Hur Ansluter Jag En Actionkamera? Ansluter Kameran Till En Telefon, Dator Och TV Via Wi-Fi

Innehållsförteckning:

Video: Hur Ansluter Jag En Actionkamera? Ansluter Kameran Till En Telefon, Dator Och TV Via Wi-Fi

Video: Hur Ansluter Jag En Actionkamera? Ansluter Kameran Till En Telefon, Dator Och TV Via Wi-Fi
Video: Как Раздать Интернет Через Смартфон Android на Телевизор Smart TV по WiFi? 2024, Maj
Hur Ansluter Jag En Actionkamera? Ansluter Kameran Till En Telefon, Dator Och TV Via Wi-Fi
Hur Ansluter Jag En Actionkamera? Ansluter Kameran Till En Telefon, Dator Och TV Via Wi-Fi
Anonim

I den nuvarande verkligheten finns det, förutom aktiva Internetanvändare, många etablerade grupper, vars medlemmar kallar sig bloggare och streamare. De flesta samhällsmedlemmar måste spela in intressanta, spännande videor, klipp och liknande material för att öka betyget för sin egen kanal, webbplats. Därför måste de kunna använda actionkamera.

Bild
Bild

Program för arbete

Många Internetanvändare, trots den stora mängden användbar information, vet fortfarande inte vad en actionkamera är och för vilka ändamål den används. Detta är en slags modern digital videokamera . Mångsidiga modeller är speciellt utformade för filmning i extrema situationer, till exempel med tung trafik, jogging, i rakning. Enheterna är ofta installerade på hjälmarna till racers, motorcyklister, fallskärmshoppare, extremsportare som vill utföra ett komplext trick.

Bild
Bild
Bild
Bild

Actionkameran tillåter alla att dela positiva känslor, levande intryck, intressanta nyheter, samt foto- och videomaterial när textmeddelanden inte kan förmedla all skönhet och relevans i ögonblicket. För att kunna dra nytta av en sådan underbar möjlighet måste videokameran vara ansluten till en dator, bärbar dator eller bärbar gadget . Du behöver för att utföra synkroniseringsprocessen med mobila och stationära enheter specialprogram.

Bild
Bild

För att uppnå parning av enheten med en smartphone måste du använda ett speciellt verktyg. För att ladda ner en liten applikation måste du öppna Play Market och hitta Yi Action - Yi Action Camera . Svara bekräftande på erbjudandet att installera programmet. När du har genomfört enkla manipulationer använder du det trådlösa Wi-Fi-nätverket. En blå indikator indikerar hur framgångsrika åtgärderna är.

Därefter måste du köra verktyget och välja den kamera som är av intresse … Du kan behöva ange ett lösenord. Som standard är den inställd i numerisk ordning från 1 till 0. Nu bör du vänta lite tills ögonblicket för att para ihop actionkameran och den mobila enheten. När anslutningen är upprättad kan du titta på bilden på smarttelefonens skärm.

Efter en lyckad anslutning är det möjligt att använda actionkamerans inneboende potential: spela in video, hantera inställningar och även se video med hjälp av gadgeten. Spektakulära, spännande händelser filmade med en videokamera kan skickas till vänner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter jag via Wi-Fi?

För att ansluta din actionkamera till din telefon, dator, smartphone eller TV är det lämpligt dra nytta av den unika tekniken för trådlös överföring av information … Du kan dela alla bilder som tagits med din kamera med Wi-Fi.

För att säkerställa synkronisering av videokameran med enheten måste du gå till Play Market och hitta OXAM -programmet . Ett annat sätt att hämta och ladda ner länken är använd ett verktyg som kan läsa QR -koder . Det kommer att krävas för att framgångsrikt kunna identifiera varumärket på kartongen. Om ovanstående program väljs måste det installeras.

Bild
Bild

Nu måste du aktivera kamerans funktioner . För att göra detta måste du slå på kameran och använda Wi-Fi-modulen parallellt. En särskild ikon ska visas på monitorn. Om det inte finns någon trådlös knapp, leta efter metoden för parning med andra enheter i actionkamerans användargränssnitt. I detta fall måste du noggrant läsa instruktionerna som medföljer produkten.

När smarttelefonen ser kameran identifieras den som en AC -enhet med en uppsättning siffror och latinska bokstäver . Efter synkroniseringsögonblicket bör du ange Lösenord i lämpligt fält. Som standard är det samma som beskrivs ovan. Nästa steg - klicka på den interaktiva knappen "Anslut ". Nu behöver du kör det tidigare installerade OKSAM -programmet för att ansluta till en actionkamera och sända bilden på skärmen på gadgeten.

Bild
Bild

Trådbundna anslutningsmetoder

Om det inte går att koppla ihop en sådan videokamera med moderna enheter - en dator, bärbar dator - trådlöst kan du ansluta kameran med original kabel … Om det inte följer med en actionkamera, till exempel när du köper den handhållen, bör den köpas eftersom den är billig.

För att para ihop två enheter måste du köpa en Micro HDMI till HDMI -kabel. Den är speciellt utformad för att ansluta en sådan videokamera till stationära, mobila enheter, inklusive prylar. Den första Micro HDMI -kontakten ska sättas in i kamerans port, och den andra HDMI -anslutningen ska anslutas till ett uttag, säg, en TV.

Bild
Bild
Bild
Bild

En enkel anslutning gör att du direkt kan ta emot en bild från kameran till bildskärmen på en annan enhet, samt justera objektivet, till exempel skärpa. Utmärkt signalöverföringskvalitet uppnås genom användning av ledare av hög kvalitet och guldpläterade kontakter, vilket minskar aktiviteten i processer som påverkar kontaktoxidation och plötsligt avbrott i överföringen.

Nu kan den slutliga slutsatsen dras. Det finns två vanliga sätt att ansluta en actionkamera - trådlöst och med en speciell kabel . Varje bloggare, streamer, Internetanvändare klarar en enkel uppgift.

Rekommenderad: