Dubbla Fotoramar (29 Foton): Fotoramar I Glas För 2 Bilder Och Modeller Från Andra Material

Innehållsförteckning:

Dubbla Fotoramar (29 Foton): Fotoramar I Glas För 2 Bilder Och Modeller Från Andra Material
Dubbla Fotoramar (29 Foton): Fotoramar I Glas För 2 Bilder Och Modeller Från Andra Material
Anonim

Att lagra minnen i foton i ett album är en levnad från det förflutna. De mest framgångsrika bilderna till minne av favoritstunder i livet har länge och framgångsrikt fyllt hem och kontorsväggar med mys. För en sådan inredning är det viktigt inte bara att hitta lämpliga bilder, utan också att rama in dem korrekt. Ett av de mest populära alternativen är den dubbla fotoramen. Familjefoton placeras vanligtvis i den: bröllop, man och fru, barn, föräldrar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Dubbelramen i inredningen är inte alls en tråkig relik från det förflutna, utan ett ständigt relevant tillbehör . Designen gör att du kan hänga den på väggen och installera den på alla lämpliga platser. En sådan liten sak ser lika harmonisk ut på ett nattduksbord, öppen spis eller kontorsbord. Ramen för två foton är inte nödvändigtvis rektangulär i den klassiska designen. Formerna på hjärtan, ovaler, stjärnor, romber etc. är också efterfrågade. Fotoramen kan ha olika dimensioner för att passa ett foto från den minsta till den lämpligaste storleken.

Parade foton tas vanligtvis inte mer än 10x15 - det här är de mest optimala parametrarna för framgångsrik placering i en dubbelram.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Ram för 2 foton kan vara en utmärkt present till ett erfaren par och nygifta . Hon är intressant som present till föräldrar, vänner med barn. Det används också ofta för att skapa ett originalcollage av typen "var-nu", till exempel genom att placera ett foto för tio år sedan och ett modernt fotografi i det. Att matcha ett par för ett skott är mycket lättare än att välja en ram för dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glas eller plast

Den transparenta ramen ser viktlös ut och ramar in färgglada samtida foton från familjearkivet. Släta glas samexisterar framgångsrikt med gamla svartvita foton. Du kan välja färgat glas (plast) och även fatta rätt beslut med en snygg lösning.

Men gamla foton är tvärtom "förlorade" i en färgad ram.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trä

Den klassiska versionen av ramen för alla åldrar och tider. Det återstår att välja de bästa ramarna och en lämplig nyans av trä för interiören, där ramen ska visas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metall

Det används ofta för att rama in två foton i interiören i moderna lägenheter, där mycket lysande teknik finns: avantgarde, högteknologi etc.

De lekfulla reflektionerna av metallytan ger extra ljusstyrka och tilltalar dina foton.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bambu

En ram av detta material är inte lämplig för fotografier av svunna tider, barn och porträtt. Det är mycket mer effektivt att använda det för två bilder tagna på semester, eller lägga några bilder av naturen där . Bambu kombinerar med allt bekymmerslöst, naturligt och ljust, som minnen från sommarlovet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tygram på kartong

Alternativ för en romantisk sovrumsinredning i Provence -andan. En bra lösning för ett barns rum, eftersom inramningstextilerna kan matchas med resten av tygerna i rummet.

Matchande gardiner, överkast eller i kontrast till dem - en dubbel ram med ett tygöverdrag kommer att se charmig ut.

Bild
Bild

Keramisk

En exklusiv version, tyngre i vikt, men gör att du på ett tillförlitligt sätt kan imitera gamla stuckaturer. Perfekt för att dekorera boudoir och mantel. Görs ofta på beställning. Designtemat kan vara absolut vilken som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Uppfattningen av ett foto påverkas märkbart av ramens färg. Således gör mörka ramar färgerna i bilderna mer intensiva. Det kommer att vara möjligt att markera med färg, och om du behöver dämpa kalla eller varma färger. Ett annat uttrycksfullt element i ramen är dess prydnad. I princip finns det många designlösningar. Därför är valet möjligt absolut för varje smak. Även om det inte var möjligt att hitta något som perfekt harmoniserar med miljön och själens rytmer, kan ramen enkelt göras på beställning.

Dekorativa element på dubbla ramar kan vara i form av fjädrar, strass, knappar, gnistrar, blommor, kaffebönor - vad själen önskar eller kräver en inre lösning. Oftast är en ram för två foton uppdelad i lika delar. Men det finns också asymmetriska alternativ.

Resten av designmöjligheterna har inga gränser eller regler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

De dubbla fotoramarna i metall är mycket intressanta. Beroende på metallens nyans inträffar ett speciellt färgspel. Vitt guld, platina och silver passar bra med ljusa färger och rika toner. Om ett fototema strävar efter kanonerna för samtidskonst, kommer inramning i en fotoram av silver eller stål att förstärka denna effekt. Blå toner och nyanser av ljusgrå är i perfekt harmoni med fotoramar i silver.

Bild
Bild
Bild
Bild

Guld kan också belysa den fantastiska skönheten och djupet av varma färger: rik gul, beige, choklad och röd.

Men för flerfärgade, brokiga foton är det lämpligt att välja diskreta pastelfotoramar, "konsonant" med tonen i en av nyckelelementen i fotografiska motivet.

Bild
Bild

Det är optimalt att rama in svartvita foton med en vit eller grå ram. Den svarta ramen ser också original ut, men det finns risk för att visuellt minska bilden eller ändra uppfattningen om den som något negativt . I allmänhet används grått bäst med försiktighet. Denna färg har för sin praktiska förmåga att göra några dynamiska plott till tråkiga bilder.

Bild
Bild

För vintagebilder är det bättre att välja ramar som matchar stilen på tiden då handlingen filmades . För fotografier av det avlägsna förflutna är förgyllning på ramen och genombrutna element lämpliga. De är också charmiga för bröllopsfoton och för nyfödda barn. Ljusa ramar är bra för lyriska landskap och mörka ramar är bra för bilder mot en ljus bakgrund.

När du väljer en fotoram för två bilder är det viktigt att överväga stilen i rummet där du planerar att placera detta dekorativa element.

Rekommenderad: