Varma Hörlurar: Vinter För Kvinnor Och Män. Hur Väljer Jag Isolerade Occipitalmodeller För Vintern?

Innehållsförteckning:

Video: Varma Hörlurar: Vinter För Kvinnor Och Män. Hur Väljer Jag Isolerade Occipitalmodeller För Vintern?

Video: Varma Hörlurar: Vinter För Kvinnor Och Män. Hur Väljer Jag Isolerade Occipitalmodeller För Vintern?
Video: Lyxigt ljud helt utan sladdar - Sennheiser Momentum True Wireless 2024, Maj
Varma Hörlurar: Vinter För Kvinnor Och Män. Hur Väljer Jag Isolerade Occipitalmodeller För Vintern?
Varma Hörlurar: Vinter För Kvinnor Och Män. Hur Väljer Jag Isolerade Occipitalmodeller För Vintern?
Anonim

Vintervarma hörlurar för kvinnor och män är ett ovanligt tillbehör som är absolut nödvändigt i kalla klimat. Denna enhet kombinerar idag möjligheten att hålla huvudet varmt utan att förstöra håret och samtidigt njuta av din favoritmusik. Tillbehöret passar bra för bilister som lämnar den varma interiören i sin personliga transport under en kort tid. Lär dig mer om hur du väljer isolerade occipital och klassiska modeller för vintern, vad du ska bära dem med.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning

Varma hörlurar för vintern är inte bara ett tillbehör för att lyssna på musik. I analogi med bärbar akustik är det vanligt att hänvisa till hattar på samma sätt, som är en plastfälg med päls eller stickade rundade element längs kanterna . De täcker öronen, gör att du kan klara dig utan hatt i vinterkylan.

Varma utomhus hörlurar är populära bland vuxna och barn. Storleken på de rundade öronkuddarna kan vara olika, ibland ingår sådana element i utformningen av hattar eller är gjorda med en nackfäste som inte kränker frisyrens skönhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom dekorativa hörlurar finns det också hybridmodeller . - De har inbyggda högtalare eller fickor där du kan sätta in ditt eget ljudsystem. Det finns till och med sportpannband och löphattar med inbyggda öronskydd som är avsedda för kallt väder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör tilläggas att själva uppfinningen (pälshörlurar) dök upp långt före akustiska system. De uppfanns på 1800 -talet av Chester Greenwood, till vilken världen bland annat är skyldig utseendet på vattenkokare. Den moderna versionen av detta vintertillbehör kan ha en bas justerbar efter huvudets storlek, voluminös päls eller tätt passande stickade, plyscha, fleeceväggar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bär?

Mjuka öronskydd från kylan för kvinnor och män skiljer sig endast i design. Snygga modeller med naturlig päls kombineras vanligtvis inte med pälsrockar eller andra element i en "vuxen", statusgarderob. Fritidskläder kommer att se mycket mer intressanta ut här. Bland de populära kombinationerna för att skapa fashionabla bilder noterar vi följande.

  • Päls eller stickade grå hörselskydd med bouclérock. Denna kombination är lämplig för unga tjejer. Män kan välja en grå ribbad kappa eller enfärgad ullmodell för ett sådant tillbehör.
  • Ljus fuskpäls och lyxiga hörlurar. Denna kombination ser djärv och snygg ut; den kompletteras med grova kängor i militärstil, en klänning eller en minikjol.
  • Svart sammet eller trimmad med korta öronskydd i päls med matchande kappa. En bra kombination för personer över 30 år. En sådan duo kommer att passa bra även i en strikt kontorsklädsel.
  • Parka eller dunjacka med hörlurar i grungestilen. Medveten vårdslöshet välkomnas här; en lös och formlös mössa kan bäras över tillbehöret.
  • Hörlurar av päls med strass kombineras bäst med en väst eller matchande muff. Du kan också bära en ljus puffad ärmlös kappa eller kokong till dem. Det ska inte finnas fler pälsdetaljer i kläder.
  • Ljusa hörlurar i färgen på sakura kronblad passar bra till läderkläder. I en damgarderob kan dessa vara höga stilettklackar, en svart läderjacka. Du kan lägga till en kjol och väska för att matcha hörlurarna, en ärmlös blus. En uppsättning för ett datum eller möte med vänner är redo.
  • Vita hörlurar gjorda av fårskinn eller dess konstgjorda version ser bra ut med uppvärmda jeansjackor, hoodies, vinterskor.
  • För sportkläder är det bättre att välja hörlurar i de ljusaste färgerna. För sportmodeller erbjuder tillverkare högteknologiska material, förser dem med reflekterande element.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är bara några exempel på vad vinterhörlurar för män och kvinnor kan kombineras med. Det viktigaste är att fokusera på att denna detalj är lämplig i bilden.

Rekommenderad: