Tvättmaskiner Med Extra Laddning Av Tvätt: översikt över Modeller Med En Extra Dörr För Att Ladda Tvätt Under Tvätt

Innehållsförteckning:

Video: Tvättmaskiner Med Extra Laddning Av Tvätt: översikt över Modeller Med En Extra Dörr För Att Ladda Tvätt Under Tvätt

Video: Tvättmaskiner Med Extra Laddning Av Tvätt: översikt över Modeller Med En Extra Dörr För Att Ladda Tvätt Under Tvätt
Video: Whirlpool WWDE7512 Tvätt-torkmaskin 2024, April
Tvättmaskiner Med Extra Laddning Av Tvätt: översikt över Modeller Med En Extra Dörr För Att Ladda Tvätt Under Tvätt
Tvättmaskiner Med Extra Laddning Av Tvätt: översikt över Modeller Med En Extra Dörr För Att Ladda Tvätt Under Tvätt
Anonim

En tvättmaskin är en nödvändig assistent för alla hemmafruar. Men det händer ofta att efter att programmet startats finns det små saker som också måste tvättas. Vi måste skjuta upp dem till senare, eftersom det inte längre är möjligt att stoppa arbetet. Med hänsyn till detta problem började många märken producera apparater med möjlighet att lägga till tvätt efter tvättens början. I den här artikeln kommer vi att granska de mest populära sådana maskinerna och också överväga urvalskriterierna.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det finns 2 typer av maskiner med extra laddning av linne. Den första är en standardenhet som är utrustad med en pausfunktion. Genom att trycka på knappen börjar du tömma vattnet, varefter enheten låter dig öppna luckan för att lägga till saker . Sedan stängs dörren och tvätten fortsätter från samma plats där den stoppades.

Bild
Bild

I billiga produkter återställs parametrarna till noll, och du måste konfigurera allt från början. Naturligtvis är detta bekvämt, men inte alltid, eftersom du måste vänta på att maskinen tömmer vattnet helt. Om du öppnar dörren omedelbart kommer all vätska att spillas ut. En annan nackdel med sådana produkter är möjligheten att lägga till kläder bara under de första 15 minuterna av tvätten.

Bild
Bild

Mer moderna modeller innebär att det finns en extra dörr för att lägga till tvätt direkt under tvätten. Den är placerad på luckans sida.

Väsentligen, denna detalj är det enda som skiljer sådana modeller från vanliga tvättmaskiner . Enheter med ett laddningshål är mer praktiska, eftersom du inte behöver vänta på att vattnet ska rinna ut eller öppna luckan helt. Det räcker att pausa tvättprogrammet, dra ut dörren, släng in glömda saker och, genom att stänga fönstret, starta om tvättprocessen. Detta återställer inga inställningar, alla parametrar sparas och enheten fortsätter att fungera i valt läge.

Bild
Bild

En sådan användbar funktion är helt enkelt nödvändig för barnfamiljer, för någon kan glömma att ta med sig små saker till tvätten. Av nackdelarna med sådana enheter, bara ökat pris och litet sortiment , eftersom denna innovation ännu inte har fått stor popularitet.

Bild
Bild

Populära modeller

Moderna butiker erbjuder ett ganska begränsat antal modeller med en extra lucka, eftersom denna trend ännu inte är så populär. Produkter med funktionen extra laddning av linne har precis börjat komma in på marknaden för hushållsapparater. Tänk på de mest populära modellerna av välkända märken.

Bild
Bild

Samsung WW65K42E08W

Trumvolymen för denna produkt är 6,5 kg, och 12 tvättprogram gör att du kan ta hand om saker från alla tyger. Det finns separat läge för tvätt av mjuka leksaker under vilken de behandlas med ånga för att ta bort alla allergener. Bubble Soak Technology i kombination med blötläggningsfunktionen avlägsnar envisa fläckar även i kallt vatten. Energieffektivitetsklass A hjälper spara pengar på elräkningar . Centrifugeringshastigheten är justerbar från 600 till 1200 varv / min. Den digitala displayen visar inställningsalternativen.

Bild
Bild

Som ytterligare funktioner finns det barnskydd, läckageskydd, skumkontroll … Produkten kan synkroniseras med en smartphone med ett speciellt program som visar teknikens tillstånd. Kostnaden för modellen är 35 590 rubel.

Bild
Bild

Slavda WS-80PET

Denna produkt tillhör ekonomiklassen och kostar bara 7539 rubel. Det behöver inte konstant synkronisering med vattentillförseln . Enheten har en vertikal belastning, arbetstanken och trumman stängs med ett plastlock, den kan öppnas något för ytterligare lastning när enheten stannar. Produkten har en kapacitet på 8 kg och är utrustad med två tvättprogram. Enheten är mycket mobil, väger bara 20 kg. Centrifugeringshastigheten är 1400 rpm, vilket gör att du kan ta ut nästan torr tvätt.

Bild
Bild

Instruktioner för användning av maskinen "Slavda WS-80PET" är extremt enkla . Kläder läggs i trumman och vatten hälls. Efter tillsättning av tvättpulver måste du stänga locket och trycka på "start" -knappen.

Bild
Bild

Indesit ITW D 51052 W

Ytterligare en topplastad modell med en vikt på 5 kg. Med den elektroniska kontrollpanelen kan du välja ett av 18 tvättprogram. Energiklass A ++ talar om den lägsta elförbrukningen . Ljudnivå 59 dB, medan centrifugering - 76 dB. Centrifugeringshastigheten är justerbar från 600 till 1000 varv / min, produkten vibrerar inte under centrifugeringsprocessen, vilket är mycket viktigt.

Bild
Bild

Den kompakta tvättmaskinen passar perfekt på alla bilder . Snabbtvättsprogrammet låter dig uppdatera tvätten inom 15 minuter. Det finns ett ekonomiskt mini- och snabbläge, avsett för 1 kg föremål. Dess särdrag ligger i vattenförbrukningen på 25 liter, vilket är mycket litet. Eco -läget är utformat för att spara energi, men det är inte lämpligt för alla program. Om det är nödvändigt att ladda om kläder, tryck på pausknappen, vänta tills trumman stannar och gör det som behövs.

Kom ihåg att pausknappen inte kan tryckas på länge, eftersom alla parametrar återställs och vattnet rinner ut.

Priset på modellen varierar från 20 000 till 25 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung WW65K42E09W

Tvättmaskinen med en trumma på 6,5 kg är utrustad med ett litet fönster på luckan för ytterligare laddning av kläder. Vart i Med Add Wash kan du lägga till en redan tvättad skjorta eller ullprodukt för vridning och sköljning någonstans mitt i processen.

Den elektroniska kontrollpanelen har 12 inbyggda program. Bubble -tekniken är utmärkt för hård smuts.

Det finns separata program för känsliga tyger och ångvård. Vattenuppvärmningstemperaturen kan justeras oberoende . Det finns en timerfördröjningsfunktion. Centrifugeringshastigheten är justerbar från 600 till 1200 varv / min.

Bild
Bild

Tack vare invertermotorn enheten fungerar tyst och kan slås på även på natten … Det finns ingen vibration under centrifugering. Ångläget tar bort alla allergener från plaggets yta, ett alternativ för barnfamiljer. Med den extra sköljningsfunktionen kan du skölja ur det återstående tvättmedlet helt. Tack vare Smart Check -programmet kan användaren självständigt justera enhetens status direkt från smartphone -skärmen. Priset på enheten är 33 790 rubel.

Bild
Bild

Samsung WW70K62E00S

Tvättmaskinen med en trumkapacitet på 7 kg har en touchkontrollpanel. Centrifugeringshastigheten är justerbar från 600 till 1200 varv / min, 15 tvättprogram ger omsorg för alla typer av tyg. Ytterligare funktioner inkluderar barnlås och skumkontroll. I denna teknik gäller alternativet Lägg till tvätt endast under den första halvtimmen, sedan är luckan helt blockerad . Tvättlägen är utformade för alla typer av tyger, det finns också ett snabbt rengöringsprogram, liksom för känsliga materialtyper.

Eco Bubble -funktionen tar inte bara bort djupa fläckar, utan tar också helt bort tvättmedel från kläder.

Bild
Bild

Invertermotorn säkerställer tyst drift av enheten och ingen vibration . Trummans speciella design förhindrar att tvätten krullas under centrifugering. Intressant design, användarvänlighet och hög kvalitet på produkten gjorde den till en av storsäljarna i sin nisch. Det stora pluset är möjligheten att synkronisera enheten med en smartphone, kommer programmet att utföra en fullständig diagnos av enheten . Kostnaden för modellen är 30 390 rubel.

Bild
Bild

Urvalstips

För att välja rätt tvättmaskin med en extra dörr för att ladda föremål, det finns ett antal kriterier att tänka på.

Uppstartstyp . Det finns 2 typer av lastning i tvättmaskiner. Det är vertikalt när luckan är ovanpå enheten och frontal - modeller med en standardlucka framtill. Denna artikel väljs individuellt, beroende på bekvämlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mått . Omedelbart innan du köper enheten bör du mäta platsen där den kommer att stå med ett måttband. Var noga med att mäta bredden på dörröppningen så att det i framtiden inte blir några problem med att få in produkten i rummet. Standardbredden på alla enheter är 60 cm, men det finns också speciella smala modeller avsedda för små bilder.

Bild
Bild

Trumvolym . Denna parameter väljs beroende på antalet familjemedlemmar. En tvättmaskin med en vikt på 4 kg räcker för två personer. Om du har 4 personer som bor och du ska tvätta stora föremål, köp en modell med en trumvolym på 6-7 kg. För en stor familj med många barn är en enhet med en vikt på 8 kg och mer det bästa valet.

Kom ihåg att ju större denna parameter, desto större är själva enheten, så ta hänsyn till denna faktor när du köper.

Bild
Bild

Kontroll metod . Enligt kontrollmetoden är tvättmaskiner indelade i mekaniska och elektroniska. Den första typen innebär att justera tvättparametrarna med en rund knapp och knappar. I den elektroniska typen sker kontrollen med en pekskärm. Sådana modeller är mer moderna, men dyrare. LED -display finns vanligtvis i alla typer av moderna tvättmaskiner. Den visar de valda inställningarna och visar återstående tvättid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Energibesparingsklass . Många märken försöker producera hög energibesparande apparater för rengöring av kläder. De kostar lite mer än vanligt, men i framtiden låter de dig spara en avsevärd summa på att betala elräkningar. Det bästa alternativet skulle vara en klass A eller A + enhet.

Bild
Bild

Ytterligare funktioner . Multifunktionella produkter behövs inte av alla - för många räcker standardprogrammen inbyggda i grundpaketet. Ju fler tillägg, desto högre pris på produkten. Det viktigaste är enhetens tillförlitlighet och tillgängligheten av program som är utformade för olika typer av tyger. Torkning och ångbehandling av saker kommer att vara en användbar funktion. Detta kommer att spara mycket tid. Från tvättmaskinen får du torra föremål som är helt hygieniska tack vare ångan. Ofta i sådana enheter finns det ett strykningsläge, vilket gör tyget mindre skrynkligt, och senare är det lättare att stryka det med ett strykjärn.

Bild
Bild

Var uppmärksam på närvaron av riktigt användbara lägen som kan komma till nytta. Det är viktigt att ha ett tvättprogram med en speciell intensitet - det hjälper till att ta bort envis smuts. Bubbeltekniken möjliggör bättre upplösning av pulvret, vilket blir lättare att ta bort från kläderna under sköljningen . Detta alternativ hjälper till att ta bort fläckar även i kallt vatten.

Bild
Bild

Väldigt viktigt rotationshastighet , helst justerbar. De optimala parametrarna kommer att vara från 800 till 1200 varv / min. Dörrlåset förhindrar att dörren öppnas under tvättprocessen, och barnlåset förhindrar att inställningarna ändras om intresserade barn klättrar för att trycka på alla knappar. Funktionen fördröjd start gör att du kan skjuta upp driften av enheten till den tid du behöver. Detta är praktiskt om du, för att spara el, bara slår på enheten efter 23 timmar och går och lägger dig tidigare.

Bild
Bild

Ljudnivå . I de tekniska egenskaperna hos de modeller du har valt, var noga med att uppmärksamma enhetens ljudnivå. Denna parameter visar om tvättmaskinen kan installeras i omedelbar närhet av sovrummet eller vardagsrummet. Det anger också möjligheten att använda produkten på natten.

Den optimala ljudnivån anses vara 55 dB, vilket är ganska lämpligt i standardsituationer.

Rekommenderad: