20W LED -strålkastare: En översikt över 20W LED -strålkastare, Deras Matris. Hur Lyser En 20 Watts Spotlight?

Innehållsförteckning:

Video: 20W LED -strålkastare: En översikt över 20W LED -strålkastare, Deras Matris. Hur Lyser En 20 Watts Spotlight?

Video: 20W LED -strålkastare: En översikt över 20W LED -strålkastare, Deras Matris. Hur Lyser En 20 Watts Spotlight?
Video: Best LED Headlights 2021 2024, Maj
20W LED -strålkastare: En översikt över 20W LED -strålkastare, Deras Matris. Hur Lyser En 20 Watts Spotlight?
20W LED -strålkastare: En översikt över 20W LED -strålkastare, Deras Matris. Hur Lyser En 20 Watts Spotlight?
Anonim

Alla konsumenter behöver känna till funktionerna i 20 W LED -strålkastare. Det är användbart att förstå hur en 20-watts strålkastare lyser i allmänhet. Vi föreslår att du gör dig bekant med en översikt över 20W LED -strålkastare, deras matriser och andra tekniska funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Viktigaste egenskaperna

20W LED -strålkastaren är ganska modern och bekväm. Dessutom är det mer ekonomiskt än halogenenheter. Optimalt skydd mot negativa påverkan garanteras . Som standard motsvarar det elektriska skyddet oftast IP65 -nivån. Därför behöver du inte vara rädd för drift även i en särskilt dammig miljö och i närvaro av vattenstrålar.

I sommarstugor och i trädgårdar är en sådan enhet ganska pålitlig . Den kraftfulla och effektiva diodmatrisen gör att enheten kan lysa upp mycket effektivt. Det blir en bra ersättare även för traditionella 200-300 W armaturer. Samtidigt lyckades ingenjörerna göra utrustningen mycket mer kompakt och bekvämare än tidigare. Till skillnad från ett antal andra belysningsarmaturer finns det inga toxiner inuti, vilket är mycket viktigt för barnfamiljer; det finns ingen risk för husdjur eller vilda djur.

Bild
Bild
Bild
Bild

LED -teknik är utformad för att hålla mycket längre än konventionella filament . Överlägsenhet jämfört med halogenlampor, som nyligen ansågs vara hållbarhetsstandarden, garanteras också. Att installera en LED -strålkastare är inte svårare än en traditionell rumsarmatur. Det finns inget behov av några startsystem och andra hjälpmoduler. Anslutningen görs till vanliga hushållselnät.

Vanligtvis räcker 1 W diodeffekt för 1 m2 användbart utrymme . Naturligtvis, där det finns mycket grönska och andra hinder för spridning av ljus, kan du ta enheter med en kraftreserv. Oftast är ljusspridningsvinkeln 120 grader. Den tillåtna nätspänningen varierar från 190 till 260 V.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att undvika misstag måste du klargöra dessa parametrar med varje beställning, eftersom de ibland kan skilja sig åt.

Populära märken

Bland LED -lampor för 20W förtjänar uppmärksamhet SDO-10 … Denna produkt produceras under det inhemska märket "Phase". Designerna hävdar att de har uppfyllt den internationella elsäkerhetsstandarden IP65. Huvudinställningar:

  • färgtemperatur 6500 K;
  • standard hushållsspänning;
  • storlek 12, 1х11, 8х32, 3 cm.

Modellen är optimerad för belysning av landskap och arkitektoniska objekt. Kroppen är gjord av aluminiumgjutning. Härdat glas används som skydd. Strömförsörjningen kan inte separeras från strålkastaren. Nettovikt är 230 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samma makt har också PFL-C3 från Jazzway … Det är också utformat för att drivas från ett hemnätverk. Tillverkaren garanterar ett ljusflöde på minst 1700 lumen. Den relativt tunna kroppen kan vara en viktig fördel. Anordningens massa är 270 g; Den kan användas både i 40-graders frost och i värme upp till +50.

Bild
Bild
Bild
Bild

Anständigt alternativ till de två nämnda modellerna - Wolta 20 W .… Denna enhet ger ett ljusflöde på upp till 1800 lm. Ytan kan målas vit, grå eller silver. Tillverkaren lovar att efter att ha installerat en sådan strålkastare på en personlig tomt kan du glömma det i 5-7 år.

Motståndskraft mot slitage och inträngning av damm uppfyller de högsta kraven; nettovikt är 311 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nyanser av val

Det är omöjligt att begränsa oss till det faktum att lampan har en effekt på 20 watt. Var noga med att uppmärksamma dess designegenskaper . Oavsett individers subjektiva åsikter är denna punkt inte mindre viktig än praktiska egenskaper. Av de tekniska parametrarna är det avgivna ljusflödet av särskild betydelse. En enda kraftfull LED är definitivt mer attraktiv än en komplex montering.

Det är också nödvändigt att ta reda på om du behöver en stationär eller mobil enhet . Bärförmågan är värdefull för konstruktion och turism, för jakt (fiske) och säkerhetsomgåenden runt territoriet. Skyddsnivån på IP -skalan bör vara tillräcklig, men ett för starkt skydd är inte motiverat. Välj färgtemperaturen efter eget tycke.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis måste du också bekanta dig med recensionerna för en specifik modell och dess tekniska datablad.

Rekommenderad: