Överkastsilke (28 Bilder): 3D -modeller För Sovrummet Gjorda Av Konstsilke Med Bilden Av Blommor

Innehållsförteckning:

Video: Överkastsilke (28 Bilder): 3D -modeller För Sovrummet Gjorda Av Konstsilke Med Bilden Av Blommor

Video: Överkastsilke (28 Bilder): 3D -modeller För Sovrummet Gjorda Av Konstsilke Med Bilden Av Blommor
Video: 10 RIBBON EMBROIDERY FLOWERS: Hand Stitching Tutorial for Beginners 2024, Maj
Överkastsilke (28 Bilder): 3D -modeller För Sovrummet Gjorda Av Konstsilke Med Bilden Av Blommor
Överkastsilke (28 Bilder): 3D -modeller För Sovrummet Gjorda Av Konstsilke Med Bilden Av Blommor
Anonim

Huvudplatsen i sovrummet upptar sängen, så det är mycket viktigt att dekorera det med ett vackert överkast. Det används inte bara som dekoration, utan har också en praktisk funktion eftersom det skyddar sängkläderna från damm. Ett överkast av siden är ett utmärkt val.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ett överkast av siden anses vara ett element av rikedom och lyx, eftersom det lockar uppmärksamhet med sitt lyxiga utseende. Natursilke är ganska dyrt, så människor med hög inkomst har råd med en sådan filt.

Moderna tillverkare fokuserar på den genomsnittliga köparen, så de erbjuder ofta konstgjorda sidenprodukter. De ser imponerande och vackra ut. Fördelen med konstsilke är att det lätt kan färgas. Ljusa modeller hjälper till att dekorera interiören, lägga till nya färger eller bli en höjdpunkt i sovrumsdesignen.

Bild
Bild

En egenskap hos sängöverkast i siden är glans, vackert utseende och utmärkt hållbarhet. Moderna tillverkare använder teknik som gör att du kan kombinera siden med isolering. Denna kombination kännetecknas av ökat slitstyrka och förlänger också produktens livslängd.

Bild
Bild

Överkast i siden kännetecknas av veckmotstånd och skiljer sig också åt genom att de inte glider. Dessa fördelar gör dem praktiska och populära. Sådana produkter är allergivänliga, därför är de lämpliga även för personer med allergi.

Bild
Bild

Olika sorter

Silke är unikt, men samtidigt erbjuder olika tillverkare olika versioner av det. Det beror på fibrernas tjocklek och struktur, vävningstypen och även på tillsatserna. Det enda som alla typer av siden har gemensamt är deras utmärkta kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

De viktigaste tygerna som används av tillverkare för att sy överkast:

  • Atlas - denna typ av tyg är tillverkad av siden eller i en ensemble med andra material, men kännetecknas av den berömda satinvävningen. Det speciella med detta tyg är att det har en matt undersida och en blank framsida.
  • Vilt siden - detta tyg kännetecknas av sin ursprungliga struktur och dämpade glans.
  • Satin silke - materialet kännetecknas av satinvävning. Det lockar uppmärksamhet med sin glansiga, silkeslen och släta yta.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Silke finns i ett brett utbud av färger, nyanser och färger. Bland den stora variationen kan du välja det idealiska alternativet för sovrummet, med hänsyn till personliga preferenser och den valda inredningsstilen. Silkes hemland är Kina, så många överkast är ofta dekorerade med lyxiga mönster och hieroglyfer. Modeller med bilden av blommor ser vackra och mjuka ut. För utförandet av fasthållna stilriktningar presenteras alternativ i pastellfärger, utan mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Designers erbjuder sängöverkast i siden med olika tryck. Delikat sakura eller ett ovanligt träd ger produkterna sofistikering och skönhet. Modeller med 3D -teckningar ser väldigt imponerande ut. De hjälper till att ge sovrummen originalitet och unikhet.

Bild
Bild

När du väljer färg på sängöverkast i siden är det värt att överväga rummets yta.

Till exempel är ljusa modeller idealiska för små sovrum, eftersom de visuellt kommer att göra dem mer rymliga. För stora rum kan du säkert köpa ett ljust och iögonfallande överkast. Det kommer att betona sängens majestät, vilket gör det till huvudelementet i interiören.

Style riktningar

Överkast i siden är mångsidiga eftersom de kan användas i en mängd olika stilar:

  • Klassisk . I en klassisk inredning bör ett överkast av siden användas som ett ljust inslag i interiören. Det kommer att ge nya färger, lägga till elegans och skönhet. Produkten ska vara diskret och monokromatisk, det är bättre att vägra pretentiösa ritningar. När du väljer en modell i klassisk stil är det värt att följa konservatism, korthet och noggrannhet.
  • Barock . Det barocka sovrummet ser harmoniskt ut med sidenprodukter. För att betona antiken skulle en golvlängdsmodell med volanger vara en bra lösning. Denna säng kommer alltid att vara i rampljuset. För att framhäva barockstilen i det inre av sovrummet är det värt att välja alternativ i återhållsamma färger. Modeller av gyllene, vinröda eller dämpade röda ser utsökta ut.
  • Gotiskt . Överkastet i siden kommer att framhäva den gotiska stilen i sovrummets inredning perfekt. Du bör vara försiktig när du väljer ett färgschema. Denna stil gillar inte ljusa färger; tysta toner bör föredras.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Provence . För utförandet av Provence -stilen är lätta modeller idealiska. Det är värt att uppmärksamma överkast med blommotiv eller diskreta ornament. En sådan produkt kommer att lägga romantik och ömhet till inredningen.
  • Förtrupp . För denna stilriktning skulle ett quiltat eller slätt överkast vara ett utmärkt val. Valet av produktfärg beror på de grundläggande färgscheman i sovrummet. Överkastet ser intressant ut däremot. För en ljus inredning är mörka överkast lämpliga och för mörka sovrum - ljusa modeller.
  • Högteknologisk . Ett bra komplement till den högteknologiska inredningen är ett glänsande överkast med en mjuk konsistens. När du väljer en färg bör du titta närmare på de mörka alternativen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer sängöverkast i siden måste du överväga flera viktiga nyanser:

  • Sovrum interiör spelar en viktig roll när du väljer en produkt. Det ska harmoniskt passa in i rummets övergripande design, samt matcha interiörens färgpalett.
  • Personliga preferenser köparen spelar en stor roll eftersom han kommer att använda denna filt och se den varje dag.
  • Produktkvalité Är ett annat viktigt kriterium. Överkast i siden bör köpas från pålitliga tillverkare som kontrollerar kvaliteten på tillverkade produkter.
  • Storleken . Överkast i siden finns i olika storlekar, så du bör utgå från hur överkastet kommer att ligga på sängen. Det kan till exempel stoppa under madrassen eller helt täcka sängen och nå golvet. Modeller på golvet, dekorerade med volanger, ser spektakulära ut. Detta alternativ kommer att ge luftighet och rikedom till interiören.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vård

Rayon -överkast är elektrostatiska, på grund av vilka de drar till sig damm, därför bör sådana överkast regelbundet tas om hand. För att det alltid ska vara fräscht och rent måste du utföra några enkla steg. En sådan filt kan tvättas med en tvättmaskin, men du bör definitivt använda det känsliga läget och vattentemperaturen bör inte vara mer än 30 grader. För att eliminera fläckar är det värt att bara använda de tvättmedel som inte innehåller klor.

Kläm inte på sådana överkast för att inte skada trådarna. Det är bättre att använda naturlig torkning, samtidigt som du undviker solljus på produkterna. Överkast i siden behöver inte strykas. Men om produkten är något skrynklig kan du använda ett varmt strykjärn efter att ha fuktat produkten lite.

Rekommenderad: