Brevlådor För Ett Privat Hus (39 Bilder): Vacker Utomhusinredning Och Smidda Lådor, Med Och Utan Adress, På Ett Ben, Inbyggda Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Brevlådor För Ett Privat Hus (39 Bilder): Vacker Utomhusinredning Och Smidda Lådor, Med Och Utan Adress, På Ett Ben, Inbyggda Och Andra Modeller

Video: Brevlådor För Ett Privat Hus (39 Bilder): Vacker Utomhusinredning Och Smidda Lådor, Med Och Utan Adress, På Ett Ben, Inbyggda Och Andra Modeller
Video: COSTCO PATIO FURNITURE SOFAS COUCHES ARMCHAIRS HOME DECOR SHOP WITH ME SHOPPING STORE WALK THROUGH 2024, April
Brevlådor För Ett Privat Hus (39 Bilder): Vacker Utomhusinredning Och Smidda Lådor, Med Och Utan Adress, På Ett Ben, Inbyggda Och Andra Modeller
Brevlådor För Ett Privat Hus (39 Bilder): Vacker Utomhusinredning Och Smidda Lådor, Med Och Utan Adress, På Ett Ben, Inbyggda Och Andra Modeller
Anonim

Säkert känner alla ägare till privata hus till komplexiteten i proceduren för att ordna en innergård. Ibland tar denna process mer än ett år. Och bland det stora antalet ärenden som rör förbättring av deras egna mark, är det först och främst nödvändigt att besluta om brevlådan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots att den moderna världen lever i en tid av fullständig "digitalisering", får människor fortfarande post, kvitton på verktyg, tidskrifter och mycket mer . Det är därför det är oerhört viktigt att sätta en bekväm rymlig brevlåda, där brevbäraren kan skriva korrespondens.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

En brevlåda är en oumbärlig del av ditt eget hem, oavsett om det är en lägenhet eller en villa. Om förvaltningsföretaget engagerar sig i arrangemanget av det interna lagringssystemet för postkorrespondens i flerbostadshus, måste ägarna till privata hus självständigt lösa detta problem.

Idag finns det flera typer av brevlådor

Enskild . De är avsedda att användas i privata hem och stugor. Strukturerna är utformade för att placeras utomhus under påverkan av olika väderförhållanden. De kan byggas in i huset, vilket är extremt sällsynt, eller så kan de stå nära staketet i form av en avlång behållare på ett ben.

Bild
Bild
Bild
Bild

Anti-vandal . I utseende är sådana brevlådor mer som uppfartar. Men samtidigt har de ett unikt försvarssystem som dödar alla attacker på inbrottstjuvarnas liv. Strukturer av metall kan dekoreras med smidda plattor med ett extra hänglås.

Ofta väljer ägarna till privata hus och stugor en individuell typ av brevlådor med lås. De placeras på utsidan av huset så att brevbäraren kan komma upp och släppa posten som har kommit till adressen. Det är anmärkningsvärt att storleken på sådana lådor låter dig lägga in inte bara post, utan också små paket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Styling

Tidigare har ingen tänkt på detta, men det visar sig att även brevlådor har sin egen designstil

Klassisk . Detta är den traditionella versionen med en vertikal metalllåda. På ovansidan finns en bred plats för att sänka bokstäver, räkningar och annan korrespondens inuti. Klassiska brevlådor kan vara fyrkantiga eller rektangulära. Denna design har sitt ursprung i sovjettiden och är fortfarande relevant idag. Klassiska brevlådor monteras på husets vägg eller på ett staket. En nyckel eller hänglås kan finnas vid lådans öppningspunkt. När det gäller färg kan klassiska brevlådor målas i valfri färg eller nyans. Tja, de som har en kreativ talang dekorerar mönster efter eget gottfinnande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Engelsk . Ganska komplex design, som påminner utåt om ett skrymmande skåp. Den installeras direkt på marken och kan representera miniatyrformen av ett bostadshus.

Förutom stilen är modifieringar av brevlådor inbyggda i en dörr eller vägg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Amerikansk . Säkert har alla sett sådana mönster medan de tittade på amerikanska filmer. Det amerikanska fodralet är ett metallrör med en rak botten, monterad på ett vertikalt stöd, som kan vara av trä eller metall. Den enda nackdelen med amerikanska brevlådor är deras lilla kapacitet. Klassiska modeller är bredare respektive djupare, har mer volym.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Original stil . I det här fallet pratar vi om designdesignerna för brevlådor gjorda av en mängd olika hushållsartiklar. Trä, plast, metall och till och med tegel kan användas som huvudmaterial. Postfodral i originalstil kan göras själv eller så kan du bjuda in en kvalificerad designer. Specialisten kommer att göra en skiss, förbereda en layout, på grundval av vilken det är möjligt att förvandla idén till verklighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glöm inte att brevlådans stilistiska utformning beror helt på utformningen av fasaden på bostadshuset, staketet och det omgivande området. G Enkelt uttryckt, om huset är tillverkat av konststen, bör brevlådan ha maximal exponering med samma designalternativ. Naturligtvis är det inte den bästa lösningen att dekorera ett brevlåda med en konstgjord sten.

Men, om du väljer en ovanlig design av produkten, behåller lämpligt färgschema, får du en harmonisk ensemble . Om ett privat hus, stuga eller sommarstuga ligger i en liten by, är det bäst att stödja det naturliga temat och göra en låda av trä. Om ett privat hus är inhägnat med ett stort staket med smidda insatser, bör brevlådan dekoreras med ett liknande mönster.

Bild
Bild

Kända designers som engagerar sig i arrangemanget av privata hus territorium hävdar att stilar som land och Provence är karakteristiska för brevlådor . Tja, för hus byggda i modern stil passar brevlådor med en exklusiv design bäst. Glöm inte att färdiga brevlådor kan dekoreras med ytterligare inredning.

Till exempel, på trä- och plastprodukter verkar voluminösa kompositioner från avfallsmaterial, såsom flasklock, lämpliga . Men floristiska metoder rekommenderas som en praktisk dekoration.

Plantera till exempel en liten rabatt bredvid den, men så att brevbäraren inte trampar växterna och har fri tillgång till postbehållaren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Val av funktioner

Den moderna hemvarumarknaden är fylld med en mängd olika brevlådor för alla smaker och färger. Vissa kännetecknas av ett kraftfullt lås, andra med ett förstärkt fodral, och andra avger en ljudmeddelande om att e -post har kommit in. Det är mycket svårt att välja den lämpligaste modellen. Det är därför det föreslås att ta reda på flera parametrar som du bör vara uppmärksam på när du köper en produkt för lagring av post.

  • Mått . Alla vet att ibland hamnar inte bara små bokstäver och vykort i brevlådor. Många reklamkampanjer stoppar tidningar i sina lådor. Och budföretag lyckas lägga små paket inuti lådorna. I sådana situationer är den perfekta storleken för en brevlåda 34 cm hög, 25 cm bred och 4,5 cm djup. Om det behövs kan du hitta modeller med en stor djupindikator.
  • Material . Lådor placerade utanför huset måste uppfylla alla korrespondens säkerhetskrav. Bokstäver och tidningar ska inte bli blöta. Maximalt skydd för papperskorrespondens kan tillhandahållas av metallbehållare och produkter av förstärkt plast med en vattenavvisande beläggning.
  • Lådans tjocklek . Enligt utvecklarna av brevlådor, ju tjockare väggar i strukturen, desto lättare är det att bryta dem. Av detta följer att modeller med tunna väggar är mycket bättre.
  • Slott . Tyvärr kan ingen garantera att ingen kommer in i brevlådan på gatan. Det är därför låsanordningar - lås - måste finnas närvarande i utformningen av fodral för förvaring av korrespondens.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för användning

Idag säljs ett brett utbud av bekväma, vackra, perfekta brevlådor. Men var de ska placeras, och hur de ska hängas, säger ingen. Ganska ofta installeras korrespondenslådor på staket . Ja, det är väldigt enkelt och snabbt. Men inte alla ägare av smidda staket vill förstöra designen av en elegant design med ett skruvat metallhölje. Det är därför, innan du går till affären för att köpa en låda för förvaring av korrespondens, måste du tänka i förväg på vilken plats produkten ska placeras. De klassiska versionerna av brevlådor köps i princip så att de är det, och inte för att betona enheten med husets fasad. De kan fixas på en post i närheten.

I avsaknad av en pelare bredvid huset kan du gräva en träbalk eller en metallprofil i marken . Och på det redan bifoga brevlådan. Själva fixeringsunderlaget kan målas i brevlådans färg eller dekoreras på annat sätt. Detta är nödvändigt för att träbjälken inte ska krypa bort från nederbörd och snö, och rost inte syns på metallprofilens yta.

I det här fallet måste du följa en annan stor regel: häng inte brevlådor på en anständig höjd. Det kommer att vara mycket obekvämt för brevbäraren att placera tidningen inuti, särskilt om öppningen för att trycka in dem är placerad längst upp i fodralet.

Bild
Bild
Bild
Bild

De amerikanskutseende lådorna ser ganska ovanliga och mycket intressanta ut, särskilt i de ryska outbackarna . Deras installation tar inte mycket tid och ansträngning. Det räcker med att gräva ett litet hål, installera lådans stöd i det och gräva in det med jord. Det enda är att ju djupare hålet grävs, desto starkare kommer stödet att sitta. Följaktligen kommer strukturen att hålla hårt i marken vid starka vindbyar. Men processen med att driva amerikanska lådor kännetecknas av många positiva faktorer. När en person behöver skicka korrespondens eller e -post fyller han i uppgifterna på kuvertet, lägger brevet inuti, lägger objektet i rutan och lyfter flaggan.

Flaggan för brevbärare i detta fall är ett tecken på att det finns post inuti, som måste hämtas och skickas till adressaten . Enligt en liknande ordning lämnar brevbärare ett meddelande till ägare till brevlådor om att de har fått brev, tidningar och annan korrespondens. Den enda men - amerikanska kartongen har inte plats för att skicka e -post. Därför måste lådan vara öppen. Men det är omöjligt att garantera att bokstäverna inuti kommer att tas av mottagaren eller brevbäraren, och inte av någon vandal. Och bara på grund av detta väljer majoriteten fortfarande de klassiska behållarna för post, som har kommit till oss sedan Sovjetunionens tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Enligt informationen i butikerna som säljer hushållsartiklar finns det ett brett urval av brevlådor för alla smaker och färger. Varje ägare till ett privat hus kommer att kunna välja det lämpligaste alternativet för sig själv, vilket kommer att motsvara territoriets stil, byggnadens fasad och staketet . Tja, då föreslås det att titta på några intressanta exempel där det var möjligt att upprätthålla harmoni mellan brevlådan och det omgivande området.

Rekommenderad: