra val för en tonåring, eftersom sådana modeller är vackra, praktiska och originella.

Rekommenderad: