Buisk-gödningsmedel: "För Blommor" Och Fosfor-kalium "Höst", "För Jordgubbar" Och "För Rosor", Annat Gödningsmedel Från En Kemisk Växt

Innehållsförteckning:

Video: Buisk-gödningsmedel: "För Blommor" Och Fosfor-kalium "Höst", "För Jordgubbar" Och "För Rosor", Annat Gödningsmedel Från En Kemisk Växt

Video: Buisk-gödningsmedel:
Video: 3 underbara gödningsmedel för alla inomhus- och utomhusväxter!| Perfekt 2024, Maj
Buisk-gödningsmedel: "För Blommor" Och Fosfor-kalium "Höst", "För Jordgubbar" Och "För Rosor", Annat Gödningsmedel Från En Kemisk Växt
Buisk-gödningsmedel: "För Blommor" Och Fosfor-kalium "Höst", "För Jordgubbar" Och "För Rosor", Annat Gödningsmedel Från En Kemisk Växt
Anonim

Människor som odlar blommor och växter använder ofta olika typer av gödningsmedel. När allt kommer omkring, nyttigt toppdressing fyller på de saknade vitaminerna i jorden, skapar rätt balans av ämnen, bidrar till riklig fruktning och tillväxt av olika grödor. Varje trädgårdsmästare väljer själv de mest prisvärda och beprövade jordbruksprodukterna. En av de bästa tillverkarna av sådana matningar är Buisk Chemical Plant.

Bild
Bild

Särdrag

Buisk Chemical Plant är ett av de största företagen i Ryssland. Anläggningen är specialiserad på produktion av olika typer av gödningsmedel … Alla produkter är mycket efterfrågade bland köpare, inte bara i vårt land utan också i fjärran och nära utomlands. Användbara tillsatser är till ett överkomligt pris, passar för de flesta grödor och kan användas för växter som odlas i öppen eller sluten mark.

Gödningsmedel utvecklas enligt modern teknik och i enlighet med statliga krav . Buysk -gödningsmedel från en kemisk anläggning är populära och efterfrågade inte bara för betning i en trädgård eller grönsaksodling. Stora agroindustriella företag använder också dessa medel för att odla grödor i åkrar i stora mängder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av produkter

Bland produktens sortiment av växten hittar du toppdressing för alla typer av växter . Är mycket efterfrågade vattenlösliga och spårämneskomplex, organiska gödningsmedel och traditionella mineralblandningar … Låt oss överväga flera populära typer.

Bild
Bild

Akvarier

Dessa är gödningsmedel som löser sig väl i vatten, kombineras kelatkomplex, oorganiska föreningar och nativa element i vissa proportioner … Valet av sådana förband är mycket stort.

Alla produkter är effektiva, absorberas snabbt av växten, ger en god tillväxteffekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spårelement

Denna typ av produkt innehåller ett stort komplex av användbara ämnen. Detta är koppar, mangan, zink och många andra … Trots den lilla andelen finns det mer än tillräckligt med ämnen för att fylla på de saknade elementen i jorden.

De ger växter tillräcklig tillväxt och näring.

Bild
Bild

Mineralgödsel

Detta är ett komplex av oorganiska föreningar som också kompenserar för bristen på olika element i jorden .… Denna typ har en stor användning: inomhusblommor, grönsaker, fruktträdgårdar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Organomineral

Är mineralämnen som har granulär form . Avser långsamt verkande befruktning. Detta innebär att de löses upp i jorden gradvis, bryts ner till aktiva ämnen och upprätthåller den nödvändiga komponentbalansen under en lång period. Detta är främst ekologiskt för höst- och vårmatning. Till exempel ett komplex granulärt organomineralt botemedel "För rosor " har en balanserad sammansättning av makro- och mikroelement, som ger inomhus- och trädgårdsväxter användbara komponenter för hela året. Toppdressing görs på basis av låglandstorv, som innehåller humusämnen.

OMU "För blommor" har också en balanserad grupp av mikro- och makroelement, som påverkar odlingen av trädgårdsblommor positivt inomhus och utomhus . Ämnet fungerar både på våren, för att aktivera tillväxt, och på sommaren och hösten, för aktiv vegetation och stärka växten för vintern. Gödningsfosfor-kalium "Höst" har en granulär form, avsedd för betesodlingens prydnadsgrödor, liksom alla andra som växer i trädgården.

Den används huvudsakligen på hösten under jordgrävning, liksom när man lägger planteringshål och för gödsling under fruktperioden och i slutet av växtsäsongen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Organisk

Sådana gödningsmedel presenteras serien "Bioton " … Komplexet innehåller bakterier som undertrycker patogen mikroflora och desinficerar jorden.

Bild
Bild
Bild
Bild

För gräsmattor

Sådana gödningsmedel är avsedda för odling av mjukt och enhetligt grässkydd. I sin sammansättning, de har humusföreningar, som är fördelaktiga för tillväxt och bidrar till utmärkt ört. Innehåller kväve, magnesium, svavel och zink.

Tack vare sin granulära form kan gödningsmedlet spridas jämnt över hela gräsmattan.

Bild
Bild
Bild
Bild

För prydnadsgrödor

Dessa förband hjälper dina planteringar i rabatten att utveckla en hälsosam krona och vackra blomstjälkar . Företaget har producerat serien "Flower Paradise ", som är lämplig för vissa typer av växter. Dessa är främst inomhusgrödor, såsom violer och orkidéer, handflator. Sådana medel har en annan form av frisättning: i flytande, tablettformad och granulär form. Var och en av dem har en hel rad element. Gödningsspray "Universal " används för att mata inomhus- och trädgårdsväxter. Tack vare honom får de underbara ljusa gröna, stora och saftiga blommor.

För grönsaker och frukt- och bärgrödor tillhandahålls en separat serie preparat - "Magic Line ". Lämplig för alla typer av grönsaks- och fruktväxter. Främjar en hög avkastning med ljusa, köttiga frukter och god smak.

Till exempel, " Jordgubbsmatningssystem " används för tillväxt, spirande och fruktande av jordgubbar. Toppdressing utförs i flera steg:

  • befruktning av unga rosetter;
  • vattning under lövtillväxt och spirande;
  • toppdressing i början av frukten.
Bild
Bild
Bild
Bild

För plantor

Sådana gödningsmedel är mycket viktiga, eftersom tillväxten av plantor beror på dem, vilket sedan ger en skörd. Gödsel "plantor tillväxt " speciellt utformad för att stimulera tillväxten av plantor. Tack vare honom kommer plantorna att växa sig starka och friska. Gödsel "Green Needle " syftar till tillväxt av barrgrödor. Med sin hjälp kommer nålarna att förvärva en attraktiv krona med en rik färg och ett hälsosamt utseende.

Dessutom innehåller produktens sortiment olika typer av jord . Till exempel, blomma paradis citrusjord helt klar för användning. Den innehåller ett komplex av viktiga näringsämnen som ökar det dekorativa utseendet och stimulerar långvarig blomning av citrusväxter, ökar motståndskraften mot sjukdomar och ogynnsamma miljöförhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Eftersom alla gödningsmedel skiljer sig åt i form och sammansättning kommer användningen att vara individuell . Till exempel, om gödningsmedlet har flytande konsistens, ska det spädas i vatten enligt instruktionerna. Om produkten släpps ut i granulär form fördelas sådan förband jämnt över hela jordytan. Det matar jorden med användbara komponenter under lång tid. Ansökningsperioden och mängden toppdressing anges också i instruktionerna.

Det finns typer av gödningsmedel som är klara att använda . Dessa är olika sprayer som sprayar plantans krona, genom vilken den omedelbart absorberar alla näringsämnen. Om detta är en tablettform, är det för användning först nödvändigt att helt lösa upp tabletten i vatten och sedan använda den resulterande vätskan för matning.

Gödningsmedlets sammansättning påverkar också hur det appliceras . Till exempel, fosfor-kalium grundbete ta in hösten i djup plogning eller fördjupning i marken. I detta fall faller mineralerna ner i det fuktiga, icke-torkande jordlagret, där huvuddelen av de mest aktiva växtrötterna utvecklas.

Kvävebeten används för bevattning och före sådd, särskilt i områden där det är mycket nederbörd, i sandiga och sandiga lerjordar. Denna typ introduceras på våren med daglig markodling.

För vintergrödor är gödning med kvävegödsel endast effektivt tidigt på våren.

Rekommenderad: