Luftrenare "Super-Plus-Turbo": Egenskaper Hos En Elektronisk Luftrenare Och Bruksanvisning

Innehållsförteckning:

Video: Luftrenare "Super-Plus-Turbo": Egenskaper Hos En Elektronisk Luftrenare Och Bruksanvisning

Video: Luftrenare
Video: Everything an Air Purifier Can and Can't Do 2024, April
Luftrenare "Super-Plus-Turbo": Egenskaper Hos En Elektronisk Luftrenare Och Bruksanvisning
Luftrenare "Super-Plus-Turbo": Egenskaper Hos En Elektronisk Luftrenare Och Bruksanvisning
Anonim

Super-Plus-Turbo luftrenare tar inte bara bort föroreningar som rök och damm från den omgivande atmosfären, utan mättar samtidigt kompositionen med negativa syrejoner i enlighet med naturliga indikatorer och sanitära standarder. Det är enkelt att använda, och under förhållandena i det moderna livet, med miljöproblem, är det nödvändigt, särskilt för stadslägenheter.

Enhetens funktioner

En elektronisk luftrenare är en anordning som består av ett hus i vilket en kassett sätts in. Med hjälp av en korona -urladdning strömmar luft genom den, vilket resulterar i att eventuell förorening sugs in och avsätts på specialplattor . Dessutom berikas luften som passerar genom patronen med ozon, vilket leder till att patogena mikroorganismer och obehaglig lukt elimineras.

Du kan slå på och av enheten med knappen längst ner i fodralet, du kan också välja driftläge (var och en av dem har sin egen färg i den installerade indikatorn).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är omöjligt att helt lösa problemet med att ta bort damm, rök och patogena bakterier genom enkel ventilation, men Super-Plus-Turbo luftrenaren hjälper. Dessutom, om människor som arbetar eller bor i rummet lider av bronkial astma, en tendens att utveckla allergiska reaktioner, sjukdomar i luftvägarna, blir en sådan design oumbärlig för att upprätthålla hälsan och förhindra kroniska komplikationer. Det återstår att lägga till att i närvaro av frisk och ren luft kan du glömma huvudvärk, trötthet och sömnproblem.

Vissa fördelar med enheten är utan tvekan dess kompakthet och låga strömförbrukning . Samtidigt kan joniseraren rena luften i ett stort rum upp till 100 cc. m. Denna enhet är ofarlig för hälsan och uppfyller höga säkerhetsstandarder.

Nackdelen med enheten är dess känslighet för hög luftfuktighet, vilket minskar effektiviteten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper

Innan du använder det är det viktigt att noggrant bekanta dig med de tekniska parametrarna för Super-Plus-Turbo-enheten:

  • för att ansluta behöver du ett eluttag (spänning 220 V);
  • luftrenarens deklarerade effekt - 10 V;
  • modellens mått - 275x195x145 mm;
  • enhetens vikt kan vara 1,6-2 kg;
  • antal lägen - 4;
  • enheten är utformad för ett rum upp till 100 kubikmeter. m.;
  • luftreningsnivå - 96%;
  • garantitid - högst 3 år;
  • driftstid - upp till 10 år.

Enhetens funktion är optimal vid en temperatur på + 5–35 grader och en luftfuktighet på högst 80%. Om luftrenaren köptes under en kall period bör den stå i rumstemperatur i 2 timmar för att "värmas upp" innan den slås på.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man ansöker?

Renaren kan installeras horisontellt eller fästas på väggen med en speciell hållare. Enligt bruksanvisningen bör det vara 1,5 m från personer i rummet.

Enheten fungerar från det elektriska nätverket, efter anslutning är det nödvändigt att slå på den genom att välja ett av lämpliga lägen

  • I rum inte mer än 35 kubikmeter. m. minimiläget används, arbete och avstängning växlar och varar i 5 minuter, dess indikator är indikatorns gröna lampa.
  • Enheten fungerar i optimalt läge i 10 minuter, varefter den pausar rengöringsprocessen i 5 minuter. Den installeras i rum med en yta på högst 65 kubikmeter. m. (indikatorlampa - gul).
  • För rum med en kvadratur på 66–100 kubikmeter. m. det nominella läget är lämpligt, vilket ger konstant drift med en röd indikator.
  • Tvingat läge som gör att du kan bli av med farliga patogena virus och bakterier i luften. Vanligtvis är det programmerat för 2 timmars arbete, under vilket det inte borde finnas någon i rummet.

Om så önskas kan luften i rummet doftas med en kartonginsats, på vilken du måste applicera några droppar av vilken eterisk olja som helst.

Bild
Bild

En användbar enhet kräver inte byte av filter, men damm ackumuleras regelbundet i kassetten, som bör tas bort. Det elektroniska systemet informerar dig om att det är dags att rengöra kassetten, detta händer beroende på luftföroreningar - ungefär en gång i veckan. Patronen tvättas enkelt under rinnande kranvatten med en borste och eventuellt tvättmedel och torkas sedan, varefter den är klar att användas igen.

Man bör komma ihåg att mekaniska skador kan bli orsakerna till haveri .tappar eller träffar enheten eller utsätts för varm luft och fukt, inklusive att komma in i fodralet. I dessa fall är det nödvändigt att ringa guiden, eftersom självkorrigering av problem kan leda till en fullständig förlust av luftrenarens arbetskvaliteter.

Rekommenderad: