Dune HD Mediaspelare: Vilken Mediaspelare Ska Du Välja? Deras Funktioner Och Modellöversikt

Innehållsförteckning:

Video: Dune HD Mediaspelare: Vilken Mediaspelare Ska Du Välja? Deras Funktioner Och Modellöversikt

Video: Dune HD Mediaspelare: Vilken Mediaspelare Ska Du Välja? Deras Funktioner Och Modellöversikt
Video: Sidex.ru: Видеообзор HD Media Player Dune HD Smart D1 (rus) 2024, Maj
Dune HD Mediaspelare: Vilken Mediaspelare Ska Du Välja? Deras Funktioner Och Modellöversikt
Dune HD Mediaspelare: Vilken Mediaspelare Ska Du Välja? Deras Funktioner Och Modellöversikt
Anonim

Dune HD -mediaspelare har lyckats vinna popularitet bland köpare som vill få tillgång till ett så stort utbud av multimediefunktioner som möjligt. Utrustningen motiverar fullt ut sin status som ett universellt underhållningskomplex, stöder många videoformat, sänder en signal i hög upplösning. En översikt över modellerna hjälper dig att uppskatta alla funktioner och fördelar, och hjälper dig att ta reda på vilken mediaspelare som är bättre att välja.

Bild
Bild

Särdrag

Dune HD mediaspelare är ett mångsidigt underhållningscenter i en kompakt design för hela familjen . Märkets enheter har ingen hårddisk, men de har tillgång till sitt eget mediebibliotek och Dune Store -katalogen. Här kan du installera applikationer från TVzavr, IVI, Tvigle, MegoGo, Vidimax och många andra välkända plattformar.

Biblioteket uppdateras regelbundet med nya förslag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de funktioner som Dune HD -mediaspelare har kan ett antal egenskaper särskiljas

  1. Tillgång till visning online . Videoklippskataloger, online -biografer, andra underhållningstjänster, mark- och digital -TV, filmer och serier kan nu ses under alla förhållanden. Det mesta av innehållet är gratis.
  2. Stöd för USB -enheter . Du kan spela upp innehåll i inspelningen, bläddra i ditt familjefotoarkiv eller använda andra funktioner på flash -enheter.
  3. Titta på filmer i HD-, 4K-, 3D-format … Det finns ingen anledning att oroa sig för att innehållet inte kommer att kunna spelas i ganska hög kvalitet.
  4. Ansluter via Wi-Fi till andra enheter . Du kan sända data från en smartphone, bärbar dator, surfplatta.
  5. Du behöver inte vara knuten till en specifik leverantör . Du behöver bara en internetanslutning.
  6. Stort urval av TV -kanaler … Du kan titta på sändnings- eller arkiverade program vid en lämplig tidpunkt utan att spela in på externa medier.
  7. Stöd för molnlagring . Du kan öppna och visa filer i ditt eget fjärrbibliotek.
  8. Möjlighet till trådbunden och trådlös nätverksanslutning . Om det behövs kan du skicka en signal även från en smartphone.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dessa funktioner ingår redan i Dune HD -mediaspelare och är som standard tillgängliga för sina ägare.

Sortiment av sortiment

Utvecklingen av mediaspelarmarknaden har lett till att användare har blivit mycket mer krävande när det gäller valet av den enhet som passar dem. I dag i Dune-katalogen kan du hitta erbjudanden som kan tillgodose behoven hos de mest sofistikerade finsmakarna av videoinnehåll av hög kvalitet. Alla nuvarande modeller är värda att överväga mer detaljerat.

Max 4K

Den äldsta modellen i serien . Säljs utan hårddisk som standard, men det finns plats för installation 2 hårddiskar . Denna mediaspelare har Android 7.1-operativsystem och HDMI-utgång för ljud. De flesta populära filformaten stöds som standard, du kan maximera dem genom att installera ytterligare program. Tillverkaren har tagit hand om det utökade inställningsblocket. Du kan styra mediaspelaren både från fjärrkontrollen och från en smartphone på populära operativsystem . Tillgängliga gränssnitt Wi-Fi, Bluetooth, USB 3.0 typ A, 3 portar USB 2.0 typ A.

Och du kan också notera det helt metallfodralet, den inbyggda displayen. Setet innehåller 2 fjärrkontroller - den mindre kan fungera som luftmus, den huvudsakliga har inlärningsfunktioner, anpassar sig efter användarens behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ultra 4K

En premiummodell med motsvarande värde . Det finns en plats i fodralet för installation av en hårddisk. Modellen har en diskret företagsdesign, körs på Android 7.1, Wi-Fi och snabba trådbundna anslutningar finns tillgängliga. Det egna RAM-minnet är 2 GB, det inbyggda minnet är 16 GB.

Denna mediaspelare är orienterad för krävande köpare . Ljud- och bildkvalitet, stöd för maximalt antal kompatibla format, möjligheten att installera ett brett spektrum av applikationer - allt detta gör att du kan skapa ett fullvärdigt underhållningscenter hemma utan onödiga komplikationer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pro 4K II

Andra generationens premium mediaspelare med ett brett utbud av funktioner . Modellen använder den innovativa RTD1619 -processorn med utökat upp till 4 GB RAM. Denna enhet är kompatibel med HDR10 +, YouTube 4K HDR, har ett förbättrat verktyg för att byta bildhastighet.

Setet innehåller ett hybridoperativsystem på Linux / Android, ett optimerat användargränssnitt.

Bild
Bild

Real Box 4K

Kompakt mediaspelare med inbyggd display, metallhölje och Realtek-processor . Enheten stöder att titta på Smart TV på Android, HDR10 + -teknologi, samma hybridoperativsystem ingår som i de äldre modellerna. Denna Dune-spelare har möjlighet att ansluta flerkanaligt ljud i HD-format, du kan titta på Blu-ray-innehåll i valfritt format på den och styra det via en speciell meny.

Bild
Bild

Neo 4K T2 Plus

En billig mediaspelare utan hårddisk, men med ett komplett utbud av nödvändiga funktioner . Inkluderar stöd för 4K HD-bilder, inbyggd DVB-T2-tuner för mottagning av mark-TV, HDMI 2.0a-gränssnitt, microSD-kortplats, 2 USB-portar, åtkomst till applikationer med operativsystemet Android 6.0, Bluetooth 4.1. Mediaspelaren kan styras från en iOS- och Android -smartphone.

Detta är grundmodellen som är lämplig för TV -apparater utan digital signaltuner. Modellen har 2048 MB RAM och 16 GB internt minne, funktionen att lyssna på nätverksradiostationer, du kan lyssna på musik från iPhone. Enheten är integrerad för visning av IPTV, HTTP, FTP används för nedladdning av data.

Modellen stöder de flesta populära filsystem, format och codecs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Neo 4K Plus

En budgetmediaspelare utan hårddisk. Skiljer sig i snygg design, kompakt storlek … Uppsättningen av funktioner är inte särskilt bred, men det är tillräckligt för hemmabruk. Modellen har inte en inbyggd TV-tuner för mark-TV, men den klarar framgångsrikt sändningskanaler över nätverket. Android 6.0 levereras med stöd för 4K UHD -innehåll, huvudgränssnitt, inklusive Bluetooth.

Bild
Bild

Smart Box 4K

Den billigaste mediaspelaren i serien. Skiljer sig i enkelhetskontroll, bra arbetshastighet, användarvänligt gränssnitt … Denna modell är installerad på operativsystemet Android 6.0, det finns stöd för 4K -innehåll. Valet av filformat och applikationer som är tillgängliga för installation är mindre än i de äldre modellerna i serien.

Inkluderar ljudstereo -utgång, kompositvideo, HDMI 2.0a, 2 USB -portar, microSD -kortplats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nyanser av val

När du bestämmer vilken Dune HD -mediaspelare som är bättre att välja är det värt att förstå från början vilken uppsättning funktioner användaren behöver. Ett antal viktiga kriterier kan särskiljas.

  1. Typ av nätverksanslutning . Alla moderna modeller av märket är anslutna via Wi-Fi och Ethernet. Vissa har dessutom ett Bluetooth -gränssnitt för enkel anslutning av externa tillbehör.
  2. Tillgänglighet för hårddisk eller plats för den … Det här alternativet är valfritt, bara några äldre modeller av märket är utrustade med det. Satsen kan innehålla plats för 1 eller 2 hårddiskar.
  3. En uppsättning format som stöds … Ju dyrare spelaren är, desto fler är det. Moderna modeller sänder lätt nästan alla filer utan att behöva installera ytterligare codecs.
  4. alternativ … Modeller baserade på Realtek-processorn stöder visning av Blu-ray och HDR10 + -innehåll. För att ansluta digitalboxar kan du behöva ett HDMI -gränssnitt - inte alla spelare av märket har det. Om TV: n inte har sin egen tuner är det värt att ta en enhetsmodell med DVB-T2.
Bild
Bild
Bild
Bild

Med tanke på alla dessa faktorer är det lätt att hitta rätt enhet i Dune HD -produktserien . Läs vidare för en översikt över Dune HD -mediaspelarens sortiment.

Rekommenderad: