Collage Fotoramar (52 Foton): Fotoram För 3-4 Och 10-12 Foton, Andra Multiramar På Väggen

Innehållsförteckning:

Video: Collage Fotoramar (52 Foton): Fotoram För 3-4 Och 10-12 Foton, Andra Multiramar På Väggen

Video: Collage Fotoramar (52 Foton): Fotoram För 3-4 Och 10-12 Foton, Andra Multiramar På Väggen
Video: Beskrivning av dagmått på en tavelram 2024, April
Collage Fotoramar (52 Foton): Fotoram För 3-4 Och 10-12 Foton, Andra Multiramar På Väggen
Collage Fotoramar (52 Foton): Fotoram För 3-4 Och 10-12 Foton, Andra Multiramar På Väggen
Anonim

Under det nya århundradet har tendensen att dekorera interiörer med fotocollage, fotografier i speciella vackra ramar framgångsrikt återupplivats . En intressant trend kännetecknas av stil, originalitet, passar bra med möbler, soffbord, växter, konstföremål, funktionella apparater.

Fördelar och nackdelar

fotoramar - det här är enheter för visning av foton, och multiramar är produkter som består av flera bildrutor kombinerade med varandra. Sådana tillbehör kan placeras på bordet, hängas på väggen i interiören. De kompletterar harmoniskt miljön, ger nya, fräscha toner till omgivningen .… I små fyrkantiga eller rektangulära baguetter kan du placera foton på fester, glada händelser, besök på minnesvärda platser. Sådana fotografier kommer alltid att framkalla trevliga känslor, påminna om ljusa stunder eller lyckliga stunder i livet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fotoram collage - det här är en liten ram där det alltid finns plats för gamla eller nya, men minnesvärda fotografier. Det kommer definitivt att bli en riktig dekoration i en opretentiös eller snygg inredning, det är bara viktigt att välja storlek, form, prydnad, så att det underbara tillbehöret passar perfekt in i den omgivande miljön och naturligt kompletterar fotografiska bilder.

Vackra fotoramar kan placeras i alla rum . De kommer att fungera som en magnifik dekoration i alla familjer, och även en ensam person med hjälp av en fotoram kommer perfekt att dekorera vardagsrummet, sovrummet, kontoret. En fiskare eller en jägare kommer att kunna placera fotografier av fångade troféer, byten, och designern kommer att kunna placera de mest framgångsrika projekten i inredningen. Par i kärlek älskar blommor, vita duvor, lovebirds och annat romantiskt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av fotoramar för flera foton eller en bild är mycket stort. De är av olika storlekar, färger, ramar - de är gjorda av metall, träbearbetningsprodukter, plast. Designalternativen är också olika - neutral stil, återhållsam, ljus, antik, antik. Multiramar bör placeras beroende på dekoration och interiörartiklar.

Den största fördelen med fotoramar - en beordrad utställning av minnesfotografier. Med ett litet verktyg kan du:

  • förmedlar vackert och effektivt till betraktaren de mest levande bilderna av sevärdheter, historiska platser;
  • gruppera harmoniskt flera fotografier och uppnå ett underbart, stilfullt collage;
  • överge populära lösningar och samla bilder av oförglömliga, trevliga stunder i ett stort foto.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Använda flera ramar - ett ganska bra och budgetmässigt sätt att späda ut en banal inredning, för att få lite originalitet och nöje till en tråkig inredning. Trots utvecklingen av digital teknik fortsätter moderna, vackra fotoramar att vara i stadig efterfrågan och dekorera heminredning. Det vore dock orättvist om du, tillsammans med de uppenbara fördelarna, inte pekar på några mindre nackdelar med ett så snyggt collage.

  1. Multiramen måste motsvara rummets designriktning, därför måste tillbehöret kunna välja rätt.
  2. Fotoramen är inte en bild av en berömd stridskonstnär, modernistisk eller kubistisk, den kan inte helt dekorera interiören i rysk stil, högteknologisk, barock.
  3. Ett litet attribut till inredningen kommer att se levande ut, det är intressant om du placerar riktigt attraktiva fotografier inuti baguetten, med olika innehåll, konstnärlig smak, ljusstyrka, klarhet.

Banala, onaturliga, tråkiga foton i en fotoram väcker inte positiva känslor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

Moderna fotoramar, multiramar varierar på många sätt. Förutom standardlösningar, när ett stort foto passar in i en ram, erbjuder inredningsmarknaden baguetter som är överflödiga i variation. Dom är:

  • sammansatt;
  • flernivå;
  • multicell;
  • väggmonterad;
  • skrivbord;
  • gemensam;
  • modul;
  • med stativ.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett stort sortiment låter dig välja en produkt som matchar ditt humör, fotocollage -tema och inredning . Du kan också köpa uppsättningar ramar för att passa i olika rum. Moderna tillverkare av baguetter förutser användarnas grundläggande behov och erbjuder ett ganska rikt utbud av ramar för varje estetisk smak. Den som vill skapa hemmakomfort i sin lägenhet, för att uppnå en karakteristisk effekt så att den ser beboelig och samtidigt vacker ut, kommer att kunna välja produkter som uppfyller personliga preferenser.

Bild
Bild

Om du bestämmer dig för att stilisera bostadsutrymmet på ett så intressant sätt, bör du stanna kvar i tillverkningsmaterial, alternativ och storlekar i detalj

  1. Digital (3, 12 skott och mer). Dessa är moderna elektroniska enheter. Foton i dessa fotoramar lagras i det inbyggda minnet. Om det behövs kan bilderna vändas manuellt eller med hjälp av kontrollpanelen. De ser bra ut i interiörer med mycket funktionell teknik.
  2. Plysch … Ovanliga och väldigt söta inredningselement. De är gjorda av mjuka material - skumgummi, bomull, ljust, lätt tyg. Inuti baguetten kan du lägga ett foto av en älskad, ett litet barn. Det bästa stället att ställa ut är en plantskola, ett sovrum, ett vardagsrum. En fin panel är vanligtvis utformad för ett foto, och inte för 4 eller fler kort.
  3. Keramisk (för 10-11 små bilder). I sådana 9 av 12 paneler är det möjligt att placera fotografier av olika ämnen - från familjefotografier till diplom, patent. Olika figurer, mönster, prydnader och andra dekorationer fungerar som en snygg inredning. Multiramar kommer perfekt att dekorera interiören i rustik stil, land och liknande riktningar.
  4. Metallisk (för 5-7 bilder). Baguetter av metall: silverpläterade, guldpläterade eller förkromade ser spektakulära ut, realistiska. De är runda, fyrkantiga. Fin inramning finns. De kan användas för att dekorera en futuristisk, urbanistisk, industriell stil, som harmoniskt passar in i högteknologi. Lyckad installation - kontorslokaler, studierum, vardagsrum.
  5. Glas (för 8-12 skott). Vackra paneler är gjorda av härdat glas. De skiljer sig från liknande lösningar i stil, uttrycksfullhet. De är ofta målade i ädelmetallers färger. Baguetter kommer att vara en utmärkt dekoration för bröllopsfoton för 9-11 bitar eller minnesvärda bilder tagna på en romantisk resa för två. En glasfotoram bör dock hanteras försiktigt.
  6. Trä (för 7-10 foton). Det klassiska alternativet för en panel. Ramar är vanligtvis dekorerade med snygg inredning - mönster, smycken eller stiliserade i ädelmetallers färger. En träbaguette är bekväm att hålla i händerna. Det ger en behaglig taktil känsla. Fotoramen är mångsidig och kan dekorera interiören i vardagsrummet, sovrummet, arbetsrummet, barnkammaren.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett hur många foton ramen är avsedd för, ett sådant attribut för inredningen bör tas om hand så att det inte förlorar sitt estetiska utseende … För många fotografier (24 och fler) rekommenderas att du köper multiramar i form av en romb eller rektangel. De främsta fördelarna med tillbehören är stilrenhet, korthet, lång livslängd. Trippel fotoram kommer att vara en mycket intressant lösning för designers, artister, musiker.

I det tilldelade utrymmet kan de lägga foton i en viss stilriktning och dekorera en tom vägg, ett skrivbord med inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Tillsammans med de välkända materialen: keramik, glas, trä, metall som används för tillverkning av fotoramar, moderna polymerer används också … Plastbaguetter är också i stark efterfrågan från konsumenterna. De främsta fördelarna med sådana paneler är låg kostnad, lång livslängd, hållbarhet, tillförlitlighet.

I vissa situationer är det att föredra att köpa en fotoram från plast , särskilt om du planerar att ställa ut en inredning i ett fuktigt rum, där temperaturfall är möjliga - i ett lanthus, i ett privat hus som sällan besöks. Trä Multiramen kan spricka snabbt under ovanstående förhållanden. I detta fall håller plasttillbehöret mycket längre.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

En vacker fotoram kan beställas från en mästare i trä, metall, keramik eller köpas i en webbutik, på marknaden … Fördelarna med det första alternativet är mer än uppenbara - att pruta om priset på ett tillbehör, val av textur, design, storlek och andra förhållanden är möjligt. Ett ytterligare plus är dekorationen av lägenheten med ett dekorativt element som definitivt inte är till salu. Att hitta en erfaren specialist som kan göra en snygg multiram till en rimlig kostnad är dock ganska problematisk för en panel.

Därför är det vettigt att uppmärksamma färdiga lösningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du erbjuds att köpa en fotoram måste du följa enkla regler som hjälper dig att inte göra ett misstag i ditt val

  1. Beräkna i ditt sinne hur harmonisk och motiverad en viss panel kommer att se ut i korridoren, hallen, barnkammaren. Om köpet beställs i en webbutik kan du, efter att ha lärt dig måtten, bestämma exakt hur det kommer att se ut på väggen.
  2. Om ramen köps för visning i en plantskola bör du ta hänsyn till den miljösäkerhet , det vill säga att köpa ett tillbehör av naturligt trä. Denna inredning kommer inte att skada din hälsa och kommer att se bra ut.
  3. Om möjligt beställ inte en billig flerram gjord av polymerkompositmaterial . Ändå utstrålar de skadliga ångor under de första veckorna.
  4. Överväga inre riktning där den ska hänga eller sätta panelen. Ett sådant tillbehör bör harmoniskt komplettera andra följe och inte kränka designstilens integritet.
  5. Att ta hänsyn till rummets totala yta . Små fotoramar, till exempel 10x15 -format, kommer att se lite konstigt ut i ett stort vardagsrum. För att få panelen att se motiverad ut bör du välja flera ramar - rektangulära, rombiska, fyrkantiga. Små ramar räcker för att ställa ut ovanför arbetsbordet i korridoren.
  6. Produktens färg . Tillbehörets färg bör inte visuellt kränka hela konceptet med stilen. Det vill säga om rummet domineras av ljusa nyanser kommer den vita fotoramen att harmoniskt passa in i interiören.
  7. Dekorativitet … Beroende på fotografiernas konstnärliga betydelse bör du också välja ett tillbehör. För fotografier av barn är det logiskt att köpa en mjuk baguett, och för att visa resultaten av framgångsrikt fiske, demonstration av byten på jakten, är det lämpligt att beställa metallbaguetter med en imitation av ett smidd mönster. Ramar i härdat glas är lämpliga för romantiska foton.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör också betonas att ett svartvitt foto ofta är mer uttrycksfullt än ett färgfotografi, så det är mycket önskvärt att se till att baguettens färgschema inte distraherar betraktaren från kompositionens innehåll.

Exempel i interiören

Nästan alla, tack vare sin egen fantasi och förmåga att skapa fotokollage, kommer att kunna ganska snyggt och ursprungligen använda fotoramar eller multiramar dekorera vardagsrum - vardagsrum, sovrum, kontor.

Trippel fotoram . Dekorera en vägg målad i en ljus nyans perfekt. Inuti kan du placera foton av alla ämnen - jakt, fiske, sightseeing.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stor oregelbunden multiram … Kommer att bli en bra dekoration i ett rymligt vardagsrum, sovrum, kontor. Här kan du lägga upp foton från ett bröllop, romantiska resor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fotoram gjord av ramar i olika former och storlekar . En idealisk lösning för att förbättra stilen i det inre av hallen, barnkammaren. Familjefoton - barn, föräldrar, nära släktingar - ser bra ut i den här panelen.

När man inreder moderna interiörer bör man inte ignorera ett så enkelt och effektivt sätt att uppnå ytterligare estetik i vardagsrummet.

Rekommenderad: