Överkast Amore Mio (34 Bilder): Rosa Med Grönt Och Modeller Av Annan Färg, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Överkast Amore Mio (34 Bilder): Rosa Med Grönt Och Modeller Av Annan Färg, Recensioner

Video: Överkast Amore Mio (34 Bilder): Rosa Med Grönt Och Modeller Av Annan Färg, Recensioner
Video: #2 ät CHALLANGE OCH MED ÄCKLIGT OCH GÅT 2024, Maj
Överkast Amore Mio (34 Bilder): Rosa Med Grönt Och Modeller Av Annan Färg, Recensioner
Överkast Amore Mio (34 Bilder): Rosa Med Grönt Och Modeller Av Annan Färg, Recensioner
Anonim

Överkast av god kvalitet kan inte bara förvandla insidan av sovrummet och lägga till ovanliga, originella anteckningar till det, utan också värma ägarna på svala nätter. Ett slående exempel på en sådan mångsidighet är överkastet Amore Mio, som redan har lyckats hitta många fans bland finsmakare av billiga men fasta saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om företag

Varumärket Amore Mio skapades med stöd av den ryska företagsgruppen med många års erfarenhet av TexRupublic. Samtidigt tillverkas produkter i kinesiska textilfabriker. Under det nya märket producerar företaget det bästa av sina produkter av lyxig kvalitetsnivå. Förutom överkast, innehåller Amore Mio -sortimentet filtar och sängkläder.

TexRupublic har varit verksamt på marknaden sedan 1993 och prioriterar kvaliteten på produkterna från alla sina märken, samtidigt som de fokuserar på konsumenternas efterfrågan. Noggrant urval av kvalitetsleverantörer av material, professionalism hos alla anställda, djärva designlösningar och flexibel prispolicy - det är "hemligheterna" som gör företagets produkter efterfrågade och populära. Det nya varumärket Amore Mio var inget undantag, vars namn översätts till "min kärlek" och säger att varje produktenhet är skapad med kärlek och kan ge riktig hemkomfort.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särskilda egenskaper hos produkter

En av huvuddragen i Amore Mios produkter är dess mångsidighet - överkast i vackert utformade förpackningar kan inte bara bli ett lönsamt köp för ditt eget hem, utan också en utmärkt present för alla tillfällen.

Dessutom inkluderar fördelarna med överkast:

  • Stort urval av färger och texturer.
  • Färgbeständighet - produkterna bleknar inte när de tvättas och bleknar inte under påverkan av solljus.
  • Mjukhet - överkasten på överkasten, behaglig vid beröring, orsakar inte obehag, orsakar inte irritation på huden.
  • Möjligheten att hålla värmen effektivt.
  • Hypoallergen.
  • Anspråkslös vård.
  • Styrka och hållbarhet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samtidigt hålls priserna på sådana överkast alltid i mellanklassen, vilket gör dem överkomliga för ett stort antal konsumenter.

Den enda nackdelen med Amore Mio -produkter är att de inte är lämpliga för finsmakare av naturliga tyger, eftersom de är helt tillverkade av syntetmaterial.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Vid tillverkningen av Amore Mio överkast används:

  • Mikrofiber (mikrofiber) . Ett innovativt 100% syntetiskt tyg tillverkat av de finaste polyesterfibrerna. Tjockleken på varje fiber är hundratals gånger mindre än ett människohår. Mikrofibertillverkning är en flerstegs, högteknologisk process som skapar ett lätt, fluffigt material. Varje fiber av det erhållna materialet har ett stort antal mikroskopiska porer, vilket bidrar till ökad hygroskopicitet och snabb torkning, formhållning och slitstyrka.
  • Konstgjord satin . Grunden för tillverkningen är polyester. Enligt dess egenskaper är den nära sin naturliga motsvarighet - samma slät vid beröring och glänsande. Överkast av konstgjord satin skrynklas inte, slits inte och kräver ingen särskild vård.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Syntetisk velour . Praktiskt taget på inget sätt sämre än naturlig velour, har samma sammetslen yta, behåller perfekt värmen samtidigt som luften passerar bra, vilket ger komfort och mys under sömn och vila.
  • Akryl . Ett bra alternativ till ull överkast. Akrylprodukter behåller värmen inte värre än ullprodukter, men samtidigt kräver de inte så noggrant underhåll. Dessutom orsakar de inte allergier och förlorar inte sina ursprungliga egenskaper genom åren.
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots konstgjordheten hos allt använt material garanterar företaget deras fullständiga säkerhet för vuxna och barn.

Storleksområde

Varumärket Amore Mio erbjuder överkast i olika storlekar:

  • 160x220 cm - för en och en halv kojer;
  • 200x220 cm - för standard dubbelrum;
  • 220x240 cm (Euro -storlek) - för en stor säng.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom finns det stickade överkast i akryl i intervallet 130x160 cm. Men de rekommenderas att endast användas som en filt under sömnen - de är inte lämpliga för att bädda en säng.

Färg och textur variation

Amore Mio -produkterna presenteras i en bred färgpalett. Sortimentet inkluderar:

  • Monokromatiska produkter från mjuka pastellfärger till ljusa mättade nyanser.
  • Modeller med en mängd olika ornament, bland vilka blommotiv intar en speciell plats.
  • Överkast med geometriska och abstrakta mönster.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellernas struktur är inte mindre varierad: från perfekt slät till flätig. En speciell plats upptar produkter av velour med termosömmar i form av mönster. Användningen av denna typ av söm ger överkastet en ovanlig konsistens och ett vackert originalutseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Sortimentet av Amore Mio överkast uppdateras ständigt och fylls på, förblir mycket varierande och många. De mest populära modellerna är:

Deco . Enfärgat syntetiskt velourmönster med rosformade termiska sömmar. En sådan modell kommer att lägga till en romantisk touch till sovrummet och förvandla alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alba . Vändbar rosa och grön filt av mikrofiber. På grund av att det å ena sidan är målat i mjukt rosa, och å andra sidan - i grönt, kan överkastet skapa en annan atmosfär i sovrummet - beroende på ditt humör. Förutom rosa och grönt kan andra färgkombinationer användas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sapporo . Tillverkad av syntetisk satin i en levande orkidédesign. En säng med ett sådant överkast kommer att bli en "höjdpunkt" i sovrumsinredningen och skapa en mysig och glad atmosfär.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom modeller med ett konventionellt mönster presenterar Amore Mio också produkter med en tredimensionell 3D-bild som skapats med en speciell modern metod för utskrift på tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Många recensioner av Amore Mio överkast tyder på att de verkligen lever upp till vad tillverkaren lovar. Köpare noterar att vila och sömn med sådana överkast blir mycket bekvämare. Det är varken varmt eller kallt under dem, de är behagliga för kroppen och irriterar inte ens känslig babyhud.

Bild
Bild

Det är särskilt uppskattat av konsumenterna att märkets produkter inte slits ut på länge och inte kräver särskild vård - locken tvättas lätt och torkar snabbt.

Samtidigt faller de inte av, smulas inte och gnuggar inte. Och köpare är naturligtvis nöjda med priset, vilket kan variera beroende på material, men det är alltid överkomligt.

Rekommenderad: