Generatorhölje: Val Av Ljudisolerade Och Väderbeständiga Minikärl, Stora Med Ljudisolering

Innehållsförteckning:

Video: Generatorhölje: Val Av Ljudisolerade Och Väderbeständiga Minikärl, Stora Med Ljudisolering

Video: Generatorhölje: Val Av Ljudisolerade Och Väderbeständiga Minikärl, Stora Med Ljudisolering
Video: Experimenterar med billig ljuddämpning i studion 2024, Maj
Generatorhölje: Val Av Ljudisolerade Och Väderbeständiga Minikärl, Stora Med Ljudisolering
Generatorhölje: Val Av Ljudisolerade Och Väderbeständiga Minikärl, Stora Med Ljudisolering
Anonim

Oavsett typ av generator och bränsle som används för dess drift anses denna enhet vara en källa till starkt buller och vibrationer. En sådan enhet rekommenderas inte att placeras i rum med ökade krav på buller. För ljudisolerande generatorer används speciella behållare (höljen) med ett speciellt material inuti . Många konsumenter undrar hur man säkerställer tillräcklig ljudisolering när man använder sådan utrustning.

Bild
Bild

Utnämning

Utan användning av en ljudisolerad behållare, när generatorn är i drift, kommer ett starkt mullrande att orsaka allvarliga olägenheter för andra. Höljeens ledande funktion anses bara vara att undertrycka ljud. Förutom, en ljudisolerad behållare ger skydd mot påverkan av ogynnsamma väderförhållanden (regn, snö) . Ett särskilt hot är att fukt tränger in i enheten, vilket kan leda till allvarliga nödsituationer med utrustningen (upp till en brand) och kostsamma reparationer.

Och även den bullersäkra behållaren skyddar generatorn från påverkan av låga temperaturer. Höljet har en specifik värmeisoleringsfunktion, som gör att utrustningen kan användas under vintersäsongen.

Bild
Bild

För- och nackdelar med att använda

Fördelarna med att använda ett hölje inkluderar följande faktorer:

  • ljudisolering;
  • skydd mot mekanisk påfrestning;
  • värmeisolering;
  • högt skydd mot fukt och damm.
Bild
Bild

Nackdelarna inkluderar:

  • risken för allvarlig överhettning
  • brandrisk;
  • om en grundlig generatorinspektion eller underhåll krävs kan detta inte göras utan att kåpan tas bort.
Bild
Bild

Visningar

Den ljudisolerade behållaren är en multifunktionell design som förlänger livslängden för all utrustning. Det kommer inte att vara överflödigt att överväga typerna av höljen för generatorn.

  • Väderbeständig - ett perfekt alternativ för en sommarstuga eller ett hus utanför staden. Behållaren kännetecknas av ökat skydd mot väderförhållanden.
  • Litet hölje - lämplig för en liten generator. Minibehållaren ger tillräcklig ljudisolering, anses vara kompakt och lätt att använda.
  • Eurojacket - Järnbox utformad för brusreducering och väderskydd. Används oftast i kraftverk.
  • Blockera behållaren - ger lämpliga förhållanden för en dieselgenerator, skyddar enheten från mekanisk påfrestning.
  • Inklädda till gatan - kännetecknas av motståndskraft mot låga temperaturer och fukt, vilket möjliggör användning av utrustning när som helst på året.
Bild
Bild

Tillverkare

På den moderna marknaden för varor och tjänster finns det ett brett urval av höljen för generatorn. För att göra ett bra köp är det värt att överväga tillverkarna av denna utrustning.

" TCC ". Tillförlitlig ljudisolering anses vara den ledande funktionen hos tillverkarens höljen. Dessutom ger behållarna ett komplett fuktskydd. Cirka 90% av konsumentrecensionerna är positiva.

Bild
Bild

Almetra . Företaget tillverkar lätta höljesmodeller som håller hög kvalitet. Produkterna kännetecknas av hållbarhet och motståndskraft mot ogynnsamma väderförhållanden och låga temperaturer.

Bild
Bild

" BME-Diesel ". Från denna tillverkare presenteras höljen för dieselgeneratorer, kännetecknade av ökad ljudisolering, skydd mot damm och smuts. Och modellerna är ganska hållbara. Mer än 80% av de positiva recensionerna från konsumenterna.

Bild
Bild

Vi kan dra slutsatsen att behållare för generatorer är ett ersättningsbart köp. Höljet ger maximal ljudisolering, skyddar utrustningen från olika mekaniska påverkan, damm och fukt.

Rekommenderad: