Bronssconces (28 Bilder): Bronsvägglampor I Antik Stil I Form Av Ett Ljus

Innehållsförteckning:

Video: Bronssconces (28 Bilder): Bronsvägglampor I Antik Stil I Form Av Ett Ljus

Video: Bronssconces (28 Bilder): Bronsvägglampor I Antik Stil I Form Av Ett Ljus
Video: Alex Art inredning & Café 2024, Maj
Bronssconces (28 Bilder): Bronsvägglampor I Antik Stil I Form Av Ett Ljus
Bronssconces (28 Bilder): Bronsvägglampor I Antik Stil I Form Av Ett Ljus
Anonim

De viktiga elementen i utvecklingen av utformningen av alla typer av lokaler inkluderar inte bara valet av vägg- och golvbeläggningar. Den framtida komforten och det attraktiva utseendet på det inre rummet beror också på valet av belysningsarmaturer.

Ljuskronor, lampor, golvlampor kan avslöja den kreativa idén, rummets stil och förmedla utvecklarens budskap. Det är belysningen som avgör både utseendet på rummet och dess uppfattning av gäster och boende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bronsskott hjälper till att återskapa atmosfären i romantikens tid, kompletterar enkelt retrostilen, dekorerar med sin närvaro ett lanthus, restaurang, museum, galleri, skapar en känsla av tidigare epoker.

Särdrag

Bronssconces är sanna konstverk. Deras charm och estetiska elegans lockar uppmärksamhet och förtrollar ögonen. Det är därför dessa belysningsenheter pryder alla lokaler - både kommersiella och bostäder.

Tack vare den pretentiösa designen av lampor gjorda av koppar-tennlegering ser interiören med deras deltagande mycket gedigen ut. Lyxiga sconces betonar ägarens raffinerade smak, hans status och position i samhället.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sconces är små vägglampor som skickar små ljusstrålar upp och ner från sig själva. Oftast placeras dessa belysningsenheter bredvid sängen så att de kan läsa din favoritbok före sänggåendet utan att störa resten av familjen.

Bild
Bild

Huvuddragen i lampan är belysningen av en specifik del av rummet . Lampor av denna typ kännetecknas av en vacker design, har en solid konstruktion, kan radikalt ändra designen, vilket gör att även det mörkaste och mest obekväma rummet är varmt och bekvämt att leva.

Förutom sitt huvudsakliga syfte är bronsskärmar ett originellt inslag i inredningen, därför är det absolut inte nödvändigt att göra reparationer eller ordna om möbler för att ändra interiören utan erkännande. Det räcker med att hänga upp en otroligt vacker lampa av metall.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lampornas mörka metall skapar en speciell atmosfär, fyller rummet med lugnt mjukt ljus och ger intimitet. Tack vare bronsskärmarna kan du framgångsrikt betona rummets stil, lägga till en accent och avslöja idén med den ursprungliga designen.

Efter att ha dykt upp för flera århundraden sedan har bronsskärmar fortfarande inte tappat sin relevans. Antikt brons går inte ur mode, det ser ut fräscht och originellt när som helst.

Det bör noteras att brons popularitet i den moderna världen också beror på att det behåller ett vackert utseende under lång tid, inte oxiderar och ser rikt ut.

Sådana lampor behöver inte särskild vård; det räcker att torka dem då och då med en mjuk trasa och därmed rengöra dem från damm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bronsglas är perfekt kombinerade med nästan alla färgvariationer på väggar och golv, den här funktionen gör att de kan se fördelaktiga ut i alla interiörer.

Olika sorter

Bronssconces är slående i sin variation. På grund av de många olika dekorationerna förändras deras utseende betydligt. Vissa kännetecknas av figurer av änglar, andra - av glasinsatser, kristallelement och strass.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Väggmonterade belysningsarmaturer med kristallinredning skapar ett unikt ljusspel. Sådana dekorationer blir aldrig föråldrade, och deras lyxiga, kan man till och med säga, pretentiösa utseende väcker associationer med antikviteter.

Bild
Bild

Ljusformade vägglampor förtjänar särskild uppmärksamhet. Ljusljuset är en klassisk produkt som brukade belysa hela palatshallar i gamla dagar. För närvarande har de inte heller tappat sin relevans. De förtrollande ljusvågorna i ljusformade lampor skapar en lugnande, avkopplande och romantisk miljö. Sconces-sconces är ofta dekorerade med graciösa hängen och kristall.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att förvandla rummet så mycket som möjligt och göra det ovanligt måste du välja bronsvägglampor i klassisk stil, som är mycket populära bland köpare. Sådana sconces skapar enkelt en respektabel design och gör atmosfären i rummet väldigt mysig.

Plats i interiören

De flesta designidéer som involverar användning av bronsfiskar relaterar till den klassiska eller antika stilen. Det är optimalt att hänga sådana lampor i vardagsrummet, matsalen eller i ett stort sovrum.

Som regel är bronsskott ganska tunga och omfattande, därför skapar de en bild av lyx och pompa i interiören. Bronsglas ser bra ut mot bakgrunden av andra inredningsartiklar, möbler och textilier.

Bild
Bild

Stora strukturer med kristaldetaljer är lämpliga för rymliga rum. I korridoren är det till exempel rationellt att hänga en lampa med en liten skärm och en kedja.

En modern stil kan också dekorera ett bronsstycke. Till exempel, för jugendstilen, erbjuder moderna tillverkare ett brett urval av bronsvägglampor, som säkert kommer att bli mittpunkten i rummet. Sådana produkter kommer att glädja ädelägare under lång tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Antikt brons är inte särskilt lämpligt för lägenheter. Det kommer att se bättre ut i fritidshus, teatrar, museer, hotell, konserthus eller temakaféer och restauranger. Bronsskott är ett slags glädje, en påminnelse om antiken, de skapar alltid en mysig atmosfär och lockar uppmärksamhet.

Bild
Bild

Hur man bryr sig?

Varje lyxartikel förlorar förr eller senare sitt majestätiska utseende, och brons är inget undantag, särskilt om det lämnas utan ordentlig vård. Präglade ytor kan täckas med ett lager damm och till och med rosta, fläckas och tappa sin glans.

Att övervinna dessa problem kommer att hjälpa speciella kemikalier, liksom alternativa vårdmetoder. Valet beror på den ekonomiska förmågan och personliga preferenser för ägarna till de ursprungliga produkterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Brons kan rengöras med en hård borste. Som rengöringsmedel är en blandning av tandpulver och ammoniak lämplig med en sked pulver, en sked vätska.

Bronset rengörs också väl med ett avkok av linser eller baljväxter. Avlägsnande av smuts måste utföras med samma hårda borste. Efter gnidning är det nödvändigt att skölja lampan noggrant med vatten så att det inte finns några spår av avkok på den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om det uppstår rost på metalldelarna i lampan (detta kan bero på hög luftfuktighet inuti rummet), kommer baljväxter till undsättning igen. Kornen måste kokas, knådas och spridas över ramen med denna massa och låta den bryggas i 2-3 timmar, varefter du måste tvätta av vällingen med varmt vatten och gnugga den noggrant med en torr trasa.

Om bronset har tappat sin färg och glans, hjälper ister. De ska polera metalldelarna och lampan lyser som ny. Det är nödvändigt att upprepa sådana manipulationer minst en gång varannan månad och inte hoppa över rengöringsprocedurerna, annars kan lampans utseende försämras oåterkalleligt.

Rekommenderad: