Batteridriven Vägglampa (40 Bilder): Trådlösa LED-lampor På Väggen, Där Man Kan Hänga Modeller Utan Ledningar

Innehållsförteckning:

Video: Batteridriven Vägglampa (40 Bilder): Trådlösa LED-lampor På Väggen, Där Man Kan Hänga Modeller Utan Ledningar

Video: Batteridriven Vägglampa (40 Bilder): Trådlösa LED-lampor På Väggen, Där Man Kan Hänga Modeller Utan Ledningar
Video: Nanoleaf Ivy Assembly 2024, Maj
Batteridriven Vägglampa (40 Bilder): Trådlösa LED-lampor På Väggen, Där Man Kan Hänga Modeller Utan Ledningar
Batteridriven Vägglampa (40 Bilder): Trådlösa LED-lampor På Väggen, Där Man Kan Hänga Modeller Utan Ledningar
Anonim

Numera är valet av funktionella och vackra vägglampor slående i sin mångfald. För inte så länge sedan dök mycket praktiska och mobila enheter som inte har ledningar ut på marknaden. Med hjälp av sådana lampor kan du ge mycket hög kvalitet och trevlig belysning i rummet.

Bild
Bild

Egenskaper, fördelar och nackdelar

Moderna och högteknologiska batteridrivna enheter kräver inte ytterligare strömförsörjning. Det är därför du kan vända dig till sådana föremål i de fall där det inte är möjligt att använda el eller det ständigt finns svårigheter med dess försörjning. Batteridriven väggmonterad belysning har ett antal fördelar för vilka de är utbredda och populära bland köpare:

  • Först och främst bör den kompakta storleken på sådana lampor noteras. På grund av dess blygsamma dimensioner kan den här enheten användas både som huvud- och hjälpljuskälla. Det andra alternativet är särskilt användbart i de fall då du behöver markera svåråtkomliga platser. Detta kan till exempel vara utrymmet bakom stoppade möbler eller mörka hörn i stora garderober och garderober.
  • Moderna tillverkare producerar många olika alternativ för vägglampor. De skiljer sig från varandra, inte bara i design, utan också i konstruktioner och tekniska egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Många köper sådana enheter på grund av möjligheten att ansluta rörelsesensorer till dem. Modeller med liknande tillägg används oftast i sommarstugor och hus på landet, liksom i speciella bevakade anläggningar, flerbostadshus och kontorsbyggnader.
  • Vägglampor av hög kvalitet med batterier är hållbara och hållbara. De utsätts inte för mekanisk skada. Dessutom är sådana enheter inte rädda för hårda väderförhållanden, vilket gör dem till oersättliga assistenter när de ordnar gårdarna i privata hus.
  • Dessa lampor och lampor är också otroligt ekonomiska eftersom de går på batterier.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Vägglampan kan användas som en liten nattlampa. Moderna tillverkare producerar inte bara strikta och lakoniska, utan också väldigt roliga modeller gjorda i form av djur och växter. Sådana produkter är särskilt relevanta om ett barn bor i en lägenhet / hus.
  • Att installera en vägglampa kan göras mycket snabbt och enkelt. Det kan enkelt flyttas till en annan plats, utan extra ansträngning och utan att spendera mycket tid.
  • Som regel kan batteridrivna mobillampor installeras på vilken yta som helst. De flesta modeller har en ljusintensitetsjusteringsfunktion.

Med sådana enheter kan du när som helst ändra nivån på deras ljusstyrka efter eget gottfinnande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana anordningar har emellertid också sina nackdelar. Batterier är ett stort plus för vägglampor, men de medför också vissa besvär under deras användning, eftersom sådana strömkällor förr eller senare tar slut och slutar fungera. I dessa situationer är den enda lösningen på problemet att byta batterier. I de flesta fall måste du ta bort enheten från väggen för att byta ut den.

En annan nackdel med trådlösa armaturer är kvaliteten på de material som de är tillverkade av. Oftast tillverkas sådana belysningsanordningar från konstgjorda och billiga råvaror.

Bild
Bild

Olika sorter

Den moderna belysningsmarknaden är fylld med en mängd olika modeller med olika design och funktionalitet. Låt oss titta närmare på vilka modeller som finns på butikshyllorna idag:

De vanligaste är liten vägg lampor. Oftast används de som en extra belysningsenhet. Men sådana produkter kan också framgångsrikt klara dekorativ belastning. En liten trådlös lampa kan skapa en mysig och romantisk atmosfär.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nyligen efterfrågas multifunktionella lampor. med rörelsesensor . Sådana modeller är särskilt relevanta för användning i öppna områden. De är små för att inte locka för mycket uppmärksamhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du letar efter en original och vacker lampa, bör du titta närmare på väggalternativen. i form av ett ljus . Oftast är sådana modeller utrustade med rekreationsområden och läsböcker. De kan installeras över en säng, soffa eller fåtölj. Ljuslampor används också ofta som ett attraktivt nattljus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Slitstarka och vattentäta är trådlösa undervattenslampor … Sådana alternativ kan installeras utomhus eller användas för att belysa poolen och alla andra vattendrag på platsen. För sådana ändamål är sladdlösa enheter bäst lämpade. Mobila vägglampor används ofta för utomhusbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om vi talar om gatuväggar på ett stort område, skulle det i detta fall vara lämpligt att använda autonoma enheter med en fjärrkontroll . Med sådana system kan du fjärrstyra belysningen på webbplatsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Miniatyrstorlekar är olika omkostnader laddningsbara lampor … Det är dessa enheter som oftast kompletteras med kardborreband. Med dessa enkla armaturer kan enheterna fästas på alla tillgängliga ytor. Fäst inte bara proverna med kardborre på väggar som är täckta med tapeter eller en ömtålig / förfallen bas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Specifikationer

De viktigaste tekniska egenskaperna hos trådlösa vägglampor inkluderar deras mått och typen av glödlampa. Sådana enheter kan också ha olika nivåer av ljusstyrka. Andra egenskaper:

  • En annan av de viktigaste egenskaperna hos batteridrivna glödlampor är deras livslängd. När du köper en så bekväm och mobil enhet måste du vara uppmärksam på kapaciteten hos de laddningsbara batterierna som är installerade i den. Denna indikator påverkar direkt deras hållbarhet och laddningsfrekvens.
  • Vanligtvis är trådlösa väggmonterade armaturer kompakta och lätta. Oftast fästs dessa modeller med hjälp av speciella fästen. Det enklaste är dock kardborreband.

Du kan enkelt och snabbt installera enheten från sådana element, men med tiden kommer kardborrbandet att förlora sina vidhäftande egenskaper och sluta utföra sin huvudfunktion.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Trådlösa väggarmaturer finns i en mängd olika utföranden. Valet av det optimala och lämpliga alternativet bör bero på den typ av rum där du planerar att installera denna lilla belysningsarmatur. Idag kan du i butiker hitta inte bara lakoniska och strikta, utan också ljusa färgalternativ.
  • Idag finns ofta förbättrade armaturer där ett val av belysningsläge finns. Med sådana alternativ kan du inte bara ändra ljusflödets intensitet utan också växla mellan blinkande och konstant belysning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Idag finns det några av de mest populära och lättanvända trådlösa armaturerna. Låt oss lära känna dem bättre:

En modern batteridriven enhet som heter " Nanosvet ". Den har en liten storlek, så den kan installeras även på svåråtkomliga platser. Den här användbara och mobila enheten är en ljus LED -lampa med 5 dioder. För drift av en sådan produkt krävs 3 AAA -batterier, med hjälp av vilka Nanosvet kan fungera kontinuerligt i 100 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den lilla armaturen baserad på tekniken är universell. LED - Ellum Sollar . Denna modell avger ett mjukt och behagligt ljus som inte irriterar ögonen. Ellum Sollar -kroppen är tillverkad av en kombination av trä och plast. Det är värt att notera den attraktiva designen av denna bit, gjord på ett modernt sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

En bekväm lampa kan installeras på både vertikala och horisontella ytor YG-6820 … Den innehåller moderna lysdioder av den senaste generationen. Det är tillåtet att använda den här genomtänkta modellen som en fristående belysningsenhet i alla typer av rum. Spridaren YG-6820 är tillverkad av polykarbonat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Praktiska och kompakta batteridrivna lampor bör väljas i enlighet med deras tekniska parametrar:

  • Det är nödvändigt att ta hänsyn till enhetens dimensioner. Belysningsnivån för ett privat hus, gård eller lägenhet beror direkt på denna parameter. Om du planerar att använda en sådan lampa som en vanlig ficklampa, rekommenderas det att välja miniatyrprodukter eller modeller i form av glödande ränder.
  • Enhetens effektnivå spelar en viktig roll. Graden av ljusstyrka för enhetens belysning beror på denna indikator. Effektparametrarna för dessa armaturer sträcker sig från 1300 till 2300 lumen.
  • När du väljer en vägglampa utan ledningar bör du vara uppmärksam på styrkan i dess ljusflöde. Graden av ljusstyrka och effekt hos en autonom belysningsenhet beror på denna viktiga parameter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Tänk på armaturens spridningskraft.
  • Var uppmärksam på vilken typ av lysdioder som finns i det trådlösa ljuset. Deras skillnader ligger främst i ljusemissionsnivån.
  • Den typ av strömförsörjning som används är också viktig. Enhetens livslängd beror på batterimodellen.
  • Det rekommenderas att köpa belysningsanordningar som är skyddade från inträngning av damm och fukt. Dessa egenskaper är särskilt viktiga när det gäller enheter för utomhusbelysning, eftersom de regelbundet utsätts för negativ påverkan från den yttre miljön.
Bild
Bild
Bild
Bild

Var uppmärksam på hur det trådlösa ljuset fungerar. Moderna tillverkare producerar modeller med enhetlig ljusutsläpp och en funktion för att justera ljusstyrkan.

Rekommenderad: