Anderssen Soffor (47 Bilder): Soffor Från Anderson -fabriken, Omslag Och Recensioner Av Winter Venice -modellen

Innehållsförteckning:

Video: Anderssen Soffor (47 Bilder): Soffor Från Anderson -fabriken, Omslag Och Recensioner Av Winter Venice -modellen

Video: Anderssen Soffor (47 Bilder): Soffor Från Anderson -fabriken, Omslag Och Recensioner Av Winter Venice -modellen
Video: NetOnNet: Trebent golvstativ till TV - Andersson ATS 2024, April
Anderssen Soffor (47 Bilder): Soffor Från Anderson -fabriken, Omslag Och Recensioner Av Winter Venice -modellen
Anderssen Soffor (47 Bilder): Soffor Från Anderson -fabriken, Omslag Och Recensioner Av Winter Venice -modellen
Anonim

Soffor är en oumbärlig funktion i varje rum. Sådana vackra stoppade möbler är idealiska för att dekorera ett vardagsrum, sovrum, barnkammare, arbetsrum och till och med ett kök. Dess köp är en långsiktig investering, så det är värt att välja det ansvarsfullt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Anderssen soffor står för kvalitet och hållbarhet. De är mycket efterfrågade på grund av det stora utbudet av modeller.

Särdrag

Det ryska företaget Anderssen är en välkänd tillverkare av stoppade möbler. Det dök upp år 2000, och idag erbjuder de ett brett utbud av bekväma, attraktiva och kvalitetssoffor för alla smaker. De presenteras i olika stillösningar, vilket gör att varje köpare kan välja det bästa alternativet.

Bild
Bild

Företagets huvudprincip är "kvalitet och hälsosam sömn". Tillverkaren tillhandahåller en fullvärdig sovplats, och redan från den är hela soffan designad. Varje modell är utrustad med en solid och platt kaj, men platsbesparing glöms inte bort. Tack vare användningen av bekväma transformationsmekanismer kan produkten enkelt omvandlas från en bekväm säng för att sova i en liten soffa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Anderssen soffor är hållbara. Med daglig användning kommer de att hålla i över tio år. Under normal drift kommer den att hålla i 15 år.

Bild
Bild

De främsta fördelarna med Anderssen soffor:

  • Företaget använder endast material av hög kvalitet , så att du kan vara säker på den långsiktiga användningen av produkten.
  • En mängd olika modeller gör det möjligt för varje klient att hitta ett värdigt alternativ , som passar perfekt in i det inre av rummet. Tillverkaren erbjuder standard och exklusiva modeller. Soffor finns i olika former, storlekar och färger.
  • Företaget ger en garanti för alla produkter , vilket inte bara indikerar den höga kvaliteten på stoppade möbler. Tillverkaren använder modern utrustning, högkvalitativa råvaror och hållbara beslag vid tillverkning av ett brett utbud av produkter. Särskild uppmärksamhet ägnas åt transformationsmekanismerna, bland dem Euroboken och dragspelet anses vara de mest populära.
  • Tillverkarens individuella tillvägagångssätt är att du kan välja design, fyllmedel och material för klädsel på kundens begäran . Det valda alternativet kommer att vara ett i sitt slag.
  • Anderssen soffor är lämpliga för inredning av vardagsrum, sovrum, kök eller plantskolor .
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Mångfalden av modeller och mönster av Anderssen soffor är helt enkelt fantastisk. Tillverkaren erbjuder snygga modeller för kontor och lägenheter med olika design, material och tyger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utdragbara soffor är oerhört populära eftersom de frigör bostadsyta . Modellerna är utrustade med högkvalitativa och pålitliga omvandlingsmekanismer. Du kan enkelt förvandla en mjuk produkt till en rymlig och bekväm sovplats.

Bild
Bild

Lång livslängd är en av de obestridliga fördelarna med produkter från Anderssen.

Företaget erbjuder soffor i olika former. Direktalternativ är klassiker. Avrundade mönster ser intressanta och originella ut. Raka modeller är vanligtvis tvåsitsiga. De köps ofta för ett sovrum eller kök, eftersom de inte tar mycket plats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många modeller är utrustade med ytterligare element för att skapa maximal komfort. Soffor från moderna kollektioner kompletteras ofta med sidohyllor. Mycket ofta presenteras soffan i en ensemble med ett litet soffbord, vilket är idealiskt i höjd när du använder en surfplatta eller bärbar dator.

Bild
Bild

Den ortopediska soffan är idealisk för att inreda ett rum i vilken stil som helst, och låter dig också spara ledigt utrymme och garantera en god sömn. En ortopedisk madrass gör att kroppen kan slappna av samtidigt som den behåller rätt hållning under nattens vila. Huvuddragen är att fjädrarna isoleras i speciella fall. Således tappar madrassen inte sin form även efter långvarig användning.

Bild
Bild

Dimensioner

Företaget erbjuder soffor i olika storlekar. Deras val beror på rummets storlek och det lediga utrymmet i det. Stora modeller är idealiska för rymliga vardagsrum … De kan stå inte bara nära väggen, utan också i mitten som en ljus accent av interiören eller för att zonera ett rum.

Bild
Bild

Kompakta soffor kan väljas för små rum . Transformationsmekanismen kommer att skapa en bekväm sovplats för att sova, och på morgonen fälls soffan enkelt och ger ledigt utrymme för rörelse.

Bild
Bild

Material (redigera)

Alla Anderssen -soffor tillverkas uteslutande av högkvalitativa material och hållbara beslag. För tillverkning av stoppade möbler använder företaget flera typer av madrasser:

  • mycket elastiskt polyuretanskum;
  • beroende fjäderblock;
  • oberoende fjäderblock.

De fällbara sofforna är utrustade med högkvalitativa och pålitliga transformeringsmekanismer. Dessa inkluderar populära modeller som dragspel, tangos, eurosofier, hörnmodeller och boksoffor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget använder ett brett utbud av kvalitets- och hållbara tyger. Varumärket samarbetar med importerade tygtillverkare, som talar om hög kvalitet och praktiska egenskaper. Företagets sortiment innehåller mer än 4000 tyger.

Bild
Bild

Vävda och ovävda material används för klädsel av soffor. Det första alternativet inkluderar tyger av jacquard och hög (velour, corduroy, konstläder). Non-woven klädsel är vanligtvis gjord av flock eller faux klädsel läder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Omslag

Anderssen soffor levereras med ett avtagbart lock i olika klädseltyger. Du kan välja ett lock beroende på rummets stil.

Bild
Bild

Omslag till soffor låter dig inte bara förvandla deras utseende utan också att helt ändra deras design. Du kan lägga till ljushet i interiören eller omvänt använda ett lock i mjuka pastellfärger. Valet är ditt eget.

Bild
Bild

Avtagbara lock ger enkel rengöring. Många frågar hur man tar av dem. Processen tar bara några sekunder, enkelt och bekvämt.

Du kan beställa eller sy ett nytt lock själv för att omedelbart byta ut locket mot en ren eller ny version.

Populära modeller och deras egenskaper

Anderssen har producerat stoppade möbler i många år. Många soffmodeller har blivit storsäljare

En av de klassiska lösningarna är soffan Benedict . Den kombinerar funktionaliteten hos en säng och en soffa. Modellens höjdpunkt är transformationsmekanismen som kallas "walking Eurobook". Efter utplaceringen har sovområdet en plan yta. Förvandlingsprocessen tar bara några sekunder, eftersom det räcker med att dra sätet mot dig och sedan fälla ryggen till det lediga sätet.

Bild
Bild

Även om Benedict -soffan utmärks av sina massiva former, lockar den uppmärksamhet med sin elegans och lätthet. Sängen är 152 cm bred och 202 cm lång. Vid hopfällning är soffan 241 cm bred, 105 cm hög och 112 cm djup. Denna modell är utrustad med en rymlig låda där du kan placera sängkläder. För att komma till lådan är det tillräckligt att flytta sätet tillbaka.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lyxig soffa "Winter Venice" presenteras i klassisk italiensk stil . Ett utmärkande drag är närvaron av mjuka rundade armstöd. Denna modell är idealisk för ett barnrum. Tillverkaren erbjuder soffan i två versioner, som har olika bredder - 228 och 238 cm, men samtidigt samma rygghöjd (108 cm) och djup (89 cm). Sovplatsen presenteras i storlekarna 190x155 cm och 200x155 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Soffan "Winter Venice" lockar uppmärksamhet med en elegant dekorerad rygg och lyxiga kuddar. Den har en rymlig innerlåda för linne och kompletteras med en högkvalitativ madrass av polyuretanskum. Modellen är utrustad med en Eurosof -omvandlingsmekanism, men om du vill kan du beställa en soffa med ett annat skjutsystem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den attraktiva monsunsoffan är en levande utföringsform av barns fantasier . Den presenteras i ovanlig klädsel, med en bekväm transformeringsmekanism. Soffan fälls ut till en rymlig sovplats. Modellen presenteras i flera storlekar, vilket gör att du kan välja ett bekvämt alternativ för både små och rymliga rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med Goodwin -modellen kan du lägga till nya färger i det inre av rummet . Soffan är utrustad med en pålitlig och högkvalitativ dragspelstransformationsmekanism. Dekorativa överlägg på de lyxiga armstöden, vänd in i lådsidan, slutför cirkeln längs produktens baksida. Modellen är utformad för att tillbringa tid tillsammans, liksom för en god natts sömn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörnsoffa "Tristan" hjälper till att ge inredningen högtidlighet och elegans . Det kännetecknas av komfort och rymlighet. Tack vare dragspelsmekanismen kan modellen enkelt förvandlas till en rymlig sovplats. Soffan är utrustad med en inbyggd hylla för bekväm placering av små tillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

För att köpa en funktionell soffa bör du tänka på var den kommer att stå och vad den ska användas till

De stoppade möblerna i vardagsrummet för att ta emot gäster ska vara moderna . Vederbörlig uppmärksamhet bör ägnas åt klädseln, eftersom den måste vara stark och pålitlig.

Bild
Bild

Om du väljer en soffa för daglig sömn för barn måste du välja en stark ram och fyllmedel av hög kvalitet .… Dessa två komponenter i soffan fungerar som en garant för en sund och hälsosam sömn, vilket säkerställer rätt kroppsposition under en natts vila.

Bild
Bild

Innan du köper en soffa måste du mäta platsen där den kommer att stå . Detta hjälper dig att välja en modell. För små rum kan en hörnsoffa vara lämplig. Ett rymligt vardagsrum kan dekoreras med ett massivt, enkelt alternativ. Glöm inte att uppmärksamma transformationsmekanismen och klädseln. Kom ihåg att tyget och vikningsmekanismen kan väljas individuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur mycket är?

Anderssen erbjuder kvalitetssoffor till ett överkomligt pris. Valuta för pengarna kommer positivt överraska köparna. Tillverkaren arbetar inte via mellanhänder och erbjuder ofta försäljning på vissa modeller.

Raka soffor kostar cirka 50 000 rubel, rymliga modeller av hörntyp - cirka 100 000 rubel. Stolsängar är idealiska för små rum. Deras kostnad är cirka 30 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Anderssen soffor är mycket efterfrågade på grund av deras utmärkta kvalitet, snygga design och överkomliga pris. Köpare kommenterade soffornas hållbarhet. Transformationsmekanismen fungerar lätt och går inte sönder även efter många veckningar.

Den attraktiva klädsel och ramdesign passar en mängd olika stilar. Kunderna älskar de löstagbara locken eftersom de skyddar produkten från smuts och låter den tas bort och tvättas.

Rekommenderad: