Ljuskronor Mytoni (40 Bilder): Takhängande Modeller Med Fåglar Från Tyskland, Recensioner Av Kristallprodukter

Innehållsförteckning:

Video: Ljuskronor Mytoni (40 Bilder): Takhängande Modeller Med Fåglar Från Tyskland, Recensioner Av Kristallprodukter

Video: Ljuskronor Mytoni (40 Bilder): Takhängande Modeller Med Fåglar Från Tyskland, Recensioner Av Kristallprodukter
Video: June 22, 2019 2024, Maj
Ljuskronor Mytoni (40 Bilder): Takhängande Modeller Med Fåglar Från Tyskland, Recensioner Av Kristallprodukter
Ljuskronor Mytoni (40 Bilder): Takhängande Modeller Med Fåglar Från Tyskland, Recensioner Av Kristallprodukter
Anonim

Mys, skönhet och bekväm belysning i huset beror på rätt val av belysningsenheter. Mytoni ljuskronor, kända för sin magnifika design och originalitet, kan ta sin rätta plats i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om märket

Maytoni är ett populärt märke från Tyskland. Företaget tillverkar inredningsarmaturer i alla storlekar, stilar och ändamål. Varumärket har redan etablerat sig på den europeiska marknaden, det är också känt i Ryssland.

Det tyska företaget startade sin verksamhet 2009. Sedan starten har den aldrig slutat förbättra, utforska ny teknik och släppa nuvarande modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag innehåller märkets kollektioner ljuskronor, hängande, tak- och vägglampor, lampor, fläckar, strålkastare i en vacker ram. I sortimentet finns också bordslampor, golvlampor, externa belysningsanordningar.

På den officiella webbplatsen kan du välja en lampskärm för en golvlampa eller en bordslampa efter din smak, samt köpa en speciell svamp för rengöring av textilier.

Samling "Bild" för belysning av målningar i sig är ett konstverk. Varje modell kan ses länge och beundra de bisarra formerna och snidade prydnaderna.

Företaget är också känt för tillverkning av märkesbesparande lampor. De finns i en mängd olika former och storlekar och kännetecknas av hög ljuseffektivitet och låg strömförbrukning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den högsta tyska kvaliteten i kombination med utsökt design och överkomliga priser - det är de särdrag som alla företagets produkter har. Regelbunden analys av kundernas behov är också viktigt. Tack vare denna forskning löser märket många problem, vilket gör lamporna ännu mer praktiska.

Till exempel tillåter takhöjden inte alltid att du fixar ljuskronan på en dekorativ kedja, men de klassiska modellerna hos många tillverkare har just en sådan design. Maytoni erbjuder möjlighet till 2 monteringsalternativ (på stången och på kedjan) . Delar för båda monteringsmetoderna ingår i ljuskronansatsen, vilket gör att ägaren självständigt kan justera upphängningshöjden.

Varumärket glömmer inte ägarna till små lägenheter. Till exempel serien " Eurosize " speciellt utformad för sådana lokaler.

Små snygga plattor med snygg fastsättning gör inte inredningen tyngre, utan tvärtom ger atmosfären en speciell lätthet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Maytoni ljuskronor är mycket populära. Detta beror på ett antal värdefulla fördelar med märkets kollektioner:

  • Kvalitet . Alla företagets produkter överensstämmer med europeiska kvalitetsstandarder. Designen på varje modell är genomtänkt till minsta detalj. Dessutom genomgår produkterna strikt kontroll i alla produktionsstadier. Ljuskronornas överensstämmelse med de högsta kraven bekräftas av lämpliga certifikat.
  • Säkerhet . Armaturer är tillverkade av material som är säkra för människor och djur och som inte avger skadliga ångor.
  • Stil . Sortimentet av märket inkluderar tak och hängande ljuskronor av alla slag och storlekar. Detta är en sofistikerad klassiker och original modernistisk stil och ett karismatiskt loft. Ett plus är möjligheten att köpa lyxiga lampor, tillverkade i en enda design, komplett med en ljuskrona.
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Maytoni använder endast de bästa materialen av hög kvalitet vid tillverkning av lampor:

  • En av de renaste kristalltyperna motståndskraftig mot mekaniska skador, opretentiös i vården, ser lyxig ut. Många kristallkronor finns med galvaniserad beläggning. Sådan bearbetning tillåter produkter att motstå kemiska angrepp och ökar korrosionsbeständigheten.
  • Speciellt termiskt lager av suspensioner förhindrar risk för brand eller skada på taket från termiska effekter. Ledningarna är dubbelisolerade och har möjlighet att ansluta till jord.
  • Tyg nyanser är gjorda av organza, satin, siden, linne, bomull och andra tyger. Alla är utrustade med en dammavvisande beläggning. Limmet som fixerar dekorelementen är motståndskraftigt mot höga temperaturer och luftfuktighet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samlingsöversikt

Diamant Cristal

Denna kollektion förvånar med lyxen i kristall och sofistikerad design. Ljuskronor som påminner om medeltida kandelabrar kommer att pryda det rymliga vardagsrummet i palatsstil. Genomskinliga detaljer, graciösa lockar, kompletterade med kristaldroppar, gör varje modell till ett verkligt konstverk. Ljusformade lökar förstärker den spännande effekten.

Massiva runda ljuskronor i klassisk stil, bestående av många iriserande kristaller, kommer att se perfekt ut i en elegant inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fantasimodeller av kristallsträngar och stora pärlor kombinerar både klassiska och moderna element.

Samtidigt med att kollektionen släpptes erbjöd varumärket också kunder en kristallrenare. Denna unika produkt undviker den långa processen att tvätta och torka av ljuskronan. Det räcker med att försiktigt spruta vätskan på belysningsarmaturens yta.

Komponenterna i kompositionen löser upp smuts och damm omedelbart och torkar utan fläckar och ränder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elegant

Denna kollektion kombinerar modeller från olika material. Stilarna är också varierande. Produkterna i denna serie har dock också något gemensamt. Alla ljuskronor har ett elegant utseende och unik design.

Modeller med textilskärmar kan ta hem komfort även i en rymlig hall. Varje del av Provence -stilen är innesluten i fransk romantik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna modeller med utsökta mönstrade nyanser är mångsidiga. Sådana lampor ser bra ut i vardagsrummet, i sovrummet och i köket. Den blygsamma designen här uppvägs av förfining av finishen.

Barockkronor finns också i samlingen. Men till skillnad från kristallserien finns det fler metalldelar här. Beläggningsfärgerna varierar. Detta är kallt krom och snövit emalj och krämguld och andra alternativ.

Trämodeller i form av en ratt skapas för älskare av det marina temat. Och för romantisk natur finns det inte mindre originella alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Maytoni -ljuskronor med fåglar är kända för många . De snövita varelserna tycktes flyga förbi och satte sig ner en minut för att vila, så naturligtvis är de avbildade. En sådan ljuskrona kommer utan tvekan att bli en höjdpunkt i alla interiörer. Det kommer att överraska gästerna och glädja värdarna och få dem att känna sig berörda av ljusarmaturens design varje gång.

En serie lampor med graciösa ballerinor som dekorerar produktens ram är en annan skapelse av företaget, vilket ökar dess popularitet och erkännande på marknaden. Genom att dekorera ditt hem med en sådan charm kommer du att skapa en atmosfär av magi och sofistikerad romantik, vilket lyfter fram din önskan om skönhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

För inte så länge sedan kompletterades samlingen med ytterligare en underbar uppsättning. Den består av en ljuskrona, lampa, golvlampa och bordslampa, dekorerad med fladdrande änglar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Royal Classic

Ljuskronorna i denna kollektion liknar modellerna i serien Elegant. Den enda skillnaden är i ett mer gediget och strikt utförande av produkter. Lugna toner, känsliga textilier, metall, kristallhängen - allt detta skapar belysningsarmaturer som kan dekorera alla klassiska vardagsrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hus

Denna samling är mycket specifik. Grova loftkronor, intressanta landvarianter, ovanliga orientaliska modeller bör endast väljas för en tydligt stiliserad designerinredning.

Gemensamma drag är övervägande av mörka nyanser (svart, brun), smidda element, metall i färgen "brons", "nickelguld".

Bild
Bild
Bild
Bild

Modern

Originalitet och yttrandefrihet är kännetecknen för denna grupp ljuskronor. Sådana belysningsarmaturer passar perfekt in i atmosfären i högteknologisk, modern, minimalistisk stil.

Du kan välja den snygga modellen med en krommetallram och frostade vita glasskärmar. Eller så kan det vara en futuristisk version som liknar en främmande struktur. Det finns också snygga ljuskronor i art deco -stil i samlingen . Överflödet av glas och metall återspeglar perfekt moderna designtrender. Kristaldetaljer ger en touch av diskret glamour och lyx till utvalda modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Geometri

Taklampamodeller i denna serie förenas av tydlig formgeometri. Den lakoniska svårighetsgraden av designen och den platta utformningen av nyanserna, som helt döljer lamporna, gör det möjligt att använda enheterna i alla rum (litet rum, kök, hall).

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Ägare av Maytonis ljuskronor firar modellernas spektakulära design. Vissa ljuskronor är så unika att de inte har några analoger på marknaden. Många köpare hävdar att de efter en lång sökning efter ett lämpligt alternativ bestämde sig för en produkt av detta märke just på grund av det ursprungliga utseendet.

Medborgarna är nöjda med både överkomliga priser på produkter och användarvänlighet. Meningarna är motstridiga om ljuskronornas kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom recensioner från nöjda kunder finns det också klagomål på webben om dåligt målade beslag. Ibland, vid uppackning, finns repor och flisar. Vissa Maytoni ljuskrona ägare är missnöjda med kvaliteten på textil lampskärmar. Indignation orsakas av tillströmningen av lim på tyget, utskjutande trådar.

När det gäller installationen är åsikterna också olika. Vissa enheter kan installeras snabbt och enkelt utan problem.

Efter montering visar sig enskilda produkter vara asymmetriska (det kan finnas en skillnad i nyansernas placering).

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om Mytoni -ljuskronor i följande video.

Rekommenderad: