Pläd Med ärmar (39 Bilder): En Pläddräkt För Två Med Huva Av Ulltyg, Blått Och Vinrött, Varmstickad Och Mikrofiber

Innehållsförteckning:

Video: Pläd Med ärmar (39 Bilder): En Pläddräkt För Två Med Huva Av Ulltyg, Blått Och Vinrött, Varmstickad Och Mikrofiber

Video: Pläd Med ärmar (39 Bilder): En Pläddräkt För Två Med Huva Av Ulltyg, Blått Och Vinrött, Varmstickad Och Mikrofiber
Video: Suprise blanket | Virka filt med V-stitch 2024, Maj
Pläd Med ärmar (39 Bilder): En Pläddräkt För Två Med Huva Av Ulltyg, Blått Och Vinrött, Varmstickad Och Mikrofiber
Pläd Med ärmar (39 Bilder): En Pläddräkt För Två Med Huva Av Ulltyg, Blått Och Vinrött, Varmstickad Och Mikrofiber
Anonim

En filt med ärmar är en räddning från kylan och kommer att glädja alla familjemedlemmar. Den ergonomiska designen gör att du kan bära tillbehöret medan du kopplar av, gör hushållsarbeten eller samlas med vänner, och färgernas rikedom låter dig välja det för eventuella kläder eller interiörartiklar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Vintern är tiden att värma upp och slå in dig i varma filtar. Produkter med ärmar är en förbättrad version av tillbehöret. Idén att skapa sådana filtar dök upp i slutet av 90 -talet av förra seklet, när en amerikansk student Harry Clag klippa hål i överkastet så att du inte behövde nå dina händer när du bytte tv -kanal och behövde ta något. Nästa steg var att sy på ärmarna.

Bild
Bild

Nyheten var populär bland publiken, och Harry började sälja den online. Studenten kunde inte marknadsföra sig ordentligt, men idén togs upp av ett amerikanskt företag, följt av varumärken runt om i världen. Produkterna gör det mer bekvämt att titta på TV, läsa böcker eller arbeta med en bärbar dator, och samtidigt har de en originaldesign.

Bild
Bild

Fördelar med modellerna:

  • Kompakthet och rörlighet . Produkter väger mindre än filtar och viks enkelt, vilket gör dem lättare att bära från plats till plats, samt transport över långa avstånd. Dessutom passar en sådan filt till och med i en ryggsäck, vilket är bekvämt när du reser.
  • Praktiskhet . Modeller med ärmar ger rörelsefrihet, gör att du kan utföra dina affärer utan hinder utan att ta av din varma filt.
  • Ett rikt sortiment av färger och mönster . Tillverkare erbjuder en mängd olika nyanser och tryck. Till skillnad från filtar är filtar dekorerade med nyårstryck, bilder med seriefigurer, abstrakta mönster. För anhängare av minimalism presenteras monokromatiska modeller.
  • Mångsidighet … Plaid är en tygbit i standardstorlek utrustad med ärmar. Tack vare detta är produkterna lämpliga för människor i alla byggnader och höjder.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Original design . Det ovanliga utseendet lockar tonårstjejer och unga, även om dessa filtar naturligtvis är lämpliga för människor i alla åldrar. Produkterna kommer att vara lämpliga under övernattningar, pyjamasfester, övernattningar utanför staden och kommer att skapa en mysig atmosfär.
  • Styrka . Lång livslängd är fördelen med filtar med ärmar, men detta gäller endast tillbehör av kvalitetsmaterial. Dessutom rekommenderas att följa reglerna för vård av produkter för att bibehålla deras prestandaegenskaper så länge som möjligt.
  • Gynnsam kostnad . Filtar med ärmar är inriktade på ett brett konsumentsegment och har ett överkomligt pris. Eftersom de är en kombination av överkast och mantel behöver du inte köpa dem separat.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat plus med filtar med ärmar är att de är en bra present till alla människor. Tillbehör kan presenteras för både din bästa vän och din mormor eller brorson. Plädar för två kompletterar perfekt en romantisk kväll och kommer att föra unga älskare närmare varandra. Och barn som har fått färgglada filtar med ärmar i present kommer säkert att prova dem direkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

En varm stickad filt är oumbärlig under den kalla årstiden. De kan gömma sig som en person och ett par. Dessutom utmärks modifieringar av tillbehör, som skiljer sig åt i form, använda dekorativa element. I allmänhet är skillnaden mellan dem inte så mycket synlig, men de skiljer sig åt i individuella funktionella detaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vilka typer av filtar med ärmar?

Vanliga mönster:

  • Pläddräkt . En av de vanligaste modellerna, lämplig för personer i alla storlekar. Den skiljer sig från manteln i den nedre delens stora längd och materialets tjocklek. Modellens särart är att den inte kan bäras bakifrån utan framifrån.
  • För två . En romantisk lösning för älskare och par. Filten är utrustad med fyra hål för händer, så att båda människorna inte bara kan täcka sig med filten utan också att utföra en del åtgärder. Till exempel att läsa, spela brädspel eller dricka te framför TV: n.
  • Med huva . Varm version av filten med ärmar. Gör att du kan täcka huvudet när det blir för kallt i rummet.
  • Bebis … En vanlig pläddräkt med en mindre storlek. Det är ofta dekorerat med färgglada teckningar med seriefigurer och djur. Maximal uppmärksamhet ägnas åt kvaliteten på sådana produkter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör tilläggas att denna uppdelning på många sätt är villkorad. I synnerhet en filt för två kan utrustas med en ficka eller ha huvor, och barnmodeller är produkter för vuxna av reducerad storlek. Samtidigt skiljer sig tillbehören åt i de material som används för tillverkningen. Produktens livslängd, prestanda och utseende beror på deras val.

Material (redigera)

För tillverkning av filtar tar de i regel syntetmaterial. De är lätta att ta hand om, har en lång livslängd och ett brett utbud av färger. Tillverkare föredrar tyger som håller värmen väl och ger kontinuerlig luftcirkulation, så att en person inte fryser eller svettas och känner maximal komfort.

Bild
Bild

Filtar med ärmar är gjorda av följande tyger:

  • Mikrofiber . Hög luftgenomsläpplighet, motståndskraft mot yttre påverkan och töjning, bevarande av yttre egenskaper efter tvätt är materialets främsta fördelar. Trots lagrets tunnhet värms tyget bra och är hållbart. De angivna funktionerna beror på det högre priset på mikrofiberfiltar.
  • Ull . En mjuk filt av miljövänliga material behåller värmen i människokroppen väl och kan värma sin ägare under den kallaste vintern. Får- och kamelullsprodukter har ett överkomligt pris i kombination med en lång livslängd.
  • Plysch . Modellerna har ett attraktivt utseende, behåller sin färg och form i kontakt med tvättpulver och andra aggressiva medier. Tyget kan vara slätt eller präglat; tillverkare erbjuder även filtar med dubbelsidiga mönster.
  • Skinna . Mjukt och lätt tyg som transporterar fukt och behåller värmen. Det finns flera typer av material som skiljer sig åt i längd och densitet. slutpriset på produkten beror på dessa egenskaper.
  • Mahra . Ett av få naturmaterial som används för att göra filtar med ärmar. Sådana produkter är trevliga vid beröring, orsakar inte allergier. Nackdelarna inkluderar det faktum att tyget lätt sträcks, så att ärmarna kan deformeras kraftigt under slitage.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det slutliga priset på produkten beror på materialvalet. Det är också viktigt att överväga personlig preferens. Butiken rekommenderar att du rör vid filtar gjorda av olika tyger för jämförelse, och först efter det fattar du ett beslut om att köpa en eller annan modell.

Färger och tryck

Färger av filtar varierar beroende på den specifika samlingen och tillverkaren. Tillbehör av ljusa färger är behagliga för ögat och har en lugnande effekt på psyket. De kan enkelt kombineras med kläder och inredningsartiklar. En blå eller vinröd pläd är en neutral modell som är populär bland konsumenter. Det finns både monokromatiska tillbehör och kompletteras med prydnader. Filtar med tryck präglas av designens originalitet. Varumärken erbjuder tillbehör med tidlösa mönster (som geometriska mönster), liksom för semester och evenemang.

En utmärkt present till nyåret är filtar med rådjur, granar eller snöflingor. För tjejer som inte är likgiltiga för det japanska märket Hello Kitty, är tillbehör dekorerade med bilden av denna berömda katt lämpliga.

Bild
Bild

Kollektionen innehåller modeller med stjärnor, ränder, cirklar. Rutiga tillbehör ser dynamiska och livliga ut, men för många nyanser bör inte användas i designen. Filtar med djur, kompletterade med omfattande nosor eller öron, kommer att tilltala barn och de som förblir ett barn i hjärtat. Det finns också möjlighet till skräddarsydda produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Tillverkare

Tillbehör finns i samlingarna av många märken. Modeller skiljer sig åt i färg, mönster, material som används, vilket ger en mängd olika filtar. De finns i följande tillverkares rader:

  • Snuggie . En amerikansk tillverkare känd över hela världen. Varumärket var ett av de första som lanserade filtar med ärmar och blev populärare tack vare en kraftfull reklamkampanj med Hollywood -stjärnor. Tillbehör är tillverkade av slitstarka material, behagliga att röra vid och är allergivänliga. Dessutom erbjuder märket varor till överkomliga priser.
  • Teddy Boom . Ukrainsk analog av de ursprungliga filtar med ärmar. Företaget erbjuder produkter för barn och vuxna, förlitar sig på användning av kvalitetsmaterial. Ett särdrag hos kollektionerna är den ursprungliga designen. Filtar låter luft passera bra, låta huden andas och samtidigt hålla sig varm.
  • Kanguru . Europeiskt företag som erbjuder ett stort urval av varma filtar med ärmar. Modellerna är utrustade med rymliga fickor där du kan lägga en bok, telefon eller hushållsartiklar. Linjen innehåller också modeller dekorerade med mönster och mönster. Tillbehör är gjorda av högkvalitativ andningsbar syntet.
  • Sömnig . Ett märke från Ryssland började producera ovanliga filtar några år efter deras utseende på marknaden. Företaget erbjuder både filtar gjorda i lugnande färger och de med varierade färger, så att alla kan hitta tillbehör som de gillar. Mikrofiber och mikroplush används i produktionen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

För att förlänga dina tillbehörs livslängd bör du följa riktlinjerna för deras användning. I det här fallet kommer tillbehöret att fungera länge utan att förlora externa egenskaper. När du tar hand om filtar följs ett antal tips:

  • Tål maskin- eller handtvätt vid mindre än 60 grader.
  • Det är förbjudet att använda blekmedel.
  • Kan inte torkas på en radiator eller torktumlare; det är bättre att breda filten på en horisontell yta eller hänga den på en galge vid fönstret.
  • Under tvätten vänds mattor ut och in - det gör dem lättare att rengöra.
  • Det är tillåtet att tillsätta sköljmedel under tvätten; i allmänhet bör tvättmedel vara neutrala.
  • Produkter kräver användning av ett försiktigt centrifugeringsläge.
  • Tillbehören kräver inte strykning på grund av låga veckegenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild

En komplett lista över vårdkrav finns på plädmärket. Reglerna för skötsel och rengöring beror på de specifika materialen, därför kommer individuella nyanser för tvätt att skilja sig från tillverkare till tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Separat bör det sägas om skötsel av ullfiltar. De rekommenderas att tvättas för hand. vid 30 grader , medan det krävs särskilda produkter och balsam för sådana tyger; användningen av blekmedel är också oacceptabel. I detta fall kommer produkterna att behålla sina ursprungliga yttre egenskaper. Efter tvätt får filten inte vridas och vridas ut, eftersom den kan töjas och tappa formen.

Rekommenderad: