Betongblandare PROFMASH: Granskning Av Betongblandare B-180 Och B-130, B-140 Och B-160, B-120 Och B-200, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Betongblandare PROFMASH: Granskning Av Betongblandare B-180 Och B-130, B-140 Och B-160, B-120 Och B-200, Recensioner

Video: Betongblandare PROFMASH: Granskning Av Betongblandare B-180 Och B-130, B-140 Och B-160, B-120 Och B-200, Recensioner
Video: Mixing Concrete With ATIKA Concrete Mixer. Smooth Mixer! 2024, Maj
Betongblandare PROFMASH: Granskning Av Betongblandare B-180 Och B-130, B-140 Och B-160, B-120 Och B-200, Recensioner
Betongblandare PROFMASH: Granskning Av Betongblandare B-180 Och B-130, B-140 Och B-160, B-120 Och B-200, Recensioner
Anonim

Under byggandet är det viktigaste stadiet skapandet av grunden. Denna process är mycket ansvarsfull och svår, vilket kräver mycket fysisk ansträngning. Betongblandare gör denna uppgift mycket enklare. Bland de tillverkare som är engagerade i tillverkningen av denna utrustning kan man särskilja det inhemska företaget PROFMASH.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

PROFMASH-tillverkaren är engagerad i tillverkning av konstruktions- och garageserviceutrustning. Företaget erbjuder ett stort urval av betongblandare, som skiljer sig åt i tankvolym, motoreffekt, dimensioner och många andra indikatorer . Utrustningen har god byggkvalitet, högkvalitativ beläggning som skyddar mot korrosion, och dess kompakta dimensioner gör den manövrerbar. Alla modeller gör sitt jobb perfekt och har ett överkomligt pris. I vissa versioner finns en växellåda, vilket avsevärt ökar användarsäkerheten. Sådana alternativ har en ökad effektivitet, under drift avger de minimalt ljud.

För tillverkning av tanken används metall med en tjocklek på upp till 2 mm . Den inbyggda kuggremdrivningen eliminerar glidning när spänningen lossnar och är mycket slitstark. Vid ett haveri, tack vare den fyrdelade konstruktionen av polyamidfälgen, kan segmentet alltid bytas ut. Under drift garanteras elektrisk säkerhet genom dubbel isolering av ledningarna.

Tillverkaren är säker på kvaliteten på sina varor, därför ger den en 24-månaders garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

PROFMASH B-180

Den mest produktiva modellen är PROFMASH B-180. Användningsområdet är små byggnadsarbeten. Tankens kapacitet är 175 liter och volymen på den färdiga lösningen är 115 liter. Under drift förbrukar den inte mer än 85 W el. Har en kuggremdrivning. Den drivs från en 220 V. nätspänning. Den har en rattstoppningsmetod i 7 lägen med fixering, på grund av vilken massan lossas till fots utan att ladda händerna. Kroppen är tillverkad av polyamid och väger 57 kg. Modellen har följande dimensioner:

  • längd - 121 cm;
  • bredd - 70 cm;
  • höjd - 136 cm;
  • hjulomkrets - 20 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild

PROFMASH B-130 R

PROFMASH B-130 R anses vara en professionell konstruktionsutrustning. Höljet är pulverlackerat för att motstå korrosion och extrema temperaturer. Enheten använder en asynkron motor med en tvåstegs växellåda. Tack vare honom kan temperaturen överskridas med 75 grader från den yttre miljön, vilket möjliggör kontinuerligt arbete. Strukturen är inte svetsad, allt skruvades ihop. Modellen är liten i storlek:

  • längd - 128 cm;
  • bredd - 70 cm;
  • höjd - 90 cm.

Sådana dimensioner gör det möjligt att bära den även genom dörröppningarna i rummet. Hjulen har en diameter på 350 mm och modellens vikt är 48 kg. Den färdiga lösningen släpps ut genom manuell tippning. Tankens volym är 130 liter, medan volymen för den erhållna satsen är 65 liter. Modellen fungerar på ett 220 V -nätverk och strömförbrukningen är inte mer än 850 W.

Bild
Bild
Bild
Bild

PROFMASH B-140

Elektrisk betongblandare PROFMASH B-140 är tillverkad av polyamid och väger 41 kg. Utrustad med en tank med en kapacitet på 120 liter är slutproduktens volym 60 liter. Den har en poly-V-drivning och en polyamidkrona. Designparametrarna är:

  • längd - 110 cm;
  • bredd - 69,5 cm;
  • höjd - 121,2 cm.

Modellen är mycket lätt att transportera tack vare hjulen med en diameter på 160 mm. Hela strukturen är pulverlackerad och designad för utomhusbruk under olika förhållanden. Tanken är tillverkad av höghållfast stål upp till 2 mm tjockt. Det avger minimalt brus under drift.

Hela strukturen är bultad ihop, vilket förhindrar att bladen bryts av på grund av frekventa vibrationer. Dubbelisolerade ledningar garanterar säkerheten under drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

PROFMASH B-160

PROFMASH B-160-modellen utför upp till 20 000 cykler om användningsreglerna följs. Utrustningen är utrustad med en tank med en kapacitet på 140 liter och mängden färdig sats är 70 liter. Strömförbrukning - högst 700 watt. Designen har en ratttippningsmetod med fixering i 7 lägen. Betongblandaren har följande dimensioner:

  • längd - 110 cm;
  • bredd - 69,5 cm;
  • höjd - 129,6 cm.

Modellen är tillverkad av polyamid och väger 43 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

PROFMASH b-120

PROFMASH b-120 har en krona av gjutjärn och en manuell vältningsmekanism. Dess dimensioner är:

  • längd -110,5 cm;
  • bredd - 109,5 cm;
  • höjd - 109,3 cm.

Väger 38,5 kg. Blandningstiden är 120 sekunder. Bladen är bultade på kroppen. Strömförbrukningen är inte mer än 550 watt. Tankens volym är 98 liter och den färdiga lösningens volym är minst 40 liter.

Bild
Bild
Bild
Bild

PROFMASH B 200

Betongblandaren PROFMASH B 200 har följande dimensioner:

  • längd - 121 cm;
  • bredd - 70 cm;
  • höjd - 136 cm.

Utrustningen är utrustad med en tank med en kapacitet på 175 liter, volymen på den färdiga lösningen är 115 liter. Under drift förbrukar den inte mer än 850 watt. Betongblandaren har en kuggremdrivning. Kronan kan tillverkas i 2 versioner: av polyamid eller gjutjärn. Med en polyamidkrona blandas betongen med minimalt ljud. Enheten har en svetsad konsol. Hjulens diameter är 16 cm. Drivaxeln är ansluten till den stora växeln med en nyckel. Detta eliminerar risken för växelvridning även under tunga belastningar. Tömningen av tanken med lösningen doseras, det görs till fots.

Bild
Bild
Bild
Bild

PROFMASH B-220

PROFMASH B-220 är utrustad med en tank med en kapacitet på 190 liter, volymen på den färdiga lösningen är 130 liter. Under drift överstiger inte strömförbrukningen 850 watt. Modellens dimensioner är:

  • längd - 121 cm;
  • bredd - 70 cm;
  • höjd -138, 2 cm.

Denna design kan göras i 2 versioner: av polyamid eller gjutjärn. Polyamidmodellen väger 54,5 kg, och gjutjärnsmodellen väger 58,5 kg. Hjulen har en diameter på 16 cm. På grund av den breda kuggremmen är det inget glidmoment i olika stadier av bältesoperationen. Frånvaron av ryck under på- och avstängning av utrustningen ger bältet en lång livslängd. Denna utrustning kan användas under svåra förhållanden under lång tid, eftersom den har en resurs på upp till 20 000 cykler med korrekt överensstämmelse med användarreglerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Vid idrifttagning av en betongblandare är det nödvändigt att strikt följa vissa regler

  • Strukturen måste vara korrekt installerad och fixerad på en plan yta för att utesluta dess vibrationer och vältning. Det är också bättre att omedelbart ge en plats för lossning av lösningen.
  • För att förhindra vidhäftning av torr sand och cement till blandarens väggar är det nödvändigt att fukta tankens inre yta med flytande cementmjölk. Först hälls 50% av volymen sand, sedan grus och cement. Vatten tillsätts sist.
  • Omrörningen fortsätter tills lösningen blir homogen. Dess lossning utförs endast med en cross-over-metod, under inga omständigheter ska en spade eller andra metalltillbehör användas.
  • I slutet av arbetet måste du ta vatten i behållaren och slå på betongblandaren, skölj insidan väl, koppla sedan bort enheten och torka den.
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Ägarna, i sina recensioner av PROFMASH betongblandare, noterar att denna teknik är ganska kraftfull och produktiv, och tack vare en speciell beläggning observeras inte korrosion. Betongblandare är enkla att använda och hjulen gör att du enkelt kan flytta dem från plats till plats. Under drift avges en minsta ljudnivå, vilket gör att de kan användas under lång tid.

På grund av tillförlitlig isolering är elektriska stötar uteslutna. Alla modeller gör sitt jobb perfekt, blandar betong homogent, och viktigast av allt, de skiljer sig åt till överkomliga kostnader. Från negativa recensioner kan det noteras att nätsladden är ganska kort, vilket medför vissa besvär under drift.

Ibland matchar paketet inte det som anges i butikerna. Men detta problem löses snabbt på begäran av köparen. Modeller med små hjul är inte särskilt manövrerbara.

Rekommenderad: