Jacob Delafon Badkar: En översikt över Modeller Och Storlekar På Populära Produkter 180x80, 170x75 Och 170x70 Cm, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Jacob Delafon Badkar: En översikt över Modeller Och Storlekar På Populära Produkter 180x80, 170x75 Och 170x70 Cm, Kundrecensioner

Video: Jacob Delafon Badkar: En översikt över Modeller Och Storlekar På Populära Produkter 180x80, 170x75 Och 170x70 Cm, Kundrecensioner
Video: Унитаз подвесной безободковый Jacob Delafon Structura 2024, April
Jacob Delafon Badkar: En översikt över Modeller Och Storlekar På Populära Produkter 180x80, 170x75 Och 170x70 Cm, Kundrecensioner
Jacob Delafon Badkar: En översikt över Modeller Och Storlekar På Populära Produkter 180x80, 170x75 Och 170x70 Cm, Kundrecensioner
Anonim

Jacob Delafons badkar, som dök upp på marknaden för cirka 100 år sedan, tappar inte sin popularitet. Deras design är tidlösa klassiker, förkroppsligandet av funktionalitet, tillförlitlighet och nåd.

Bild
Bild

Om märket

Varumärket, grundat i slutet av 1800 -talet och ursprungligen specialiserat på tillverkning av kranar, har idag en ledande position bland tillverkare av sanitetsutrustning. Jacob Delafon grundades av franska entreprenörer Émile Jacques och Maurice Delafon 1889. Namnet registrerades först 1901.

Idag erbjuder märket många lösningar för badrumsinredning ., inklusive företagets fabriker producerar badkar. De är representerade i länderna i Europa, Amerika, det tidigare OSS. Denna popularitet beror på produkternas oklanderliga kvalitet, kombinationen av traditionell tillverkningsteknik med effektiva know-how-system. Den officiella representanten för varumärket i Ryssland är en filial av Kohler Rus. Det har varit verksamt på hemmamarknaden i över 15 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner: fördelar och nackdelar

Företagets fördel är oklanderlig kvalitet, vilket delvis beror på användningen av unika patenterade tekniker. Det kännetecknas av en mängd olika modeller när det gäller form, design och även när det gäller utrustning av strukturer. Jacob Delafons badkar kännetecknas av fransk elegans, de låter dig lägga till anteckningar av parisisk sofistikering och charm i rummet. Bad uppfyller europeiska kvalitets- och säkerhetsstandarder. Detta bekräftas av många certifikat, inklusive NF, nationella franska standarder och ISO 9001.

Produkterna kännetecknas av närvaron av en speciell serie för äldre , liksom användare med funktionsnedsättning. Modellerna har en genomtänkt design av skålarna (nackstöd, urtag och utsprång som följer kroppens anatomiska egenskaper). Sortimentet utmärks av produkternas säkerhet, vilket innebär miljövänligheten hos de använda råvarorna, förekomsten av en antibakteriell och halkskyddande beläggning. Jacob Delafons skålar behåller sitt attraktiva utseende under hela användningsperioden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Andra fördelar inkluderar hållbarhet, lång livslängd och ett brett prisklass. Samlingarna innehåller modeller av ekonomi och premiumsegment. Oavsett kostnad är alla produkter av utmärkt kvalitet. De kännetecknas av höga värmeledningsförmåga, vilket säkerställer lång kylning av vattnet i badrummet.

Nackdelarna med märkets produkter, enligt kundrecensioner, är den höga kostnaden . Även modeller som presenteras i ekonomisegmentet är dyrare än många liknande mönster från andra märken som tillhör den mellersta prisklassen.

Bild
Bild

Dessutom, när du köper, bör du se till att du har originalet framför dig. Faktum är att dessa produkter oftare än andra förfalskas av skrupelfria företag för att göra vinst.

Typer och former

Beroende på vilket material som används kan Jacob Delafons badkar vara av flera typer.

Akryl

En egenskap hos tillverkarens badkar i akryl är användningen av det unika Flight -materialet. Tekniken innefattar användning av 2 ark gjutna akryl 5 mm tjocka vardera, mellan vilka ett lager mineralkomposit hälls. Resultatet är en slitstark, slitstark yta som håller i 10 år. Ett sådant bad "spelar inte" under tunga belastningar, är behagligt vid beröring, behåller värmen länge och skramlar inte när det dras vatten. Alla akrylbad är behandlade med BioCote -teknik, på grund av vilka de förvärvar antibakteriella egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sten

Sådana skålar är baserade på finkorniga mineralflisar (marmor, porslinstengods, malakit malet till mjöl) och ett polymerbindemedel. Jacob Delafons badkar i konstgjord sten utmärks av den maximala likheten med naturskålar. De kännetecknas av en mängd olika former och storlekar. De kombinerar den höga kvalitet och hållbarhet som är traditionell för varumärket med den svårfångade känslan av parisisk chic och bohemiskhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gjutjärn

Varumärkets emaljerade gjutjärnsbad är hållbara och håller i minst 25 år. De är inte rädda för mekaniska stötar, repor. De kännetecknas av höga värmebesparingar, och, vilket inte är typiskt för metallbad, skramlar de inte alls när de samlar vatten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktioner

Kunderna kan välja mellan olika skålformer.

Bad dusch

Sådana typsnitt har lägre sidor än konventionella badkar. De kännetecknas av ökat duschutrymme för mångsidighet. Ta en dusch eller ett bad - det är upp till dig. Närvaron av ett steg och en glasdörr gör användningen av produkten ännu mer bekväm. Detta är en utmärkt lösning för små utrymmen där det inte går att installera både badkar och duschkabin. Övergripande mått är 120x140 cm (Capsule collection).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rektangulär

En universell form som organiskt passar in i vilken inredning som helst. En modell med vassa och rundade hörn finns. De flesta produkterna är utrustade med ett särskilt utsprång för huvudet och har en speciell krökning av ryggen, vilket gör att du kan koppla av så mycket som möjligt under badprocedurer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Asymmetrisk och kantig

Badkar av dessa former är en utmärkt lösning för små badrum och rum med ovanlig konfiguration. De mest populära är modeller i form av en halvcirkel och en fjärdedel av en cirkel, en trapets, en triangel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fristående

Mestadels runda och ovala skålar är utförandet av lyx och aristokrati. Ett särdrag hos produkterna är närvaron av dekorativ design på utsidan av badkaret, i de flesta modeller - graciösa ben.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

En av fördelarna med företagets sortiment är det stora utbudet av badstorlekar. Det finns kompakta mönster för små rum och rymligare badtunnor. Minsta storlek på badrummet är 120 cm långt och 70 cm brett. Du kommer att behöva ta vattenprocedurer i en sådan typsnitt i en halv sittande position. För stora rum är det bättre att välja den längsta skålen som är möjlig (upp till 175-180 cm). Det är dessa produkter som är mest efterfrågade av konsumenterna, inklusive skålar med måtten 170x75 cm.

Dimensionerna på symmetriska hörnstrukturer börjar vid 120x120 cm , hörnskålar 150x150 cm anses vara optimala. För små badrum (inklusive kombinerade) rekommenderas det att installera mångsidiga hörnbadkar på 150x70 cm. När det gäller djupet kan du hitta modeller för alla smaker. Det finns djupa skålar (upp till 50 cm höga), det finns grundare, det finns modeller med låg höjd, mer som ett duschkar. Vissa modeller är utrustade med ett speciellt steg, vilket gör processen att kliva över badrumsidan bekväm och säker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära klassiker

Bland märkets mest populära modeller finns Elite -badkaret, tillverkat av Flights patenterade material. Detta är en ganska rymlig skål (180x80 cm), den är bekväm för transport och installation på grund av sin låga vikt (49 kg). Den tål ökade belastningar. Detta är en av de djupaste skålarna, vattennivån i den kan vara nästan 40 cm. Den klassiska designen och det rektangulära företaget gör modellen universell, lämplig för alla typer av interiörer. Närvaron av en antibakteriell beläggning och ett speciellt nackstöd ger en bekväm och säker drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du föredrar ett badkar i gjutjärn, ta en titt på Repos -kollektionen . "Repos"-en genomtänkt skålform, flera alternativ för badtunns dimensioner, ökad styrka och obegränsad livslängd. Gjutjärnsalternativ finns i storleken 180x85 cm. Stora gjutjärnsbad finns sällan i samlingar av europeiska och ännu mer inhemska företag.

Bild
Bild
Bild
Bild

En annan serie gjutjärnsbadkar av märket som kunderna litar på är Parallel. Den mest efterfrågade storleken är måtten 170x70 cm. Dessa badkar, som hör till premiumsegmentet, har ett bekvämt ryggstöd med en lutning på 53 grader och en inbyggd silikonhuvudkudde. De flesta modeller är utrustade med handtag. Dessa badmodeller är utformade för dem som gillar att ta vattenprocedurer medan de ligger ner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skål med hydromassage

Storleken på bubbelbadkaret varierar från 135x80 till 180x145 cm. Kompakta modeller presenteras, liksom rymligare mönster för två. När det gäller formen är dessa rektangulära skålar, liksom asymmetriska och kantiga sorter. Jacob Delafons bubbelpooler är gjorda av akryl eller det unika flygmaterialet. För en jacuzzi -skål är det andra alternativet att föredra, sådana strukturer är starkare och mindre utsatta för vibrationer.

Fördelen med dessa märkesbad är osynliga luftintag . Hydromassagestrålarna sticker inte ut över badets yta, kontrollpanelen är enkel att använda. Ytterligare alternativ inkluderar färgterapi, tyst drift, ett vattenvärmesystem (upprätthåller en användarspecificerad temperaturindikator, värmer vattnet vid behov), automatisk torkning och desinfektion av element i hydromassagesystemet. Användaren kan välja mellan tre hydromassagelägen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehör

Tillbehör ingår inte i standarduppsättningen för badkar, deras kostnad beräknas separat. Deras huvuduppgift är att göra badprocessen roligare. Bland tillbehören är anmärkningsvärt nackstödet med vattenfallsfunktion. Det kommer inte bara att fungera som ett bekvämt huvudstöd, utan också ge en skonsam massage av nacken och kragezonen.

Behåll den inställda vattentemperaturen, förhindra plötsliga temperaturförändringar eller vattentryck tillåta blandare med inbyggd termostat. De är särskilt praktiska för familjer med små barn och äldre släktingar, eftersom de låter dig sätta gränser för temperaturförändringar över den tillåtna. Detta förhindrar oavsiktlig aktivering av för varmt eller kallt vatten. En skyddande glasskärm på badkaret förhindrar vattenstänk. En integrerad handdukstork ger extra komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för användning och skötsel

När du köper ett badkar av sten, gjutjärn eller akryl av varumärket rekommenderas att du omedelbart köper ett speciellt rengöringsmedel för det. Det kommer att kosta mer än vanliga hushållsprodukter, men prisskillnaden kompenseras av en skyddande effekt och bättre rengöring. Det är viktigt att komma ihåg att akrylskålar och konststensten inte får rengöras med slipande produkter. Efter proceduren är det nödvändigt att skölja skålen och torka den torr.

Stagnation av vatten på skålens yta är oacceptabelt, särskilt när det gäller en stenmodell. I detta fall bildas fläckar och fläckar på deras yta.

Bild
Bild

Om chips och sprickor dyker upp är det nödvändigt att eliminera dem så snart som möjligt. För detta finns det speciella reparationssatser. Om ett färgat badkar är skadat bör du välja ett reparationssats som matchar badkarets färg.

Recensioner

Köpare noterar den låga värmeförlusten i bad, deras hållbarhet och en mängd olika modeller. Bland nackdelarna är den stora vikten av skålar av sten och gjutjärn, behovet av ett separat köp av komponenter för bekvämare användning av badrummet.

Rekommenderad: