Belysta Fotoramar (26 Foton): Lysande Svävande Fotoram, LED -vägglampor Och Andra Modeller För Foton

Innehållsförteckning:

Video: Belysta Fotoramar (26 Foton): Lysande Svävande Fotoram, LED -vägglampor Och Andra Modeller För Foton

Video: Belysta Fotoramar (26 Foton): Lysande Svävande Fotoram, LED -vägglampor Och Andra Modeller För Foton
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, Maj
Belysta Fotoramar (26 Foton): Lysande Svävande Fotoram, LED -vägglampor Och Andra Modeller För Foton
Belysta Fotoramar (26 Foton): Lysande Svävande Fotoram, LED -vägglampor Och Andra Modeller För Foton
Anonim

Bakgrundsbelysta fotoramar är ett snyggt tillägg till din hemmiljö . Bakgrundsbelysningen är vanligtvis placerad runt produktens omkrets. Det starka ljuset gör det möjligt att få ett jämnt sken av hela fotot, ger det utstrålning och gör det realistiskt.

Särdrag

Den bakgrundsbelysta fotoramen gör vanliga foton till konstverk. Produkten fungerar vanligtvis på tre AAA -batterier eller från en USB -kabel.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att fotoramen ska lysa måste du följa några enkla steg

  • Batterier måste sättas i . Det finns ett fack för dem på baksidan av ramen. Den ska öppnas genom att dra i vänster sida.
  • När batterierna har satts in ska facket stängas … Och strömspaken, som finns här på bakpanelen, är inställd på läget OPEN.
Bild
Bild
Bild
Bild

Bakgrundsbelysningen fungerar nu och fotoramen tänds, vilket skapar ytterligare belysning i rummet. Det är inte svårt att sätta in ett foto i en sådan ram, för detta bör du:

  • flytta spärrarna inåt så att de inte fixerar glaset på ramen;
  • placera önskat foto;
  • sätt nu spärrarna på plats.

För att din bakgrundsbelysta fotoram ska ha en lång livslängd måste ett antal åtgärder följas. Du bör använda produkten bara inomhus, låt inte ramen falla eller slå hårt, sänk den inte i vatten.

Bild
Bild

Om bakgrundsbelysningen är LED kan lysdioderna vanligtvis inte bytas ut. Om du inte tänker använda ramen på ett tag är det bättre att ta bort batterierna.

Visningar

En bakgrundsbelyst fotoram kan vara av flera typer

Svävar . Det finns en kabelhållarmekanism här, vilket ger intryck av att fotot svävar i luften. Samlingen av flera bakgrundsbelysta fotoramar kommer inte att gå obemärkt förbi i någon hem- eller kontorsmiljö. Glödande fotoramar används för att avgränsa utrymmet i rummet, eftersom foton kan installeras från ena eller andra sidan. Dessutom kan den upplysta ramen användas i reklamområdet.

Bild
Bild
Bild
Bild

LED -ram för fotografier är utbredd nuförtiden. Genom att använda sådan energieffektiv och dekorativ belysning kan du ge dina foton ett nytt liv och hjälpa dem att bli huvudelementet i miljön. Användningen av LED -bakgrundsbelysning kommer inte att slå hårt på konsumentens budget, men det kommer att göra det möjligt att göra positiva förändringar av interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

LED Strip Light används också ofta för att skapa en bakgrundsbelysning för en fotoram i rumsinredning. Den har en miniatyrstorlek och är ganska flexibel, vilket gör det möjligt att belysa små utrymmen. Därför används det ofta för att skapa en ljuseffekt i konstnärernas rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Väggmonterade fotoramar med LED-bakgrundsbelysning kommer att fokusera på fotografering, som kommer att fungera som en påminnelse om bra evenemang. Dessa fotoramar kan fungera som nattlampa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Huvudsyftet med fotoramen är att spara foton och skydda dem från yttre påverkan. Dessutom har det ytterligare ett syfte, det är att ramen kan skilja ett foto från det allmänna interiören, få det att skärpa uppmärksamheten på det och ge ett färdigt utseende till rummet. En korrekt vald fotoram kan dekorera miljön och ge den originalitet . Medan en misslyckad ram kommer att göra fotot oansenligt och förstöra hela intrycket av det.

Bild
Bild

Det är lätt att välja en ram för ett foto, om du tar hänsyn till alla finesser .… När du väljer en produkt bör du veta för vem fotoramen är avsedd. De väljs ut enligt olika kriterier för kvinnor, män eller barn. Fotoramen är perfekt som present till en semester. Ramverket kan också väljas för personer som gillar alla företag.

Till exempel finns det en mängd olika typer av ramar för människor som gillar fiske, jakt och ovanliga sporter.

Bild
Bild

Det är en bra idé att välja fotoramar som ett collage, där du kan placera ett komplex med foton. När du väljer ramar bör du ägna stor uppmärksamhet åt materialet från vilket de är tillverkade.

Plast . Sådana produkter passar bra in i atmosfären i en stadslägenhet. Deras kostnad är ganska budget, och de själva är bekväma och praktiska.

Bild
Bild

Trä … Sådana produkter tillverkas med naturliga träslag. Deras design inkluderar ett stativ, om ramen är bordsskiva, och glas, där fotografiet placeras. Trädet kan målas i en mängd olika nyanser, dekorerad med sniderier eller förgyllning.

Bild
Bild

Glas . Ett speciellt härdat glas används för tillverkning av fotoramar. Produkter tillverkade av detta material har ett strikt utseende. Vita metallinsatser och olika paljetter används som dekorativa element.

Bild
Bild

Stål … Sådana produkter har ett unikt utseende på grund av den polerade ytan och glansen.

Bild
Bild

Keramik . Dessa produkter har ett mycket pittoreskt utseende.

Bild
Bild

Plysch … Produkter gjorda av detta material är mycket trevliga vid beröring. De utmärks av sin speciella skönhet, eftersom de utförs i ljusa färger.

Det finns många typer av fotoramar, och rätt val kommer att göra en bra present till en älskad.

Vackra exempel

I alla hem kan du hitta en mängd olika fotografier. Tanken på att inreda en lägenhet med fotografier kom till oss från europeiska länder. I de flesta fall placeras fotoramar på väggar och horisontella ytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Som dekorationselement kan användas som ett stort foto och flera små.

Ramen ska smälta in i fotot och inte vara i kontrast .… Fotoramar i mörka färger ökar intensiteten i nyanserna i fotot, accentuerar de varma eller kalla tonerna i den allmänna färgpaletten. Produkter i guld, metall, silver färger kombineras väl med ljusa färger och hjälper till att dämpa prickiga nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För färgfoton är ramar i lugna nyanser lämpliga; för svartvita är ramar i svart, vit och grå färg användbara. Gamla fotografier bör placeras i produkter av liknande stilistisk riktning.

Rekommenderad: