Elektriska Gräsmattor: Skärm- Och Skärmapparater, Betyg På De Bästa Modellerna, Granskning Av Gardena, AL-KO Och Andra Elektriska Gräsborstar

Innehållsförteckning:

Video: Elektriska Gräsmattor: Skärm- Och Skärmapparater, Betyg På De Bästa Modellerna, Granskning Av Gardena, AL-KO Och Andra Elektriska Gräsborstar

Video: Elektriska Gräsmattor: Skärm- Och Skärmapparater, Betyg På De Bästa Modellerna, Granskning Av Gardena, AL-KO Och Andra Elektriska Gräsborstar
Video: Allett cylinderklippare! - Xeed 2024, April
Elektriska Gräsmattor: Skärm- Och Skärmapparater, Betyg På De Bästa Modellerna, Granskning Av Gardena, AL-KO Och Andra Elektriska Gräsborstar
Elektriska Gräsmattor: Skärm- Och Skärmapparater, Betyg På De Bästa Modellerna, Granskning Av Gardena, AL-KO Och Andra Elektriska Gräsborstar
Anonim

När sommarstugan börjar börjar fler och fler människor vara aktiva på sina tomter. Medan vissa människor är upptagna med sin trädgård, gör andra ordning inför sitt hus på landet. För att gräset och gräsmattan nära platsen ska vara det mest snygga och välskötta använder folk luftare, vilket kommer att diskuteras idag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Innan du granskar några elektriska gräsmatta, är det värt att lyfta fram funktionerna i denna typ av teknik

  • Arbeta från el . Som namnet antyder fungerar denna typ av luftare tack vare en elektrisk ström. Fördelen med denna funktion är en hög miljövänlighet. Du kommer inte andas bensin eller annat bränsle, och det kommer inte att behöva spädas ut bränsle med olja i vissa proportioner. Elektriska modeller är också bra eftersom de är mer praktiska att använda. Detta är en av de främsta fördelarna med nätdrivna enheter - de är mycket lättare att underhålla och lättare att hantera.
  • Kompakthet . Elektriska modeller, även om de är mindre kraftfulla än bensinmodeller, är mer kompakta och tar mindre plats, vilket gör transporten mycket enklare.
  • Brett sortiment och mångsidighet . Olika tillverkare erbjuder produkter av olika typer-självgående, icke-självgående, med olika egenskaper och utföranden. Det är värt att säga att bland all trädgårdsutrustning för gräsmatta, är den mer mångsidiga enheten verticutter, som kombinerar funktionerna för en kratta, luftare och en skärare.

Genom att justera teknikens parametrar till olika djup för jordbearbetning kan du övervaka dess skick, rengöra förra årets gräs och uppdatera det vid de tillfällen då det kommer att bli nödvändigt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Nu är det värt att granska de allra bästa elektriska gräsmatta. Listan kommer att sammanställas i form av ett betyg, vilket gör det bekvämt att placera representanter beroende på deras kvalitet och pris.

Makita UV3600

En mycket bekväm och lättanvänd verticutter från tillverkaren Makita, som är känd för sin höga kvalitet bland all trädgårdsutrustning. Huvudsyftet med denna modell är gräsklippning . För detta används en rulle med knivar, ett sådant djup ställs in så att repor på marken inte är mer än några millimeter. Detta kommer att skära igenom gräset, vilket gör att gödningsmedlet blir lättare att använda och även låter gräset andas.

Manövrerbarheten hos denna modell kan i hög grad hjälpa till att ta bort skräp och förra årets gräs . Med en rymlig 40-liters gräsuppsamlare kan den här klipparen få din gräsmatta att se vacker ut igen snabbt och snyggt. Den bearbetade remsans maximala bredd når 36 centimeter. En elmotor på 1,8 kW är installerad, vilket är tillräckligt för bearbetning av små och medelstora gräsmattor. Det fällbara handtaget förbättrar transportbarheten, arbetsdjupet är 1 cm med fyra justeringsnivåer.

De främsta fördelarna med Makita UV3600 är dess robusta design, enkla underhåll och stora hjul, vilket i sin tur förbättrar hanteringen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch AVR 1100

En dyr enhet från ett världsberömt tyskt märke. Med målet att maximera trädgårdsutrustningens effektivitet har Bosch gjort denna modell idealisk för stora områden med olika typer av gräsmattor . Tack vare skärelementens höga kvalitet är de inte rädda för stenar, stötar och andra hinder. Arbetsbredden är 32 cm, gräsuppsamlarens volym är 50 liter, elmotorns effekt är 1,1 kW.

Kroppen är tillverkad av slagfast plast, som skyddar enhetens huvudmekanismer från yttre påverkan . När det gäller designen finns ett vikbart handtag. Behandlingsregulatorn har fyra steg. Jet-Collect-systemet syftar till att klippa oönskat gräs på det mest effektiva sättet och sedan använda starka luftströmmar för att skicka det till den stora gräsuppsamlaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

AL-KO Combi Care 38 E Comfort

Den berömda verticutter-luftaren, som länge har etablerat sig som en av de mest använda modellerna inom olika områden. Den största fördelen med denna enhet kan kallas mångsidighet, eftersom AL-KO Combi Care 38 E Comfort innehåller tre funktioner, nämligen att lossa, lufta och samla gräs och skräp . Det är värt att notera den utökade 55 liters gräsuppsamlaren, vilket är något mer än de flesta andra modeller.

Ett annat kännetecken för denna maskin är den stora bearbetningsbredden på 38 cm . Kvaliteten på jordodlingen säkerställs tack vare 5-stegs djupkontrollsystem. Den låga ljudnivån i denna modell kombineras perfekt med bra hantering och relativt låg vikt.

Under en användarvänlig drift får du alltså en mycket effektiv enhet som uppfyller de högsta kvalitetskraven.

Bild
Bild
Bild
Bild

Daewoo Power Products DSC 2000E

En kraftfull enhet vars främsta fördelar är effektivitet och arbetskvalitet. En elmotor på 2 kW ger den bästa studien av vilken gräsmatta som helst, oavsett graden av grooming eller jordens egenskaper . Huvudsyftet med denna modell är att ta bort skräp med efterföljande transport till en stor gräsuppsamlare, avsedd för 55 liter.

Arbetsbredden är 38 cm, vilket är mycket bekvämt på en genomsnittlig gräsmatta . Så arbetet kommer att vara av högsta kvalitet och snabbast. Arbetsdjupet är mycket större än för andra analoger och är 1,5 cm. Arbetsmekanismen består av tänder och knivar i mängden 16 bitar. Konsumenter noterar fodralet av ABS -plast som en av fördelarna. Den tål även allvarlig fysisk påfrestning och skyddar pålitligt insidan av luftningsskäraren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stiga SV 213 E

En liten vertikalskärare utrustad med en 1,3 kW elmotor. Huvudsyftet är att klippa igenom gräsmattan och ta bort skräp . Denna modell skiljer sig från andra i sitt utseende, nämligen i storlek. Lätt vikt och små dimensioner ökar bekvämligheten under drift. Närvaron av två par i olika storlekar gör den här modellen mycket hanterbar. Det totala antalet justeringslägen är 4 och bearbetningsbredden är 32 cm.

Skärmekanismen består av 16 knivar, den maximala ljudnivån når 94 dB . Gräsuppsamlarens volym är 40 liter, bearbetningsdjupet är 4-9 mm. Denna enhets egenskaper är utformade för ett litet område där medeleffekt, små dimensioner och hög rotationshastighet hos skärelementen krävs. Det höj- och sänkbara handtaget gör klipparen mer mångsidig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gardena ES 500

Gräsmatteteknik som är enkel att använda och har en ganska enkel design. Huvudfunktionen är att lufta gräsmattan med vassa klippelement . En motor med låg effekt på 0,5 kW i kombination med 3 justeringslägen gör att du kan ta hand om en gräsmatta med en yta på cirka 400 kvadratmeter. meter. Det breda och bekväma handtaget är vikbart och justerbart, vilket gör att användaren i alla höjder kan hantera denna modell och transportera den enkelt.

PowerPlus -motorn fungerar på ett sådant sätt att det mesta av strömmen riktas vid start för att säkerställa att luftaren rör sig smidigt och användaren behöver bara spendera lite fysisk styrka . Fördelen med ES 500 är möjligheten att byta ut fjädern, vilket ökar livslängden. Om du har ett litet område och du behöver en enkel maskin som gör sitt jobb ordentligt, är denna modell en av de bästa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Var uppmärksam på vissa element innan du köper elektriska luftare, skarphållare och annan liknande utrustning. En av de viktigaste är definitionen av egenskaper . Som man kan förstå från modellernas betyg är några av dem endast avsedda för små områden och är kompakta enheter som utmärks av god styrbarhet, även om de har liten effekt.

En annan, inte mindre viktig del av förberedelserna för inköp av utrustning är studien av recensioner. Tillverkaren kan deklarera vissa parametrar, men i verkligheten kan de visa sig vara olika, därför är åsikter och observationer från köpare som redan har testat produkten mycket viktiga.

Rekommenderad: