Sängkläder (63 Bilder): En Uppsättning Vackra Mjuka Produkter I Grönt Och Rosa, Tvåfärgade Bröllopsuppsättningar, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Sängkläder (63 Bilder): En Uppsättning Vackra Mjuka Produkter I Grönt Och Rosa, Tvåfärgade Bröllopsuppsättningar, Recensioner

Video: Sängkläder (63 Bilder): En Uppsättning Vackra Mjuka Produkter I Grönt Och Rosa, Tvåfärgade Bröllopsuppsättningar, Recensioner
Video: Vacker sminkning och håruppsättning till balen/tärnan eller bruden. 2024, Mars
Sängkläder (63 Bilder): En Uppsättning Vackra Mjuka Produkter I Grönt Och Rosa, Tvåfärgade Bröllopsuppsättningar, Recensioner
Sängkläder (63 Bilder): En Uppsättning Vackra Mjuka Produkter I Grönt Och Rosa, Tvåfärgade Bröllopsuppsättningar, Recensioner
Anonim

Numera kan du enkelt "gå vilse" i det rikaste sortimentet av olika sängkläder. Ett stort antal olika alternativ presenteras för valet av köpare. Det är värt att överväga vilka typer av sängkläder som finns och hur man väljer rätt produkt för dig.

Bild
Bild

Funktioner och utrustning

En person tillbringar en tredjedel av sitt liv i en dröm, så arrangemanget av en sovplats spelar en ganska viktig roll. De köpta sängkläderna ska vara så bekväma, mjuka, mysiga som möjligt och naturligtvis attraktiva när det gäller design. Vi får inte glömma att sådana detaljer ofta representerar en av de dekorativa komponenterna i interiören, så de måste väljas särskilt noggrant och medvetet, med hänsyn till alla nyanser och funktioner. Tidigare var sortimentet av sängkläder inte det bredaste, men idag kommer det att vara möjligt att välja det perfekta alternativet för varje smak, färg och budget . Innan du går till affären eller beställer en kopia du gillar, bör du ta reda på vad som ingår i paketet. De vanligaste idag är en och en halv (singel), dubbel, euro och familjesatser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller det direkta innehållet i en uppsättning sängkläder innehåller det vanligtvis sådana komponenter som:

  • ett och ett halvt - inkluderar ett lakan, 2 örngott och ett påslakan;
  • dubbel - inkluderar även ett lakan, påslakan och 2 örngott;
  • euro - i uppsättningen av sådant linne finns ett lakan, 2 örngott och ett påslakan;
  • familj - här är uppsättningen rikare och innehåller ett lakan, 2 påslakan och 2 örngott.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vilka tyger är sovserierna gjorda av?

Moderna typer av sängkläder är gjorda av en mängd olika material. De mest populära är värda att överväga.

Bild
Bild

Kalikå

Idag finns det i många butiker grovt kalikolinne. Tjocka trådar märks i materialet, liksom deras korsformade väv. Grov calico i sig är opretentiös och kräver inte komplext underhåll. Underkläder gjorda av sådana råvaror anses vara en av de mest praktiska. Calico -produkter är tätare än cambric -alternativ, men har inte en karakteristisk glans, som satin. Enligt ägarna till sådana produkter tål grovt linne lätt ett mycket stort antal tvättar utan att förlora vare sig form eller presentation. Dessutom lockas många köpare av den demokratiska kostnaden för grova kalikoprodukter och deras utbredda användning - de finns i många butiker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Coarse calico gör både ceremoniella och vardagliga sovset . Denna egenskap står i direkt proportion till materialets direktvävningstäthet. Så i vår tid är dagliga grova calico -kit mycket efterfrågade, eftersom de anses vara mycket praktiska och hållbara. Många hemmafruar föredrar att ha sådana icke-nyckfulla men attraktiva linne i sitt hem. När det gäller praktisk och hållbarhet är det bara bomulls- och polyesterprodukter som kan konkurrera med grova kalikoprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Batist

Detta populära och utbredda material kännetecknas av en speciell trådvävning som är svår att förväxla med något sådant. Batiste -produkterna är lätta, luftiga och transparenta, vilket gör dem mycket attraktiva och känsliga. Cambric -sängkläder har dock en allvarlig nackdel - det kan inte skryta med högt slitage. Efter cirka 50–70 tvättar börjar trådar ansamlas i tvättmaskinen, och märkbara luckor kommer att uppstå i själva textilen, genom vilken trasans baser på tyget kommer att märkas. Det är därför cambric -underkläder är dyra och inte utformade för daglig användning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bambu

Bambu är ett av de mest motståndskraftiga naturmaterialen som växer sömlöst utan behov av bekämpningsmedel eller andra kemikalier. Sådana råvaror odlas på speciella privata gårdar i enlighet med gamla traditioner. Idag används bambu för att producera trådar och tyger av hög kvalitet. Bambusängar har lätthet, unik delikat konsistens och diskret attraktiv glans. Kvaliteten på sådana produkter liknar lyxigt siden eller kashmir. Det är också värt att notera att bambusängar är allergivänliga och har effektiva svampdödande egenskaper, varför det är väldigt populärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Satin

Satin trådväv textilier kan vara gjorda av bomull eller syntetfibrer. Satin kännetecknas av närvaron av en slät framsida med en silkeslen yta, på vilken det finns fina trådar. Detta material är tätt och glänsande. Släthåriga, tryckta och blekta versioner finns i stora mängder. Satinsängar är avundsvärda efterfrågan inte bara för sin trevliga konsistens, utan också för dess höga praktiska egenskaper. Sådana produkter tål 200-300 tvättar utan att förlora sina positiva egenskaper.

Bild
Bild

Enligt köpare är satinunderkläder mycket behagliga att ta på och orsakar inte obehagliga känslor när de kommer i kontakt med kroppen. Men efter en lång tid börjar sådana produkter förlora sin tidigare färgmättnad. Satinunderkläder är billigare än siden, men dyrare än andra bomullstyg. Av dessa råvaror produceras uppsättningar i en mängd olika stilar och färger. Som regel används tillverkade underkläder för daglig användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Silke

Vackert sidenlinne är lyxigt. Sådana produkter är lätt svala och har en positiv effekt på människokroppen. Själva siden är ett gediget och raffinerat material, men samtidigt nyckfullt och krävande. Han behöver vara noggrant omhändertagen. Sidenlinne ska tvättas mycket noggrant, och det är bättre att använda kemtvättstjänster helt och hållet. Där kommer produkten att tvättas och strykas enligt alla regler. Felaktig vård kan skada tyget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rayon

Sängkläder gjorda av liknande råvaror ser mycket lik naturliga sidenprodukter, som är mycket dyrare. Konstsilke kan enkelt färgas i en mängd olika färger, absorberar fukt effektivt och har hög värmeledningsförmåga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Perkal

Detta är en vanlig vävt bomullstextil. Percale i sig är ett tätt material med en sammetsyta med en matt struktur. Sådana dukar håller värmen, "andas" och bidrar till bildandet av en mysig atmosfär. Linne är tillverkat av specialbehandlad percale. Sådana råvaror är täta, men förblir samtidigt mjuka. Enligt köpare är perkala produkter mycket trevliga för kroppen. Dessutom är sådana underkläder uppsättningar resistenta mot slitage, hållbarhet och lätthet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Flanell

Flanelsängar är värmebesparande, mycket mjuka. Ytan på sådana produkter har en lätt fluff, som skiljer den från andra liknande material. Produkter från de angivna råvarorna är perfekta för användning under lågsäsong, när uppvärmningssäsongen ännu inte har kommit. Men flanelllinne har en allvarlig nackdel - om du använder det för ofta kommer pellets oundvikligen att dyka upp på ytan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Linnetyg

Denna textil är antik. Han tilltalades under det forntida Egyptens dagar. Linne är numera billigt och miljövänligt. Det orsakar inte allergiska reaktioner eller hudirritation. Det måste dock komma ihåg att rent linne är ett material som rynkor mycket lätt och är svårt att släta ut. I butiker finns det oftare produkter där lin kombineras med andra råvaror, till exempel bomull. Sådana exemplar är extremt trevliga för kroppen och kan lätt strykas vid skrynkling.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bomull

Bomull är kanske en av de mest populära vävda tygerna som används i sängkläder. Det är både billigt och kan tjäna mycket länge. Bomullens främsta egenskap är dess höga hygroskopicitet. Många köpare väljer bomullsset, eftersom det är varmt att sova med dem på vintern och inte särskilt varmt på sommaren. Det är dock skillnad på bomull och bomull. Så produkter från dyra råvaror av hög kvalitet kommer definitivt att fungera länge. Om vi pratar om en billig version kan den krympa efter den första tvätten, och färgen börjar snart tappa sin tidigare ljusstyrka.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tencel

Dessa textilier är gjorda av eukalyptusfibrer. Det kännetecknas av en mjuk konsistens och en sammetsstruktur. När du rör Tencel -linnet känns det som att du rör vid en känslig persika. Tyget i sig är silkeslen. Till utseendet har den en behaglig blank glans. Tencel kombinerar alla positiva egenskaper hos naturliga tyger, men har inte sina nackdelar. Produkter tillverkade av denna råvara fungerar länge, är slitstarka, skrynklas inte och krymper inte efter tvätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vilken design och färg ska du välja?

Som tidigare nämnts finns moderna sängkläder i ett brett sortiment. De skiljer sig inte bara i tillverkningsmaterial och prestanda, utan också i design. På hyllorna hittar du både monokromatiska produkter i olika färger, liksom mer intressanta och "levande" föremål med tryck, teckningar och olika mönster. När du väljer ett lämpligt sängkläder, bör färg läggas speciellt på det. Kompetent utvalda produkter av lämplig färg kan bli en dekorativ komponent i interiören, efter att ha lyckats slutföra den.

Bild
Bild

Valet av ideala nyanser beror på följande punkter:

  • personliga och smakpreferenser för ägarna (det rekommenderas att fokusera på psykologiska aspekter);
  • direkt utformningen av den befintliga interiören och det omgivande utrymmet (till exempel mot bakgrunden av för varierade tapeter med många mönster och tryck, är det bättre att placera lugnt vanligt linne än fängslande alternativ med blommor, katter, ugglor och andra populära bilder);
  • den typ av tyg som tillverkaren använde för att göra linnet.
Bild
Bild

Neutrala kits gjorda i en ton anses vara universella. Ritning är också tillåtet, men det är lämpligt att föredra inte alltför vågade och fängslande inslag av ungefärliga toner. Sådana underkläder kommer att hålla längre och kommer att behålla sin presentation länge. För intensiva färger "bleknar" vanligtvis, vilket påverkar designen av tillbehör negativt. När du väljer en lämplig färg, tänk på följande funktioner:

  • blå - linne av denna färg kommer att skapa en harmonisk atmosfär i rummet och hjälper också till att lugna hushållet;
  • rosa är färgen på lugn och ömhet, ömsesidig kärlek, romantik;
  • grönt är en lugnande färg som har en positiv effekt på en persons humör och allmänna välbefinnande;
  • röda och orange nyanser - ha en positiv effekt på sexuell fantasi, befria användare, ha en tonisk effekt på det mänskliga psyket, hjälpa till att vakna upp så snart som möjligt;
  • gul - en energisk färg som avslöjar användarnas kreativa potential;
  • blekt violett och lila toner - bidrar till assimilering av information som mottagits av en person under dagen;
  • blått, svart, grått, mörklila - med sådana underkläder kan du somna omedelbart och lugna ner sig, gå bort från onödiga tankar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill köpa en mer kreativ uppsättning än en lakonisk monokromatisk eller tvåfärgad, bör du titta närmare på följande lösningar:

  • en utsökt version med spetsar (de används ofta som sängkläder för bröllop eller presenteras för unga för ett bröllop);
  • produkter med små eller stora tryck (ritningar kan vara väldigt olika, från blommor till djur);
  • semesterpaket (till exempel nyårssatser kan kompletteras med ritningar av snöflingor, geometriska rådjur och andra tematiska element);
  • alternativ med stora 3D -bilder (till exempel kan det vara rymdlandskap, en spridning av rosenblad, en blå himmel i molnen och andra intressanta motiv).
Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa tillverkarna

Om du vill köpa riktigt högkvalitativa och vackra sängkläder som kommer att hålla länge och inte kommer att förlora sin presentation efter den första tvätten, bör du vända dig till produkter tillverkade av välkända och populära märken. Det är värt att bekanta sig med ett litet betyg av de bästa tillverkarna som erbjuder kit av högsta kvalitet för konsumenterna att välja mellan.

Bild
Bild

Blakit

Den välkända vitryska tillverkaren "Blakit" öppnar vår lista över verifierade företag. Företaget i sig är baserat i staden Baranovichi och bedriver produktion av inte bara sängkläder av hög kvalitet, utan även specialkläder, garn, bordsvävda tillbehör samt bandage och gasväv. Sängkläder från "Blakit" har följande fördelar:

  • representerat av ett stort sortiment - till försäljning kan du hitta både lakoniska alternativ och modeller med ritningar i olika färger;
  • är gjorda i olika storlekar, från små till "kungliga";
  • tappa inte färgmättnad, blek inte;
  • veck till ett minimum och stryk utan problem;
  • motståndskraftig mot slitage.
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller nackdelarna kan de bara hänföras till det faktum att vissa modeller av sängkläder är utrustade med inte särskilt bekväma spännen, som många köpare säger.

Monolit

Nästa på listan är en rysk tillverkare som heter Monolith. Företaget tillverkar inte bara sängkläder, utan även textilbord för barer och restauranger. Sortimentet av "Monolith" innehåller både billiga och lyxiga dyra underkläder för alla smaker och färger. De främsta fördelarna med märkesprodukter från "Monolit" är följande:

  • ljusa och stabila färger;
  • tyger är gjorda av 100% bomull;
  • presenteras av både dyra och billiga modeller;
  • hållbar;
  • nötningsbeständig;
  • vackert förpackat.
Bild
Bild
Bild
Bild

Av nackdelarna kan det bara noteras att i vissa modeller sys etiketterna på framsidan.

Tac

Det är den största turkiska tillverkaren av sängkläder. Han producerar inte bara sängkläder, utan också många andra textilier för hemmet, såsom handdukar, dukar, gardiner och andra liknande produkter. Produkterna har följande fördelar:

  • närvaron av ljusa utskrifter;
  • krympa inte efter tvätt;
  • mjuk vid beröring;
  • utförs snyggt;
  • hållbar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Av nackdelarna är det värt att lyfta fram att det turkiska företagets produkter är ganska dyra.

Asabella

Denna kinesiska tillverkare producerar lyxiga sängkläder av siden, jacquard, ranfors och andra textilier av hög kvalitet. I det här fallet är den italienska filialen av företaget ansvarig för design och utrustning. Asabellas sängkläder har sådana fördelar som:

  • vacker och rik design;
  • högsta kvalitet i utförandet;
  • hållbarhet och slitstyrka;
  • rivs inte, bleknar inte.
Bild
Bild
Bild
Bild

Asabellas produkter är dock dyra och kräver lämplig behandling - tvätt i skrivmaskin rekommenderas inte. Du måste gå till kemtvätten.

Le Vele

Det välkända franska företaget Le Vele stänger vårt lilla betyg och erbjuder sängkläder för konsumenterna att välja mellan, överstiger alla förväntningar. Produkterna från denna tillverkare är kända över hela världen för sin högsta kvalitet och underbara design. De främsta fördelarna med Le Vele -sängkläder är följande:

  • användning av miljövänligt material;
  • original och vacker design;
  • stort sortiment;
  • varaktighet;
  • närvaron av mjuka och känsliga vävnader.
Bild
Bild
Bild
Bild

Många Le Vele -modeller är dock ganska dyra.

Recensioner

Köpare lämnar olika recensioner om produkter från olika tillverkare. Några exempel är värda att överväga.

  • Linne från "Blakit" glädjer kunder med högsta kvalitet på skräddarsy, jämnt snitt, brist på avfasningar, samt hållbarhet och överkomliga priser. Vissa människor gillade inte fästelementen i ett antal modeller.
  • Produkterna från "Monolith" gladde kunderna med deras långa livslängd, avsaknad av krympning, färghållning och oklanderlig kvalitet för skräddarsy. Folk märkte inga speciella nackdelar, någon gillade inte designen på produkterna.
  • Enligt konsumenterna är Tac -underkläder det bästa värdet för pengarna. Vissa köpare är bara upprörda över de höga kostnaderna för turkiska produkter.
  • Köparna var nöjda med designen och syningen av underkläderna från Asabella. Dessutom rynker den nästan inte och är behaglig för kroppen. Folk tyckte inte om det enda som att linnet är nyckfullt och försämras efter maskintvätt, och det är dyrt.
  • Le Vele-produkter imponerade på kunderna med elegant förpackning, vacker design, textilier av hög kvalitet, hållbarhet och ett stort sortiment. Av nackdelarna märkte folk en snabb avskjutning av vissa modeller, liksom en hög kostnad.
Bild
Bild

Tips för att välja produkter

När du väljer en uppsättning sängkläder rekommenderas det att förlita sig på följande kriterier.

  • Storleken . Det valda paketet måste passa ditt sovområde när det gäller dess dimensioner, annars är det inte särskilt bekvämt att använda det.
  • Sy kvalitet . Tvätten ska inte ha utskjutande trådar, skadade områden, missfärgade fläckar eller sömmar i mitten. Om det finns minst en av de listade defekterna är det bättre att vägra att köpa - en sådan produkt kommer inte att hålla länge.
  • Material . Det är lämpligt att välja högkvalitativt, naturligt och allergivänligt material eller konstgjort, men pålitligt och inte för billigt.
  • Färg . Linnet måste matcha omgivningens färg.
  • Tillverkare . Köp märkesunderkläder, trots den höga kostnaden. Sådana produkter fungerar länge och är inte krångliga.

Rekommenderad: