Torktumlare AEG: T8DEE48S, T6DBG28S Och Andra Modeller För Torkning Av Kläder. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Torktumlare AEG: T8DEE48S, T6DBG28S Och Andra Modeller För Torkning Av Kläder. Hur Väljer Man?

Video: Torktumlare AEG: T8DEE48S, T6DBG28S Och Andra Modeller För Torkning Av Kläder. Hur Väljer Man?
Video: AEG 8000 Series Tumble Dryer Review & Demonstration For ao.com 2024, Maj
Torktumlare AEG: T8DEE48S, T6DBG28S Och Andra Modeller För Torkning Av Kläder. Hur Väljer Man?
Torktumlare AEG: T8DEE48S, T6DBG28S Och Andra Modeller För Torkning Av Kläder. Hur Väljer Man?
Anonim

Torkmaskiner förenklar värdinnans liv mycket. Efter tvätt behöver du inte längre hänga saker runt huset, bara ladda dem i trumman och välj lämpligt arbetsprogram. AEG använder toppmodern teknik i sina torktumlare. Detta gör det mycket lättare att ta hand om saker på en hög nivå.

Bild
Bild

Särdrag

AEG torktumlare skiljer sig åt hög kvalitet . Tekniken förbrukar en liten mängd el jämfört med analoger. Många automatiska program gör att du kan arbeta med olika typer av tyger. En torktumlare i full storlek är lämplig för en stor familj, och för 1-2 personer är den ganska kompakt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör noteras att kostnaden för utrustning från denna tillverkare är ganska hög. Den är avsedd för hemmabruk, men garanterar professionell vård av kläder av olika material. Låt oss ta en titt på fördelarna med AEG -torktumlare.

  1. Tekniken har en ganska hög energieffektivitet. Det förbrukar en liten mängd energi, så användningen är ganska ekonomisk.
  2. Torktumlarna är snygga och snygga.
  3. Tillverkaren garanterar tillförlitlighet och lång livslängd.
  4. Det finns ett optimalt antal driftsätt för att torka tvätt av olika material.
  5. Avancerad teknik används vid tillverkningen. Ny utveckling integreras.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

AEG erbjuder ett ganska brett utbud av torktumlare för olika behov. Det finns flera populära modeller värda att uppmärksamma.

T6DBG28S . Maskinen av kondenserande typ förbrukar 2800 watt under drift. Trumman har en kapacitet på 118 liter, så högst 8 kg tvätt kan torkas. Användare har 10 driftsätt till sitt förfogande. Under torkningsprocessen ger utrustningen ett ljud på 65 dB. Det finns en display för bekväm användning. Funktionen för omvänd rotation av trumman, ett filter från små skräp, automatisk avstängning och blockering från oavsiktliga knapptryckningar är integrerade. Bland fördelarna är det värt att notera närvaron av ett skonsamt arbetssätt för känsliga tyger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den största nackdelen är den höga kostnaden. Vid ett haveri är det ganska svårt att hitta reservdelar.

T8DEE48S … En kondensatork använder bara 900 watt. Trumman har en kapacitet på 118 liter, vilket tillåter en maximal belastning på 8 kg kläder. Det finns 10 driftlägen. Under torkningsprocessen ger utrustningen ett ljud på 66 dB. Bland de extra funktionerna finns ett filter från små skräp, blockering av nycklar från oavsiktlig tryckning, självdiagnos av störningar, bestämning av fuktnivån i kläder. Torken har ett presentabelt utseende. Saker torkar inte ut, så de försämras inte.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör noteras att utrustningen är stor och inte är lämplig för en liten lägenhet.

T8DEC68S . En kondenserande torktumlare förbrukar bara 700 watt. Trumman rymmer 118 liter, så 8 kg kläder kan torkas direkt. Användaren har 10 automatiska driftslägen för bearbetning av olika tyger. Under torkningsprocessen ger utrustningen ett ljud på endast 65 dB. Pekskärmens display förenklar driften av torktumlaren avsevärt. Det finns indikatorer för att bestämma tvättens fuktinnehåll och kondensbehållarens fyllighet. Under drift piper enheten. Det finns en funktion som förhindrar att kläderna blir skrynkliga under torkningsprocessen. Möjligheten att skjuta upp arbetsstart förenklar interaktion med utrustning. Men olika funktioner och alternativ kan vara svåra för vissa användare. Av nackdelarna kan bara den höga kostnaden för torken noteras.

Bild
Bild
Bild
Bild

T 97689 ih3 . Kondenserande teknik har en trumma med en maximal belastning på 8 kg. Det finns 16 automatiska driftlägen för användarna, vilket gör det möjligt att använda optimala förhållanden för olika tyger. Torktumlaren ger en ljudnivå på 65 dB under drift, vilket är en ganska låg nivå. Pekskärmen gör det enkelt att interagera med tekniker. Det finns en indikator som informerar om kondensatbehållarens fyllighet. Maskinen själv bestämmer fuktnivån i kläderna. Det finns en funktion som gör att veck på tvätten slätas ut under torkningsprocessen.

Indikatorn för rengöring av smutsfilter gör att du kan utföra nödvändiga procedurer i tid. Tillverkaren har sett till att trumman roterar åt båda hållen. Under drift avges ljudsignaler vid alla viktiga stadier av torkning. Försenad start gör att använda tekniken mer bekväm. Det är möjligt att manuellt ändra fordonets effekt. Bland nackdelarna är det värt att notera närvaron av en viktgräns för känsliga materialtyper.

Bild
Bild

Trots den höga kostnaden fick torktumlaren inte ett trumljus.

Valbara kriterier

En torktumlare behövs för snabb och korrekt skötsel av kläder efter tvätt. AEGs breda sortiment kan tillfredsställa användaren med höga krav. När du väljer en modell är det värt att jämföra fördelarna och nackdelarna, liksom de viktiga alternativen för torktumlaren.

  1. Hög torkhastighet saker till den punkt där de helt enkelt kan läggas i en garderob eller sättas på.
  2. Torka kläder till den punkt där de kan strykas ordentligt . Det här järntorkningsalternativet är särskilt användbart vid bearbetning av skjortor och byxor, babykläder och mycket mer.
  3. Utjämning av små rynkor på kläderna när trumman roterar . Denna funktion förenklar mycket efterföljande skötsel av tvätten.
  4. Möjligheten att fräscha upp saker, ta bort främmande lukt . Vi pratar om aromer som finns kvar även efter tvätt med pulver, balsam och andra medel.
  5. Möjligheten att försiktigt och försiktigt torka även de mest känsliga tygerna . Det är viktigt att saker inte försämras utan behåller sitt ursprungliga utseende.
Bild
Bild
Bild
Bild

AEG -torktumlare skiljer sig åt i antal program. Lägena är utformade för att torka en mängd olika kläder och tyger. Du bör studera teknikens möjligheter och jämföra med dina behov. När du väljer är det värt att överväga de allmänna nackdelarna med AEG -sortimentet.

  1. Torktumlare av hög kvalitet är designade för hushållsbruk , de är dock ganska dyra.
  2. Stor utrustning … Att installera bilen i ett litet rum fungerar inte, så det här är inte det bästa alternativet för att spara utrymme.
  3. Svårigheter kan uppstå när du använder , om det inte fanns någon tidigare erfarenhet av en liknande teknik. Detta beror på det stora antalet alternativ.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om man jämför listan med fördelar och nackdelar verkar nackdelarna obetydliga. Den höga kostnaden motiveras fullt ut av den breda funktionaliteten. Alla svårigheter att använda lägena kommer att övergå med tiden. Det är anmärkningsvärt att alla torktumlare från denna tillverkare är ganska tysta.

Hur man använder?

Torka av trumman med en fuktig trasa innan du använder den för första gången. Lägg sedan i fuktig tvätt och använd ett kort program. Maskinen torkar kläderna i 30 minuter . Efter sådana enkla manipulationer kan du njuta av alla teknikens möjligheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du förbereder tvätten för torkning, stäng alla blixtlås och knappar, knyt band. Klädfickorna ska vara tomma . Om saker har ett bomullsskikt, så borde det vara på utsidan. Det är viktigt att välja ett arbetsprogram som passar plaggtypen.

Bild
Bild

Du kan inte torka vita och ljusa saker samtidigt . Det är viktigt att torka kläder av bomull och stickade kläder i ett speciellt läge så att de inte krymper. Se till att tvättens vikt inte överstiger den maximala lastkapaciteten. Torka inte små och stora saker samtidigt, de kan fastna i varandra.

Bild
Bild

Se till att dina kläder kan torktumlas.

Sekvensen för att använda torkningstekniken:

  1. öppna bildörren;
  2. packa saker en i taget;
  3. stäng dörren, se till att kläderna inte fastnar;
  4. slå på maskinen i önskat läge.
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha tryckt på knappen slås tekniker på, vilket framgår av aktiveringen av ljusindikatorerna på displayen. Använd väljaren för att välja driftläge. Skärmen visar ungefärlig tid det tar att torka tvätten. Det beräknas automatiskt baserat på typen av material och vikt, vilket anges i rekommendationerna för ett specifikt program.

Rekommenderad: