Betyg Av De Bästa Modellerna Av Elektriska Miniugnar: Granskning Av Bänkskivor 2021. Vilken Ugn Med Grill är Bäst? Tillverkares översikt

Innehållsförteckning:

Video: Betyg Av De Bästa Modellerna Av Elektriska Miniugnar: Granskning Av Bänkskivor 2021. Vilken Ugn Med Grill är Bäst? Tillverkares översikt

Video: Betyg Av De Bästa Modellerna Av Elektriska Miniugnar: Granskning Av Bänkskivor 2021. Vilken Ugn Med Grill är Bäst? Tillverkares översikt
Video: Laxknyten i ugn med äppletartar och svart ris 2024, April
Betyg Av De Bästa Modellerna Av Elektriska Miniugnar: Granskning Av Bänkskivor 2021. Vilken Ugn Med Grill är Bäst? Tillverkares översikt
Betyg Av De Bästa Modellerna Av Elektriska Miniugnar: Granskning Av Bänkskivor 2021. Vilken Ugn Med Grill är Bäst? Tillverkares översikt
Anonim

Små elektriska ugnar får fler och fler följare. Denna praktiska uppfinning är idealisk för små lägenheter och hus på landet. Tack vare sin kompakta storlek kan du frigöra maximalt utrymme i köket. Det är mycket bekvämt att köpa en sådan ugn medan du bor i ett hyrt hem, eftersom den är lätt att transportera. Trots sin storlek kan enheten inte bara utföra funktionerna i en ugn, utan också en grill eller brödrost. Idag presenteras ett stort antal olika modeller av miniugnar, som har sina egna egenskaper. Att hitta det bästa alternativet för dina specifika behov är snabbt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ledande tillverkare

Miniugnar har varit kända ganska länge, men varje år växer deras popularitet bara. Bland de många tillverkarna av dessa enheter finns det naturligtvis vissa ledare som har fått erkännande på marknaden för hushållsapparater.

För att bättre förstå vad som utgör ugnar från ett visst företag är det värt att titta närmare på några av dem.

Turkiska tillverkaren Simfer är engagerad i tillverkning av elektriska ugnar med en bekväm volym på 45 liter. Sådana modeller är idealiska för stora familjer, liksom gästvänliga värdinnor. Enheter kan helt byta ut ugnen, samtidigt som de skiljer sig åt i bekvämare dimensioner och ett lägre pris. En fin touch är den eleganta designen som kan komplettera inredningen i alla köksutrymmen. Avsaknaden av en grillspett verkar som en bagatell mot bakgrunden av alla fördelar, inklusive användarvänlighet och inre belysning. Dessa ugnar har en utmärkt kropp som inte behöver värmas. Dessutom är enheterna bra för sin bekväma design, vilket underlättar underhållet av utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare Rolsen är inte ett så känt märke, men det sticker ut med anständiga enheter till ett bra pris. Den genomsnittliga storleken på ugnarna i detta företag är 26 liter. Det finns en spis, 4 driftslägen, och själva apparatens design är trevligt enkel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Italienska företaget Ariete valde Kina för insamling av ugnar, vilket inte minst påverkade varans kvalitet. Bland fördelarna med sådana enheter är det värt att lyfta fram den bekväma volymen, kvaliteten och den optimala konfigurationen.

Sådana apparater är perfekta som en bordsugn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Scarlett i sina ugnar återspeglade hon den engelska kvaliteten, som omedelbart uppskattades. Enheter med en kapacitet på 16 liter är mekaniskt styrda, utrustade med en lång kabel och en timertimer. Med alla fördelar med spisen skiljer de sig fortfarande åt i rimliga priser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Delta tillverkar kvalitetsprodukter till normala priser, vilket har funnits popularitet bland användarna. Egenskaperna hos ugnarna hos detta företag skiljer sig inte mycket från de som tidigare betraktats. Maxwell tillverkar små ugnar som skiljer sig åt i funktionalitet. Varumärket är dock tillräckligt marknadsfört, så du måste betala mycket för produkten. Tillverkaren DeLonghi vet hur man perfekt kombinerar god kvalitet och överkomligt pris i enheter.

Det är värt att notera att stekarna kommer med bakplåtar med en non-stick beläggning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bästa budget mini ugnar

Miniugnar är mycket bekväma, men ännu bättre om de är billiga. Budgetalternativ är perfekta för hyrda lägenheter, sommarstugor eller hus på landet. De främsta fördelarna med sådana enheter är att de inte tar mycket plats och kostar lite. Det är inte svårt att välja de bästa om du tittar på betyget för sådana modeller.

  • Panasonic NT-GT1WTQ tar förstaplatsen och har en kapacitet på 9 liter. Denna enhet passar även i det minsta köket. Perfekt för studenter, eftersom du kan tillaga både halvfärdiga och fullvärdiga måltider när du använder enheten. Det bra priset inkluderar kvalitet, automatisk avstängning, enkla mekaniska kontroller och en 15 minuters timer. Nackdelarna med denna modell inkluderar bristen på noggranna avläsningar på temperaturregulatorn. Många gillar kanske inte att apparaten lagar högst 2 portioner.

Bild
Bild

Andra platsen går till Supra MTS-210 med en kapacitet på 20 liter. Apparatens funktionalitet är jämförbar med större ugnsalternativ. Denna modell är lämplig för avfrostning, uppvärmning, stekning, bakning, tillagning av kött eller fisk. Paketet innehåller till och med en spott. Och det bästa med ugnen är dess låga kostnad. Det är värt att notera att detta inte påverkade de trevliga tilläggen på något sätt. Till exempel finns en automatisk avstängningsfunktion. Designen innehåller 2 värmare samtidigt, som kan användas separat. Naturligtvis har modellen flera nackdelar. Dessa inkluderar uppvärmning av höljet och närvaron av endast ett bakplåt i satsen.

Bild
Bild
  • BBK OE-0912M med en volym på 9 liter tar den med rätta tredje plats bland budgetmodeller. Med denna bordsugn kan du laga mat i 2 portioner. Skiljer sig i sin lilla storlek och vikt. Designen ger 2 värmare, en timer i 30 minuter, mekanisk justering, grillgaller. Ett trevligt tillskott blir en speciell bakplåtshållare. Med alla dessa fördelar är denna modell ännu billigare än de föregående 2. Av bristerna märktes endast avsaknaden av en skyddande beläggning på bakplåten.

Bild
Bild

Mellanprissegment

Bordsugnar till mellanklasspriser kommer att tilltala dem som gillar praktiska. När allt kommer omkring tillåter modeller i denna kategori dig inte att betala för mycket för onödiga eller sällan använda funktioner. Till ganska överkomliga priser kan du köpa ugnar med den mest nödvändiga uppsättningen alternativ. I detta segment är miniapparater med konvektion ganska vanliga, vilket säkert kommer att tilltala dem som gillar att göra pajer. Konvektion gör att bakverk och andra bakverk kan tillagas jämnt. Denna funktion är också oumbärlig för matlagning av fisk och kött, så att de har en aptitlig skorpa och samtidigt förblir saftiga.

Ofta kommer miniugnar till genomsnittspriser också med brännare.

Bild
Bild

De'Longhi EO 12562 kännetecknas av italiensk kvalitet, praktiska egenskaper och ett lämpligt pris. Användare har en positiv åsikt om denna varmluftsugn. Non-stick-beläggningen gör det möjligt att laga mat jämnt. Samtidigt visar de sig vara mer saftiga. Enheten kan laga 2 rätter samtidigt. Modellen ger alla standardalternativ och ett antal ytterligare. Av de senare är det värt att nämna separat förmågan att tina, värma, simma. Det är också viktigt att notera att ugnen är utrustad med en grill. Kaminen har en kapacitet på drygt 12 liter, och temperaturen kan justeras i intervallet 100-250 grader. Ett annat plus med non-stick-beläggningen är enkel rengöring och motståndskraft mot skador. Höga temperaturer hålls pålitligt inne i ugnen med dubbelglas på dörren.

Det är mycket bekvämt att på grund av den inre belysningen behöver du inte öppna dörren under tillagningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Maxwell MW-1851 från en rysk tillverkare, liksom den tidigare modellen, tillverkas i Kina. Men många föredrar det på grund av dess lägre kostnad. Ugnens särart är dess lilla storlek och praktiska. Med dess hjälp kan du tina, steka, baka. Enheten har också en konvektionsfunktion och en grillfunktion. Ugnens kapacitet är upp till 30 liter, vilket gör att du kan baka även stor kyckling. Samtidigt ser enheten ganska attraktiv ut. Användare noterar kvaliteten och tillförlitligheten hos denna modell. Tack vare den höga effekten på 1,6 kW tillagas maten mycket snabbt. Av fördelarna är det också värt att notera tydlig kontroll och en timer i 2 timmar.

Bild
Bild

Rommelsbacher BG 1055 / E från en tysk tillverkare tillverkar varor i Turkiet och Kina. Den största skillnaden är närvaron av en skyddsfunktion mot överhettning, vilket gör enheten resistent mot spänningsstötar. Ugnen har 2 nivåer och 3 driftslägen. Användare talar bra om den här enheten, utrustad med både avfrostning och konvektion. Kapaciteten på 18 liter kommer att tilltala många, liksom möjligheten att reglera temperaturvärden upp till 250 grader. Enhetens kropp är tillverkad av rostfritt stål. Bland fördelarna är det också värt att notera närvaron av en bakgrundsbelysning inuti kameran, hög effekt (över 1000 W), en non-stick-beläggning och en timer i upp till en timme.

Bild
Bild

Topp premiummodeller

Premiumprodukter är alltid dyra, men du kan få mycket mer i slutändan. En ugn i denna kategori innehåller ett utökat utbud av alternativ. Sådana modeller väljs oftast av älskare av matlagning kulinariska läckerheter och experimenterare.

Det är värt att notera att nästan alla apparater har en grill.

Bild
Bild
Bild
Bild

Steba G 80 / 31C . 4 förkroppsligar tysk kvalitet. Det höga priset på den här ugnen hindrade inte den från att komma in i de bästa premiummodellerna. Kapaciteten på 29 liter kombinerades med effekten på 1800 W, vilket hade en utmärkt effekt på matlagningshastigheten. Tillverkaren har tillhandahållit en bekväm timer i en timme och 10 minuter. Ugnens huvuddrag är beläggningen inuti kammaren, som har en självrengörande funktion. Som ett resultat blir det väldigt enkelt att ta hand om enheten. Härdat glas på dörren fångar upp all värme inuti. En översyn av denna modell visar att den är tyst och säker. Det senare beror på handtagets isolering, vilket gör att du säkert kan öppna ugnen utan ytterligare klämmor. Enhetens kropp är utrustad med en speciell skärm som visar tid, temperatur och ett av tillagningslägena. Den kompletta uppsättningen av modellen innehåller en spett, galler och olika brickor. Av nackdelarna noterar användarna instabiliteten i benen och inte alltid en högkvalitativ montering.

Bild
Bild

Italiensk ugn Ariete Bon Cuisine 600 den utmärks av många funktioner, en bra volym på 60 liter, hög effekt (nästan 2000 W), närvaron av en timer i upp till en timme och möjligheten att reglera temperaturen upp till 250 grader. Bland ugnens fyra driftslägen noterar användarna särskilt airfryer, brazier och elektrisk spis. Tack vare denna unika enhet kan du avsevärt spara utrymme. Många kommer att uppskatta de mekaniska kontrollerna som är extremt enkla att använda. Enhetens uppsättning innehåller en spett, brickor för smulor och droppande fett, ett metallgaller, element för att ta bort. Recensioner om denna ugn är extremt positiva.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När man ser alla olika miniugnar är det inte så lätt att bestämma vilken modell du behöver. Bland dem finns det faktiskt många bra exemplar, kännetecknas av både lågt pris och anständig kvalitet. Samtidigt vill någon köpa en ugn främst för bakning, medan någon annan är intresserad av enhetens dimensioner. Det finns emellertid ett antal kriterier för valet som regel.

En av huvudparametrarna är volymen på det inre utrymmet . Naturligtvis gör ugnens stora kapacitet att du kan laga mat för fler människor. Men om det kommer att användas sällan, är det bättre att uppmärksamma mer kompakta modeller. Dessutom kommer en liten volym att spara på el.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vanligtvis väljs kaminen utifrån att en kapacitet på 10 liter räcker för två personer och 20 liter för fyra. Ugnar med en volym på upp till 45 liter är perfekta för fans som ofta anordnar storskaliga semestrar. När allt blir klart med volymen, bör du gå vidare till ugnens driftslägen. Det är önskvärt att de övre och nedre värmare kan slås på både tillsammans och separat. Detta gör att du kan baka jämnare. Det är bekvämt när du kan lägga till kraft till den övre värmaren för att göra skorpan vackrare. Men för stekning är det bättre när bara det nedre värmeelementet kan slås på separat.

Ytterligare funktioner kan variera från modell till modell . Förekomsten av påtvingad luftrotation är mycket viktig. Detta gör att ugnen kan värmas upp jämnare. Fläkten är ansvarig för denna funktion. Konvektionsugnar kan laga mat mycket snabbare, vilket sparar tid. Upptining kan också förkorta tillagningstiden.

För inte så länge sedan kunde bara en mikrovågsugn snabbt frigöra kött, fisk eller andra produkter från is. Idag finns en sådan funktion till och med tillgänglig i budgetmodeller för skrivbordsugnar.

Bild
Bild

Om ugnen har en termostat kan temperaturen styras . Denna funktion saknas i de enklaste enheterna, som är lämpliga för att förbereda ett begränsat antal rätter. Men med tiden introducerar allt fler tillverkare detta alternativ i enheter. Kraven på den inre ytan bör överskattas, eftersom den måste vara resistent mot mekanisk belastning, höga temperaturer och lätt att rengöra. Moderna ugnar tenderar att göra allt och håller i åratal.

Bild
Bild
Bild
Bild

Effekten beror på ugnens storlek och det är ganska normalt att ju större den är, desto högre blir energiförbrukningen. Medelstora modeller förbrukar ofta från 1 till 1,5 kW. Det är också värt att överväga att med hög effekt kan du förkorta tillagningstiden. Närvaron av ytterligare brickor och brickor gör det enklare att arbeta med ugnen. Det finns modeller som aviserar med ljud att rätten är klar.

Intern belysning, arbetsindikator, automatisk avstängning, grill och andra trevliga små saker kan göra livet enklare för hemmafruar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt att uppmärksamma kontrollerna, som kan vara mekaniska eller elektroniska. I det första fallet måste du självständigt ställa in temperaturen och styra tillagningen. Som ett resultat måste du ständigt vara nära spisen, vilket inte alltid är bekvämt. Det elektroniska styrsystemet befriar dig från allt detta. Men när sådana kontroller misslyckas blir det svårare att fixa.

Säkerhet vid arbete med ugnen är mycket viktigt, så det är värt att kontrollera hur mycket kroppen värms upp . Det är optimalt om temperaturen på den yttre ytan inte överstiger 60 grader. Pris är en annan viktig parameter. För vissa kommer en viss modell av spisen att verka för dyr, medan andra kommer att tycka att prisvärdet är optimalt och idealiskt för köket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Allt här är väldigt individuellt, men det är värt att bekanta sig med de modeller du gillar i förväg för att se till att du inte behöver betala för mycket. Det kommer inte vara överflödigt att läsa riktiga kundrecensioner innan du väljer att bättre förstå hur denna eller den där ugnen motsvarar de deklarerade fördelarna.

För att göra det lättare att förstå modellerna finns det olika betyg som ständigt uppdateras.

Rekommenderad: