Torktumlare LG: TD-V1329EA4 Och TD-V1329ea7 Funktioner För Torkning Av Tvätt

Innehållsförteckning:

Video: Torktumlare LG: TD-V1329EA4 Och TD-V1329ea7 Funktioner För Torkning Av Tvätt

Video: Torktumlare LG: TD-V1329EA4 Och TD-V1329ea7 Funktioner För Torkning Av Tvätt
Video: Jag fixar tvätten: sorterar, tvättar, torkar och stryker kläder 2024, Maj
Torktumlare LG: TD-V1329EA4 Och TD-V1329ea7 Funktioner För Torkning Av Tvätt
Torktumlare LG: TD-V1329EA4 Och TD-V1329ea7 Funktioner För Torkning Av Tvätt
Anonim

Koreansk LG -teknik har länge bevisat sina fördelar. Detta gäller fullt ut för torkmaskiner av detta märke. Men för att göra rätt val är det nödvändigt att studera beskrivningen av modellerna, allmänna funktioner och nyanser i applikationen.

Särdrag

LG torktumlare kan utmana etablerade ledare inom detta marknadssegment. Men det är värt att notera att detta inte uppnås med särskilda förmågor just i praktiska termer. För torkning av kläder skulle det vara möjligt att använda utrustning från andra tillverkare med framgång. LG: s”knep” är dock att dess maskiner inte är av rent torkande typ utan av tvätttorkande typ.

Att kombinera de två enheterna sparar mycket utrymme. Den universella enheten kommer att vara en utmärkt hjälpare i hem där de värdesätter inredning, komfort och lugn. LG har tillhandahållit ett stort antal program och ett antal extraalternativ. Torktumlarna är rymliga. Tack vare den avancerade teknologinivån det blev möjligt att styra systemet från en smartphone.

Bild
Bild

Sydkoreanska utvecklare försökte också minimera risken för att krossa saker. Barnskydd erbjuds. LG -ingenjörer gör sitt bästa för att säkerställa hög byggkvalitet . Företagets policy föreskriver användning av endast förstklassigt byggmaterial. Till sist, kostnaden för sydkoreanska tvättmaskiner är överkomliga för nästan alla konsumenter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

TD-V1329EA4 är en utmärkt modern torktumlare. Den har flexibel installation och ökad tillförlitlighet. Användare kan välja antingen en enda installation av torktumlaren eller placera den ovanför tvättmaskinen. När du beslutar om detta behöver du bara utgå från hemmet tvätt. Den innovativa designen är lätt att demontera och samtidigt kan du utföra de flesta servicemanipulationerna utan fullständig demontering.

Medan du skapar TD-V1329EA4 använd en pulverlackering i överklass. Det kommer att hålla länge och kommer inte att skapa några speciella problem vid rengöring. Kontrollpanelen är utformad på ett sådant sätt att människor är så bekväma som möjligt. De tillgängliga programmen är tillräckliga för de flesta uppgifter.

Denna modell sparar också vatten och el, vilket är oerhört viktigt på grund av den stadiga prisökningen för dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

En torktumlare kan vara ett bra alternativ. TD-V1329ea7 . Liksom den tidigare modellen är den belagd med en pulverfärg av mycket hög kvalitet. Denna beläggning är lika hållbar som den som används i biltillbehör. De viktigaste egenskaperna är följande:

  • kapacitet 201 l;
  • ytterdiameter 0,663 m;
  • djup 0,5706 m;
  • tillåten belastning 10 kg (våt);
  • maximal centrifugeringshastighet 50 varv / min;
  • netto / bruttovikt 59/65 kg;
  • motoreffekt 400 W;
  • cykeltid ¾ timme.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Torktumlare kan inte väljas enbart för pris. Det är också nödvändigt att vara uppmärksam på utrustningens utseende. Endast de modeller som passar in i husets inre är verkligen lämpliga . En lika viktig roll spelas av systemeffektivitet … Men med denna indikator är LG alltid i full ordning. Förbrukning av mycket ström, även om den är relativt billig i sig, kommer en torktumlare att vara ett fullt berättigat köp. Det är värt att uppmärksamma arbetets särdrag.

Så, torkningstrummor med en bikakestruktur, som bildar ett tunt lager av luft mellan saker och väggar, fungerar mycket bra. Denna lösning garanterar maximal torknoggrannhet. Den är lämplig för de mest känsliga föremålen. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till formen på tvättgreppen. De bör helst flytta längs en bana som siffran 8 . Detta gör torkningen bättre och förhindrar samtidigt motoröverbelastning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Kläder som är igensatta av matfett får inte läggas i några torktumlare. Det kan starta en eld. Av samma anledning kan du inte torka tvätt som har behandlats med bensin, färgförtunnare eller fotogen. Rör inte vid maskinen när den är i drift.

Ingrepp i konstruktionen och självreparationen bör endast utföras inom de gränser som tillåts av instruktionerna.

Barn ska inte få leka med maskinen … Lägg inte heller in saker som innehåller vanligt eller skumgummi. För underhåll (rengöring), bör du systematiskt ringa specialisterna på servicecentret. LG torkutrustning bör levereras på en plats med gynnsamma väderförhållanden. Främmande föremål och smutsiga saker får inte läggas in.

Rekommenderad: