Plaid "chinchilla" (32 Bilder): Fördelar Och Nackdelar Med Fuskpäls I Mjölkaktig Färg Och Champagne, Storlekar Och Funktioner

Innehållsförteckning:

Video: Plaid "chinchilla" (32 Bilder): Fördelar Och Nackdelar Med Fuskpäls I Mjölkaktig Färg Och Champagne, Storlekar Och Funktioner

Video: Plaid
Video: NOËP - fk this up (feat. CHINCHILLA) lyrics 2024, April
Plaid "chinchilla" (32 Bilder): Fördelar Och Nackdelar Med Fuskpäls I Mjölkaktig Färg Och Champagne, Storlekar Och Funktioner
Plaid "chinchilla" (32 Bilder): Fördelar Och Nackdelar Med Fuskpäls I Mjölkaktig Färg Och Champagne, Storlekar Och Funktioner
Anonim

En pälsfilt är en stilklassiker för alla åldrar och tider. I gamla dagar täckte riddare och adelsmän sina sängar med naturlig päls. Och före dem använde alla primitiva människor päls för sängen. Detta var det naturliga och enda alternativet vid den tiden.

Bild
Bild

I modern tid har samhället blivit mer humant och försöker ersätta naturlig päls med en konstgjord analog. Detta rörde också överkasten. Så här visade sig”chinchilla” -filtarna - uppkallade efter detta djur för likheten med konstgjord hög med sin mjuka och fluffiga päls.

Bild
Bild

En filt-filt som imiterar naturlig päls, ger dekorationen en bohemisk chic och hemlighet på samma gång. Modern produktionsteknik gör att vi kan erbjuda kunderna ett brett utbud av överkaststäpper "som naturlig päls".

Kvalitativa egenskaper

Chinchillatäcken är gjorda av velsoft - ett modernt material tillverkat av polyestertrådar. Bearbetning med ett speciellt smörjmedel ger tyget en speciell mjukhet och prakt. Och polyamiden i kompositionen ger fibrerna, känsliga i utseende, styrka.

Förutom materialets styrka har filtar följande egenskaper:

  • De behåller perfekt värmen och tjänar inte bara för att dekorera sängen, utan också för uppvärmning. Används ofta istället för filtar.
  • Den kan matchas med vilken inredning som helst tack vare det stora sortimentet av färger.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Med tiden tappar de inte sin prakt och behåller en ljus färg.
  • De är lätta att tvätta i tvättmaskinen, skrynklas inte, torkar snabbt och behöver inte strykas.
  • Den allergivänliga kompositionen gör produkterna helt säkra för barn.
Bild
Bild
  • Deformeras inte efter tvätt.
  • Det har en låg kostnad, därför är många tillgängliga att köpa.
Bild
Bild

Dessutom strävar moderna människor efter att vara humana och ta hand om djur, vilket visar detta i vägran att använda produkter tillverkade av naturlig päls. Chinchilla -filt är ett smart val för alla som älskar och bryr sig om naturen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den enda nackdelen med en sådan produkt är dess förmåga att ackumulera statisk elektricitet. Men problemet kan lätt lösas om filten behandlas med ett speciellt antistatiskt medel.

Färger och textur

Filtar-överkast produceras i olika färger, och inte bara monofoniska, utan också "under" färgen på zebra, lodjur, leopard, med olika prydnader. Färgen kan inte bara vara grön eller blå, utan i många nyanser av dessa färger: smaragd, blå, turkos, olivolja. Detta gäller även resten av färgpaletten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett överkast med en gradientfärg ser särskilt imponerande ut. Till exempel en smidig övergång från svart till ljusgrå, eller samma teknik i brunt. Men det finns också två av de mest populära färgerna idag - mjölk och champagne. De passar både klassiska interiörer och modern minimalism eller empirestil. I allmänhet är de universella och vackra, för vilka de är älskade av många.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom färger kan filtar skilja sig åt i textur . Randig, rutig, vågig - inte alla typer av fluffiga överkast. Inifrån är filtarna lika fluffiga som på utsidan, eller så är de klädda med fleece av samma färg. Fleecetyg är mycket behagligt för kroppen och låter dig använda överkastet som en filt.

Dessutom utmärks en sådan produkt av ökad styrka och håller formen bättre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Det finns standardstorlekar på överkast på marknaden, liknande naturpäls. De är främst avsedda för en och en halv och dubbelsängar. Men om du försöker kan du i överlägsna butiker hitta överkast av icke-standardstorlekar.

En vanlig lastbil har måtten 160x220 cm och en dubbel filt är 220x240 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Barntäcken "chinchilla" är inte producerade ännu. Å andra sidan kan identiska fluffiga kuddar beställas i uppsättningen för det mjuka överkastet du gillar. Då kommer sängen att se särskilt mysig och attraktiv ut.

Bild
Bild

Denna uppsättning är idealisk inte bara för sovrummet, utan också för att dekorera soffan i vardagsrummet.

Tillverkare

Plädar, liknande naturpäls, produceras av utländska och inhemska tillverkare. De flesta modellerna är tillverkade i Kina, men de är inte av hög kvalitet. Men billigare för de flesta konsumenter. Av de nackdelar de har kan förekomsten av främmande lukt och utsläpp under tvätten noteras.

Bild
Bild

Plädar tillverkas i Ryssland av bästa kvalitet och skapas i enlighet med sanitära och epidemiologiska standarder för varor i denna kategori i Ryska federationen. Utbudet av produkter de representerar imponerar med en mängd olika färger och texturer. Varje år fylls det på med nya produkter så att varje kund kan hitta något speciellt för sig själv bland de olika varorna.

Bild
Bild

Produktvård:

  • Inga speciella tvättmedel behövs för att tvätta en filt av fuskpäls. Vanlig automatisk tvättgel och universal -sköljmedel återställer produktens renhet och prakt efter användning. Det är bättre att tvätta på den känsliga cykeln eller välja ett speciellt program för syntetiska tyger.
  • Använd inte lösningar som innehåller klor och pressa ut dem vid höga hastigheter. För att produkten ska behålla sin ursprungliga form och färgstyrka under lång tid är det bättre att välja minsta centrifugeringseffekt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Torka filten platt på ett rep eller torktumlare.
  • Du kan också rengöra ruggig hög med en dammsugare med en speciell möbelfäste. Men det är bättre att bara skaka den kraftigt för hand, helst utomhus. Då ventileras filten och den kakade högen luddar upp.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Köpare som har uppskattat filten under användning, talar om det extremt entusiastiskt och rekommenderar det för köp till dem som inte har det ännu. Efter att ha köpt en sådan filt en gång, köps den för några av familjemedlemmarna, för gåvor till släktingar och vänner. I present är plädet generellt idealiskt, särskilt om du fokuserar på stilen på hjälten i tillfällets hus.

Plädder hyllas för högens känsliga struktur, som firar dess värmande egenskaper och dekorativa skönhet. De gillar att koppla av på det, titta på filmer, de omsluter sig villigt i det på en sval kväll. Att tvätta en filt orsakar inte problem för värdinnor. Det tappar inte sin prakt och torkar snabbare än alla andra syntetiska överkast.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tygets struktur gör att filten får plats i trumman till och med en liten tvättmaskin. I huset blir filten direkt en favorit för alla hushållsmedlemmar.

Ljusa överkast "chinchilla" kan göra även den tråkigaste interiören intressant. Du kan klara dig utan reparationer, vill uppdatera rummets design och lägga till ljusstyrka med en sådan underbar pälsprodukt. Ett par kuddar av samma tyg - och världen runt dig blir mysigare och roligare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Under en fleecefodrad filt i päls kommer du inte att svettas på sommaren eller frysa under den svala årstiden. Det är lätt och andas, och är också bekvämt i kontakt med kroppen. Efter att ha köpt en sådan sak i en färg vill många köpa en liknande filt i en annan nyans. Om du vill ändra stilen i rummet, om så önskas, utan att ändra den älskade frodiga strukturen på din favoritfilt.

Rekommenderad: