Överkast I Fuskpäls (46 Bilder): Pälsfilt Med Lång Och Kort Tupplur, Dubbelsidiga Vita Och Gula Produkter I Soffan

Innehållsförteckning:

Video: Överkast I Fuskpäls (46 Bilder): Pälsfilt Med Lång Och Kort Tupplur, Dubbelsidiga Vita Och Gula Produkter I Soffan

Video: Överkast I Fuskpäls (46 Bilder): Pälsfilt Med Lång Och Kort Tupplur, Dubbelsidiga Vita Och Gula Produkter I Soffan
Video: Så bullar du upp sängen med täcken och kuddar - Malou Efter tio (TV4) 2024, Maj
Överkast I Fuskpäls (46 Bilder): Pälsfilt Med Lång Och Kort Tupplur, Dubbelsidiga Vita Och Gula Produkter I Soffan
Överkast I Fuskpäls (46 Bilder): Pälsfilt Med Lång Och Kort Tupplur, Dubbelsidiga Vita Och Gula Produkter I Soffan
Anonim

Filtpälsfiltar och överkast är attraktiva och snygga lösningar för hemmet. Dessa detaljer kan förvandla ett rum och ge det en unik glans. Dessutom har pälsprodukter oöverträffade prestandaegenskaper och positiva egenskaper, för vilka de är så älskade och uppskattade av moderna konsumenter.

Bild
Bild

Funktioner och fördelar med pälsprodukter

Tack vare en vacker och mysig pälsfilt eller överkast kan du ge rummet en viss status. Sådana detaljer används ofta för att subtilt betona husets ägare. Överkast i fuskpäls är multifunktionella. De kan fungera som en mjuk filt eller en vacker matta. Sådana saker är särskilt relevanta om det är en kall årstid utanför fönstret.

Ett päls överkast kommer att locka mycket uppmärksamhet i inredningen. En sådan detalj kan bli en ljus och lyxig accent i nästan alla miljöer . Av denna anledning rekommenderar erfarna inredningsarkitekter att välja produkter som matchar huvudensemblen, inte bara i färg utan också i stil. Lyckligtvis kan du idag i butiker hitta en modell av absolut vilken nyans och riktning som helst. Dessa kan vara både enkla klassiska alternativ och mer originella och moderna överkast.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter tillverkade av fuskpäls av hög kvalitet är billiga, särskilt jämfört med lyxartiklar av naturmaterial. Modeller från pålitliga och samvetsgranna tillverkare har som regel ett utseende som inte är sämre än naturlig päls. Många människor väljer just sådana billiga kopior, eftersom de är allergivänliga. En filt i päls är perfekt för en som har astma eller allergier.

Artificiellt och mjukt material är inte nyckfullt. Ta bara hand om honom. De flesta bitarna kan tvättas utan rädsla för att de efter tvätten deformeras eller tappar formen. Konstgjord päls lockar inte nattfjärilar till sig själv, så du hittar inga hål på dess yta, som vanligtvis finns kvar efter att materialet krockat med dessa insekter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag tillverkas pälsfiltar i en mängd olika färger och texturer. Du kan välja det perfekta alternativet för vilken inredning som helst. Fuskpäls av hög kvalitet har en lång livslängd. I denna fråga är det inte sämre än naturliga råvaror. Artificiellt material är inte rädd för direkt solljus. Det bleknar inte eller bleknar under dessa förhållanden.

Oftast har päls överkast textilfoder som finns på den sömlösa sidan. För detta väljs endast mjuka och smidiga tyger, vars färg kombineras med pälsens nyans. Konstgjord päls är miljövänlig och helt säker för människors hälsa. Små barn kan säkert leka på den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av filtar

Vackra och mysiga filtar i fuskpäls är olika. Låt oss lära känna dem bättre:

Fluffiga filtar finns i lång, medium och kort hög. Alla dessa alternativ ser attraktiva och mysiga ut, men de mest praktiska och lättskötta är alternativ med kort päls.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter med djurtryck ser särskilt imponerande, dyra och djärva ut .… Det kan till exempel vara en vacker pläd med tigerränder, leopardfläckar etc. Sådana element kommer att se organiska ut i många interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Också mycket populära är exemplar där den konstgjorda pälsen är monokromatisk . och imiterar naturligt. Oftast finns det filtar som upprepar huden på en lodjur, björn, yak, chinchilla, räv eller tvättbjörn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pälsfiltar är dubbelsidiga eller broderade med tyg på den sömlösa sidan … Valet av det ideala alternativet beror på köparens personliga preferenser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom är filtar indelade i barn, tonåringar och vuxna. De skiljer sig från varandra i storlek. De minsta är produkter för barn, genomsnittliga mått är för tonårsfiltar, men de största alternativen finns för kategorin vuxna. De flesta fuskpälsprodukter är lämpliga för både sängkläder och soffor i vardagsrummet.

Bild
Bild

Sorter och syfte med överkast

Överkast i fuskpäls är multifunktionella och praktiska. Moderna produkter finns med både lång och kortare hög:

  • Långa pälsversioner kan vara en mycket framgångsrik imitation av huden på en Shar Pei, yak eller björn.
  • Överkast med en kort tupplur är mer lämpade för att imitera huden på en lodjur, leopard eller ekorre.
Bild
Bild
Bild
Bild

Idag kan du i specialaffärer hitta många olika modeller av fluffiga överkast i olika nyanser och texturer. Några av de mest populära är de neutrala svartvita alternativen, som har attraktiva kontrastfärger. Vackra överkast med djurtryck eller fantasidesigner är mycket efterfrågade . Det kan till exempel vara utsökta bilder av blommor, sjöstjärnor, bär, etc.

Sådana modeller kan läggas på en soffa eller fåtölj. De kan återuppliva interiören i ett vardagsrum eller sovrum. Överkast i päls är särskilt relevanta i rum gjorda i neutrala eller dystra nyanser. De kan enkelt späda ut den trista atmosfären och fräscha upp den med ett elegant utseende. Många typer av överkast kan också användas som spektakulära fluffiga mattor. De kan placeras i vardagsrummet, barnkammaren eller sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Överkast och filtar av högkvalitativt fuskpäls tillverkas med följande dimensionella parametrar:

  • en och en halv - 160x200, 160x220 cm;
  • dubbel - 220x240 cm;
  • dubbel förstorad - 240x260 cm.
Bild
Bild

Färger och mönster

En mysig vit filt eller pälsfilt kommer att fräscha upp interiören. Sådana produkter är dock märkta, så de måste behandlas mer noggrant. Ett alternativ till den snövit modellen kan vara en mysig beige produkt. Sådana överkast ser harmoniska ut i många ensembler och ger resonans med många inre nyanser:

Beige färgen är idealisk för sovrummet, eftersom det är lugnt och neutralt.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Om du vill skapa en intressant, solig och positiv ensemble, bör du köpa originalet gul pläd.
  • Ljus interiör med sådana detaljer ser särskilt attraktiv och fräsch ut. Attraktivt utseende har mörkbrun eller ljusbrun pläd . Sådana produkter är ofrivilligt förknippade med en björns mjuka hud, så de utstrålar bokstavligen hemvärme och komfort.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • En original lösning kan vara ljusgrön pläd eller överkast. Denna coola färg ser bäst ut i ljusa ensembler.
  • På pälsfiltens yta, inte bara djur utskrifter men också vackra bilder av blommor, träd, växter kontrasterande mönster.
  • Idag är saker som avbildas mycket efterfrågade. rosor, bur, kontrasterande ränder eller geometriska kompositioner .
Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du köper en filt måste du bestämma exakt hur du vill använda den. Om du ska lägga den på en säng, soffa eller fåtölj, måste du mäta möblerna. Detta är nödvändigt för att du exakt ska kunna välja en produkt med lämpliga dimensioner.

Bestäm dig för en färg. Färgpälsens nyans bör överlappa med andra färger i interiören. Det är lämpligt att välja en modell som passar situationen och stilen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att endast köpa päls överkast och filtar i kvalitets- och märkesbutiker. För billiga alternativ från okända fabriker kan visa sig vara av dålig kvalitet. Som regel håller sådana saker inte länge och smulas snabbt.

Hur man bryr sig?

Om du vill att en sak av konstpäls ska tjäna dig länge och behålla sin presentation, bör du ge den lättskött. Med rätt hantering tappar fluffiga filtar och överkast inte bara sin form och inte smulas, utan bleknar inte heller:

  • Dessa föremål kan tvättas i maskin … Det rekommenderas att göra detta i varmt vatten, med en temperatur på högst 30 grader. Det är lämpligt att använda neutrala tvättmedel.
  • Det rekommenderas inte att skicka sådant till kemtvätt ., samt blekmedel och använd klorhaltiga tvättmedel för tvätt. Tvättmedel med blekmedel kan ha en negativ effekt på materialet.
  • Vänd dig under inga omständigheter till mekanisk torkning av pälsfiltar och överkast .… Du kan inte heller vrida ut och torka sådana saker i tvättmaskinen.
  • Pälsprodukter kan strykas … För att göra detta måste du slå på ett läge med en lägre temperatur (högst 110 grader).
Bild
Bild

Behandla ditt pälsplagg med omsorg. Skydda den mot smuts och mekaniska skador. Att tvätta för ofta kommer inte att gynna ditt älskade överkast.

Vackra interiörer

Ett vackert svart överkast med vita geometriska mönster kommer att se organiskt ut på en tvåsitsig soffa med beige armstöd mot en ljuslila vägg och ljusbrunt golv. Du kan slå utrymmet med ett ljust soffbord, ljusa målningar med ljusrosa blommor och en liten mörkgrå golvmatta.

Bild
Bild

En fluffig, mjukbrun pläd med en lång hög kan läggas på en dubbelsäng och kompletteras med samma fluffiga kuddar. En sådan uppsättning kommer att se attraktiv ut i ett rum i gråtoner med ett ljusbrunt golv. Späd rummet med ett svart soffbord, vit bänk, vit matta och högteknologiska belysningsarmaturer.

Bild
Bild

Den ursprungliga lila filten kan kombineras med vita sängkläder, samt vita och rosa kuddar på en dubbelsäng i ett snövit rum. Mittemot sängen kommer en träbänk med en vit sits att se harmonisk ut och ett vitt sängbord med färska blommor nära sängen.

Bild
Bild

En filt med imitation av kohud kommer effektivt att kombineras med en klassisk träsäng med högt snidad sänggavel. Placera dessa möbler i ett neutralt rum med brunt parkettgolv. Lek med filten med svartvita målningar på väggarna.

Bild
Bild

En mysig, mjukbrun, kort staplad filt hittar sin plats på en vit dubbelsäng i ett sovrum med brun tapet och vitt golv. Lägg bredvid sängen ett elegant vitt nattduksbord med en rokokolampa i smidesjärn. Häng en elegant takkrona ovanför sängen och dekorera fönstren i sovrummet med tjocka mjuka bruna gardiner.

Bild
Bild

En lyxig filt med imitation av en chinchillahud kan läggas på en vacker träsäng med ett naturligt tryck och en hög sänggavel. En sådan uppsättning kommer att vara i harmoni med ljusa väggar i rummet och grått laminat på golvet. Lägg även sängbord i mörkt trä i sovrummet och häng ljusa genomskinliga askfärgade gardiner på fönstren.

Bild
Bild

I ett lyxigt vardagsrum med trämöbler och stuckaturer kan du sätta en vit skinnsoffa och dekorera den med ett överkast med en imitation av en lodjur eller leopardhud. Placera en snygg fåtölj bredvid den med rundade linjer och ett mjukt brunt säte.

Bild
Bild

På en dyr svart skinnsoffa kommer ett vitt överkast med lång hög att sticka ut effektivt. En sådan trendig tandem kan placeras i ett arbetsrum eller i ett elegant rum med en massiv träfinish.

Bild
Bild

En fluffig svart filt framhäver den starka designen av en svart skinnsäng med en hög sänggavel prydd med möbeltappar. En sådan tandem bör inte placeras i ett mörkt rum, eftersom det kan gå vilse mot en sådan bakgrund. Det är bäst att placera en svart säng med en svart filt i ett sovrum med vita väggar och glansigt brunt laminatgolv.

Bild
Bild

Päls överkast läggs ofta till golv. Så en snygg modell med ett zebra -tryck överlappar effektivt med en svart skinnsoffa, liggande på golvet, trimmad med beige kakel.

Rekommenderad: