Ångugnar LG Styler: En översikt över Torkugnar För Kläder. Funktioner I Vårdsystemet. Hur Väljer Jag En LG Styler För Att Torka Tvätt? Användarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ångugnar LG Styler: En översikt över Torkugnar För Kläder. Funktioner I Vårdsystemet. Hur Väljer Jag En LG Styler För Att Torka Tvätt? Användarrecensioner

Video: Ångugnar LG Styler: En översikt över Torkugnar För Kläder. Funktioner I Vårdsystemet. Hur Väljer Jag En LG Styler För Att Torka Tvätt? Användarrecensioner
Video: Product Review - LG Styler Your Personal Dry Cleaner! 2024, Maj
Ångugnar LG Styler: En översikt över Torkugnar För Kläder. Funktioner I Vårdsystemet. Hur Väljer Jag En LG Styler För Att Torka Tvätt? Användarrecensioner
Ångugnar LG Styler: En översikt över Torkugnar För Kläder. Funktioner I Vårdsystemet. Hur Väljer Jag En LG Styler För Att Torka Tvätt? Användarrecensioner
Anonim

En person utvärderas enligt ett antal kriterier, vars huvudsakliga är kläder. I vår garderob finns det saker som skadas av frekvent tvätt och strykning, från vilka de tappar sitt ursprungliga utseende. LG Styler ångugnar är utformade för att bekämpa detta problem. Detta är inte en ny uppfinning, eftersom ångande kläder är en mycket vanlig metod. Men den sydkoreanska jätten har gjort processen autonom.

Bild
Bild

Vad används det till?

Ett av enhetens huvudsyften är att ge färskhet åt kläder för vilka tvätt är kontraindicerat, eller om det är för tidigt att tvätta dem. Det kan vara kostymer, dyra aftonklänningar, päls och lädervaror, saker gjorda av känsliga tyger som kashmir, siden, ull, filt, angora. Bearbetningsprocessen är helt säker, eftersom endast vatten och ånga används, inga kemikalier används.

Bild
Bild

Vårdsystemet utförs tack vare rörliga axlar som vibrerar med en hastighet av 180 rörelser per minut, ånga tränger igenom tyget bättre, tar bort lätta veck, rynkor och obehaglig lukt.

Bild
Bild

Garderoben kan användas för rengöring av barnleksaker, underkläder och sängkläder, ytterkläder och hattar . Den är också lämplig för skrymmande föremål som är svåra att montera i en konventionell skrivmaskin - väskor, ryggsäckar, skor. Enheten blir inte av med stark förorening, tillverkaren varnar för detta, här kan du inte göra utan hjälp av specialister eller en tvättmaskin. Hur man inte gör utan ett strykjärn om produkten är för skrynklig. Ångbehandling av saker, både före tvätt och före strykning, underlättar definitivt den efterföljande processen.

För att lägga doft till linne finns särskilda kassetter i garderoben, där blötlagda servetter är placerade; förresten kan du använda parfym för detta ändamål. Byt bara ut innehållet i kassetten mot ett tygstycke som är blött i din favoritdoft.

Bild
Bild

Om du behöver stryka byxorna uppdaterar du pilarna och lägger sedan produkten i en specialpress på dörren . Men även här finns det några nyanser: din höjd måste vara under 170 cm . Installation tillåter helt enkelt inte strykning av större produkter. En annan användbar funktion är torkning . Om de tvättade sakerna inte hade tid att torka, eller om din favoritrock blev våt i regnet, behöver du bara ladda allt i garderoben och ställa in programmet för önskad intensitet.

Bild
Bild

Funktioner i ångugnar LG Styler

Torkugnen har en viktig fördel jämfört med ånggeneratorer och ångkokare; processen sker i ett slutet utrymme, vilket garanterar större effektivitet. Sydkoreansk tillverkare uppmärksammade design - alla modeller passar organiskt in i vilken inredning som helst.

Bild
Bild

Enheterna har följande grundläggande lägen:

  • förfriskning;
  • torkning;
  • torkning med tiden;
  • hygien;
  • intensiv hygien.
Bild
Bild

Ytterligare funktioner laddas in i skåpsprogrammet med taggen på applikationen utvecklad på grundval av NFC -teknik. Denna teknik möjliggör datautbyte mellan enheter inom 10 centimeter. Applikationen är ganska enkel att konfigurera, du måste ladda ner den till din telefon och sedan föra telefonen till logotypen som målas på enhetens dörr.

Nackdelen är att alternativet endast är tillgängligt för ägare av Android -smartphones.

Bild
Bild

Ytterligare lägen:

  • eliminering av obehaglig lukt av mat, tobak, svett;
  • avlägsnande av statisk elektricitet;
  • specialcykel för sportkläder;
  • vård av päls, lädervaror efter snö, regn;
  • eliminering av upp till 99, 9% av hushållens allergener och bakterier;
  • ytterligare vård av byxor;
  • uppvärmda kläder och sängkläder.
Bild
Bild

På en session placeras cirka 6 kg saker i garderoben, närvaron av en hylla gör att du kan placera flera typer av kläder. Hyllan är avtagbar, och om det är nödvändigt att torka eller bearbeta ett långt lager kan den tas bort och sedan återföras till sin plats. Du bör vara uppmärksam på det faktum så att saker inte vidrör de väggar som kondens samlas på, annars blir produkten något fuktig efter cykelns slut.

Enhetens drift är helt automatiserad, kräver inte närvaro av en person, för säkerhets skull finns det ett barnspärr.

Bild
Bild

Laguppställningen

På den ryska marknaden presenteras produkten i tre modeller av vitt, kaffe och svarta färger. Detta är Styler S3WER och S3RERB med ångbåt och mått 185x44, 5x58, 5 cm med en vikt på 83 kg. Och en lite mer massiv S5BB med mått 196x60x59, 6 cm och väger 95 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla modeller har följande specifikationer:

  • strömförsörjning 220V, maximal strömförbrukning 1850 W;
  • inverterkompressor för torkning med 10 års garanti;
  • 1 års garanti för andra delar;
  • elektronisk, touch- och mobilstyrning;
  • mobil diagnostik Smart Diagnosis, som vid behov övervakar enhetens drift, skickar meddelanden om fel till konsumenten och till servicecentret;
  • 3 mobila galgar, avtagbar hylla och byxbygel;
  • aromkassett;
  • speciellt luddfilter;
  • 2 tankar - en för vatten, den andra för kondensat.
Bild
Bild

Hur väljer man?

Funktionsprincipen för alla modeller är densamma - det är ångning av saker, efterföljande torkning och uppvärmning. S3WER och S3RERB skiljer sig bara i färg. Det främsta utmärkande för Styler S5BB är fjärrkontrollen av skåpet via SmartThink -appen . Ladda bara ner appen till din telefon och slå på enheten var som helst i världen. Det användbara alternativet Cycle Set kommer att berätta vilket läge du ska välja. Denna funktion är inte lämplig för iOS -smartphones.

Bild
Bild

Driftsregler

Innan du installerar utrustningen är det nödvändigt att packa upp alla tillbehör och ta bort dem från skyddsfilmen. Om damm har samlats inuti eller utanför, det är värt att behandla ytan utan att använda starka kemikalier, som innehåller alkohol eller klor . Vänta tills enheten är helt torr och anslut den först till strömkällan. Skåpet är anslutet med ett uttag, och hjälp av en specialist krävs inte. Vid installation i ett trångt utrymme, lämna 5 cm tomt utrymme på sidorna för fri luftcirkulation. Gångjärnen på dörren kan flyttas till den sida som är bekväm att öppna.

Bild
Bild

Innan du lägger kläderna inuti, se till att det behöver inte tvättas i förväg – inget program klarar tung smuts . Ångskåpet är inte en tvättmaskin. Varje textilföremål måste fästas med alla knappar eller blixtlås. När du sätter på ångcykeln börjar hängarna röra sig och om saker inte är ordentligt säkrade kan de falla.

Bild
Bild

Utrustningen behöver inte anslutas till en permanent vattenförsörjning - det finns 2 behållare i botten: en för kranvatten, den andra för uppsamling av kondensat.

Se till att den ena har vatten och den andra är tom.

Den insamlade kapaciteten räcker till 4 arbetscykler . Det är nödvändigt att regelbundet rengöra luddfiltret, som samlar hår, trådar, ull - allt som kan finnas på saker innan de bearbetas.

Bild
Bild

Tillverkaren garanterar säkerhet för lastad egendom , var dock uppmärksam på genvägarna för att säkerställa att rätt läge är valt. Om du är säker på att allt har gjorts korrekt trycker du på start. När arbetet är klart hörs en ljudsignal. Så processen är över, töm skåpet och lämna dörren öppen.

Efter 4 minuter släcks ljuset inuti, vilket innebär att du kan stänga enheten tills nästa användning.

Bild
Bild

Granska översikt

För det mesta svarar konsumenterna positivt på ångapparaten. De noterar dess kompakta storlek och intressanta design. Det bör dock noteras att bullret som genereras under drift kan jämföras med kylskåpets brumning, så det bör inte placeras i sovrummet. Väl lämpad för att stryka viskos, bomull, siden och blandade och linnetyger strykas inte helt . Sakerna får ett nytt utseende, men starka rynkor finns kvar, och du kommer inte att kunna överge järnet helt. Kvalitativt avlägsnar spår av mögel från läderprodukter, mjukar övertorkat, härdat tyg.

Menyn är russifierad, men vissa användare noterar att pekskärmen verkar överbelastad på grund av förekomsten av olika ljusindikationer.

Bild
Bild

Det klarar mycket bra av främmande lukt även utan användning av aromkassetter. På grund av ångbildning kvarstår en liten lukt av friskhet på kläderna. Gör att du kan spara på pulver och balsam. Konsumenter uppskattade funktion för att värma upp linne, särskilt användbart under vintersäsongen . Ångbehandlingsteknik TrueSteam, som tar bort allergener och bakterier från kläder, är användbar vid behandling av barnkläder.

Bild
Bild

Men den höga effekten och varaktigheten av arbetscyklerna påverkar energiförbrukningen. Det kortaste programmet varar cirka 30 minuter - om du har bråttom är det bäst att tänka på din garderob i förväg . Nackdelarna inkluderar den höga kostnaden. Medelpriset på enheten överstiger 100 000 rubel, ett betydande belopp för hushållsapparater, som bara kommer att löna sig vid frekvent användning.

Bild
Bild

Ska du köpa?

För att fatta ett köpbeslut måste du förstå om du behöver det eller inte. Du måste definitivt ta det om:

  • det finns många känsliga saker i din garderob, för vilken tvätt är kontraindicerat;
  • du använder ofta kemtvättstjänster, slösar bort pengar och tid;
  • byta kläder flera gånger om dagen, medan det bara är lite dammigt;
  • du är redo att spendera en betydande summa på hushållsapparater.
Bild
Bild

Det är värt att överväga om:

  • grunden i din garderob är jeans och T-shirts;
  • du skäms inte över det faktum att ett strykjärn och en tvättmaskin kan förstöra kläder;
  • din smartphone stöder iOS -plattformen;
  • du förstår inte hur du kan spendera en sådan summa på en ångugn, om än mycket bra.
Bild
Bild

En enhet från en sydkoreansk tillverkare är ett dyrt, skrymmande köp . Det lönar sig bara om det används regelbundet. Det finns många alternativ på marknaden i form av konventionella ångbåtar till mer överkomliga priser. Med en ansträngning kan du bearbeta en sak och sedan gå vidare till en annan. Och i LG Styler ångskåp kan du helt enkelt ladda flera kläder samtidigt och slå på ångcykeln.

Rekommenderad: