Pillow-hug (37 Bilder): Japanska Modeller I Anime-stil För Att Krama Hela Kroppen

Innehållsförteckning:

Video: Pillow-hug (37 Bilder): Japanska Modeller I Anime-stil För Att Krama Hela Kroppen

Video: Pillow-hug (37 Bilder): Japanska Modeller I Anime-stil För Att Krama Hela Kroppen
Video: Аниме /Anime что он делает 2024, Maj
Pillow-hug (37 Bilder): Japanska Modeller I Anime-stil För Att Krama Hela Kroppen
Pillow-hug (37 Bilder): Japanska Modeller I Anime-stil För Att Krama Hela Kroppen
Anonim

Kramskudden passar alla som saknar taktil närhet och beröring. Sådana produkter köps av människor som tillbringar tid förutom sina nära och kära, som gillar att koppla av med maximal komfort eller som vill samla en samling tillbehör med en ovanlig design. Dessutom kommer modellen att bli en universell present till vänner och familj.

Vem behöver det och varför?

Varje person har ett behov av kramar - både en vuxen och en mycket ung person. Taktila kontakter lyfter humöret, lugnar och ger en känsla av trygghet och komfort. För dem som av någon anledning lämnades ensamma erbjuder tillverkarna speciella kramkuddar. Ovanliga modeller är som regel stora i storlek och lämpar sig för att linda runt benen och armarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möjligheten att normalisera en persons känslomässiga bakgrund låter dig använda tillbehöret för psykologisk lättnad. En intressant design, som alla kan välja efter personliga preferenser, bidrar också till att förbättra humöret. Sådana tillbehör tjänar en annan funktion. De hjälper till att behålla värmen i människokroppen, därför är de lämpliga för användning under den kalla årstiden. De slappnar också av dina muskler efter en hård dag på jobbet.

Historien om gaddillbehör börjar i Japan, och deras namn talar direkt till deras syfte. De första modellerna kompletterades med en hand som kunde greppa ägaren och "dra" honom mot dig. Ursprungligen var de avsedda att sova, sedan dök modeller upp som spelade en rent dekorativ roll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kuddkuddar väljs vanligtvis av:

  • Flickor . Tillbehör är populära bland romantiska naturer som väntar på sin prins, damer som saknar sin utvalda under hans avresa och bland alla som vill ta den mest bekväma positionen under sömnen.
  • Tonåringar . Kuddar med en rolig design passar dem. Den yngre generationen har ett sug efter allt ovanligt, därför passar sådana modeller perfekt in i ett antal färgglada tillbehör som dekorerar rummet.
  • Representanter för det starkare könet . Sådana produkter gör det möjligt för ensamstående män att ta betalt för positiva känslor och föreställa sig själva bredvid sin älskade kvinna.
  • Framtida mödrar . Gravida kvinnor behöver tröst på natten. Tillbehör stöder buken och speciella modeller ger en massageeffekt, förbättrar blodcirkulationen.
  • Barn . Ofta har unga familjemedlemmar svårt att avstå från att sova med sin mamma, i det här fallet kommer en bekväm kramkudde att lära dem att somna ensamma och befria dem från olika rädslor. Tillbehör är också lämpliga för mycket små barn, de tillåter dem inte att snurra medan de sover.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana tillbehör köps som gåvor till vänner och släktingar . Härliga kuddar, gjorda i mjuka färger och har formen av ett hjärta eller en katt, kommer att tilltala damer och kommer att vara en underbar present till Alla hjärtans dag eller 8 mars. Praktiska produkter med ortopedisk effekt, användbara för ryggen, köps till vuxna släktingar. En komisk kudde med en rolig design (till exempel att imitera ett djur) ges till nära vänner och bekanta.

Utbudet av sådana tillbehör är också stort . Sådana produkter köps för hemmet och integrerar dem i lokalernas övergripande utseende. Modeller är lämpliga för icke-standardiserade kaféer eller rekreationsområden i nöjescenter. I hus på landet kan inte bara ägarna av dachan, utan även gästerna sola sig på kramkuddar. Sådana tillbehör kan tas med på resor för att göra det bekvämt att sova.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Kramkuddar finns i samlingar från många asiatiska och europeiska tillverkare. Företag erbjuder produkter som varierar i storlek och form och används för olika ändamål. Det finns flera av de mest populära modellerna som har vunnit stor popularitet bland konsumenterna.

Snoozer kroppskudde

Stor helkroppsmodell som matchar människans höjd. Kudden kan lindas runt med dina armar eller ben, de som gillar att sova på magen kan ligga helt på den. Tillverkarna lovar en skön sömn, garanterar stöd för hela kroppen - från tå till huvud. Du kan lägga huvudet på tillbehöret eller använda en vanlig kudde. Inuti finns en mjuk, elastisk fyllning som följer kroppens kurvor, så att du kan ta valfri position.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hizamakura

Knäkudde, infödd i Japan. Modellen upprepar formen av kvinnliga ben böjda under sig själv. Designad för ensamstående män som saknar värmen från sin flickvän. Tillverkare motiverade skapandet av en ovanlig kudde med det naturliga behovet av en person att lägga huvudet i knäet på sin mor eller en annan älskad, känna sin värme och vara trygg.

Denna modell är utformad för att ge positiva känslor till sin ägare och befria honom från känslan av ensamhet . Kudden är inte lämplig för sömn eftersom den inte tillåter dig att placera huvudet i ett läge som är lämpligt för längre vila, men det används ofta under dagen. Varumärken erbjuder hizamakura, prydda med olika garderobartiklar: klänningar, kjolar, shorts. Alla kommer att hitta ett tillbehör som passar dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pojkvän kudde

Denna modell kallas "pojkvänskudden", många kallar den "kramen till en älskad". Tillbehöret vänder sig till tjejer som ännu inte har hittat sin utvalda eller är separerade från en ung man. Kudden är gjord i form av en mans torso med ena armen, som kramar damen medan hon slappnar av. Modellen är utformad för att ge en känsla av komfort och säkerhet, för att imitera närheten av det starkare könet.

Handen kan vara vänster eller höger - beroende på vilken sida tjejen är van att sova på . Modellen stöder dessutom kroppen under sömnen, medan läsningen fixerar huvudet i en bekväm position. Tillverkare låter dig välja inte bara färgen på klädseln, utan också "klädseln" för kudden: pyjamas eller skjorta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dakimakura

Japansk modell, som har mått som är ungefär relaterade till parametrarna för en person - 150 × 50 cm. Den klassiska dakimakura är utrustad med ett omslag med bilder av anime -karaktärer. Den långa modellen låter dig placera bilden av karaktärerna i full tillväxt, de ritas ofta nakna. Det finns också kuddar med kända idrottare, skådespelare eller sångare. De mest populära är dakimakura Levi, Miya och Tempur.

Tillbehör är mycket populära bland både män och kvinnor. I Japan används kramkuddar för mer än bara avkoppling. De tas med dem på promenader, på resor eller till anime -evenemang. Holofiber används som fyllmedel, vilket utmärks av sin elasticitet, mjukhet och elasticitet.

Kuddarna har god luftgenomsläpplighet, de är resistenta mot mögel och skadliga mikroorganismer. Fördelen med modellerna är deras låga kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehör för unga familjemedlemmar skiljs ut i en separat grupp. Babykuddens kudde är liten i storlek och spelar rollen som en leksak. Denna produkt hjälper barnet att somna utan mamma, det kommer dessutom att stödja honom på sängen (detta är särskilt viktigt i fall med mycket små barn). Det finns modeller med två armar som kramar om ett barn och produkter tillverkade i form av djur eller seriefigurer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns flera typer av stora kuddar, olika i form:

Nummer 7

Det finns en sida på toppen, men som du kan sätta huvudet på, och basen på "sju" är bekväm att linda fötterna runt. Kuddens längd når 150 cm och bredden är 80 cm. Produkten är konventionellt uppdelad i delar fyllda med olika fyllmedel. För huvudområdet kan elastisk mikrofiber användas, för resten av kudden - allergivänligt ekofiber. Tillverkare tar också ner och fjädrar, och den yttre delen är sydd av tätt naturligt tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jag-formad

Passar alla familjemedlemmar. Den rektangulära formen gör att du kan ta tag i produkten med båda händerna medan du sover på din sida. Den kan användas av både singlar och par som tillsammans med produkten kommer att krama sin partner. När du behöver lägga ett litet barn används produkten som en fasthållningsanordning. Modellen har medium elasticitet, håller formen väl, är hygienisk (tack vare användningen av säkra råvaror).

Bild
Bild
Bild
Bild

U-formad

Kudden är designad för gravida kvinnor och är utformad för att ge maximal komfort för den blivande mamman och hennes bebis. Modellen är ganska stor (cirka 150 × 60 cm), så vid köp tar de hänsyn till om det finns tillräckligt med plats på sängen bredvid hennes man. Du kan lägga dig på en sådan kudde, du kan krama den, produkten är bekväm att använda när du matar nyfödda. Det rekommenderas att välja kuddar med antibakteriell bambufiber.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Fördelen med gosiga kuddar är en mängd olika designlösningar. Sådana produkter är indelade i två grupper:

  • De köps för sömn och avkoppling . - i det här fallet är produkternas yttre egenskaper korrelerade med rummets design, modeller av lämpliga toner och former väljs, i harmoni med den allmänna interiören.
  • Det andra alternativet är att köpa kuddar med specifika tryck, det tillhör medlemmar i subkulturer … Tillbehöret spelar ofta inte en praktisk roll och köps inte för att dekorera ett rum, utan helt enkelt "för att vara där".
Bild
Bild
Bild
Bild

Kuddar tillverkade i Europa är mer diskreta, men mer funktionella och bekväma. I samlingarna av västerländska märken finns det monokromatiska produkter i pastellfärger som passar perfekt in i sovrummet. Du kan välja mellan två typer av tyger, som kombinerar både toner och olika texturer och ytor. Det finns modeller med små upprepande mönster eller stora ornament.

De mest originella alternativen erbjuds av asiatiska tillverkare som uppskattar potentialen med ovanliga tillbehör.

Den mest populära modellen är den redan nämnda dakimakura, som köps av både japanerna själva och invånare i andra länder som beställer originalprodukter via Internet. Dessa kuddar är populära bland otaku-, anime-, manga- eller videospelfantaster som samlar föremål med sina favoritkaraktärer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns kuddar som riktar sig till en masspublik (du kan säkert köpa dem i butiken) och produceras i begränsade mängder - för riktiga fans av ett visst universum. I det senare fallet kännetecknas ritningen av höga detaljer och utskriftskvalitet. En sådan modell kommer inte bara att rädda dig från ensamhet, utan kommer också att låta dig "återuppliva" en tvådimensionell hjälte och vara ensam med honom i ditt hem, vilket är särskilt attraktivt för riktiga fans.

Dakimakura skildrar både flickor och pojkar . Klädsel, graden av nakenhet hos de avbildade karaktärerna är viktiga kriterier för val av kuddar. Kuddar utrustade med extra lock gör att du kan "klä av" dig genom att ta bort det övre tyget med målade kläder. Avid otaku köper flera tillbehör med olika tryck samtidigt, de fyller regelbundet på sina kollektioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Det finns ingen perfekt dakimakura, eftersom detta tillbehör väljs noggrant utifrån individens preferenser. Oftast används sådana produkter inte ens för sömn, utan för vilodagar. Om tillbehör köps i en butik är det bättre att prova dem själv direkt för att välja de mest praktiska alternativen. När du gör en beställning via Internet rekommenderas att läsa recensioner av specifika modeller, leta efter riktiga foton på produkter.

Bild
Bild

Följande egenskaper hos varorna bör beaktas:

  • Storleken . Tillverkare erbjuder många typer av kuddar. Det finns både små modeller upp till en meter i längd, och lika med höjden på en vuxen, på vilken du kan lägga dig helt.
  • Klädselmaterial . Produkter tillverkade av syntetiska och naturliga tyger utmärks. De senare är så säkra som möjligt och orsakar inte hudirritation. Konstgjorda råvaror kan hålla längre och vara lättare att använda.
  • Form … För en långsträckt rektangulär kudde kan du välja ett omslag med valfri bild. Lockiga modeller med rundade hörn utmärker sig, kännetecknas av släta linjer och gör att du kan ta vilken som helst ställning under vilan.
  • Design . Tillverkare erbjuder monokromatiska och dekorerade med mönster, trycker produkter. Anime -fans köper kuddar med sina favoritkaraktärer, av vilka bilder är tryckta på omslagen. Det finns minimalistiska tillbehör utan inredning.
  • Fyllmedel … Inuti kan det finnas skumkulor, syntetisk vinterisator, holofiber, bambufiber och andra material som skiljer sig åt i prestanda och livslängd. Det finns också kramkuddar fyllda med dun eller fjädrar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Valet av dakimakura beror också på produktens syfte. När kudden ska användas för att sova (åtminstone för dagtid), bör den ha andra egenskaper än den produkt som köptes för att dekorera interiören.

En separat grupp består av modeller för gravida kvinnor. De måste ge maximal komfort, vara säkra för moderns och hennes ofödda barns hälsa. I det här fallet bör du vara uppmärksam på miljövänliga råvaror, naturliga fyllmedel. Produkten ska följa kurvorna i kvinnans kropp.

Rekommenderad: