Barnbäddsoffor För Pojkar (48 Bilder): Små Soffor I Rummet, "Baby", "Etude" Och "Baby" Och Andra Små Alternativ Från 2-3 år

Innehållsförteckning:

Video: Barnbäddsoffor För Pojkar (48 Bilder): Små Soffor I Rummet, "Baby", "Etude" Och "Baby" Och Andra Små Alternativ Från 2-3 år

Video: Barnbäddsoffor För Pojkar (48 Bilder): Små Soffor I Rummet,
Video: Chase's Corner: SODA SHOPPE (#25) | GÖR MYCKET KUL 2024, April
Barnbäddsoffor För Pojkar (48 Bilder): Små Soffor I Rummet, "Baby", "Etude" Och "Baby" Och Andra Små Alternativ Från 2-3 år
Barnbäddsoffor För Pojkar (48 Bilder): Små Soffor I Rummet, "Baby", "Etude" Och "Baby" Och Andra Små Alternativ Från 2-3 år
Anonim

När en ny familjemedlem dyker upp börjar föräldrarna genast adla barnets barnkammare. En av de viktiga detaljerna är platsen att sova. I den här artikeln kommer vi att analysera ett sådant alternativ som barnsoffor för pojkar, överväga i vilken ålder en soffa ska köpas och hur många år de kan hålla.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Barns bäddsoffor i pojkrummet är ett utmärkt val för föräldrar som funderar på hur man kan spara nyttigt utrymme i rummet.

I växande processen blir barnet en person och det behöver sitt eget separata utrymme . Därför är det mycket viktigt att utrusta barnrummet korrekt och harmoniskt, så att barnet kan spendera tid i det med nöje.

Platsen att sova ska vara bekväm, vacker och hälsosam.

Det finns olika typer av bäddsoffor för pojkar med sovplats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dagbäddsoffa

Modellen presenteras i form av en liten soffa med rygg och sänggavel. På rea kanske du inte hittar en glidmekanism i den här typen av soffor, men dessutom kommer det säkert att finnas lådor dessutom. Saken är kompakt, ser bra ut i alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Soffstol

Denna modell har en fällmekanism, med hjälp av vilken soffan enkelt kan omvandlas till en mysig säng.

Passar perfekt in i rummet, lätt att flytta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Soffa formad soffa

Denna modell presenteras med ett armstöd och ett ryggstöd på samma höjd. Vissa adlar dem med mjuka kuddar för komfort. Ramsockeln är gjord av trä eller plywood. Perfekt för småbarn, tar inte mycket plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Våningssoffa

Inkluderar en säng och en soffa. På första våningen finns det en plats att vila på: en soffa, en dator eller ett skrivbord. Och på den andra finns en säng för att sova.

Denna modell är den mest populära för barn, den är också kompakt och sparar utrymme i barnkammaren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Cabriolet soffa

Ganska originalmodell, det finns många variationer där den bryts ned. Det är möjligt att designa i en soffa med armstöd, justera i höjd. Det finns till och med modeller som går till träningsområdet med två puffar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med fällmekanism "Eurobook"

Modellen förvandlas från en soffa till en säng, lätt att använda. Setet innehåller en stor låda för sängkläder.

Sovplatsen är platt, madrassen är ortopedisk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Liten soffa i form av bokstaven "L"

Detta är en bra modell för barn som kommer att tjäna dig länge. Det finns en speciell låda där du kan lagra dina sängkläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

Soffor från Malysh-2-serien är bland de mest populära bland konsumenterna på den moderna marknaden. De kännetecknas av sin mångsidighet och närvaron av olika mönster som inte bara passar perfekt in i ditt interiör, utan också barnet kommer att glädjas. Tillverkad endast av miljövänliga material. När du köper en soffa "Kid" kan du välja en lämplig karaktär , som är en favorit för ditt barn, vilket hjälper dig att snabbt och enkelt lära ditt barn att gå och lägga sig i tid.

Låt oss analysera de mest populära modellerna i serien "Kid".

Polo

Barnsoffa med ryggstöd och ett armstöd, som kan ställas om till olika sidor. Kan omvandlas till en mer långsträckt modell, som når 180 cm i längd och 80 cm i bredd. Det finns också en stor låda där barnet kan lägga leksaker.

Bland nackdelarna kan noteras ett litet antal extra lådor för linne och andra tillbehör.

Bild
Bild

Etyd

En soffa för barn, som kan fällas ut som en ottoman. Vagnens storlek är 190x64. Ramen är gjord av naturligt trä. Det är täckt med tyg på alla sidor, vilket är mycket viktigt för säkerheten från skador.

En av bristerna är att nya möbler har en lätt kemisk lukt, som försvinner efter ett par veckor.

Bild
Bild

Delfin

liten soffa med en bild på en fisk, mycket som barnen. Den ljusa och färgglada designen kommer att vara en favoritplats för din lilla att sova och leka. När du köper bör du förtydliga omvandlingsmetoden. Rörliga gångjärn fastnar ibland, det rekommenderas att smörja dem med maskinolja för användning.

Bild
Bild

Det finns också andra soffmodeller. Till exempel är babysoffan "Malyutka" mycket kompakt och bekväm, det är ett bra val för att spara utrymme. Det är en skjutbar soffa som, när den är monterad, kan fungera som en stol, och vid demontering kan den förvandlas till en sovplats. Finns i en mängd olika färger. Mekanismen för transformation är ganska enkel och lätt.

Bland sofforna är den mest populära "Malvina ". Passar perfekt in i barnrummet, tillverkat av naturmaterial. Bekväm fällningsmekanism. Feedback från konsumenterna är positiv.

Modeller från fabriken i Malina är budgetmässiga och bekväma. Utmärkt kvalitet och rimliga priser. Det finns många olika modeller av soffor för barn i lager.

Ändå kan du också hitta negativa recensioner, konsumenterna är inte alltid nöjda med livslängden för dessa modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man tänka på när man väljer?

Att välja rätt möbel för ditt barn är ingen lätt uppgift, eftersom utbudet är stort. Oftast väljer de objekt som har stor funktionalitet och modern design.

Innan du köper en sak, var noga med att ta hänsyn till dess dimensioner och hur mycket den kommer att passa in i barnrummet. Om barnet är upp till fem år, behöver han en soffa på 1, 5-1, 7 meter.

Det finns flera faktorer att tänka på när man köper en soffa för barn:

  • barnet ska vara bekvämt och bekvämt;
  • materialen från vilka möblerna är gjorda måste vara miljövänliga, utan skadliga ämnen;
  • det är bättre att välja en enkel omvandlingsmekanism så att barnet klarar sig själv;
Bild
Bild
Bild
Bild

Ålder

Om en bäddsoffa krävs i barnkammaren, där ett litet barn från 3 år sover, kan du använda den som en extra plats för spel. Det är bättre att välja en soffa som enkelt kan förvandlas till en säng. Små soffor, som inte har någon fällningsmekanism, är lämpliga för barn i åldern 3 till 5 år.

Om barnet är litet byggt kan sådana soffor användas upp till 7 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rumsområde

Var noga med att ta hänsyn till rummets yta. Om det inte tillåter dig att köpa en vanlig säng, är små soffor ett bra alternativ för barn från 5 till 7 år. Modeller med dragspel och klick-klack-mekanismer är perfekta. Sådana produkter är ganska massiva när de fälls ut, men när de är vikta är de ganska kompakta.

De måste placeras mot en vägg eller nära ett fönster så att de när de fälls ut lämnar utrymme för passage.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Högkvalitativa material som soffan är gjord bör inte bara kännetecknas av en lång livslängd, utan också säkerställa barnets välbefinnande. Du bör inte spara på billiga material och låg kvalitet, så att det i framtiden inte blir några haverier och alla typer av defekter.

Ramen måste vara gjord av:

  • massivt trä (bok, björk, asp);
  • pressad plywood.

Det är bättre att inte använda spånskiva. Dess främsta nackdel är att tillverkningstekniken innebär användning av formaldehyder och giftiga föreningar som kan påverka en liten persons hälsa negativt. Produktens ram får inte ha några brister eller sprickor. Om det finns svetsfläckar i fästena bör de noggrant inspekteras.

Bild
Bild

Det är viktigt att vara uppmärksam på vilket material madrassen är gjord av.

Skumgummi (tillverkat av polyuretanskum) är inte ett dåligt val, men det är fortfarande bättre att köpa en fjädermadrass med en genomsnittlig fasthet. Madrassen kan vara med monterade fjädrar, det finns också sådana som har en autonom verkan. Det senare alternativet är alltid dyrare, men tack vare det fördelas kroppsvikten jämnt, det finns ingen onödig deformation av ryggraden.

Klädsel på soffor kommer vanligtvis från:

  • velour;
  • flock;
  • gobeläng;
  • chenille.

De två sista tygerna är mer att föredra, de har en bra slitstyrka. Det är bättre att inte köpa soffor för barn med vassa hörn eller utskjutande delar, de är väldigt traumatiska.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Spektakulära exempel i inredningen

Det finns ett stort antal tillverkare på marknaden idag som kommer att överraska dig med sin design. Det finns sängar i form av bilar, fartyg, flygplan, tåg. Det är sant att det inte alltid är lämpligt att köpa en designerprodukt, många asketiska modeller passar mycket bättre in i moderna minimalistiska stilar.

Barns hörnsoffa där det inte finns några vassa hörn.

Bild
Bild

Barnsoffa för de minsta.

Bild
Bild

Soffa för tjejer under 5 år.

Rekommenderad: