Fotoramar I Trä (31 Bilder): Från Plywood Och Fotoramar I Trä Med Och Utan Inskriptioner, Vackra Snidade Modeller På Väggen

Innehållsförteckning:

Video: Fotoramar I Trä (31 Bilder): Från Plywood Och Fotoramar I Trä Med Och Utan Inskriptioner, Vackra Snidade Modeller På Väggen

Video: Fotoramar I Trä (31 Bilder): Från Plywood Och Fotoramar I Trä Med Och Utan Inskriptioner, Vackra Snidade Modeller På Väggen
Video: Estancia AB fotoramar Formex 2011 2024, April
Fotoramar I Trä (31 Bilder): Från Plywood Och Fotoramar I Trä Med Och Utan Inskriptioner, Vackra Snidade Modeller På Väggen
Fotoramar I Trä (31 Bilder): Från Plywood Och Fotoramar I Trä Med Och Utan Inskriptioner, Vackra Snidade Modeller På Väggen
Anonim

Bild ram Är en struktur som inte bara kan rama in en bild, utan också bli ett fullvärdigt inslag av inredning. Det enklaste fotot kan radikalt omvandlas i rätt ram. Modern teknik har dock inte bara ändrat formatet på bilden som skrivs ut på papper. De tog också med nya metoder för tillverkning av ramar, vilket gav dem möjlighet att kombinera olika delar av interiören till en komplett stilistisk lösning. Ett collage av fotografier kan bli en accent i ett rum inrett i minimalistisk stil . Ramar har fått nytt liv i dessa dagar, har blivit efterfrågade och är oberoende när det gäller dekorativa element.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Rollen som en fotoram är inte så enkel som den kan tyckas. För att det ska bli ett med bilden måste du exakt förstå tonen i fotot, dess humör. Med rätt val blir bilden och inramningen ett organiskt fångat ögonblick i livet.

Bilder från reseplatser kan dekoreras i nautisk stil … Det är värt att uppmärksamma ramarna med dekorativa element av skal, sjöstjärnor, med tillägg av sand, vackra stenar.

Snidad plywood kommer framgångsrikt att framhäva landskapsbilder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Foto på älskare och bröllopsbilder De "älskar" dekorationer med fåglar, romantiska blomknoppar, buketter sammanflätade med ett band, sammanflätade stiliserade ringar.

En glasbaguett kommer framgångsrikt att framhäva en vacker brud i ett moln av en snövit klänning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Familjefoton Ser bra ut i en klassisk fotoram i trä, diskret men varmt. Ovanliga lösningar är dock också lämpliga för porträtt- och familjebilder. Det kan vara glas- och metallramar, produkter i form av ett släktträd, collage av träramar i antik stil.

Bild
Bild

Design

Valet av ramar är så stort att det ibland är svårt att nöja sig med något specifikt, särskilt när det gäller specialaffärer. Ett så brett urval gör att du kan välja en ram inte bara för varje smak, utan också för alla tillfällen.

En modern pryl, uppnåendet av ny teknik - digital ram . Bilder lagras på en inbyggd flash-enhet, som låter dig samla in flera till tusen bilder i en bildruta. De styrs av fjärrkontrollen och låter dig se foton som om de var i ett album.

Bild
Bild

Klassiska träramar för fotografier kan de produceras med glas och ett stativ, dekoreras med sniderier och förgyllning, har rikligt ljusa eller lugna pastellfärger. Träet kan förbli omålat och leka med den naturliga värmen och det mjuka överflödet av trämönstret.

Träramen ger alltid en behaglig taktil känsla. Detta är hemmets komfort och värme. Det kommer att passa perfekt in i den klassiska stilen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mycket imponerande, ljust och fängslande utseende metallramar … Åldrade i brons, svärtade med silver, pläterade med bladguld eller gjorda av blanka kromdelar, de kompletterar strikta klassiker, retro, futurism.

I vardagsrummet, kontoret, på väggen på kontoret lockar de alltid ögat och blir designens centrum. De ser inte mindre organiska ut i högteknologisk stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ram i härdat glas ger formen till utseendet, lämpligt för högtidliga fotografier med minnesvärda och jubileumshändelser. Denna typ av ram kompletteras ofta med krominsatser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Keramiska ramar i retrostil , trots komforten och värmen har de ökat skörheten. De väljs för barnfotografier, reseskott: fiske, undervattensvärlden, havs- och strandlandskap. Passar perfekt in i lantlig stil.

Bild
Bild

Plyschramar - det här är känslor av mjukhet, barnslig lycka och närvaron av en kär person. Sådana ramar används för att dekorera barnrum.

Bild
Bild

Ramar dekorerade med bokstäver kan vara ett bra presentalternativ.

Dimensioner

Trots de typer av fotografier och bildkvaliteten som förändras med tiden har baguettstorlekar fortfarande statliga standarder. Även om fotolaboratorier kan göra icke-standardiserade bilder, tillverkar tillverkare fortfarande fotoramar i enlighet med GOST:

  • 9x13, B7 -format - inte särskilt populärt, används sällan;
  • 10x15, A6 -format - konsumenternas favoritstorlek;
  • 13x18, B6 -format - används av fläktar för att dekorera väggar med fotocollage;
  • 15x20, A5 -format - foto på en halv sida;
  • 15x21, A5 -format - oftast utfört med stativ;
  • 18x24, B5 -format - älskat av designers inom inredning;
  • 20x30, A4 -format - lämplig för vissa dokument;
  • 21x30, A4 -format - populärt för inramning av brev, diplom, certifikat och andra officiella dokument; 24x30, B4 -format - för ramar med bakre stativ är detta den maximala storleken;
  • 25x35, B4 -format - för porträtt- och liggande bilder;
  • 25x38, B4 -format - inte den mest populära storleken;
  • 30x40, A3 -format - för affischer, scheman och stora foton;
  • 30x45, SRA3 -format - landskap, porträtt;
  • 35x50, B3 -format - tryckta bilder, stora foton;
  • 40x50, A2 -format - efterfrågad i reklambilder;
  • 40x60, A2 -format - bekvämt för väggtidningar, affischer;
  • 50x70, B2 -format - impopulär storlek;
  • 60x80, A1 -format - affischer, affischer, stora bilder;
  • 80x120, A0 -format - reklamaffischer, foton av kända politiker;
  • 90x120, SRA0 -format - foto av reklamprodukter;
  • 100x140, B0 -format - gjord av en metallprofil, används för reklamändamål.
Bild
Bild

Genom att veta fotoramarnas storlek kan du beställa produktion av lämpliga bilder.

Vackra exempel i inredningen

Sättet att dekorera en vägg med ett fotokollage kräver ibland en stor bild omgiven av mindre ramar. När flera ramar kombineras kräver god smak ett färgschema. Låt oss se några vackra exempel på bra ramplaceringar.

Fotokollage i ett minimalistiskt, mysigt rum

Bild
Bild

Ramar i en färg

Bild
Bild

Ett intressant klassiskt collage i ett tema

Bild
Bild

Utsökta kristallramar

Bild
Bild

Söta ramar för ett barnrum

Bild
Bild
Bild
Bild

Ovanliga ramar på en trädgren

Bild
Bild

Geometrisk collage

Bild
Bild
Bild
Bild

I hus på landet ser foton ut längs trappan vackra ut

Bild
Bild

Olika storlekar och stilar

Rekommenderad: