Ångugnar För Kläder: En översikt över Rengöringssystem För Plaggvård. Samsung, Bosch Och Andra Märken. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ångugnar För Kläder: En översikt över Rengöringssystem För Plaggvård. Samsung, Bosch Och Andra Märken. Recensioner

Video: Ångugnar För Kläder: En översikt över Rengöringssystem För Plaggvård. Samsung, Bosch Och Andra Märken. Recensioner
Video: Information: Inbyggnadsugnar 2024, April
Ångugnar För Kläder: En översikt över Rengöringssystem För Plaggvård. Samsung, Bosch Och Andra Märken. Recensioner
Ångugnar För Kläder: En översikt över Rengöringssystem För Plaggvård. Samsung, Bosch Och Andra Märken. Recensioner
Anonim

I högteknologins tid utvecklas fler och fler nya enheter och säljs med avundsvärd regelbundenhet, vilket gör livet lättare för många människor. Dessa enheter inkluderar moderna ångskåp för kläder, som annars kallas strykning. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på denna funktionella teknik och ta reda på vad dess styrkor och svagheter är.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionsprincip

Det moderna ångstrykningsskåpet ser mycket ut som ett kylskåp i utseende, komplett med en funktionell pekskärmspanel.

För att den här användbara enheten ska fungera måste du vara ansluten till det centrala vattenförsörjningssystemet . Grunden för den aktuella utrustningen är den inbyggda ånggeneratorn, som kännetecknas av höga effektnivåer. Det finns en vattentank i den nedre halvan av garderoben, under plaggfacken. Utan denna komponent är driften av ånggeneratorn omöjlig. Också i samma del av enheten finns en tank för redan använt ånga (under kylning sätter den sig säkert i detta fack och förvandlas till kondensat).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner

För närvarande tillgängliga ångugnar som används för plaggvård kan fungera i olika lägen:

  • naturlig konvektion;
  • tvingad konvektion.

Funktionen hos sådana enheter beror direkt på deras slutliga kostnad. Till exempel kan relativt billiga exemplar enkelt hantera grundläggande uppgifter: torka och ånga saker.

Bild
Bild

Men funktionen hos moderna strykskåp slutar inte där. I butiker kan du också hitta dyrare enheter som klarar ett stort antal uppgifter. Sådana modeller produceras av så kända märken som LG eller V-ZUG. Denna utrustning öppnar upp stora möjligheter för användarna:

  • det kommer att vara möjligt att effektivt torka kläder tillverkade av tyger av vilken typ som helst;
  • det kommer att vara möjligt att framgångsrikt neutralisera lukten av tobak, mat, eld och till och med svett;
  • Detta är den perfekta strykningstekniken - den hjälper dig att jämna ut nästan alla veck eller veck i tvätten;
  • en användbar funktion är desinfektion (ett sådant alternativ finns endast i dyra V-ZUG-enheter, eftersom detta märke har patenterat en speciell metod för fotokatalys, på grund av vilken det är möjligt att ta bort upp till 99,9% av bakterier och farliga bakterier från textilier);
  • känslig torkning av saker vid låga temperaturer kan tillhandahållas;
  • bildande av perfekta pilar på byxor med en speciell press (den moderna stylern av märket LG S3WER har detta funktionella element på dörren);
  • Förbehandla kläder med ånga omedelbart före tvättcykeln: i detta fall tränger ångmolekyler till ett stort djup mellan de vävda fibrerna samtidigt som de bryter ner befintlig smuts.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modern utrustning med ett genomtänkt stryk- och rengöringssystem kan vara bullrigt . Ofta vibrerar sådana multifunktionella enheter och till och med brummar under drift. Ljudnivån som produceras här är jämförbar med kylskåpets. Så att sådana hushållsapparater inte stör hela resten av hushållet rekommenderas det att placera dem borta från sovrummet.

Bild
Bild

Det finns många garderobsprodukter som behöver så skonsam vård som möjligt . Dessa är vanligtvis dyra jackor eller kostymer. Sådana produkter är inte alltid lätta att köra i en vanlig tvättmaskin, även om den är väldigt dyr, multifunktionell och tillverkad av märken som Bosch, Samsung, Ardo, AEG och andra. I en sådan situation kommer en ångugn att vara mycket användbar.

Naturligtvis är denna teknik vanligtvis inte utformad för att ta bort fläckar från ytan på saker, men det kan effektivt uppdatera dem.

Bild
Bild

Tillverkare

Populariteten och efterfrågan på ånggarderober ökar stadigt. Sådan utrustning lockar konsumenter med ett stort antal användbara och nödvändiga konfigurationer som gör livet mycket enklare . Faktum är att högkvalitativa och pålitliga enheter erbjuds av kända varumärken. Låt oss bekanta oss med några av dem.

Samsung

En ångugn av hög kvalitet kan erbjudas av detta kända varumärke. Enheterna kan förses med JetSteam -teknik, som är ansvarig för enkel desinfektion av saker. Samtidigt ändras inte nivån på deras friskhet och renhet. Systemet är kraftfullt och fungerar på tyger med hög temperatur ånga.

Funktionen av känslig torkning vid en låg temperatur, som efterfrågas i många fall, tillhandahålls också . En särskild HeatPump -teknik är ansvarig för detta tack vare att kläderna torkar mjukt och känsligt. Således minskar krympningen av produkterna.

Samsung ångugnar är utrustade med en dörr som stängs så tyst och snyggt som möjligt. Dessa element har ett speciellt gångjärn, tack vare vilket de sista återstående centimeterna på skärmen övervinner långsamt och slutligen stängs utan att göra onödigt ljud och poppar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lg

De mest populära och utbredda är moderna ångugnar av det välkända LG-märket. Utrustning av hög kvalitet från denna världsberömda tillverkare kan säljas i många järnaffärer eller köpas på beställning.

LG Stylers ångugnar är höga och smala . Utåt verkar de inte för skrymmande och tunga.

Denna typ av teknik passar lätt även i rum som är av blygsam storlek, vilket inte kan göra annat än att behaga ägarna till små lägenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fronterna på LG -kläder ångapparater kan tillverkas i olika färger. Många modeller har mycket vackra speglade ytor . Märkesprodukterna från detta märke kännetecknas inte bara av vacker design och ergonomi, utan också av hög kapacitet. Det är möjligt att använda nästan hela volymen i designen. Utrustningens insida är utrustad med LED -belysning.

LG Styler -märkta ångugn styrs med en känslig pekskärm med begripliga ikonknappar . Denna del av enheten visar också temperaturen och annan användbar information om processen att ånga tvätten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärket är också nöjd med den höga funktionaliteten hos de tillverkade enheterna. Att använda LG ångugnar är mycket bekvämt, eftersom de kan synkroniseras med en smartphone tack vare Wi-Fi.

LG: s ångugnar av hög kvalitet är praktiska, mångsidiga och mycket enkla att använda, men de är ganska dyra. Den genomsnittliga kostnaden för en original märkesmodell är 120 000 rubel.

Bild
Bild

V-zug

Detta är ett världsberömt schweiziskt företag som tillverkar mycket dyra, men vackra och multifunktionella ångugnar av högsta kvalitet. Märkesenheter har följande användbara funktioner och funktioner:

  • enkelt ta bort upp till 99,9% av patogena bakterier;
  • de kännetecknas av en verkligt revolutionerande stil - inte bara världens ledande ingenjörer, utan också begåvade designers arbetar med varumärkesteknik;
  • utrustningen är kompakt i storlek;
  • elitutrustning fungerar nästan tyst;
  • många användbara tillbehör tillhandahålls (till exempel korgar, galgar och andra saker);
  • tekniken kompletteras med mycket enkla och intuitiva touchkontroller;
  • V-zug ångskåp är hållbara och pålitliga.

Tekniken för det aktuella märket tillhör klassen "lyx" och är känd för sin eleganta prestanda. V-zug-produkter har många funktioner och en fantastisk, elegant design. Om du är intresserad av alla de listade fördelarna med schweiziska ångugnar måste du betala för en sådan modell från 1 800 000 rubel-V-zug-tekniken är den dyraste.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Eftersom huvuddelen av moderna ångugnar är dyra enheter måste de väljas särskilt ansvarsfullt för att inte ångra pengarna som spenderas senare. Låt oss ta reda på hur man väljer dessa användbara enheter korrekt.

  • Funktionell . Ångugnar varierar i funktionalitet. Olika modeller kan lösa olika problem. Innan du går till affären bör du studera modellernas funktioner och bestämma vilka konfigurationer som kommer att vara användbara för dig, och för vilka det inte är någon idé att betala för mycket. På så sätt kan du spara pengar.
  • Mått . Innan du köper en ångugn, avsätt ett utrymme för den, rengör den och mät den. De flesta moderna enheter har inte de största dimensionerna, så du kan hitta en lämplig produkt till salu för ett mycket litet rum.
  • Design . Designen av ångugnar är vanligtvis omtänksam och mycket attraktiv. Professionella designers arbetar med produkter från många märken, tack vare vilka verkliga tekniska "konstverk" publiceras som kan berika och dekorera interiören. Välj en teknik som harmoniskt passar in i den miljö du har tilldelat för den. Till salu kan du hitta enheter i olika färger - hitta en kopia du gillar som inte kommer att slå ut ur interiören.
  • Bygg kvalité . Innan du betalar, undersök noga modellen för ångugnen du vill köpa. Var så försiktig som möjligt när du gör detta. Strukturen ska monteras perfekt, det ska inte finnas några lösa element, knarriga och lösa delar. Själva produktens kropp måste vara i perfekt skick - den får inte ha några repor, repor eller andra möjliga skador.
  • Denna dyra vara produceras uteslutande av kända märken , bör endast köpas i pålitliga butiker som säljer originalhushållsapparater. Vanligtvis är det här som det största sortimentet av tillverkade modeller finns, och om den erforderliga kopian inte hittades på rea kan den beställas.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kolla in all dokumentation som medföljer den köpta varan. När du köper en ångugn måste du också tillhandahålla tillverkarens garanti. Tveka inte att noggrant och noggrant inspektera din favorit ångugnsmodell innan du betalar. Få hjälp av en säljassistent som visar förmågan hos dyr utrustning.

Granska översikt

Den moderna konsumenten är intresserad av att köpa en ångugn av hög kvalitet. Med denna teknik kan du spara din fritid och pengar betydligt (du behöver inte lägga pengar på kemtvätt). Tänk på vilka positiva egenskaper i ångugnar som uppmärksammades av deras ägare och indikerades i deras recensioner:

  • mångsidighet (kvalitet som de flesta köpare gillade);
  • snygg design (liknande recensioner finns kvar om utrustningen för nästan alla tillverkare som tillverkar ångugnar);
  • bekväm och intuitiv kontroll;
  • i vissa modeller gillade köparna det tillhandahållna skyddet från barn och djur;
  • tyst drift (denna kvalitet syns i dyra enheter);
  • noggrann skötsel av saker.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Effektiviteten hos sådana enheter har glädjat många användare. Som regel klarar en sådan teknik "med en smäll" uppgifterna. Men i moderna ångugnar märker konsumenterna inte bara fördelar utan också några nackdelar, till exempel:

  • mycket bullrigt arbete, så du måste installera garderoben bort från sovrummet eller rekreationsområdet i huset (liknande recensioner lämnas ofta om LG -utrustning);
  • högt pris.

De flesta konsumenter är ledsna över de höga kostnaderna för sådana hushållsapparater. Folk rekommenderar att köpa en ångugn under kampanjer och försäljning. Ägarna till dessa enheter märker vanligtvis inte andra brister.

Rekommenderad: